Új hozzászólás Aktív témák
-
Henry1990
tag
válasz
Viktor0610 #5613 üzenetére
köszönöm, akkor keresgélek
-
Henry1990
tag
válasz
Viktor0610 #5611 üzenetére
köszönöm, találok valahol leírást, hogy a gyári szoftvert hogy tudom vissza rakni?
-
Sazsóti
tag
válasz
Viktor0610 #5608 üzenetére
Biztos igazad van.
( az utóbb 5 évben kb. 25 új tefont vettem..persze adtam is el...használt telefont nem vásárolok. Nem nagyképűségből....)
-
Sazsóti
tag
válasz
Viktor0610 #5601 üzenetére
Mivel cserélni nem tudták, mert az arany színhez ragaszkodtam, ezért szervíz szakvélemény kellett...átvittem a Váci úti Samsung szervízbe, ahol megvizsgálták, és kiderült valóban, hogy az akksi sz@r, és a készülék pluszban melegszik. ( Gondolom nagyobb terhelésnél nézték, és értéken kívül volt...)
Másnap visszautalták a pénzemet.
Valszeg egy utolsó darabos, újra csomagolt készülék volt...amikor megvettem, nem tudták bekapcsolni, annyi szufla sem volt a telóban...
-
Marquess
tag
válasz
Viktor0610 #5483 üzenetére
Nah ja már rájöttem..túl nagy..nem lehet zsebre rakni ,főleg nem farmerbe
Akkor inkább s6 edge telot veszekZöldet!
-
SzlobiG
félisten
válasz
Viktor0610 #5087 üzenetére
Remek.
Általában hogyan történik egy ilyen garanciális javítás? Jelzem a samu felé jön a futár és elviszik, majd ha kész vissza hozzák? Milyen készülékeket szoktak adni a javítás idejére?
Évek óta samu teloim vannak, de még sose került rá sor.
-
Markizmark
addikt
válasz
Viktor0610 #4945 üzenetére
Eddig is már többször elérték a 9-et, akkor mindig ugrott egyet az előtte lévő betű.
-
KonZumo
tag
válasz
Viktor0610 #4905 üzenetére
Volt mar rajta akkor amikor felraktam az újat és mindig vegytisztan indítok. Megprobalom de már az előző szoftvernel is lefagyott kb 2-3 hetente es azon is volt pár hr.
-
A guru
addikt
válasz
Viktor0610 #4551 üzenetére
Nekem ennyit simán megérne de ahogy előttem is mondták ezt neked kell eldöntened
-
hurenzon
senior tag
válasz
Viktor0610 #4233 üzenetére
Nem jó. Van amit több napig , hétig úgy hagyok.
-
A guru
addikt
válasz
Viktor0610 #4183 üzenetére
A hardverapróról én is tudok de ilyen "reklámozós" topikra gondolok.
-
A guru
addikt
válasz
Viktor0610 #4181 üzenetére
Nem kötekedésből kérdem de van ilyen hirdető topik vagy ilyesmi?
-
guriga1234
addikt
válasz
Viktor0610 #4086 üzenetére
Nekem nem klattyog a kamera, még ha rázom, akkor sem. Ennek ellenére tud rendesen fókuszálni.
-
Piwi
veterán
válasz
Viktor0610 #4016 üzenetére
osztrák trémobil is függetlenül adja a készülékeit,viszont a saját szoftverét rakja rá
-
kisbancsa
senior tag
válasz
Viktor0610 #3936 üzenetére
+1. Úristen el mered adni a telefonod? Már le is van tépve a fejed. Veszel több tokot vagy kiegészítőket a készülékedre? Hogy volt merszed értelmetlen hülyeség az egész... Stb stb. Guriga néha el kellene fogadnod hogy nem körülötted forog a világ, és vannak emberek akik tudnak önálló ésszerű döntést hozni.
-
guriga1234
addikt
válasz
Viktor0610 #3933 üzenetére
Köszönöm a legkevésbé sem off hozzászólásodat, ez nagyban elősegítette a topic tudásbázisát
-
A guru
addikt
válasz
Viktor0610 #3479 üzenetére
Megrendeltem majd kiderül milyen
azt írják teljesen átlátszó
-
A guru
addikt
válasz
Viktor0610 #3078 üzenetére
Igaz
-
kano
nagyúr
válasz
Viktor0610 #2614 üzenetére
Viszont elég elszomorító ezt látni egy ilyen kategóriájú telefonon. Tudom, hogy ennek a kijelzőnek ez a hátránya sajnos....
-
válasz
Viktor0610 #2458 üzenetére
ha még az lenne
-
CivicEsi
senior tag
válasz
Viktor0610 #2438 üzenetére
Valószínű, hogy tévedsz!
Ha lenne otthon, megcsináltam volna, de még úgysem értem, hogy egy fizikailag is mérhető dolog cseréjét miért kötik SW frissítéshez. -
SzlobiG
félisten
válasz
Viktor0610 #2297 üzenetére
Ráadásul továbbra is gyártja a hszeket pedig már rá lett szólva.
-
Kapanyél
őstag
válasz
Viktor0610 #2297 üzenetére
Vele reklámozzák a prémium tagságot.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #2027 üzenetére
Ezt mar regebben megleltem es le is tiltottam megis idorol idore elojon raadaaul teljesen random.
Volt mar samum (s4a) de ezen meg tobb hulyeseg van ami a hatterben tesz-vesz a tudtom nelkul, foleg azok idegesitoek amik a hasznalatba is beleavatkoznak keretlenul. -
törölt tag
válasz
Viktor0610 #2024 üzenetére
Nabakker ezt le lehet? Tok jo hogy minden appnal masok a lehetosegek. Koszi, gyorsan le is tiltottam.
Mar csak az alkalmazas optimalizalast kene kinyomni mert hiaba vanay is kikapcsolva, megis allandoan elojon. Ezt az alkalmazaskezeloben nem lelem... -
guriga1234
addikt
válasz
Viktor0610 #1919 üzenetére
"Egyszer még az orrom hegyét is hozzáadtam" - cirádás az orrod?
-
spawn21
veterán
válasz
Viktor0610 #1919 üzenetére
Királyok vagytok
-
guriga1234
addikt
válasz
Viktor0610 #1859 üzenetére
Meglepett volna, ha értenéd.
-
guriga1234
addikt
válasz
Viktor0610 #1857 üzenetére
A kulcs meg kívülről a zárban?
Nekem aztán édesmindegy, hogy mit hogyan használsz. Csak ne akard megmagyarázni, hogy amit csinálsz, az ésszerű, mert nem az. -
guriga1234
addikt
válasz
Viktor0610 #1855 üzenetére
Dehogynem! Nagyon is jó példa, csak kisarkítottam egy kicsit.
A töltő is fogyaszt, ha nem is annyit, mint a világítás vagy a víz. Mentalitás kérdése az egész. Én nem szeretek felesleges és értelmetlen dolgokat csinálni, az eszközeimet is ennek szellemében használom. -
guriga1234
addikt
válasz
Viktor0610 #1851 üzenetére
"A GPS pl. azért aktív, ha szeretném, hogy mutassa a helyem a térképen vagy akármi miatt szükségem van a helyzetemre, egyből mutassa" - ez napközben még érthető is. De éjjel, amikor alszol, semmi értelme nincs. A pozíciód nem fog változni, hacsak nem vagy alvajáró, vagy elkábítva nem raboltak el (bár akkor a telefonodat is elvennék). Ha éjjel utazol és alszol (pl. hálókocsiban, vagy autóban/buszon utasként), még akkor is érthető. De ha otthon vagy, akkor teljesen értelmetlen, hacsak nem felejted el mindig reggelre, hogy hol laksz.
PS: nálam mindig addig aktív valami, ameddig használom. Ha nem használom, akkor kikapcsolom. Egyébként a villanyt is lekapcsolom este a szobámban, ha kimegyek, vagy alszom, pedig az is éghetne folyamatosan... Sőt! a vízcsapot is elzárom a mosdóban, ha megmostam a kezemet. Pedig az is folyhatna folyamatosan... stb.
-
isti215
tag
válasz
Viktor0610 #1841 üzenetére
Akkor az lesz valószínűleg.Hasznos funkció de így nem éri meg használni.
-
kazanka
őstag
válasz
Viktor0610 #1830 üzenetére
Köszi.próbálkozok
-
Zozolino
csendes tag
válasz
Viktor0610 #1661 üzenetére
Persze
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Viktor0610 #1657 üzenetére
Igazad van. Tévedtem.
-
guriga1234
addikt
válasz
Viktor0610 #1626 üzenetére
A kijelzőt mindig úgy kell beállítani, hogy még jól lehessen látni, de ne erősebbre, mert az rengeteget fogyaszt.
-
guriga1234
addikt
válasz
Viktor0610 #1592 üzenetére
"a RAM-ürítésnek szerintem semmi értelme" - jól írtad: szerinted. Szerintem meg van értelme. Ha az android memóriakezelése olyan tökéletes lenne, mint amilyennek rendre igérgetik (egyáltalán nem az!), addig bizony igenis van értelme. Persze nem kötelező, aki nem akarja üríteni, az nem üríti. De nehogy már az legyen leszólva, aki ezt megteszi!
-
lasse001
senior tag
válasz
Viktor0610 #1577 üzenetére
Nálam sem volt még ilyen. A hiba nálad van.
-
guriga1234
addikt
válasz
Viktor0610 #1577 üzenetére
"van olyan heti egy-két alkalommal, hogy nem tudom feloldani és/vagy nem reagál feloldás után az érintésekre." - ilyen nálam még soha nem fordult elő. Ha neked a G4 jobb, vegyél azt.
-
james008bond
őstag
válasz
Viktor0610 #1551 üzenetére
De, ki/bekapcsolható. Az eredetinél. A gyorstöltés esetén ventillátor zúghat, éjszaka, alvás közben ez nem biztos, hogy jó és tök felesleges is ekkor is gyorstölteni. Szerintem ezt tök logikusan találták ki így. A tok vastagsága az ami számít. Gyári töltőnél nem tudom milyen vastagságig működik / a gyári fedeles tok esetén tutira tölt /, Spigen és Nillkin wireless töltőknél 6 mm-es távolságig megy a töltés.
-
guriga1234
addikt
válasz
Viktor0610 #1551 üzenetére
Rosszul tudod. Akinek gyári samu vezeték nélküli gyorstöltője van, az tudja kapcsolni, hogy engedélyezi-e a gyorstöltést.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Viktor0610 #1474 üzenetére
-
szunyog199
tag
válasz
Viktor0610 #1470 üzenetére
Akkor megnyugodtam. Azt hittem valami bug.
-
tau_ba
tag
válasz
Viktor0610 #1425 üzenetére
Kiprobaltam otthon, amit mondtal. Valoban ugy van, hogy ha a bluewin.ch mogott allo Swisscom-os mobilhalozatra csatlakozom, akkor elmennek a mailek, de ha a Cablecom-os wifi-n vagyok, akkor nem :-(. Ez igy eleg szopo. Azt nem ertem, hogy akkor hogyan oldjak meg a sajat elofizetoiknek azt, hogy roaming eseten is elerjek a mailjeiket.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Viktor0610 #1430 üzenetére
Nincs ilyen gond és nagyon minőségi, nem az a kemény olcsó műanyag.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Viktor0610 #1428 üzenetére
-
SzlobiG
félisten
válasz
Viktor0610 #1422 üzenetére
Frosted tok? Én csak pár napig használtam azt ameddig meg jött a szintén nilkin szilikon.
Tegnap megjött a keret is, de az kukafosch fel se raktam.
-
tau_ba
tag
válasz
Viktor0610 #1425 üzenetére
Igy mar van ertelme. Mondjuk itt az az eset, hogy az otthoni netem (wi-fi) UPC-Cablecom, a mobil halozat amit az S6 Edge hasznal az Salt(Orange), a bluewin mail pedig a Swisscom-e.
. Mondjuk tabletrol ment az otthoni wifit hasznalva. Ha otthon leszek kiprobalom meg amiket irtatok, meg megnezem meg egy masik eszkozzel (Galaxy S4) is. Azon lepodtem meg, hogy ha beallitok masik smtp szervert kimeno mailnek (mondjuk a gmail-et) akkor nem tudom beallitani azt, hogy a kimeno mailen mi legyen a felado email cime (es a valaszcim is egyben). Iphone-on ez siman megoldhato. AZt hittem csak az S6 Edge sajat levelezoje nem tudja ezt, de kiprobaltam kulsos mail klienseket is es ugyanez volt ott is.
-
Markizmark
addikt
válasz
Viktor0610 #1394 üzenetére
Pedig de.
A hír lényege, hogy már a 6.0.1 is elkészült és tesztelik és majd egyszer megkapjuk mi is.
-
Markizmark
addikt
válasz
Viktor0610 #1392 üzenetére
-
SzlobiG
félisten
válasz
Viktor0610 #1369 üzenetére
Apróról fogok venni amit linkeltetek. Itt nálunk 4.5k-ért adnának egy fóliát annyiért tuti nem kell.
-
kazanka
őstag
válasz
Viktor0610 #1322 üzenetére
Ok.Köszi
-
lecsek
tag
válasz
Viktor0610 #1302 üzenetére
Egész éjjel fent volt. Töltést nem jelzett vissza. Töltés közben Volume down + power -re sem reagál, ahogy a samsung ügyfélszolgálatos próbáltatta velem.
+ Sajnos a Samsung Premium Assistance listája valós, jelenleg nem lehet kérni ehhez a típushoz futárt. Csak szervízpont (ami tőlem 50 km) vagy a Samsung átvevő pont:S
Jah és még valami. A T-mobilnál vásárláskor mondták, hogy már nem adnak ki papír alapú jótállási jegyet, számlát. Ez mind szép és jó, hogy gondolunk a Földre, csak direkt rá kérdeztem a Samu ügyfélszolgálaton, kell igen is a lepecsételt jótállási jegy + számla.... -
james008bond
őstag
válasz
Viktor0610 #1295 üzenetére
Igen, valóban "eltűnnek" a karcok. Azért apró szöszök nekem is kerültek alá, de a Home gomb mellet, a kijelző alattin részen. És nagyon pontosan illeszkedik a kijelzőre.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Viktor0610 #1280 üzenetére
Igen az nem ártana. Nekem teljesen jó volt idáig mindég bekapcsoltam, ha kellett, ja és az akkut is kíméli, ha nem megy potyara.
-
Markizmark
addikt
válasz
Viktor0610 #1278 üzenetére
Önmagában a repülő mód megoldás lenne.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Viktor0610 #1275 üzenetére
7 gigás csomagom van, de én h nem használom akkor ne mennyen. Estére pláne nem hagyom úgy ne zavarjanak facen meg egyéb helyeken.
-
lasse001
senior tag
válasz
Viktor0610 #1218 üzenetére
Nekem is az van rajt. Szeretem
-
user2211
tag
válasz
Viktor0610 #1206 üzenetére
Mi az az esetleges kötbér? Egyébként sok helyen függetlenítik, vagy még ennél a telefonnál ez nehezen megoldható?
-
Markizmark
addikt
válasz
Viktor0610 #1198 üzenetére
Nálam 110 letöltött alkalmazással, recent apps-nél mindent kihúzogatva, direkt RAM ürítés nélkül 34% (1,2GB) szabad.
-
válasz
Viktor0610 #1154 üzenetére
Kivártam az öt óráját, feltettem a szilikon tokot a készülékre, erre felgyűrte a fólia sarkát.
Első ScreenKnight fóliám volt, de asszem, az utolsó is.
-
válasz
Viktor0610 #1098 üzenetére
Megjött a ScrenKnight fólia.
Aránylag könnyen felment, de a minőségével nem vagyok 100%-ban elégedett. A kijelző közepén van egy szerintem igen csúnya hiba.
Még az "felhelyezésutánötóráignekapcsoldbe" fázisban vagyok, de ha ha bekapcsolás után és/vagy pár nap múlva is látszani fog, tutira kérni fogok valamekkora összegű jóváírást.Tőlem lehet akármilyen hiperszuper a fólia, ha a felülete gagyi...
-
lasse001
senior tag
válasz
Viktor0610 #1117 üzenetére
Minta volt.
Már tűkön ülök mikor jön a futár.
-
james008bond
őstag
válasz
Valóban pancsolós. A lehajló széleken tökéletesen tapad ( kb 1 hónapja tettem fel ). Nem karcolódik. Ujjnyom se nagyon látszik rajta. Olyan puhás érzet, mikor erősebben nyomom. Viszont bizonyos szögben nézve valóvan mintha nem lenne egynletes a felülete, olyan "hullámzó" mintázata van. Viszont 99%-ban szerintem nem zavaró. Alul és felül viszont a kivágásoknál és a home gomb alatt nem fedi a készüléket. Nagyon pontosan kell illeszteni mert tényleg széltől szélig ér. Kicsit vastagabb talán mint anno az ultra clear fóliám Note 3-on, viszont eddig karc nem jött létre nálam, mondjuk gyári flippes tokban tartom. Amúgy szerintem messze könnyebb felhelyezni, mint a "száraz" fóliákat: a szappanos víz miatt még felhelyezés után is lehet csúszatva igazgatni, mielőtt kinyomkodod alóla. Viszon kikapcsolt teló mellet tedd fel, utána is órákat várj amíg bekapcsolod. És legyél türelemmel, 1- 2 nap kell, míg teljesen kisimul és ráfeszül a kijelzőre. Legalábbis nálam így volt. Egyébként ez egybevág a mellékelt leírással is. Amúgy rendeltem Nillkin fóliát is, az sajnos a korrekt csomagolás ellenére is tartalmaz egy helyen megtöretést, valószínűleg a gyári csomagolás hibájából, bár feltéve lehet az is teljesen kisimul, de amíg a mostani jó, addig nem cserélem le. Szóval szerintem ha az árat is nézed a fóliával nem jársz rosszul. Nekem Gear S- en is Screenknight fólia van. Hibátlan.
-
Danny365
őstag
válasz
Viktor0610 #1103 üzenetére
Igazából nem kérdezted, hogy milyen, szóval...
Mondjuk ennyi pénzt megér,
meg ugye a hátuljára is van benne fólia - az nem megy annyira széltől-szélig de a célnak megfelel.
Szerintem hétfőn már kézbe is kapod, én is gyorsan megkaptam.Szerk: ebbe lehet, nincs is hátra fólia.
-
Danny365
őstag
válasz
Viktor0610 #1100 üzenetére
Aha, simán és amúgy nagyon pontosan illeszkedik a szélekhez, szóval kénytelen vagy tényleg a közepére tenni, más különben egyik oldalon le fog lógni.
Viszont teljes szívvel nem tudom ajánlani, mert így hetek után is olyan, mintha az a nagyon vékony víz réteg ott lenne továbbra is a fólia alatt, amit úgy kell elkepzelni, mintha ujjlenyomatos lenne a kép, csak épp nem lehet letorolni.
Nem olyan rossz, mint aminek most hangzik, csak gondoltam szólok, hogy nem teljesen tiszta a kép.
-
hurenzon
senior tag
válasz
Látszik, hogy maradt alatta por.
Pormentes hely kell és akkor könnyű -
Danny365
őstag
válasz
Én ilyet vettem, tényleg pancsolni kell.
Persze nem akkora mennyiséggel, hogy a telefonba esetleg kárt okozzon. -
guriga1234
addikt
válasz
Viktor0610 #1094 üzenetére
Nem nagyon gyűjti.
-
james008bond
őstag
válasz
Viktor0610 #1084 üzenetére
Köszönöm. Úgy néz ki, ez tényleg megoldotta ezt az idegesítően ismétlődő jelzést.
Bár, ahogy néztem, a beállításokban hangjelzés pont nem szerepel...mindenesetre kikapcsoltam az egészet. És most hallgat... :-) -
válasz
Viktor0610 #1051 üzenetére
Én meg egymás mellett teszteltem őket. Az egyik este 7-ig bírta nálam (s6 edge+) a G4 délután 4 fele mar sipitozott hogy enni ker. Természetesen ugyanazt csináltam rajta. Egyébként tetszik a G4 is, de ez az akku idő nekem nem oké.
-
davidsz
senior tag
válasz
Teszt mód:
Hanghívás közben kihangosítva fut skype, böngészőben keresel valamit ... tehát adat és hanghívás egyszerre:
LG G4 ebben a formában úgy merül, mint semmilyen más telefon.QI töltés:
LG G4 így töltve 2x gyorsabban merül.
s6 semmi változásEzért váltottam róla
(#1048) Danny365: olvastam és is még sokáig... volt is vitám.
Csak akkor miért adnak el ennyi használt G4-et, ha annyira jó??? - ezért is kaptam, pedig ezek tények. -
Danny365
őstag
válasz
Nekem annyi idő alatt sehogy sem sikerült még lemeríteni pedig nyomkodom rendesen.
Más: a frissítés óta nekem már nem egyszer elmegy a wifis net. Nem csatlakozik le a hálózatról, mégsincs nagyon net kapcsolat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest