- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
válasz
marquuard #46631 üzenetére
Én Blitzwolf párti vagyok, de kinek mi... Itt Hollandiában az is jó, hogy vannak kínai boltok. Úgy értem, hogy amit Kínából rendelne az ember, azt itt megveheti a boltban, ugyanazért az árért, és helyben van garancia. 1 eurós kábel, 7 eurós Bluetooth headset, 30 eurós kamerás drón, stb... Jó kis ország ez!
-
sebgutkopf
őstag
válasz
marquuard #46540 üzenetére
Akkor veszem észre, amikor egy videó vágó szoftverbe be akarom dobni a video stream-eket, amik mondjuk az s8-al készültek. Ekkor az történik, hogy vagy nem lehet konstans fps-t detektálni, így én adok meg egyet, mondjuk ntsc, aminek az az eredménye, hogy a vágást követő renderelésnél a vágó program próbálja helyre tenni a frame rate-et, de mivel nem egyezik ezért a mozgás elmosott, vagy darabos, vagy interlaced jellegű lesz.
Alternatív verzió, hogy beállítom kézzel a nem szabványos kerek 30 fps-t, ami közelebb van az ingadozó framerate-hez ott kevesebb lesz az artifact, viszont a szabvány hevc és uhd, bd szabványok ugye a 30 fps-t nem támogatják, mert olyan nincsen, hanem ntsc 29,97 van, így a renderelésnél alkalmazott modernebb kodek-ek egy része kiesik.Kényegében a telefon által felvett videók utófeldolgozásra alkalmatlanok. Ez a konkrét bajom vele.
Ha csak le akarod játszani, akkor a lejátszó programok mivel a monitor és tv-vel nem tudják összehozni a telefon videóinak sebességét, ezért inkább azzal kompenzálnak, hogy vagy néha frame-et ugranak, vagy a folyamatos kép érdekében az idő nem fog lineárisan telni, tehát egyszerűen lejátszák úgy mintha 30 fps lenne.
-
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
marquuard #46102 üzenetére
Tudtommal növelik a mostanihoz képest a képkockasebességet, de így se lesz messze olyan gyors, mint az S9/S9+/Note9 esetében.
Szerk.: Látom közben etooo kolléga megelőzött.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
marquuard #46085 üzenetére
Ahhoz egy beépített DRAM modul is kéne a telefonban, ez nem oldható meg szoftveres update-tel. Magyarán nem lesz ugyanaz, mint az S9 páros szuperlassítása, valamit kevertek fejben.
Peterzon94 (#46094)
Most is úgy van, ehhez nem elég egy szoftverfrissítés.
-
viktorhu
veterán
válasz
marquuard #46035 üzenetére
Valószínűleg pont attól lett lassú a telefon, hogy belső tárhelyként formázta az sd kártyát. Valószínűleg ilyenkor a reset annak a tartalmát is megöli, de a biztonság kedvéért érdemes volna kivenni a resethez a kártyát, és külön újraformázni, hogy utána már ne belső tárhelyként kezelje.
-
sebgutkopf
őstag
válasz
marquuard #45605 üzenetére
Akár minden márka beinhetne nekik. Ma már a minőségi szolgáltatás az, ami különbséget tud tenni márka és márka között, ha a pénzünket akarják.
Nem a trükköző vevő seggét kell fényesre nyalni, de aki jóhiszeműen jár el és az adott márka termékét választja, akkor a vásárlás utáni aftersales tevékenység is legyen a márkához méltó. Ezen folyamatokra is nagyon jó minőségbiztosítási szabványok vannak, amit számon lehet kérni külső partnerektől, sőt akár a megbízó márka is végezhet villám auditot, vagy vaktesztet inkognitóban. -
hevepapa
senior tag
válasz
marquuard #45608 üzenetére
Nekem TP-Link Archer C2 v3.0 routerem van és a legutolsó firmware van fenn. 3.0.1 Build 20180423 Rel. 53178(EU) A wifit a 2,4 GHz-es hálózaton használom. Általában 5-6 eszköz van rajta (+ 3 a vendég hálózaton) ebből kettő S8. Én még nem tapasztaltam hogy ledobta volna bármelyiket. Igaz én minden saját eszköznek fix IP-t adtam a MAC alapján.
