- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
Befejezhetnétek.
-
-
válasz
guriga1234 #5453 üzenetére
Földrengésest.
-
-
válasz
Markizmark #4944 üzenetére
Nem lehet, hogy csupán a 9 után az abc betűit kezdték el használni?
-
-
-
-
válasz
Markizmark #4517 üzenetére
Tedd hozzá, hogy neked, mert nekem épp' ellenkezőleg, az S7 (Edge) tetszik jobban, az S6 Edge+ "vágott".
-
-
-
-
válasz
Elemerke23 #4180 üzenetére
Jól tolod.
Egyből két hozzászólás, ami boltolásról szol. Egyrészt ez szakmai topikban tilos, másrészt, ha már amúgy is személyesen valakinek szólsz, miért nem privátban teszed?
NE válaszolj, ne offoljunk többet. -
-
-
-
válasz
guriga1234 #3935 üzenetére
Nagyon szívesen, bár leginkább magadnak köszönheted.
Ha nem lennél megosztó személyiség, akkor ezek a hozzászólások sem születtek volna.Arról nem is beszélve, hogy ennek marhára "kellett" egy új hsz.
-
-
-
válasz
guriga1234 #3264 üzenetére
Nem lehet mindenki olyan tökéletes, mint te, így a tartozékgyártók és -kerekedők is megélnek, és a kevésbé elővigyázatos felhasználók sem mennek minden leejtés után kijelzőcserére szervizbe.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
guriga1234 #1921 üzenetére
Jó, hát akkor levettem a papírzacskót.
-
válasz
spawn21 #1918 üzenetére
Nálam sem volt vele gond.
Szerintem próbáld meg azt, hog kitörlöd az ujjlenyomatot, majd hozzáadod újra.
Értelemszerűen célszerű azt a részt hozzáadni az ujjlenyomatodból, amit akkor is használsz, mikor feloldod normál helyzetben a készüléket.
Én úgy oldottam meg, hogy először úgy tettem rá az ujjam, ahogy általában feloldom, aztán az elsőnek hozzáadott minta körüli részt mentettem el, apró elmozdításokkal, egészen addig, míg nem lett 100%.
Egyszer még az orrom hegyét is hozzáadtam... -
-
válasz
guriga1234 #1858 üzenetére
Egyre jobb példákat írsz.
(Nem, egyre rosszabbakat.
)
-
válasz
guriga1234 #1856 üzenetére
Azt már le sem írom, hogy a töltő állandóan ott csücsül a konnektorban.
(Továbbra sem tartom jó párhuzamnak.
)
-
válasz
guriga1234 #1854 üzenetére
Nem jó példa.
Mivel így is, úgy is feltenném este töltőre, így nekem teljesen mindegy, fogyaszt-e vagy sem a GPS-, wifi-, egyéb.
Ellenben a víz és a villany állandó fogyasztása súlyos pénzekbe kerülne.
-
válasz
guriga1234 #1850 üzenetére
Nálam minden készülékemen folyamatosan aktív a Bluetooth-, GPS-, wifi-, mobilinternet.
Ha így is kibír egy napot, minek kapcsolnám ki?
(A GPS pl. azért aktív, ha szeretném, hogy mutassa a helyem a térképen vagy akármi miatt szükségem van a helyzetemre, egyből mutassa, ne kelljen kapcsolgatni semmit vagy várni a pozicionálásra.
)
-
-
válasz
kazanka #1828 üzenetére
A nálam lévő (nem lopott
) S6 Edge+ esetén nincs lehetőség az újraaktiválás ki-/bekapcsolására.
Amennyiben van lehetőség rá, azt a neten is meg tudod nézni. A https://findmymobile.samsung.com oldalon belépsz a Samsung accountodba, és a készülékednél aktívnak kell(ene) lennie az opciónak.
-
-
-
-
válasz
Bagoly81 #1623 üzenetére
Erősen függ attól, mekkora fényerőn világít a kijelző.
Egyszer direkt kipróbáltam, hogy bírja alacsony fényerőn -merülőben volt a kicsike, de én szerettem volna netezni.
Levettem minimumra a kijelző fényerejét, és alig merült pár százalékot az egyórás hazaúton, míg normál esetben 10-15 százalék biztos, lement volna az akkuból.
-
-
válasz
guriga1234 #1595 üzenetére
Tehát akkor még egyszer.
A RAM ürítésnek semmi értelme, mert rövid időn belül újra a memóriában vannak azok a programok, amiket kilőttél korábban.
Max. annak van értelme, hogy a nem működő programot állítod le, indítod újra.Az újraindítás jogosságát nem vitatom, az tény, hogy ritkán indítom újra a készülékem.
-
-
válasz
Markizmark #1576 üzenetére
Addig engem ezek a programok, meg sok tízezer pontok nem érdekelnek, míg van olyan heti egy-két alkalommal, hogy nem tudom feloldani és/vagy nem reagál feloldás után az érintésekre.
Nem emlékszem ilyenekre a G4-nél, pedig ez papíron sokkal erősebb...
-
-
-
-
-
válasz
szunyog199 #1468 üzenetére
Nálam is ilyen.
Szerintem mindig csinálja, csak akkor tűnik fel, mikor sötétebb van.
-
-
válasz
szunyog199 #1454 üzenetére
Mivel ebből a fajta tokból annyi van, mint égen a csillag (
), így ha pl. iPhone 6 Plusra keresel ilyen tokot, valószínűleg találsz majd.
-
-
-
Úgy tudom, amelyik email szolgáltató nem hitelesített SMTP-szervert használ vagy nincs neki (pl. Freemail), ott csak annak a szolgáltatónak a kimenő szerverét használhatod, akinek a hálózatán vagy (itt jön a képbe, hogy miért fontos, milyen hálózaton küldeném mailt).
Bár ha másik androidos eszközön jó a mail, akkor az érdekes...
-
Nillkin tokosoktól kérdem.
Nektek nem repedt el a sarkánál? NEM leejtés miatt, hanem "csak úgy". Max. 2-3 alkalommal szedtem le a készülékről a tokot, de már most van rajta két repedés, a sarkainál...Kezd megrendülni a márkában a bizalmam.
A ZTE V5-re nagyon masszív tokot készítettek, azt nem tudtam elnyűni, de pl. a G4, Galaxy S5, S6 Edge+ tokja elrepedt röviddel a felrakás után.
-
válasz
Markizmark #1393 üzenetére
Nem.
Nem én néztem be.
Az Android One 6.0 frissítése készülék miért kellene számítson egy S6 Edge+ topikban?
-
válasz
Paladin1492 #1390 üzenetére
Vagy nem jó a link, vagy én néztem valamit be.
A 6.0 nem "nagy dolog" már, a Nexusokra már kijött, a G4 is megkapta már itt-ott. -
válasz
SzlobiG #1364 üzenetére
Nem értelek, hogy nem találsz jó fóliát.
Én elsőre olyat rendeltem, ami széltől szélig ér, és bár nem volt felhőtlen a kapcsolatunk kezdete, de visszatekintve tetszik. -
-
-
-
-
-
válasz
james008bond #1292 üzenetére
Az mondjuk mindenképp' tetszik benne, hogy ha meg is karcolódik (eddig kettő karcot vettem rajta észre), a karc egy idő után eltűnik.
Nálam egy pár szösz "befurakodott" a fólia alá feltétel közben, de nem látszik, csak kikapcsolt kijelzőnél, ha konkrétan azokat keresem, szóval elviselhető. -
válasz
Markizmark #1279 üzenetére
De gondolom, az azért nem jó, mert hívást fogadna fórumtárs.
-
-
-
Megjött a Nillkin tok.
Szép, vékony, tetszik a készüléken. És ami a legfontosabb, nem gyűri fel a fóliát, mint a korábbi szilikon tok! -
válasz
user2211 #1208 üzenetére
A szolgáltatón kívüli függetlenítési helyek a fórum alapelvei miatt itt nem kitárgyalhatóak.
Az esetleges kötbér alatt azt értem, ha pl. előfizetéssel lett véve a készülék, és beviszed a szolgáltatóhoz, csak akkor függetlenítik, ha kifizeted az árkedvezmény miatt az előfizetésre terhelt kötbér összegét is.
-
-
válasz
guriga1234 #1201 üzenetére
Azt hittem, a közel 100 programmal "egyedül" leszek, erre simán túllicitáltok.
-
válasz
guriga1234 #1197 üzenetére
Ez nem összevethető, mert erősen függ attól, mennyi milyen programot futtattok.
Nálam (közel 100 telepített programmal) 33% szabad memória van.
-
válasz
Viktor0610 #1154 üzenetére
Kivártam az öt óráját, feltettem a szilikon tokot a készülékre, erre felgyűrte a fólia sarkát.
Első ScreenKnight fóliám volt, de asszem, az utolsó is.
-
-
válasz
Viktor0610 #1098 üzenetére
Megjött a ScrenKnight fólia.
Aránylag könnyen felment, de a minőségével nem vagyok 100%-ban elégedett. A kijelző közepén van egy szerintem igen csúnya hiba.
Még az "felhelyezésutánötóráignekapcsoldbe" fázisban vagyok, de ha ha bekapcsolás után és/vagy pár nap múlva is látszani fog, tutira kérni fogok valamekkora összegű jóváírást.Tőlem lehet akármilyen hiperszuper a fólia, ha a felülete gagyi...
-
-
-
-
-
Nem találok videót/képet a neten arról, hogy egy TPU fólia hogy néz ki a készüléken.
Tudnátok egy képet mutatni, vagy van-e infótok arról, hogy mennyire gyűjti az ujjlenyomatokat? -
válasz
james008bond #1082 üzenetére
Beállítások - Kisegítő lehetőségek - Emlékeztető.
Szerintem ez az. -
válasz
Jeanne d'Arc #1049 üzenetére
Szerintem annyira nem.
Lehetőségem van egy G4-et és egy S6 Edge Plust egyszerre/egymás után tesztelni, nem estem hasra az S6 Edge Plus üzemidejétől.
Tegnap kiugrottunk Margitszigetre, fényképeztem egy párat (tényleg keveset, max. 10 db), délutánra ugyanúgy lemerült, mint a G4, max. 3-3,5 óra kijelzőidővel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest