- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sazsóti
tag
válasz
Viktor0610 #5608 üzenetére
Biztos igazad van.
( az utóbb 5 évben kb. 25 új tefont vettem..persze adtam is el...használt telefont nem vásárolok. Nem nagyképűségből....)
-
Sazsóti
tag
Valszeg itt is ez történt...
Még jó, hogy nem fogadtam el a felkínált, szintén utolsó darabos fekete színű S6 Edge Pluszt...az is tökig ke volt merülve..új kèszülékben nem is találkoztam ilyennel...
Ahány új mobilt vettem, kivétel nélkül 40-65% töltöttséggel bírt...A 3 hete vásárolt S7 Edgém 63%-ról indult vételkor.
-
Sazsóti
tag
válasz
Viktor0610 #5601 üzenetére
Mivel cserélni nem tudták, mert az arany színhez ragaszkodtam, ezért szervíz szakvélemény kellett...átvittem a Váci úti Samsung szervízbe, ahol megvizsgálták, és kiderült valóban, hogy az akksi sz@r, és a készülék pluszban melegszik. ( Gondolom nagyobb terhelésnél nézték, és értéken kívül volt...)
Másnap visszautalták a pénzemet.
Valszeg egy utolsó darabos, újra csomagolt készülék volt...amikor megvettem, nem tudták bekapcsolni, annyi szufla sem volt a telóban...
-
Sazsóti
tag
válasz
Markizmark #5599 üzenetére
Köszönöm..de inkánb visszaviszem.
72 óran belül kérhetek cserét. Mivel nincsen több arany színű készülék, szerintem vissza kell, hogy adják az árát.
A központnál azt mondták, hogy akksi csere. Azért egy 2 napos készüléket már hadd ne adjak le szervízbe.
-
Sazsóti
tag
válasz
Markizmark #5596 üzenetére
Igen! (5.1.1 volt rajta. Több frissítés jött rá.Most 6.0.1.van rajta)
-
Sazsóti
tag
Sziasztok.
Szombaton vettem a West End Samsung Store-ban, netes rendelés alapján egy Samsung S6 Edge + telefont. 151 ezer ft volt.
. Ami nagyon zavar, hogy azt veszem észre, hogy baromi gyorsan merül. (20%-os fényerő, energiatakarékos üzemmód...)
Van egy S7 Edgem. Ég és Föld...
Tudom, hogy itt kisebb az akksi...de 1 órás netezés után 70%-on áll..Ez szerintem durva..szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen videókártyát?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest