- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darko
senior tag
válasz
hurenzon #4690 üzenetére
Én meg LG-től jöttem (3x volt kijelző problémája a G3-nak), harmadik alkalommal került szervizbe a 2 év alatt (utoljára egy héttel a gari lejárta előtt) és adtak egy csereigazolást, hogy bármit választhatok az akkori áráért, így lettem samsungos, csak a különbözetet kellett fizetnem. LG szerviz nagyon korrekt, remélem a samu szerviz is ilyen lesz, ha gond lesz a mobillal. Gondolkodom a +1év gariért (telenor) így összesen 3 év lenne rajta.
-
A guru
addikt
válasz
hurenzon #4315 üzenetére
Az xprotectoros üveg állítólag jó viszont csak a szélén ragad én ezért egy xprotector anti shockot ajánlanék ez fokozottan ütésálló és széltő szélig ér. Elég jó mínőségű fólia nem karcolódik jó tapizni is könnyű felrakni, ezt mi sem bizonyítja jobban mint hogy nekem is sikerült
.
-
-
guriga1234
addikt
válasz
hurenzon #2341 üzenetére
Chrome-ot sem mobilon, és semmilyen eszközömön nem használok. Mobilon a samu böngészője, vagy az Adblock Browser, laptopon csak Firefox, esetleg Palemoon jöhet nálam számításba. Soha nem értettem, hogy egyáltalán miért használ valaki Chrome-ot.
Mobilon a programok automatikus frissítése le van tiltva nálam, a guglis programok közül csak a Maps-et frissítem (manuálisan). Ugyan van egy gmail-es címem, amit akkor hoztam létre, amikor az első androidos telefonom meglett, de azt azóta sem használtam (még az is lehet, hogy tele van a postafiókom?), ritkán levelezek, azt is más mail szerveren keresztül és csak laptopot használva. -
-
hanti
senior tag
válasz
hurenzon #647 üzenetére
Csak hibás készüléket köteles cserélni, ha nincs akkor pénzt vissza adni, három napon belül. Te ezt a vásárláskor eldönthetted hogy ebben az állapotban megveszed-e. Csak a jó szándékukon múlik hogy elhiszik vagy nem, ezt utólag lehetetlen bizonyítani.
Teljesen más a helyzet internetes vásárlásnál, akkor 14napig minden indoklás nélkül köteles vissza venni, de csak ha minden gyári, eredeti állapotban van. -
kazanka
őstag
válasz
hurenzon #647 üzenetére
Nem azért mondtam hogy kételkedek az igazadban sőt,csak mint tényt írtam le hogy a gyári új nem 0-s
Mikor én vettem, a biztonsági őr nyitotta ki a műanyag dobozt amiben az originált bontatlan dobozos telefon volt.sértetlen cimkékkel.Úgy emlékszem 2 töltés és 2 headset használat volt benne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- EAFC 25
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP ProoBook 430 G5 laptop (Kijelző törött)
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest