- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Netfone
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisbancsa
senior tag
válasz
Markizmark #3978 üzenetére
Gondolom mindig be van kapcsolva
-
kisbancsa
senior tag
válasz
guriga1234 #3939 üzenetére
Csak is rád értettem. Te vagy itt a "tökéletes" mindent tudó nyilvánvaló kapitány.
-
kisbancsa
senior tag
válasz
Viktor0610 #3936 üzenetére
+1. Úristen el mered adni a telefonod? Már le is van tépve a fejed. Veszel több tokot vagy kiegészítőket a készülékedre? Hogy volt merszed értelmetlen hülyeség az egész... Stb stb. Guriga néha el kellene fogadnod hogy nem körülötted forog a világ, és vannak emberek akik tudnak önálló ésszerű döntést hozni.
-
kisbancsa
senior tag
válasz
guriga1234 #3655 üzenetére
Szerencsére már nagy iskolás vagyok de azért köszönöm a remek hozzá szolasod
. Kíváncsi vagyok neked mi a megfelelő tok. Dobnal be 1 párat?
-
kisbancsa
senior tag
válasz
james008bond #3587 üzenetére
szerencsére külföldön élek szal kétlem
De a poén kedvéért videót is csináltam ahogy kibasztam az ablakon xD
-
kisbancsa
senior tag
Én még mindig nem kaptam frissítést :/
-
kisbancsa
senior tag
Hogyan csinálj babacsörgőt a telefonodból? kapcsold be a kamerát és rázd
[link]
(nem mellékesen 4 óra a töltési ideje, szar a hálózata, de legalább bírja az akksi xDDDDDD)
-
kisbancsa
senior tag
válasz
Markizmark #2635 üzenetére
az lesz, ....... de mostmár a szolgáltatóval küldetem vissza, és csere készüléket kérek. Veszek fel majd videót róla, és felrakom, csak perpill nem tudtam mivel.
-
kisbancsa
senior tag
Üdv. Korábban írtam hogy szervizelve lett a telóm aksi miatt... 2 napja kaptam vissza, és 2 problémám van a készülékkel. 1: Hívok valakit, vagy kapok hívást, 10-15 másodperc után olyan lesz a beszélgetés mintha 0 térerőm lenne. (3 emberrel probáltam ugyan ez volt). 2. problémám: [link]
Jó munkát végeztél Samsung .....
-
kisbancsa
senior tag
válasz
Markizmark #2616 üzenetére
Nem. Londonban
-
kisbancsa
senior tag
Üdv. Korábban írtam hogy a telom szervizbe került mert nem igazán vette a töltést +merülési gondjaim voltak. Ma kaptam vissza a telot + akksi csere volt. 2 munkanapon belül megcsinaltak és felhivtak hogy minden rendben van e a készülékkel. Nem szoktam ilyet írni de elégedett vagyok az eljárással.
-
kisbancsa
senior tag
válasz
Markizmark #2467 üzenetére
Erre tippelek én is, mivel megjelenés után picivel vettem meg. Remélem minden okés lesz
-
kisbancsa
senior tag
válasz
Markizmark #2463 üzenetére
EE London. Pár napon küldik a csomagot amibe bele kell rakni a telot. Ha lesz fejlemény írok.
-
kisbancsa
senior tag
válasz
Markizmark #2461 üzenetére
túl vagyok mindenen. Voltam bent a boltba ahol vettem, ahogy mondtam milyen teló, srác annyit kérdezett hogy " battery?" mondom ja.... jó páran vitték vissza a telót, + a srác felesége is ezzel szív. Szal annyi a teendőm hogy samsungot felhívom, 3-4 nap alatt eldöntik hogy telefon akksi csere, avagy uj készüléket kapok.
-
kisbancsa
senior tag
Őszinte leszek, nekem bőven elég a 32gb gyári memo az edge+ban. Viszont ami kiakaszt az az állandó fagyás gombzar feloldasnal. Arról nem is beszélve hogy az utóbbi időben az akksi élet tartalma fejeződött amit picit indokolatlannak érzek :/. Csúcs készülék ide oda, Antutu pontszámok stb semmit nem ér ha napi felhasználásban is hatraltat a készülék.
-
kisbancsa
senior tag
Mikorra várható a 6.0? Elméletileg február elején már el kezdtek frissíteni az edge + sorozatot.
-
kisbancsa
senior tag
Üdv. Korábban írtam hogy szórakozott a telefonom. Minden áron a "samsung VR gear"-t akarta feltenni, olyan szinten hogy pl facee hívásnál gombzár esetén ( ujjlenyomat van bekapcsolva) folyamatosan rezgett a teló, ki be kapcsolgatta a kihangosítást + azt jelezte hogy fel van dugva a töltöre holott nem volt. Felraktam ezt a csodát, aztán letöröltem. Újra kezdte. Volt 1 játék amit korábban feltettem, mondom letörlöm azt, és azóta semmi. ( meg nem mondom mi a game neve, de valami multi gps alapú történet volt). Nem értettem hogy mi volt miért volt, de megoldódott a probléma.
-
kisbancsa
senior tag
Nah sikeresen kinyírtam a telefon töltését. 5 letem nincs hogy, de felrakom töltőre, és fel le csatlakozik. Kb 4%ot 2 órán át töltöttem így
Jövőhéten vissza viszem és írok hogy mi lett a vége.
-
kisbancsa
senior tag
válasz
Markizmark #1173 üzenetére
Ilyet rendeltem enis csak nekem nem ment fel a kijelző szélére a fólia. Szal kuka. Más :ez az optimalizálásos dolog hogy van? Lehet hülye vagyok de nem értem hogy amikor állandó optimalizálás van bekapcsolva akk kevesebbet eszik az akksibol? Ha nincs optimizalva akk mi a helyzet?
-
kisbancsa
senior tag
Üdv. Elnézést ha volt már kérdés de hol tudom megnézni hogy a telom független e? (nem magyar szolgáltatótol vettem)
-
kisbancsa
senior tag
válasz
guriga1234 #805 üzenetére
Hol lehet ezt pontosan megtalalni?
-
kisbancsa
senior tag
válasz
Markizmark #754 üzenetére
Én rendeltem hajlított üveg fóliát (ami ráadásul szürke csillámos volt :/) de valahogy nem igazán ragadt oda a le kerekített részhez és kidobam. (szintén ebayrol vettem H9es cucc volt)
-
kisbancsa
senior tag
Ez a SwiftKeyes dolog Engem is bosszant. Remélem orvosoljak hamarosan
-
kisbancsa
senior tag
válasz
guriga1234 #689 üzenetére
Sry elírtam 6s alma is megvan
-
kisbancsa
senior tag
válasz
Markizmark #681 üzenetére
Már ne is haragudj de nekem 1 hete megvan az s6. Szal én tapasztalatból írtam.
-
kisbancsa
senior tag
válasz
ateszapa748 #668 üzenetére
Apple :ios, nekem pici a telo, Bluetooth csak iphonnal muxik, mp3 beállítás művészet, kamera elfogadható, csodát ne várj, akksi idő 1 nap kb, anyag használat minőségi (nehezebb mint a 6 edge plus) ár no komment, kijelző nekem fura mintha picit homályos lenne görgetéskor (Apple s6)
Samu : android és a vele járó probléma, telo nagysága nekem teljesen megfelelő, kamera számomra tökéletes, anyag használat üveg tehát ujjlenyomat fogó (tok rá és kész), akksi napi töltös viszont gyors töltés penge, kijelző király, ujjlenyomat olvasó néha buggol de lehet csak nálam, ár : szokásos Samu
(mind 2 telefon megvan tehát személyes tapasztalatot írok ) -
kisbancsa
senior tag
válasz
Markizmark #659 üzenetére
Köszi. Az utolsó frissítést kaptam meg AOH3. Azt meg lehet nézni valahogy hogy független e a telo?
-
kisbancsa
senior tag
Ma kaptam frissítést a telora. Ti kaptatok valamit?
-
kisbancsa
senior tag
kedves LG kamera funok, melyik a jobb? Mennyivel? Mindenki döntse el
[link] -
kisbancsa
senior tag
üdv. van egy eladó wireles töltőm, akit érdekel írjon privátot ( sry a hírdetésért).
-
kisbancsa
senior tag
Pont ugyan ezen az állásponton voltam én is. Csajom megvette az Apple iPhone 6s-t és 1bol vissza az android. Ez a nyomom erősen a kijelzot és huuu bead valamit dejo.... Nekem nem tetszik az ios rendszer pedig nyomogattam vagy 10 percig és őszintén elég volt (nem akarok senkit megbantani ez az én személyes véleményem az almarol. Érthetetlen számomra az egész rendszer gyors példa :mp3 zene beállítása :tölts le 1 zenét konvertald át mp4re és itoolson keresztül másold fel a telora. Nah itt lőtte ki az agyam) szal lényeg én maradok az androidnal. Teljesen testreszabhato tele ficsorrel stb
-
kisbancsa
senior tag
válasz
Markizmark #617 üzenetére
Így volt a nyalóka is és vhogy nem volt megváltás
-
kisbancsa
senior tag
nekem eddig ilyen gond nem volt. Mondjuk én más szolgáltatónál vagyok. Wifivel viszont jártam így. Van de mégsincs
-
kisbancsa
senior tag
válasz
Markizmark #594 üzenetére
Bocsmar hirtelen felindulásból dobtam így be
-
kisbancsa
senior tag
http://www.ebay.co.uk/itm/Free-Tracking-VERUS-High-Pro-Shield-Case-for-Samsung-Galaxy-S6-Edge-Plus-/171901688022?var=&hash=item28062398d6 eredeti csomagolás + serial code a tokhoz.
http://www.ebay.co.uk/itm/Genuine-Samsung-Galaxy-S6-Edge-Wireless-Charger-Pad-Station-Qi-Plate-Black-White-/252096533628?var=&hash=item3ab21fd47c gyors töltő
http://www.ebay.co.uk/itm/Genuine-Urban-Armor-Gear-UAG-Rugged-Tough-Case-Samsung-Galaxy-S6-Edge-Plus-NEW-/381362225639?var=&hash=item58caf5c1e7 szintén eredeti uag case..
csak így 3 at hirtelen
-
kisbancsa
senior tag
Használjátok a pin-t vagy az uj lenyomat olvasót? Nekem néha megfagy a telo :/
-
kisbancsa
senior tag
srácok, ha nem titok megmondanátok ki milyen részletre \csomagba vásárolta a készüléket? (értem ezalatt mennyit kellett fizetni a kihozatalért, + a havidíj, és mekkora a net csomag stbstb)
-
kisbancsa
senior tag
válasz
guriga1234 #454 üzenetére
Jogos mert én mindent bekapcsolva hagytam. Mobil net wifi stb.
-
kisbancsa
senior tag
válasz
Markizmark #402 üzenetére
Jam így a helyes
-
kisbancsa
senior tag
válasz
guriga1234 #399 üzenetére
Az eddig rendben is van, a probléma az hogy ha bezarom és letiltom a progit akkor is elindul 1 idő után. Mondjuk tejelsen elég az az 1.5gb szabad memória is mindenre.
-
kisbancsa
senior tag
válasz
Markizmark #396 üzenetére
Ez a probléma az androiddal. Nem törli ki a ramokbol a futó alkalmazásokat.
-
kisbancsa
senior tag
válasz
Markizmark #394 üzenetére
1.7gb. Gyári fülessel ki vagytok békülve?
-
kisbancsa
senior tag
Tudnátok olyan widgetet mondani ami az időjárást jelzi ( Nem MO-n) teljes szélességben állítható és nem GPS alapú? Én 1xüen nem találtam :\
-
kisbancsa
senior tag
válasz
Markizmark #386 üzenetére
nekem kezdéskor 45öt tolt xD most már 68 körül mozog
-
kisbancsa
senior tag
Ki hogyan használja a telót? (Mm. energia takarékos üzemmódban avagy simán?) tegnap este lefekvéskor 34%on volt az akksi, reggelre 2%. Alvó állapotba volt a teló.
-
kisbancsa
senior tag
kérdésem a következő lenne, beraktam "alvó" állapotba a készüléket,és amikor a gombzár rajta van a bal szélén jelzi az órát és a riasztást. Hogy lehet elő hozni az időjárást is? Az előbb valahogy sikerült de nem tudtam rájönni hogy csináltam
-
kisbancsa
senior tag
válasz
Leonardo91 #368 üzenetére
most hogy mondod tényleg
-
kisbancsa
senior tag
Üdv. Ma jött meg a tok a telóhoz, ha igény van rá szívesen dobok fel róla pár képet. (Sajna az üveg fóliák még nem érkeztek meg )
-
kisbancsa
senior tag
válasz
guriga1234 #350 üzenetére
Ja értem. Ami a szerződésben van az nálad mégse úgy van. Elhiszem hogy nehéz elfogadni hogy máshol normális a biztosítás. Részemről nem pocsekolok rád több időt. Én alá támasztottam az igazam és te csak gorcsolsz. Gratulálok
-
kisbancsa
senior tag
válasz
guriga1234 #340 üzenetére
http://www.geeksquad.co.uk/services/insurance/geek-squad-mobile-complete olvassal kisgyerek vagy segítsek le fordítani is? Ebayrol vettem back and front üveg fóliát (még nem érkezett meg de ha megjott leirom hogy milyen) de pont nem neked fogok bizonygatni semmit. 2.nem tudom kinek képzeled magad hogy megmond mi hogy merre működik. Látom te se látod a fától az erdőt.
-
kisbancsa
senior tag
válasz
guriga1234 #337 üzenetére
1 közöd nincs milyen szám van megadva és vagy melyik számom elérhető. 2.attol hogy Mo-n szar a biztosítás és a megélhetés, nem jelenti azt hogy más országokban is ugyan úgy működik minden. "kolbászból a kerítés" szindromadra annyit hogy ezen a biztositason fel VAN TÜNTETVE hogy "lopás törés beazas stb" hibaknal NEM javítják a telot hanem MÁSNAP kapsz 1 újat. Mivel ez így feketén fehéren le van írva pecsét stb és ha nem teljesítik ahogy ezt te állítod akkor mehet szépen a feljelentés, ami mondjuk picit keményebb mint az otthoni szinvonal. ("dobaljam a perselybe a pénzt " másfél órát dolgozom a biztositasert Max szal különösképpen nem érdekel hogy mennyi)
-
kisbancsa
senior tag
Nem Mo-n élek tehát itt nincs ilyen. Korábban már jártunk hasonló helyzetben (1ik kedves ismerősöm elhagyta részegen a telefonját) bement a szolgaltatohoz közölte hogy vagy elloptak vagy elhagyta és ilyenkor mi a teendő. Hölgy válasza :megesik az ilyen, holnap küldjük az új készüléket ". Annyi kérdése volt milyen színű legyen az iPhone. Másnap meg is kapta. Otthon megy ez a huzavona. Szerződés írásakor fel is van tüntetve hogy minden esetben a jelentestol számított 24 órán belül megkapod sz új készüléket. (0-24oraban)
-
kisbancsa
senior tag
válasz
guriga1234 #328 üzenetére
Ezt alá írom igazad van. Én havi 15 fontos biztosítást kötöttem mivel ha beazik ellopjak eltorik szakad stb ingyen cserélik +másnap megkapom a 0kmeres telot. Tok van már rá én vettem is ha valakit érdekel dobok fel róla képet. Korábbi telomon egy UAG tok volt ami elég komoly strapát kibirt szal aki megteheti vegye meg
-
kisbancsa
senior tag
válasz
killerjohn #246 üzenetére
-
kisbancsa
senior tag
válasz
Stauffenberg #194 üzenetére
Sony telom ugyan ezt csinálja
-
kisbancsa
senior tag
best buy, 1 hónap és az enyém vagy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BIOS topic
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpársportok
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest