Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
mobiltom
tag
Sziasztok! Van különbség kamera minőségben az s8 és s8+ között?
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
janosibaja #18494 üzenetére
Várj, te most szamítógépről adnád neki a kakaót, vagy 230V-ról? Mert ha az előbbi, akkor innen is válogathatsz. Vagy innen, ha inkább a személyes átvételt kedveled (Bp.). Van köztük kapcsolós.
[ Szerkesztve ]
-
janosibaja
őstag
válasz
SzlobiG #18492 üzenetére
Köszi, de ez 220-ból jön, én az íróasztalon helyezném el, USB-ről kéne táp.
@Mr. Silkó: a múltkor Médiamarktban kerestem valami k. átlagos dolgot, s úgy néztek rám, mint egy marslakóra... Azért gondoltam, megspórolom magamnak ezt a jelenetet, hátha tudni lehet a pontos nevét az USB-s kapcsolónak.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
janosibaja #18490 üzenetére
Bárhol kapsz ilyet, elektronikai üzletekben, barkács áruházakban, Tesco, Auchan, stb..
-
SzlobiG
félisten
-
janosibaja
őstag
válasz
SharpSA #18488 üzenetére
Ez jól hangzik, köszi.
Úgy kell elképzelnem, hogy az USB aljzatba dugom a kapcsolós aljzatot, s abba jön a vezeték nélküli töltő tápvezetéke?
SzlobiG kolléga töltője jó árnak tűnik, akkor csak ahhoz kéne vennem egy ilyen kapcsolós izét.
Nem tudod véletlenül, hogy hívják ezt a kapcsolót? Kapható itthon is, vagy csájniz? Merre vetted?
-
polonic
félisten
Milyen autós tartót használtok ti?
Én ezt néztem ki. -
SharpSA
veterán
válasz
janosibaja #18487 üzenetére
Létezik kapcsolós dugalj. Én azzal használom a vezeték nélküli töltőt. Persze közel van az elosztó.
[ Szerkesztve ]
-
janosibaja
őstag
válasz
Mr.Silkó #18484 üzenetére
@SzlobiG: köszi
Íróasztalnál dolgozom, s jó lenne egy vezeték nélküli töltő, amin van (ki-be)kapcsoló, hogy alaphelyzetben csak tartó legyen, ne töltsön állandóan, csak ha úgy akarom. (Úgy olvastam, hogy a folyamatos töltés, pláne a gyorstöltés nem tesz jót az akksinak.)
Létezik ilyen vajon?
[ Szerkesztve ]
-
racerx
őstag
válasz
Ateess #18476 üzenetére
Nálam a Spiegen Neo Hybrid és a Nillkin ap+ (asszem ez neve) fóliája tökéletesen megfér egymás mellett. 1mm hézag sincs a fólia és a tok széle között, felül is teljesen fed, csak a hangszóró van kivágva. E mellett majdhogynem átmenet a fólia és üveg között, alig gyűjti a zsírt, siklik rajta az ujjam, teljesen jó az oleophobic réteg.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
polonic #18474 üzenetére
Minek? Pont az lenne részben a célja egy QI töltőnek, hogy bármikor rádobhasd a készüléked. Ha a telefon vezetékmentesen csatlakozik, de a tápot a töltőbe, vagy az elosztóba dugdosni kell, szerintem semmivel sem vagy előrébb.
Nálam egyébként közel 5 hónapja üzemel az S8-hoz kiadott gyári QI töltő, folyamatosan áram alatt van 24/7-ben, semmi baja.
[ Szerkesztve ]
-
tothl
addikt
-
thamasz
senior tag
válasz
Ateess #18476 üzenetére
+1 , én is keresem a tuti kombinációt, eddig 4 féle tok , 2 féle fólia 1 féle üveg volt fent, egy hónap alatt. Az üveg (fekete szélű) volt a legrövidebb életű, 1 óra után dobtam le, erővel nyomni kellett az érzékeléshez...Ma egy 3. féle fólia kerül majd fel próbaképpen. Eddig nálam a gyári Led cover és a gyári fólia tűrték meg egymást a legjobban, csak sajnos a flip tokot nem viselem el hosszabb távon, nem szeretem nyitogatni.
-
Ateess
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy aki tokban és valamilyen kijelzővédő fóliával/edzett üveggel védi a telefont, milyen kombinációk, amelyek "megtűrik" egymást?
A Samsung gyári fóliái és a gyári szilikon tokok, főleg ez a tok elfér egymás mellett, mert ez a fólia volt eddig a telefonon, amelyik nem rontott a külsőn, de legalább a karcoktól megvédte?
Illetve milyen kombinációk vannak, amelyek megmaradnak egymás mellett, esetleg egy UAG tokkal együtt és akár fedik a szenzorokat is?
Ha van valakinek tapasztalata, akkor linkeket is tegyetek be légy szíves!Az eddigi próbálkozásaim, ha valakit érdekel:
Jelenleg egy UAG Pathfinder tokot használok, ami nagyon jól védi a telefon hátulját, de elől minden olyan fóliát "utál", amelyik széltől szélig ér, illetve a szenzorokat is lefedi.
Elsőre egy Nillkin üvegfóliával próbálkoztam, de nem tapadt fel rendesen, így a kijelző bizonyos részein nem érzékelt, csak mint egy rezisztív kijelző, illetve lenyomta a tok az átlós sarkoknál.
Utána rendeltem a tok-shopból "tokbarát" teljesen átlátszó fóliát, de elég ronda volt, mert látszott, hogy hol tapad oda és hol nem és a szenzorokat sem takarta úgy, mint a honlapon levő képen.
Ezután úgy voltam vele, hogy hagyom az üveget, Starter Kit-ben adtak két gyári fóliát, adjunk neki esélyt. Sikerült szépen felrakni, nagyon jól is nézett ki a telefonon, széltől szélig ért, sajnos a szenzorokat nem takarja, de cserélbe alig észrevehető, hogy rajta van, de sajnos a tok lenyomta szintén az átlós sarkaknál.
Ezután cseréltem le olyan üvegre, amelyiken a teteje és az alja is fekete. Ez van rajta jelenleg is, érzékel mindenhol, de már hallom, hogy hol enged a ragasztó és félek, hogy leesik előbb, vagy utóbb, ezért keresek másik megoldást.
Tokot hagynám rajta, mert nagyon szeretem és eléggé masszívnak tűnik, de ha mondjuk egy gyári fólia (maradt még egy) + gyári tok jó egymás mellé, akkor lecserélem, max akkor teszem fel az UAG-ot, ha olyan tevékenységet végzek.Akit zavartam attól elnézést kérek, a többieknek pedig köszönöm a hozzászólásokat előre is!
-
SzlobiG
félisten
Ma meg jött a qi gyors töltő innét.
Adtak hozzá ajándékba kettő tokot is, na meg kb 2 hét alatt itt is volt és tölt is gyorsan, nem kamu cucc.
Csak ajánlani tudom még jól is néz ki ha döntve van töltőn a cucc.
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
A samsung vezetéknélküli töltőjét ajánlatos kihúzni ha nem használja az ember?
-
Trigo
csendes tag
válasz
#67656192 #18446 üzenetére
Ezt biztos nekem akartad írni? Nem nézted félre hajnalban?
(Amúgy nem tudtam, hogy csak akkor lehet írni ha kérdezik az embert.)"Az, hogy ki spórolt rá vagy ki nem senkinek semmi köze, így neked sem. Nem erről szól a fórum. Nem kellene ezzel foglalkozni. Mint ahogy azzal sem ha valaki naponta földhöz csapkodja, vagy éppen hónaljkutyában hordja sálba tekerve "
PONTOSAN! Ezért nem értettem, hogy kolléga miért ezzel az érvvel (túlköltekezés) jött elő egy karctémában?"Kíváncsi lennék, ezt a
" mi pórnép többen vagyunk" dolgot honnan veszed."
tipp, megérzésNa téma lezárva részemről. Hiszem, hogy nem nekem akartad címezni, miután múltkor kedvesen segítettél a saját gondomnál is.
Bocs az offért!(#18455) EclipseGT: így van
[ Szerkesztve ]
-
lanszelot
addikt
Valami miatt csak nem tudjak klonozni, valoszinu a chip ami benne van nem jon ki olcsobban.
A "dextop"ot amit fent emlitettek azt igazabol ezzel: C-FORCE CF003 epitettek meg. Ha rakeresel ott van hogy az s8 at tudja tukrozni vagy dex modban inditani, ami annyit tesz hogy rootolni kell a telot.
Sehol sincs a dex station szetkapva, ifixit se szedte szet. Meg a nintendo dock ot is szetkaptak, es azonnal jott klon. Tehat tobb van a dex ben mint nyák. -
Pityesz0223
csendes tag
Hát nálam az egyik net kártya, a másik hívó. Akkor valószínűleg ezért akad össze. Csak furcsa, hogy egy Huawei ès egy Xiaomi is megbírkózik a feladattal...
[ Szerkesztve ]
-
hunluigi
senior tag
válasz
lanszelot #18465 üzenetére
Természetesen tölti is! Csupán extraként megy töltő nélkül is. 10 perces prezentációt letolok akkuról, nem hurcolom pluszban a töltőt is. A DeX mód ügyében én is szkeptikus voltam... Ezért néztem utána az XDA-n is. Korábban is volt már megoldás, módosított kernellel megy a dex sima hdmi port replikátorral is, de ez a gari miatt kiesett. Ez root és minden más mókolás nélkül is működik. Van aki már DeXtopot épített belőle...
Ha megjön írom a tapasztalatokat...
-
lanszelot
addikt
válasz
hunluigi #18461 üzenetére
Nem hiszem hogy menne a dex funkcio, szerintem csak klonozza a kepet. /Csak szerintem/ Mert szerintem a dex nem csak nyák, szerintem van egy seged chip benne, amit nem hiszem hogy ilyen hamar klonoztak. De lehet tevedek. Kerlek ird meg ha megjon.
Amugy ha nem tolt kozben, az gaz. Lehuzni, mert tolteni kel...
[ Szerkesztve ]
-
Polir7510
csendes tag
Most írta hogy netkártyával használja.
Eképp van értelme. -
lanszelot
addikt
válasz
Pityesz0223 #18457 üzenetére
FXXU1AQH3 - kozben leesett
Ha ugyanaz a szolgaltatod, akkor az szolgaltato hiba , azaz hianyossag.
Mivel ugyanazzal az imei vel 2 kartya 1szerre jelentkezik be, es szerintem az egyik nem 4g , igy a masikat is butitani kell, mert lekorlatozza a nem 4g kartyat a szolgaltato, es ebbol a korlatozasbol lehet a gubanc a masik kartyanal. -
hunluigi
senior tag
válasz
lanszelot #18453 üzenetére
Köszi, de közben már tárgytalan. Lerendeltem egy mellow m002-t. Mégolcsóbb, praktikusabb (konkrétan zsebre vágod), és az XDA-n megerősítettek, hogy hibátlanul megy rajta a DeX mód. Igaz, hogy csak 1 USB van, és az a Hub-ok között válogatós, nincs Lan, csupán FHD a kimenet (bár erről ellentmondásos infok keringenek), ellenben megy táp nélkül is. Ezek közül engem pont egyik sem zavar és amire nekem kell jobb is mint a samsung DeX-e.
[ Szerkesztve ]
-
lanszelot
addikt
válasz
Pityesz0223 #18457 üzenetére
Nem ugyanaz a szolgaltato, annak mi ertelme volna?
XME - kinai
-
SharpSA
veterán
Tegnap újraindítás után eltűntek a választható riasztási, értesítési és csengőhangok, csak a gyáriak vannak. A belső tárhelyen továbbra is ott vannak a megfelelő mappákban: Alarms, Notifications, Ringtones. .nomedia fájl nincs sem a főkönyvtárban, sem a mappákban. Újraindítás megvolt. Még mindig nem választhatók ki a saját hangjaim. Mi a nyavalya van? Találkozott már valaki ilyennel? A bk pluginban elvileg nem tiltottam olyat, ami ehhez kell.
-
polonic
félisten
Úgy látszik beég a másfél hónapos készülékek kijelzője. Wazeval navigálók napi szinten odaúton. Vissza ritkábban. A leghosszabb idő 40 perc volt, amit ment.
A gyári háttérnél látszik sötétben a képernyő felső részében egy sáv. De nagyon minimálisan. Pont annyi a mérete, mint amennyi a waze felső részén a fekete sáv.
Ez mondjuk érdekes. Pont azért van így, mert ott ugye a fekete miatt ki vannak kapcsolva a pixelek. És a többi részen, meg állandóan be.
A rohadt életbe. -
<Lacy85>
addikt
A helymeghatározás ki volt kapcsolva, viszont azon belül a wifi meg be volt. Na mindegy, kikapcsoltam azt is. Köszi a tippet.
(#18445) Trigo: Annyiban mondjuk igaza van, hogy ez még mindig egy használati tárgy, és nem valami felbecsülhetetlen műtárgy, aminek 2 év múlva is úgy kell csillogni, mintha új lenne. De kinek mi.
-
lanszelot
addikt
válasz
Pityesz0223 #18447 üzenetére
Nekem dupla sim es s8+ van, kinai alappal, semmi gond, mindket kartya mukodik /csak 1ik 4g/
-
marquuard
veterán
-
viera
őstag
Komolyan mondom,nem tudom sokat mit csinálnak a telóval.
Nekem már több mint fél éve megvan az S8+ de csak egy belebújtatós bőr tokban tartom.Fóliát még nem látott,nem is fog.
A kijelzőn van néhány hajszálkarc amit nagyon kell keresni,hogy észre vegyem.A hátulja meg teljesen karcmentes.Az S7 Edge-em ami barátomé lett és 15 hónapos,ugyanez a helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
Pityesz0223
csendes tag
Sziasztok.
Használ valaki dual simes változatot?
Nekem, ha be van kapcsolva az LTE akkor szinte lehetetlen hívást indítani. Van térerő, csak nem indít hívást, ill. nincs mobilnet se. Ha csak 3G-re kapcsolok akkor viszont minden tökéletes. Arab Emiratus szoftver van rajta FXXU1AQH3
Két T-mobile kártya van benne. Az 1 sim hívásra, a 2-es sim csak netkártya.
Tud valaki erre valami megoldást? -
törölt tag
Nem kérdezett senki.
Ha kérdeznek, vagy esetleg, életvezetési tanácsot kérnek, akkor arra válaszolj. Az, hogy ki spórolt rá vagy ki nem senkinek semmi köze, így neked sem.
Nem erről szól a fórum. Nem kellene ezzel foglalkozni. Mint ahogy azzal sem ha valaki naponta földhöz csapkodja, vagy éppen hónaljkutyában hordja sálba tekerve .
Ha van rá örülj, ha nincs az meg a Te bajod, mindenesetre nem kellene igy letorkolni másokat.
Szóval ne értékeld a fórumlakókat ilyen oktató személyeskedő stílusban.Kíváncsi lennék, ezt a
" mi pórnép többen vagyunk" dolgot honnan veszed.[ Szerkesztve ]
-
Trigo
csendes tag
úúú apám ez aztán komoly érv volt
szerinted hányan vannak itt, akik úgy istenigazából megengedhetnének maguknak egy ilyen telefont úgy, hogy az ne legyen túlköltekezés? Ne vicceljünk már. Értjük, hogy te ekkora király vagy, hogy naponta cserélhetnéd, és telibeszarod, ha karcos. De akkor ezennel tájékoztatlak, hogy nekünk - a pórnépnek - ez sajnos fontos. És -
bár megesküdni nem mernék, de - úgy veszem észre, hogy ezen a fórumon inkább mi vagyunk többen, és a pórias problémák és azok kitárgyalásai vannak túlsúlyban.
Meg ez hol érv arra vonatkozóan, hogy mitől sérült? Én is kifejtettem napokkal ezelőtt, hogy olyan karc van a telefonomon, amit máig nem tudom hogy került oda (az iránya, a nagysága, a mélysége nagyon fura). Könnyű erre a port hozni megoldásként, de ahogy a srácnál is, úgy nálam is az a helyzet, hogy érdekes módon egyik telefonunk sem karcolódott így soha. Ez meg most igen. Holott pontosan ugyanúgy bánunk vele.
Az egy dolog, hogy én ezen azért annyira nem problémázok már, de ettől még a kérdés és a probléma adott.
Szóval egy kis empátia... ;-) -
Mr.Silkó
veterán
válasz
norcu2 #18439 üzenetére
Csodát tudtok művelni, komolyan! Nekem 5 hónapja van meg az S8+, tokban hordom, farmerzsebben, de soha semmilyen védőfóliát nem raktam rá, mégsincs rajta egy darab hajszálkarc sem. Ráadásul a munkakörnyezetem is eléggé kiteszi minden földi jónak a telefont, és mégse lett karcos a képernyő.
Ja, tudom már, klón telóm van.
Egyébként a kolléga nem írt hülyeséget, a porban és a zsebpiszokban mindenhol található parányi kvarcszemcsék keményebbek az edzett üvegnél, és ha valaki nem vigyáz a telefonjára, na így megkarcolhatja.
[ Szerkesztve ]
-
norcu2
újonc
Nem volt kár, kb. 8 éve regisztrált vagyok, csak nem engedett freemailről belépni a rendszer. azért van a 2. szám a nevem után.
Milyen porról beszélsz??? A kínai telefonom miért nem karcolódik???
Azért van ez a fórum, hogy másokkal információkat cserélhessünk, hogy minél többet, minél jobbat tudjuk kihozni az összespórolt pénzünkből.
Kérlek máskor ne írj ilyen semmit érő választ! -
norcu2
újonc
Sziasztok, másfél hete vagyok egy s8 tulajdonosa.
Egészen máig egy rossz szavam nem volt rá, igazán minőségi darab kitűnő szoftverral és hardverral.
Nagyon vigyázok rá, egy átlátszó szilikon tokot vettem rá, de a kijelzőre nem vettem semmit, mert nem szeretem eltakarni semmilyen fóliával a gyönyörű kijelzőt. Soha nem volt karcolás egyetlen telefonomon sem.
Ma észrevettem kb. 6 közepes méretű karolásokat a kijelzőn, rögtön lefagytam, hogyan lehetséges a Gorilla Glass 5 "védelemmel" ellátott kijelzőn a semmitől ilyen sérülések.
Van egy 3 éves Idol 2s Kínai telefonom amit sosem kíméltem, azon a kijelzőn még mindig nincs egy darab karc sem. Innentől kezdve jöhet nekem bárki a marketing maszlaggal, hogy karcmentes a kijelző, hát jelentem NEM AZ. -
Lavidaloka
aktív tag
válasz
Mr.Silkó #18430 üzenetére
Munkahelyen is van wifi..ott is ugyan az a helyzet.Például minden nap a Digi online app-on nézem a tv-t délben ebédszünetben...és hát néha megakad a kép vagy a hang.S7 edge-n sose volt ilyen.Kollégáim is meglepődve mondják hogy mi ez az akadozás...eléggé égő..
Ja amugy gariztatás lesz ennek a vége szerintem...
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Lavidaloka #18431 üzenetére
Akkor szervíz.
-
khorvat
senior tag
válasz
Lavidaloka #18431 üzenetére
Kipróbálnék egy másik routert is ha azzal is így viselkedik akkor gariztatás.
-
Lavidaloka
aktív tag
Zsír új Asus router-em kábeles digi-vel..amin 4db telefonon 2db laptopon meg 2 db okostévén megy a wifi.Mindegyiken hasít a net.Nem mondom hogy az S8 on nem csak néha eldobja a jelet...vagy egyszerűen csak belassul a letöltési sebesség.Asszonynak adtam az S7 edge-m ..az meg csak neveti mikor mondom neki hogy cseréljünk telót.Nem adja vissza az S7 edge-t ...mert azon mindig gyorsabb a net..
Komolyan mondom néha nagyon fusztráló érzés amikor látom hogy mellettem az S7 edge-n már rég betölt az oldal ez meg néha csak homokórázik...szóval erősen gondolkozom rajta hogy az S8+ után ezt S8 -at is inkább menesztem. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
Lavidaloka #18423 üzenetére
Több WiFi hálózaton is ugyanúgy jelentkezik ez nálad?
Nálam stabilan 144 Mbps van.
[ Szerkesztve ]
-
SharpSA
veterán
válasz
Lavidaloka #18426 üzenetére
Előfordult már több órás használat, eddig nem vettem észre akadozást, csak amit egyébként is akár laptopon adott oldalakon (például itt is).
Telefonon nem játszok és nem nézek filmet. Előbbi 34 colon, billentyűzettel, egérrel, 7.1-es fülessel, utóbbi 42 colon és 5.1 hanggal élvezhető számomra. Telefonon ilyeneket meg sem próbálok, szerintem az a kis képernyő nem arra való. -
BéHGT
senior tag
válasz
Lavidaloka #18423 üzenetére
nekem sincs ilyen... Illetve volt az összes telefonnál, de a router rosszalkodik, újraindítás után működik normálisan tovább..
-
kengyel
nagyúr
válasz
Lavidaloka #18421 üzenetére
Igaz hogy még egy hónapos a telefon, de egyszer sem jártam még így, pedig van hogy egész nap Wifin vagyok. Remélem nem is jelentkezik ilyen hiba, mert a Wifi használatom, napi szintű.
-
Lavidaloka
aktív tag
válasz
SharpSA #18424 üzenetére
Ha nem használod sokat egyfolytában a wifi-t akkor szinte észre sem lehet venni hogy probléma van...De pl egy folyamatos 2 órás online game közben.vagy egy hosszabb filmet online megnézel akkor igen..Nálam pl van hogy hirtelen lemegy a download speed 144mb/s ról kemény 6mb/s -ra..
[ Szerkesztve ]
-
<Lacy85>
addikt
válasz
Nálam is csinál néha érdekességeket a wifi.
Most is bent volt az akksit használó alkalmazások között. Ráböktem, és írta is, hogy 1 nap 5 órát ment.
A gond ott van, hogy be sem volt kapcsolva.Nem vészes, mert valami 1-2%-ot írt csak az akksi használatra, de azért fura.
-
SharpSA
veterán
válasz
Nálam minden rendben, nem találkoztam ilyen problémával.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Itt a fórumon nem emlékszem ilyen felmerülő hibára.
-
Lavidaloka
aktív tag
Külföldi fórumokon olvastam hogy nagyon sok S8 és S8+ on sokszor belassul vagy eldobja a wifi-t....Nos sajnos nálam egy S8+-al ugyan így jártam.Egy idő után mindíg felkiáltójel volt a wifi mellet.Le is cseréltem gyorsan egy sima S8 ra ...és sajnos ezen is..igaz nem mindíg de néha behülyül a wifi...Most nem tudom hogy én vagyok ennyire béna vagy másnál is vannak wifi gondok?Már nagyon bánom hogy lecseréltem az S7 edge-t..
Külföldi fórumokon már annyi a panasz a wifire hogy sokan attól tartanak hogy úgy jár sz S8 a wifivel mint a Note7 az akksival... -
<Lacy85>
addikt
Ez a BK Disabler mennyit dob az üzemidőn?
Csak azért kérdezem, mert a rendszer ugye alapból is alvóba rakja a nem használt programokat.
Készenléti fogyasztás meg enélkül is minimális, sot meg röhögve 6-10 óra között van. -
tothl
addikt
Én este mindig töltőre rakom még sosem merült le nap közben ez idáig csúcs meg az s7ehez képest is. Semmi nincs letiltva hadd hasitson ez az elvem.
-
rizso
addikt
No én is megvettem a BK Disablert. Miket érdemes kilőni, amik fölöslegesen zabálják az akkut a háttérben? Illetve mi volt az az app, amivel a bixbykeyt át lehet variálni?
-
Mr.Silkó
veterán
Srácok!
Engedjétek el ezt a nyomkövetős témakört, mert nagyon OFF!
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
ööö néha miért nem kapcsol ki a telefon kijelzője? Leraktam vagy 10 perce visszajöttem és világít...
tuti ez az "intelligens" lockscreen
[ Szerkesztve ]
-
tothl
addikt
Hát nem tudom, utolsó gondolatnak, ha figyelni kell, akkor ott ette meg a fene az egészet.
-
Skynet258
veterán
De, kivitelezhető, hogy csak te lásd őt ő meg ne lásson téged. Szimpla kapcsoló van rá, hogy te engedélyezed-e avagy sem, hogy lásson. Persze az ő oldaláról ugyanez, illetve ha titokban akarod a másik félnek telepíteni akkor nagyjából két napon belül kapni fog egy emailt, hogy megosztja veled a tartózkodási helyét, biztosan akarja-e. Szóval ha irány irányban gondolkozol, akkor jobb, ha a gmail-jéhez is van hozzáférésed.
Nekem nincs mit titkolnom, neki meg már nincs. Maradjunk annyiban, hogy nem ok nélkül került fel ez a program.
-
Trigo
csendes tag
nem csak házasságban használható az app, és igazából nem csak házasságra gondoltam
De mivel a kolléga nős, ezért írtam csak így
A normális házasság vs normális biológiai viselkedés témát meg valóban ne itt kezdjük boncolgatni.
A lényeg, hogy egy ilyen appet max a nő irányába alkalmaznák, visszafelé soha. De ilyen gondolom nem kivitelezhető nagyonszóval messziről kerülném
-
Parallaxis
addikt
válasz
<Lacy85> #18265 üzenetére
2 Samu van itthon. Az S8+ több, mint 2 hónapja megy újraindítás nélkül, az S7 Edge meg ~másfél hónapja.
Valahogy nem akarnak lassulni, hülyeségeket csinálni.Elég lenne csak ebben a topicban visszaolvasnod és máris találnál jó pár tucat problémás hozzászólást, amire a válasz a cache ürítése és a restart
De segítek: [link]
[link]Meg elvileg a Samsung alapból belerakott ilyet, hogy X naponként magától újraindítja a telefont.
S7 Edge ugyan de itt van, csak neked
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+