Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trigo
csendes tag
tudom, hogy erősen off, de kíváncsiság
: ti melyik képernyőmódot használjátok? Maradtatok az adaptívnál vagy másikat?
-
sgeza
veterán
válasz
firemanus82 #17793 üzenetére
Nekem gyanús, hogy esetleg valamelyik alkalmazásod csinálja. Az nem lehet?
[ Szerkesztve ]
-
Zsozsoka 74
senior tag
válasz
Sokszor teszem én is némára de még nálam sem jelentkezett - e probléma.
S8 -
Mr.Silkó
veterán
válasz
Én még nem találkoztam ezzel a hibával. Szerencsére. Elég bosszantó lehet..
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
Reméljük nem lesz igazad az előbbiben!
Hogy én is kötekedjek egy kicsit: az általad kiemelt részt két hónappal ezelőtt írtam emlékeim szerint, még az első összefoglaló verzióhoz. Szóval ha csak most vetted észre, akkor lebuktál, hogy nem is olvastad az összefoglalót!
[ Szerkesztve ]
-
firemanus82
senior tag
Ma ismét előjött a problémám a telefon hangprofiljaval kapcsolatban. Rezgőre vettem, majd hívtak. Nem vettem fel és miután lerakta a hívó fél, egy csippanast hallottam és láttam h ismét hangos profilra váltott. Más is találkozott ezzel a problémával és tálalt e rá megoldást?
-
zseko
veterán
válasz
Mr.Silkó #17788 üzenetére
Köszi! Csak egy dologban 'kötekednék'
, mégpedig, hogy nem sok esélyt adok a 3 főverziónyi váltásra. Kettő még belefér, (ha nem jönnek alverziók, mint volt a 4-es rendszernél, de nem valószínű) de szerintem még a 8-ast sem fogjuk megkapni márciustól hamarabb, a 9-est meg nem is várom 2019 májusától előbb, addigra meg már lesz legalább 3 újabb telefon, ami fontosabb lesz, a mostani note8-at beleszámítva pedig már 4 is. Persze csodában hinni mindig lehet...
Azért remélem a 8-as rendszer után megváltozik végre a frissítési hajlandóság. -
Mr.Silkó
veterán
-
Mr.Silkó
veterán
Kedves fórumtársak!
Frissítettem a topik összefoglalót Memmaao kolléga szervizes tapasztalatai alapján - az új infókat a szerkesztett típushibák részben találjátok, illetve littlecar kolléga felvetésére egy hosszabb szövegrésszel bővítettem az üzemidővel és a disabler progikkal kapcsolatos infókkal a GYIK anyagát.
Olvassátok bátran, újonnan betévedőknek továbbra is javasolt anyag!
[ Szerkesztve ]
-
icemad
nagyúr
válasz
Zsozsoka 74 #17783 üzenetére
Akkor próbáld ki egy másik gépen is. Egy erősebb asztalin, ugyanazzal a lejátszóval. Esetleg küld át egy másik s8-ra, hogy ott normálisan lejátsza e. Milyen laptopon próbálod? 60 fps be van kapcsolva felvételnél?
-
gery14
senior tag
válasz
Mr.Silkó #17734 üzenetére
Igen de most hogy hasznaltam. Eldobalja a wifit a mobil netet a hangszoro vagy szol vagy nem . A ra masolt adat eltunik torlodik..... nagyábol kukaztak az s8+om ami nincs 2 hetes... a samsungnak vertem a dobot teloban. Azt mondtak nagyon sajnaljak es kifogjak cserelni a telefonomat.
[ Szerkesztve ]
-
Latency
senior tag
Az miért lehet, hogy a Telenoros S8-am még mindig csak az AQG5 rendszerverzión van? Úgy látom, már vagy egy hónapja van frissebb, manuális keresésre sem talál frissítést.
-
icemad
nagyúr
válasz
Zsozsoka 74 #17768 üzenetére
Gyenge a géped a 4k-hoz. Videó felvételnél vedd vissza a felbontást full hdra.
-
lanszelot
addikt
Haszlal valaki kontrollert a telohoz? /Jatekhoz/
Valami tapasztalat melyiket erdemes megvenni? -
sgeza
veterán
-
Zsozsoka 74
senior tag
Valaki tud segíteni abban hogy ha videót csinálok az esnyocal és laptopon a vlc vagy a kmplayer - el szeretném visszanézni akkor az előbbi nagyon akadozva az utóbbi pedig lelassitva játsza vissza.
Tudtok ajánlani win10 - re egy klafa videó lejátszót? -
janeszgol
félisten
válasz
Memmaao #17755 üzenetére
Öcsémé is ilyen, de mondtam neki, hogy ne vigye szervizbe. Ezért felesleges, mert amúgy frankón működik. Amúgy ha két használat között rövid idő telik el (max fél óra), akkor nem jelentkezik ez a hiba. Ha tovább pihen a teló (kamera), akkor igen.
Amúgy szériahiba, volt az S7-nél is. (Egyeseknél az A szériánál is előjött, de ott jóval ritkább.) -
anrab
addikt
Ez a phoneinfo csak 5.89 inch-et ír a kijelzőre az S8+-ra! Ez nem 6.2! Tudjátok miért?
-
Samsung váci úti szervizben jelezték, hogy nagyon is ismert a kamera optikai képstabilizátor okozta fókusz vesztesi hiba, de sajnos érintett a szervíz készlet is. Van akinek 4x cserélték kamerát, mire jó lett. Sajnos nekem ki kell cserélni, mert minden alkalommal kocogtatni kell.
-
leslien
nagyúr
válasz
Metal213 #17748 üzenetére
Nekem a videónak nincs hangja, tudtok valami ötletet mondani, hogy miért?
lehet h ac3 kodek miatt...?! mx player.. és kodek inne töltsd le..
-
Metal213
tag
Sziasztok!
Nekem a videónak nincs hangja, tudtok valami ötletet mondani, hogy miért? Illetve kicsit olyan mintha az óra lassabban pörögne, mintha 2mp telne el de csak 1mp-t ugrik a mutató.
S8+
Köszönöm előre is.
-
SharpSA
veterán
Éppen frissül a [Hivatalos] Samsung TouchWiz Home...
Meg kell mondjam, ha valaki korábban azt mondja, hogy ezt valaha használni fogom... és mára meg egész jól működik... -
válasz
janosibaja #17722 üzenetére
A Samsung Billing kell hozzá, nekem is le volt tiltva disabler-rel.
Utána lehet választani, hogy a telefonszámára terhelje az összeget, vagy kártyával fizetsz.
-
Mo Bill
aktív tag
válasz
N.otorious #17741 üzenetére
Nekem exynos8895 - ös van.
Melyik az erősebb proci? -
N.otorious
senior tag
válasz
Mo Bill #17740 üzenetére
phoneinfot szedd le playből
-
Mo Bill
aktív tag
Sziasztok!
Azt honnan lehet megtudni, hogy melyik proci van a telóban? -
Assdak
őstag
Sziasztok,
Mostanában azt játssza a telefon, hogy nem tölti be a böngésző az oldalakat. Sem Chrome, sem a Samsung browser. Csak egy ujraindítás segít rajta. Találkozott már valaki ezzel a problémával?
-
polonic
félisten
A hollandoknak megjelent a bluetooth sebezhetőség frissítése a SamMobile szerint.
Viszont a google patch-ek augusztusi maradt.
-
gery14
senior tag
Visszakaptam ma az s8+om a szervizbol hatlapot kamerat es antenat csereltek. Szoval karcmentes telorol beszeltunk. A parasztok a telemaxnal osszekarcoltak a makulatlan kijelzomet jo melyen vagy 5 helyen plusz a felso hangszoro felett egy utodest is produkaltak rá. Rohadtul idegesito mivel en tok es folia nelkul hasznalom es makulatlan 10napos telot adtam be. Anyit kel tudni hogy van biztim a telora. De a lenyeg hol tudom verni az asztalt? a
A Tnel vagy a samsungnal erdemes?a szervizeles elott es utta rol is vannak kepei.[ Szerkesztve ]
-
zseko
veterán
válasz
#67656192 #17705 üzenetére
Dettó
A spica-t vásárlás után két héttel már rootoltam és romot cseréltem, annyira elcseszett volt. Előtte WinMobile 5-ös rendszerű telefonom volt, (Mio A501) ami rendszert egyébként bizonyos szempontok alapján a mai napig jobbnak tartok az androidnál. Az után az android évekig csak gány munkának tűnt. És azt a 200MHz-es telefont minden szempontból jobb élmény volt használni, mint a 800MHz-es Spicát, vagy az akkori androidos telefonokat.
Minden telefonom több évig volt meg, a S4 például 4 évig, a Spicát ellenben csak 8 hónapig bírtam elviselni, havonta egyszer rendszeresen összeomlott, és az egyik ilyen után annyira felhúzott a munkahelyemen, hogy még abban az órában megrendeltem az S2-t, az se érdekelt mennyibe kerül, és másnap már azt használtam. Azóta nem vettem alsó- vagy középkategóriás telefont, 2013-ban az S4, és most az S8, azóta elégedett vagyok a telefonjaimmal
(még ha bőven lehetett is volna mit javítani rajtuk) -
-
kengyel
nagyúr
Erre valakinek ötlete ?
-
janosibaja
őstag
Vásárolnék egy Samsung témát, de kidob azzal, hogy a "Vásárlás befejezéséhez szükség van a Samsung Számla alkalmazásra. Nyissa meg a Beállításokat, és engedélyezze a Samsung Számlát."
Sehol nem találok, semmilyen Beállításban Samsung Számlát, s szerintem a BK Disablerrel sem tiltottam le.
Gondolom, valahol meg kell adni a számlaszámomat, bejelentkezni, regisztrálni, mint a Google Playen, de a Samsung Fiókban ilyen menüpontot sehol nem találok...
Akinek van ilyen, leírná, hol van?
[ Szerkesztve ]
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Recovery menübe hogy jutok be?
-
Deck
titán
válasz
DarthFater #17718 üzenetére
Névjegyzék - jobb felső sarok 3 pont - Beállítások - Rendezés szempontja
-
DarthFater
tag
válasz
DarthFater #17640 üzenetére
Valaki erre?
-
-
gmatyi88
tag
Nos sokat nem húzott a feleségem s8-a. Kivittük Budaörsre aTesco parkolós szervízbe. Hiba az a kamera fókuszvesztés,valamint nagyon sokszor akad a hang és megszakad a vonal. Bevitték és főpanel csere. Kb 3 munkanap lesz és lehet s6 vagy s7 cseretelefont választani. Szerintem korrektek nagyon.
-
lasse001
senior tag
Ma egy nagy hiányt pótolt a Samu. Már van fizetős tartalom a Samsung Theme Storeban. Lehet vásárolni. Nem is vészes az áruk.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- PlayStation 5
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...