-
Reinkz
senior tag
válasz
marquuard #45577 üzenetére
Sajnos semmi, én hajlandó lennék azt gondolni, hogy vmi a routerrel van, találtam is egy olyan információt miszerint a WMM-et (Quality of Service )kell kikapcsolni a routerben, de jobb nem lett és az lg-men úgy indul egy app letötése hogy instant 14MB-ra ugrik itt meg jó esetben 7-8-ra aztán még lassul is 1-2MB-ig.
lehet ez vmi google frissítés átka, redditten lehet olvasni pixel telefonokról akik hasonló problémától szenvednek.
-
sgeza
veterán
válasz
marquuard #45328 üzenetére
Alapvetően onnan indult a dolog, hogy figyelmeztetni szerettem volna a többieket, hogy óvatosan a tisztító részével, mert a fentiekben leírt eset esetleg másnak is gondot okozhat.
Akinek bejött, használja egészséggel!
Én természetesen továbbra sem fogom, mert számomra semmi haszna. -
MrBazsi
senior tag
válasz
marquuard #45055 üzenetére
Pólus, samsung szervíz. s7et kétszer helyszinen javították, ezen rajta van a papíron h küldik a központi szervízzbe a telemaxba,,,, kicsit tartok tőlük, sok rosszat olvastam róluk, de így h elvileg egyben kijcserélik a kijelzőt kerettel csak nem cseszik el. remélem minden rendben lessz
-
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
marquuard #44636 üzenetére
Azért kemény, hogy egy jelenleg 0.93 gb méretű alakalmazáshoz külön app kell, hogy ez menjen. Kapcsolom ki a francba, már ideg vagyok, hogy ott van nekem letörölhetetlenül... Az meg a röhej kategória, hogy hiába van fent a Messenger lite, ha a böngszőből nyitott FB oldalon az üzenetekre nyomsz, átirányít a Play áruházba, hogy telepítsd a full Messengert
-
törölt tag
válasz
marquuard #44593 üzenetére
Üdv!Fólia terén kaptam már segítséget tokba milyen a jó?Ami nem nyomja fel fóliát de véd s amitől nem lesz jóval nagyobb az egész.Sima tok elég ami hátulját s kicsit védi elejét?A csukható tok elvileg karcolja fóliát ha pl porszem kerül közé ezért gondolkodom simába bár ha leesik fólia is sima akkor tuti törik is.
Akinek van jó ötlete,tapasztalata írja meg,köszönöm! -
válasz
marquuard #44497 üzenetére
Neked is köszönöm a véleményed, és csak úgy félhangosan gondolkodva, azt nem értem, hogy a tok, meg üveg gyártók, miért nem hangolják össze a cuccaikat, azaz egy adott tokhoz, elkészíthetnék, az ahhoz passzoló üveget is, így megadva a lehetőséget a delikvensnek, hogy igény szerint, akár párban megvegye a cuccokat.
-
MrBazsi
senior tag
válasz
marquuard #44336 üzenetére
persze amoled egyértelmű csak bosszantó... ezért jó a 2 év gyári gari. pár nappal múlt egy éves a teló... kár h csak ennyit bír pedig tényleg nincs agyonhasználva.
Kicseréltetem mindenképp, kék és fehér háttérnél már látszik, zöldnél és pirosnál nem, adjanak csak újat ha már garis -
w333
félisten
válasz
marquuard #44306 üzenetére
Én nem tudom hogy nálam mi van ... tessék megmutatom !
Nézd végig a videót kb. 1-2 percig jó utána vége és lelassul valamiért 0kbs !
2 Laptop, 1 Asztali PC és mindenhol ugyan ezt csinálja !
-
Mo Bill
aktív tag
válasz
marquuard #44285 üzenetére
Akkor én félreértettem, én azt hittem valami szerelési hiba miatt...
Oké értem.
De akkor is furi a dolog.Most gyorsan megnéztem, nekem nem olyan.
Kb fél órát láttam a 13 hónap alatt "meztelenül" a telómat.
Mindig gyári "ruhákban" volt, most meg UAG Metropolis "ruhája" van.😁😁😁Most mikor kivettem gindolkoztam, hogy visszategyem-e, de mindig győz az ész és visszateszem.
December elején tudok másik telót venni, ez meg az én kincsem-asszonykámé lesz, ezért vigyáznom kell rá továbbra is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest