- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
lecsek
tag
válasz
szunyog199 #1649 üzenetére
Szerintem nem. A képek alapján (ami a description-ben is van,) egyáltalán nem hasonlít. Hiányzik a samsung és a Fast charger felirat a termékről és a dobozról. A fast charger pad legalább 2x olyan mély/vastag mint ez. Az eladó 98,3%-os csak, ami már okot adna arra, hogy átnézem a vélemyéket (negatívokat) róla. Van-e aki véleményében kritizálta, hogy bem gyorstöltőt kapott pl.
Szerencsésen kifogtam, mert az összes kép és a leírás + a neve is, a termékről egyértelműen gyors töltőt tűntetett fel (ha nem az jött volna egyből refound). + talán érdemes figyelni, hogy milyen Típus számít emlegetnek PN-920 [Samsung EP-PN920BWEGWW] -
lecsek
tag
válasz
Leonardo91 #1638 üzenetére
Nekem működik a gyors töltés ebay-ről rendelt ilyen töltővel, szerencsére.
-
lecsek
tag
válasz
Danny365 #1312 üzenetére
Azzal volt a probléma, hogy a Samu 80-as call center-s hangsúlyozta a pecsétes jótállási papírt. Tré-ben szó nélkül megcsinálták, ingyen, a vicc, hogy már csak oda tudtam végül vinni, mert a városban megszünt a Samsung átvevő pont. Jah és mikor leadtam szervízre a telefont, azért a már általuk kiadott pecsétes papírt el kérték :-)
-
lecsek
tag
válasz
Viktor0610 #1302 üzenetére
Egész éjjel fent volt. Töltést nem jelzett vissza. Töltés közben Volume down + power -re sem reagál, ahogy a samsung ügyfélszolgálatos próbáltatta velem.
+ Sajnos a Samsung Premium Assistance listája valós, jelenleg nem lehet kérni ehhez a típushoz futárt. Csak szervízpont (ami tőlem 50 km) vagy a Samsung átvevő pont:S
Jah és még valami. A T-mobilnál vásárláskor mondták, hogy már nem adnak ki papír alapú jótállási jegyet, számlát. Ez mind szép és jó, hogy gondolunk a Földre, csak direkt rá kérdeztem a Samu ügyfélszolgálaton, kell igen is a lepecsételt jótállási jegy + számla.... -
lecsek
tag
Nem tudom más járt e már így a telefonnal, nekem ma lett tégla. (No root) Real racing 3-mal játék közben kifagyott, egy függőleges pixel csík, utána se kép se hang, normál meleg volt kb 3 órán keresztül, aztán szerintem lemerült. Töltésre nem reagált/reagál, reset-re sem.
-
lecsek
tag
Samsung assistance:
https://my.samsung.hu/premium-assistanceA Prémium Assistance szolgáltatásba be- és kikerülő készülékek listája: [pdf]
A listában nincs S6 Edge+, csak Galaxy Note Edge, arra 09.20 utánra is elérhető marad. -
lecsek
tag
"Tisztelt Ügyfeleink!
Ezúton is értesítjük Önöket, hogy 2015.09.30. után regisztrált termékeinkhez igényelhető szolgáltatásaink köre megváltozik. A Házhozmegyünk szolgáltatás a jelzett dátum után regisztrált mobiltelefon- és táblagép termékeinkre megszűnik. Természetesen a fenti dátum előtt regisztrált készülékekre az eddig is érvényes szolgáltatások elérhetőek maradnak, amennyiben a készülékek regisztrációja 2015.09.30. éjfél előtt megtörténik."
Samsung assistance oldalról. Előtte regisztráltam, de nekem sincs külön opció az oldalon.
-
lecsek
tag
Nem tudom kinek mi a tapasztalata, nekem most éjjelről reggelre kb 8 óra alatt ~3%-t esett csak az akku, csak 3G-vel. Eddig 2G-re állítottam és mintha több fogyott volna reggelre.
-
lecsek
tag
válasz
majestic #352 üzenetére
32-ből igazából 24gb amivel te rendelkezel. Soknak nem sok. Én spec egyenlőre nem is pakoltam tele mindennel, mint az S3-mat, amin át mount-oltam sok mindent a külső sd-re. Fényképezésnél 16M esetén a fájl mérete 3 és 8 MB között változhat. Erre megoldás a wifi elérhetőség esetén a felhő. A huzamosabb 4K videózás esetén viszont lehet nem árt kéznél egy otg microusb card reader mem.kártyával.
Kifejezett program nincs, maga az op rendszer végzi el. Minden contact-odra külön-külön be lehet állítani csengő és üzenet hangot egyaránt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest