Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
a510
aktív tag
Hali.
Itt van majdnem 20k post, és senkit nem zavar, hogy sambaval nem lehet másolni normálisan a telefonra? Én nagyon meglepődtem, hogy már S7 óta, Note8-on is fennáll a probléma, és a Samu nem tesz semmit

Vagy én vagyok félretájékozott? -
OCTAMD
őstag
válasz
Lavidaloka
üzenetére
Alaplap cserétől nem változik az IMEI
-
Lavidaloka
aktív tag
válasz
The.Biker
üzenetére
Egyszerüen ha akadtt a net akkor megnéztem a wifi beállításokban hogy mennyi a net sebesség.
Gondolom hogy másik imei számot kapok mivel gariban cserélik az alaplapot.

Használtan vettem az S8-at ami Telekom-os(amúgy független) de így nyugottabban használnám ha más lenne az imei...
Nem tartok tőle hogy letíltják mivel számla van róla hogy ki van fizetve egy összegben...de azért nah mégiscsak jobb lenne minden szempontból az az új alaplap 
-
válasz
Lavidaloka
üzenetére
Na,ez pozitív.
Hogyan tesztelted a wifi-t? Van rá program? -
Lavidaloka
aktív tag
Újjab fejlemények vannak a wifi problémámmal kapcsolatban...Nos bevittem az 1 hónapos S8-at a samsung experience store-ba.Közöltem a szervizessel a problémámat,hogy a wifi-n gyakran lecsökken a download speed 144mb/s ról akár 1mb/s is és akadozik a net.
Attól tartottam hogy kimagyarázzák nekem valahogy hogy ez így egy teljesen normális müködési jelenség...de a legnagyobb meglepetésemre meg se nézték csak annyit mondtak hogy bár az ilyen jellegű panasz nem gyakori de azonnal megrendelnek egy új alaplapot és ha megérkezik akkor értesítenek és szó nélkül kicserélik...
Nah ekkor esett le hogy valszeg nem én vagyok itt az első ma akinek ilyen jellegü panasza van....

Szóval jelenleg várom hogy felhívjon a Samsung az alaplap csere miatt.
-
badxgirl
aktív tag
válasz
üzenetére
De szerintem igen. Vodás s8hoz kapott starter kitben volt 2db a tok és a vezeték nélküli töltő mellett.
Az illeszkedés tetszik, fel is fekszik mindenhol szépen de nagyon ujjlenyomat mágnes plusz lekapcsolt kijelzőbél olyan furinak tűnik ilyen szivárványos mintha olaj lenne alatta pedig nem....
Ezért érdekelne anyagban és szabásban hasonló, csak zsír és víztaszító réteggel -
Tamás88
őstag
Üdv mindenkinek, a héten tértem rá a Huawei P8 Lite-ról az S8-ra, és elsőre sokkal jobb (tudom nem egy kategória, de akkor is). A leírást elolvastam, és egyelőre nem találtam problémát.
-
bigdady
nagyúr
válasz
Zsozsoka 74
üzenetére
A gond hogy arccal lefelé is jelez...
-
válasz
martin0297
üzenetére
Újrakezdés!

S8-cal.
---Mr.Silkó:
köszönömOCTAMD: A pénz jön-megy.
Hibáztam,de ennek mostmár vége! Ez volt az utolsó. -
bigdady
nagyúr
Ha arccal lefelé teszem a telót akkor miert jelez hanggal illetve rezgéssel?
-
Sziasztok.
S8 plus,S8,majd i8 után,ismét egy S8-cal visszatértem.
Olvasgatok visszafelé,történt-e valami érdekes.
-
Trigo
csendes tag
válasz
Mr.Silkó
üzenetére
Jaja, rémlett hogy mintha kéne ott lenni valami ilyen opciónak a beállítás gomb felett, de nekem már nincsen. Fektetett képeknél sincs. Ez lehet Nován nem is látható, nem? Vagy kikapcsoltam valamit?
szerk: kipróbáltam a sima TouchWizzel. Ott van a mozgás-effektus kapcsoló, de az nem görget, hanem csak picit mozgatja a képet (be is ugrott hogy ezt próbáltam is amikor vettem a telót).
-
Mr.Silkó
veterán
Több gyári alkalmazásnak is van frissítése (Galéria, Samsung Notes).
-
martin0297
tag
Amúgy egyébként ha a töltőt fixen bent hagyom a konektorban, és néha dugdosom rá a telót akkor lesz baja? Lusta vagyok mindig ki be dugogatni.. pláne azért mert az íróasztal mögött van a konektor

-
Trigo
csendes tag
felteszek egy egyszerű és hülye kérdést
most jutottam oda, hogy görgethető háttérképet raknék erre a telóra is
de az istennek sem jövök rá hogy hogyan. A Samuk nem tudják már?
Nova beállításokban engedélyezve van, de semmi.
Tuti én vagyok a béna, pedig mindig mindent megtalálok, de most ez kifogott rajtam. Pedig olyan nincs hogy egy mai telefon ezt ne tudja. -
SkyS1gn
félisten
válasz
janosibaja
üzenetére
A moddolt többmindent tud de elvileg fagy S8-on nekem a sima van.
(#19455) kisdobos0111 persze ha csak a launcher kell
-
törölt tag
válasz
Tamagocsi123
üzenetére
Akkor azt tedd be
-
Köszönöm a visszajelzéseket, kék s8 nagyon tetszik, lehet hogy akkor bevállalom és nem tart vissza ez az sms ügy. Hivatalos garival budapesten most hol a legolcsóbb? Nekem többször bevállt mondjuk gsm boltos is (azaz gari időben nem romlott el és 20-30%-al olcsóbb).
-
SkyS1gn
félisten
válasz
janosibaja
üzenetére
Én is csak az első Pixel élő háttérképeit használtam, meg most ezt... Nexuson is meg S8-on is mindig Pixel launcher volt fennt. Anno megvettem Novát én is de már nem szórakozok órákat hogy állítgassak ilyeneket, meg úgyis Google féle lenne szóval...

Felrakod a P2 launchert(linkeltem), a Google háttérképek appot play-ből, meg a P2 új élő háttereket(linkeltem) ez beépül a google háttérképet közé.
Van pár ami crashel de jó sok működik... ha fekete képernyőd lesz akkor restart.
-
sasa134
addikt
válasz
Remekelek28
üzenetére
Természetesen semmi külsérelmi nyom, nem volt soha leejtve, 2 hetes , úgy vigyázok rá mint a szememre...Mindenképp visszaviszem.
@Mr Silkó: Németországban élek,itt vettem a Saturnban.
-
janosibaja
őstag
válasz
SkyS1gn
üzenetére
Szia, én is vadászok egy normális élő háttérképet, olyat, ami nem 12 éven aluliaknak való (vigyorgó koponya, hóesés és csicsás társai).
1.) A Pixel 2-es élő hátterek csak akkor futnak, ha felrakom a Pixel launchert? Kár lenne, én a Nova-t szeretem, szerintem sokkal többet tud, stabil...
2.) Belinkelnéd pontosan, hogy miket telepítettél, mire működött?
3.) Csak ez a háttérkép működik? Vagy van több is?
-
jose999
senior tag
Hogy jó vélemény is legyen a leendő tulajok számára : nekem eddig bő 2 hónap együttlét után semmi említett vagy egyéb hiba nem jelentkezett (koppkopp). Akku időm nekem elfogadható, folyamatos 4g+ mellett bőven megvan az egy nap/kb átlag 4,5-5 óra kijelző idő. Tiltva nincs s semmi, este mindig töltőre teszem, reggelig. Elöl semmi, hátul Spigen Ultra Hybrid tok, karc semmi. Sms jön, igaz nem tonna számra kapom, bank, belépési kódok, néha a fiam. S7 Edge-ről váltottam, szerződés hosszabbítással, nem bántam meg. Részemről ajánlott!
-
SkyS1gn
félisten
válasz
csabicska
üzenetére
De van ami crashel 7.0 alatt a posztban is le van írva, de a többség jó. Nemrossz, tekintve hogy 8.0 API-ra írta meg Google de átportolták.
új élő hátterek de ehhez elöbb kell a google wallpapers app is akinek nincs fennt esetleg
-
-
törölt tag
válasz
Tamagocsi123
üzenetére
-
badxgirl
aktív tag
Tudtok a gyári, starter kitben találhatóhoz hasonló, egész kijelzőt fedő fóliát ajánlani? Találtam ebayen többet is, de fontos volba a zsírtaszító réteg hogy ne gyűjtse az ujjlenyomatot. Mindre rá van írva hogy oleophobic coat, de ez van hogy csak szöveg ezért érdekel van e amit már próbáltatok és bevált...
-
sasa134
addikt
Ehh,most vettem észre,hogy a 2 hetes S8amon ha szemből nézem,bal oldalt a kijelző és a készülékház közt jól látható fényrés van..szinte végig a készülék oldalán. Sötétben egyértelműen látszik de ha úgy fordítom,sajnos nappal is. Ez egyértelműen így jött a gyárból,csak most vettem észre.A jobb oldalon nem látok hasonlót. Tapasztalt már ilyet vki? Vízállóság ilyenkor vajon biztosított? Nem tudom,hogy visszavigyem-e, gondolom majd azt mondják,hogy megfeszült a zsebemben vagy vmi hasonló..
-
derrik
őstag
Sziasztok!
Galaxy s8 Plus-hoz a hátuljára tudnátok fóliát ajánlani kicsit érdesebb és nem áttetsző is jó!!! -
Tamagocsi123
tag
Ez a nanoShine folyékony fólia ér valamit? Mert nekem elég nagy humbuknak tünik?
-
OCTAMD
őstag
válasz
martin0297
üzenetére
Eredetileg van,maradjunk ebben.
Azt most nem írnám le,a tiédben miért nincs már meg

De ugye tudjuk a tiéd átment már pár kézen
De a nagycímkésekben mind ott van.
-
Üdvözletem!
Szeretném megkérdezni hogy az sms meg nem érkezés probléma megoldódott s8-nál? Telefont vennék és a kék s8 tetszik a legjobban, de kihagyott sms az nekem gond (banki sms-ek). Köszönöm!
-
Pacee87
aktív tag
Sziasztok!
Remélem senkit sem kergetek őrületbe a kérdéseimmel, most arra lennék kíváncsi, hogy használja-e valaki a telefont Renault Radiosat Bluetooth fejegységgel, TomTom gyári GPS-szel összekapcsolva (Clio 3, Megane 3, Fluence, Laguna 3)?
-
csacsa01
tag
Köszönöm
-
mtm800
senior tag
válasz
OCTAMD
üzenetére
Ez most másabb kicsit.....én bontottam ki az összeset. lecsippantja a vonalkódolvasóval és automatice teszi rá az adatokat a papírra.Lehet h értékesítési pont szerint van valami különbség...fene se tudja. Szokatlan volt nekem is de a kicsit olcsóbb készülékekből is jó pár darabot hoztam ugyanonnét pár hete ua. volt a folyamat
-
-
SkyS1gn
félisten
Megy szépen a Pixel 2 launcher és a P2 élő háttérkép is

Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

köszönöm
.