- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanci789
aktív tag
válasz
janosibaja #8076 üzenetére
Újraindulás és fagyás nem volt. Mint ahogy írtam, "csak" lemerült 100%-ról kb 80%-ra, és ott megtartotta. Szóval bírni fogja nyugi, csak nem lesz 100-on és forró lesz.
-
Bence004
aktív tag
válasz
Mo Bill #8094 üzenetére
Kapcsold be a smart view opciót a telódon, először is mind a 2 eszköz legyen kapcsolódva ugyanarra a wifire, aztán lehúzod a telón az értesítési sávot a gyorsgombokhoz majd átlapozod a 2.ik oldara ott lesz a smart view opció, arra rányomsz és már kapcsolódik a teló a tvhez (ha a tv kéri akkor engedélyezd a telefont rajta) utánna már a telód kijelzőjét látod a tv-n is
-
Mo Bill
aktív tag
Smart samsung tv-n szeretném megnézni wifi csatlakozással a telómon lévő videókat, képeket.
Ezt hogyan tudom megtenni?
Milyen app-ok, beállítások kellenek hozzá? -
kenatti
csendes tag
válasz
Mo Bill #8034 üzenetére
Szívesen ...igaz mások inspiráltak...nekik köszönjük!
Megtaláltam a témát...köszi majd kipróbálom bár nekem picit sötét....Mindenesetre a linkelt oldalon elég sok problémára lehet megoldást találni.
Néha azonban a gyárilag kiadott frissítésben frisebb verziók vannak...szóvl óvatosan...én megnézem melyik van fenn aztán eldöntöm leszedem-e.
Persze előfordulhat hogy egy régebbi jobb mint az újabb (sajna).
Elvileg ezek a samsung által kiadott apró frissítések , amelyek majd idővel bejönnek egy nagy frissítésbe.
apkmirror.com
Nekünk mindenesetre megoldotta a bajunkat...Itt kutakodok még a mirrorlink után.
Sajna kocsival még nem tudtam összehozni úgy hagy a waze menjen rajt (marmint a kocsi kijezőjén).
Passat B8 ról van szó.Valakinek esetleg sikerült?
Másik: substratum-ot próbálta már vki?
https://forum.xda-developers.com/galaxy-s8/themes/substratum-beta-touchwiz-t3621262Üdv
-
zazenke
őstag
válasz
ForRedGlory #8078 üzenetére
hát kamerába nagyon elvérzik még nagyítás nélkül is látszik hogy erősen elmossa a részleteket. Fák lombozata ,stb és még csak nincs is este ahol az OIS hiánya még jobban ki fog jönni ha kézből nyomod
-
sub71
aktív tag
ez jónak tűnik! az ár is baráti! itt néztem:
http://www.ebay.de/itm/Galaxy-S8-Screen-Protector-Invisible-Defender-Full-Coverage-2-Pack-Film/302302787366?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=601141176335&_trksid=p2060353.m1438.l2649Most látom, az Amazonos németországból jön 3 nap alatt. az eBay meg 3 hét!
-
Chrys_
addikt
Kösz az infót! Valaki itt linkelte már ezt a videót, Invisible defender + Spigen tok.
Invisible defender
Spigen caseElső S8+ akkutesztem (100% --> 5%):
1day 7h 30m, ebből kijelzőidő kicsit több, mint 5h. -
sub71
aktív tag
szia! megjött a hajlított H9 üvegfólia! mint ahogy a többi, ez sem tökéletes! az edge fület nem tudom használni, mert ott nem érzékeli a telefon, hogy hozzáérek. gondolom nem fekszik fel 100% san. maszatosnak tűnik, nem lehet szép tisztára törölni. már most sem fekszik stabilan, olyan mintha mindjárt leesne!.... egyszóval NEM ajánlom!
-
WiZARD
addikt
válasz
janosibaja #8076 üzenetére
50 fokos akku felett megáll a töltés
Szélvédő felé nyomatott klímával még sose volt ilyen gondom. -
leslien
nagyúr
válasz
ForRedGlory #8064 üzenetére
na akkor mi lesz a sorsa?
-
SlayR
senior tag
válasz
ForRedGlory #8071 üzenetére
Nálam is a vigyázás lesz szerintem....próbálkoztam érdeklődni rengeteg helyen, legtöbbször azt a választ kapom, hogy " van üveg rá de inkább felejtsd el "
-
janosibaja
őstag
válasz
Köszi, megnyugodtam, Azért jobb az S8-as.
-
SlayR
senior tag
Nekem az a fura se az S7 Edgen se most a 8+-on nincs üveg, és nem is tervezem így hogy nincs rá normális....még sem lett karcos még az S7 sem...
-
taky1974
csendes tag
Aki teheti és talál normális üveget/fóliát a telefonra vegye meg, mert hihetetlenül gyorsan karcolódik. Nevetséges hogy mennyire óvtam, de már van rajta. Gorilla Glass 5... Vicc. De van másnak is gondja vele: https://us.community.samsung.com/t5/forums/v3_1/forumtopicpage/board-id/GS8QA/thread-id/1098/page/1
-
Hunner
senior tag
válasz
ForRedGlory #8067 üzenetére
Nekem ami nagyon látványos, az az OiS hiánya az 1+5-nál, a tesztfotóid közül sokkal több van bemozdulva, mint az ugyanott lőtt samus fotóid. A színekben egetvető különbséget nem látok, dinamikában sem, 50%-os cropnál ugyanolyanok 100%-os crop-nál meg mindkettő kutyaütő.
Egyébként, nekem ez alapján is bejöttek az S8 képei. Kamera vakteszt ha valaki még nem látta volna. (Régebbi video, Oneplus5 nincs még benne)
-
ForRedGlory
félisten
Jah, nálam is összességében az S8 Plus nyert, néha alig, néha durván. Az O5 nem találja a fókuszt makrónál
Sokat nem segít rajta, hogy több pixelje van, mint a Samsungnak
Az 5. képen az O5 nem tudom hogy volt képes kiégetni azt a fehér virágot basszus. ÁRNYÉKBAN volt, abszolút semmi napfény nem érte a virágot.
-
Hunner
senior tag
válasz
DLSR-el fotózok, szóval nem vagyok azért oda vissza az S8-tól se, de ezt nálam egyértelműen a Samsung vitte
-
SharpSA
veterán
válasz
Sanci789 #8063 üzenetére
Én a brodit.hu-ról vettem autó specifikus konzolt, amire a legerősebb, piros kétoldalú öntapadós ragasztóval ragasztottam egy tartót. Pont az egyik szellőző nyílás előtt van. Azonban szerintem érdemes csak óvatosan engedni rá a hideget, mert a túl erős hűtés sem jó az akkunak és még párásodás is lehet a készülékben.
-
ForRedGlory
félisten
Samsung Galaxy S8 Plus vs. OnePlus 5
(automata)Az 5. képénél nem tudom mit bűvészkedtem az S8 Plusal.
[ Módosította: radi8tor ]
-
Sanci789
aktív tag
Sajnos nekem is iszonyatosan forrósodik a fekete S8+om a kocsiban navigáció közben. Érdekes jelenség, hogy gyári samsung gyors-szivargyújtós töltővel (hozzákapott usb-c -vel együtt) nem tudja megtartani a 100%-ot, általában kb lemegy 80%-ra, és ott megragad. Se le, se fel, és tűzforró a teló. Nagyon fura. Soha nem csinált ilyet az s2, s4, s6-om.
Éppen ezért szeretnék az üvegre tapadós tartóról váltani, és átrakni csiptetve az egyik klíma befúvóra. Adódik a kérdés, hogy tud-e valaki ajánlani ilyesmi szellőzőre csiptetős telefon tartót? Köszi
-
leslien
nagyúr
válasz
ForRedGlory #8052 üzenetére
várjuk.. bár most meg mondom h menni fog a Op5.. most küldtem vissza a Htc U 11 én is előtte a Lg G6-ot .. és nem azért mert Samu fan vagyok..
-
CHIPman
nagyúr
Szerintem normális hangnemben kérdeztem, te nem úgy gondolod? Azt kérdeztem, hogy konkrétan az appban van-e reklám, nem azt, hogy a videók előtt.
Playen nem elérhető apphoz kapcsolódó, harmadik féltől származó vpn-en meg akkor se vezetném át a forgalmamat, ha csalánnal ütnének, youtube reklám ide vagy oda. -
janosibaja
őstag
válasz
Így a kezedbe véve: nem fáradt már az OP5-ös dizájnja? A fotókon olyan, mintha OPO (nekem az volt) óta alig változott volna a felépítése...
Mondjuk ez ízlés kérdése.
A kamerájára vagyok kíváncsi, hogy azon sikerült-e javítaniuk, az volt a gyönge pont. -
Mo Bill
aktív tag
válasz
Peddy789 #8050 üzenetére
Ezek a legjobb case tokok szerintem, a fiam s7-jén is ilyen van a gun metal.
Az van, hogy én azért vettem flip tokot, mert féltem a telóm üvegét és a legérzékenyebb részét a hátlapot pedig a tv nézés kihajthatósága miatt duplán védi.
Pedig szebb a teló case tokban szerintem! -
laci0530
senior tag
válasz
Várjuk!
Használd egészséggel (akár mindkettőt).
-
ForRedGlory
félisten
Na gyerekek, megjött az új telefonom: OnePlus 5.
Majd írok egy kis összehasonlítást az S8 Plus-al, de közel sem biztos, hogy nem az S8 Plus marad. Lehet mindkettőt megtartom
Legalább lenne mit újra büntetlenül rootolni, romolni, stb.
Addig is egy gyors első tapasztalat: az S8 Plus sokkal minőségibb, az OnePlus 5 sokkal könnyebb. Amikor kivettem a dobozból, majdnem el is ejtettem, olyan könnyű S8 Plus mellett.
-
Peddy789
őstag
válasz
Peddy789 #8048 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=1_7j1G1Qfjw
Hm itt ugylatoma spigen folia adja a spigen tokkal?
Nem olcso de tetszetosnek tunik, mondjuka tetejenel furin nez ki a sok kivagas. Van ezzel valakinek tapasztalata?
Mar csak a szin komborol nemtudok donteni. A fekete telohoz a gunmetal szin adja gondolom, az ezusthoz is szepen illik a silver artic, vagy a levendula furi szinhez a blue coral, ami a videon is van... Eloben nem tunik annyira coral keknek, inkab sotetesebnek a video alapjan.. Az a baj hogy mind3 szin tetszik
-
mikesa
tag
YouTube háttérben, kikapcsolt kijelzővel...A gyári YT frissítéseit és adatait töröljétek.
Utána tegyétek fel a linkekben szereplőket, OgyTube-ba jelentkezzenek be és a beállításokon belül állítsátok ne a háttérben lejátszást.Tessék kipróbálni, letesztelni! Aki csak ránéz és le sem teszteli az nyavajogjon csak magának. 😛
Én pl, 1-1,5 órás mixeket hallgatok így, amik Spotify és társaikon nem lesznek fent...
-
Peddy789
őstag
válasz
astorre19 #8043 üzenetére
Mi a velemenyed a neo hybridrol? Azert sima ejteseket a sarokra tompit rendesen? Nem atombiztonsagot keresek, de azert elofordult a masik telefonomal is hogy 4-5x 1 evben kiesett a zsebembol es sarkokon landolt vagy hasonlo..
Illetve hulye kerdes de tudsz foliat ami illik ehez a tokhoz?
-
Mo Bill
aktív tag
válasz
janosibaja #8045 üzenetére
Egyáltalán nem mindegy!
Járjunk a végére!
A legújabb frissítés is fent van neked?Nekem kellene egy kis segítség.
Smart samsung tv-n szeretném megnézni wifi csatlakozással a telómon lévő videókat, képeket.
Ezt hogyan tudom megtenni?
Milyen app-ok, beállítások kellenek hozzá? -
Mo Bill
aktív tag
válasz
janosibaja #8042 üzenetére
Beállítások-, Értesítések- itt amit be akarsz állítani pl: gmail, email, üzenetek stb ráklikkelsz és ott a felsorolásban alulról a 2.-ik "A zárolt képernyőn" pont és abban a középsőt kell választani: Tartalom elrejtése!
Ennyi! -
janosibaja
őstag
válasz
Mo Bill #8041 üzenetére
Hmm. Én nem a fekete témát nem találtam, hanem az ebben a posztodban leírtakat nem lelem ilyen menüpont-elnevezések alatt...
-
Mo Bill
aktív tag
válasz
janosibaja #8039 üzenetére
Szia!
Bakker nem találod, mert az naponta frissül!
Szóval : Beállítások- Háttérképek és Témák és ott rámész a témák fülre és beírod a fenti keresőbe, hogy Black.
a 2.-ik téma az ([aire] sd_Black)!Nem tudtam hogy alapból naponta frissül!
-
Peddy789
őstag
Spiegen neo hybrid vagy ultra hybrid -et honnan erdemes rendelni? Koztvelenul a weboldalukrol? Vagy van ahonan olcsobban is belehet szerezni csalodasmentesen?
-
OCTAMD
őstag
válasz
ZavaBalazs #8031 üzenetére
Tök mindegy,ugyanonnan az egy helyről veszi mindegyik.Talán a gsmhome a legjobb
-
Mo Bill
aktív tag
Szép napot mindenkinek!
Aki/k/ még nem találták meg a fekete témát, /kenatti, SharpSA/ a telón van fent, mármint rá tölthető:
Beállítások- Háttérképek és Témák és ott a fülek között a népszerű, abban pedig a 11.-ik. /A 4.-ik sor középsője/
A neve: 11.[aire] sd_BlackNeked kenatti pedig különösen köszönöm a névjegyzék javításokat!
Azt hol, vagy hogy lehet beállítani, hogy az üzenet, email ikonoknál legyen számszerű jelzés hogy mennyi üzenet, vagy email érkezett?
Nekem csak a felső értesítési sávban jelzi hangjelzéssel és ha lehúzom a sávot akkor írja is, de nekem nagyon kellene, hogy feltűnően jelezze a "hagyományos" módon is! -
SkyS1gn
félisten
válasz
mchawer #8026 üzenetére
Sajnos egyik sem 100% és eléggé nyögvenyelős, nem értem miért nem tudja elindítani itthon is a Youtube RED-et a Google... pedig ha szlovák IP-vel csatlakozok akkor felugrik a youtubeon és full magyar a leírás meg minden, csak épp használni nemlehet.
Newpipe sem tud listát importálni
-
ZavaBalazs
őstag
a dual sim s8 + gsm kombó mellett döntöttem, itt is megkérdezem: a wes-tel.hu, mobileshop.hu, 24gsm.hu, gsmvonal.hu, gsmotthon.hu közül van olyan bolt, amit (gsm-hez mérten) nyugodt szívvel ajánlanátok?
-
mchawer
tag
válasz
StarKiller89 #7936 üzenetére
Itt a megoldás neked [link] Szívesen
-
SlayR
senior tag
Szóval, ha x éve elfüstölt egy LG monitorom meg meghalt két cd meghajtóm, akkor mehetek az LG fórumokra kattogni?! Nem logikus
-
blagolf
senior tag
Samsung Galaxy S telefonomat újonnan vettem anno. 2 hét után meghalt. Alpha telefon vásárlásával adtam a Samsungnak még egy esélyt. Fagyogatott naponta többször is, az akksi pedig fél nap alatt lemerült. Ma meghalt az 1 éves Samsung memória kártyám.
Hogy már memória kártyát sem tudnak gyártani..... Ebből a márkából soha többet semmit.
-
zseko
veterán
Nekem elég életképtelennek tűnik. A telefont mi tartja fent, a szentlélek? A sima pozíciónál is, és fektetve is szemmel láthatóan csúszik lefelé a telefon, és akkor még nem is ment és rázkódott az autó. Egyébként pl. egy S8-nál mibe 'kapaszkodik' a mágnes, mikor gyakorlatilag tiszta üveg az egész? Szerintem a videón a telefon nem véletlenül volt tokban, az szerintem fém tok volt. Viszont nekem elég bizonytalan tartásúnak tűnik az egész.
Ahogy nézem tényleg nem véletlenül volt tokban, vagy fém tok kell, vagy felragasztani a telefonra két fémcsíkot, hogy legyen mibe kapaszkodnia.
-
STC Speed
őstag
Telenornál a romaingot megkell rendelni? vagy megy automatán?
MY telenoron ilyet találtam: Internetezés külföldön (GPRS roaming): megrendelés -
taky1974
csendes tag
válasz
CHIPman #8011 üzenetére
Egész konkrétan ez a kombó van (de ezt nem tudtam rendesen belinkelni): töltő adapter + USB Type-C adatkábel - 5V/2A - EP-LN915U + EP-DG950CBE Type-C black
Ez egy gyári gyorstöltő, gyári adatkábellel. Ez pedig Type-C. Nem toldós. Így ennek működnie kellene. Most vagy azért nem töltött rendesen mert melegedett a telefon az ablakban (bár amennyire lehetett kapott klímát, vagy valami más a baj. -
HUTCHDB
nagyúr
Keresnek arra megoldast, hogy a 4k-ban rogzitett videokat le tudjam jatszani fhd smart tv-n (samsung) wifin megosztassal.
Lehet csak video szerkesztes utan lehez, de erre sem talalok hirtelen play-en olyan programot ami egyszeru es gyors. -
sgeza
veterán
-
CHIPman
nagyúr
válasz
taky1974 #8009 üzenetére
Ha olyan kábeled van hozzá, mint ami az általad linkelt helyen a képen van, akkor ne csodálkozz, nekem az S3-hoz volt gyárilag olyan kábelem, és már egy hónap után megadta magát, 500mA körül töltött. Bár azt sem tartom egy pozitív tényezőnek a dologban, hogy microUSB kábellel töltöd az S8-at.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Akku 100% // Számla + Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest