- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
tau_ba
tag
válasz
Viktor0610 #1425 üzenetére
Kiprobaltam otthon, amit mondtal. Valoban ugy van, hogy ha a bluewin.ch mogott allo Swisscom-os mobilhalozatra csatlakozom, akkor elmennek a mailek, de ha a Cablecom-os wifi-n vagyok, akkor nem :-(. Ez igy eleg szopo. Azt nem ertem, hogy akkor hogyan oldjak meg a sajat elofizetoiknek azt, hogy roaming eseten is elerjek a mailjeiket.
-
tau_ba
tag
válasz
Viktor0610 #1425 üzenetére
Igy mar van ertelme. Mondjuk itt az az eset, hogy az otthoni netem (wi-fi) UPC-Cablecom, a mobil halozat amit az S6 Edge hasznal az Salt(Orange), a bluewin mail pedig a Swisscom-e.
. Mondjuk tabletrol ment az otthoni wifit hasznalva. Ha otthon leszek kiprobalom meg amiket irtatok, meg megnezem meg egy masik eszkozzel (Galaxy S4) is. Azon lepodtem meg, hogy ha beallitok masik smtp szervert kimeno mailnek (mondjuk a gmail-et) akkor nem tudom beallitani azt, hogy a kimeno mailen mi legyen a felado email cime (es a valaszcim is egyben). Iphone-on ez siman megoldhato. AZt hittem csak az S6 Edge sajat levelezoje nem tudja ezt, de kiprobaltam kulsos mail klienseket is es ugyanez volt ott is.
-
tau_ba
tag
Sziasztok, adott egy S6 Edge, amin keptelen vagyok beallitani az email szolgaltatom (bluewin.ch) kimeno mail-et. A bejovo mail-lel nincsen gond, de ha valaszolni szeretnek akkor kidob egy hibauzenetet (semmi specifikusat, csak anniyt, hogy nem tudja elkuldeni). A kimeno smtp beallitasok 100%, hogy jok. Amikor beallitom a kimeno smtp-t akkor csinal is egy gyors ellenorzest a szerverrel, hogy jo-e a felhasznalonev+jelszo es nincs gond. Ennek ellenere kuldesnel hibat dob fel. Ugyanilyen beallitasok mellett megy asztali gepen Thunderbird-del es egy Galaxy Tab2-n is a mail. A szolgaltato nem igazan tud vele mit kezdeni. Talalkozott mar valaki valami hasonloval? Letezik esetleg valami error.log valahol a teloban, ahol pontosabban meg lehetne nezni, hogy miert nem tudja elkuldeni az uzenetetet? Lehet-e barmilyen egyeb beallitas, ami blokkolja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hardcore café
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Formula-1
- Bluetooth hangszórók
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Napelem
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest