- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- HTC U11 - újra a szorítóban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CivicEsi
senior tag
válasz
kisbancsa #2634 üzenetére
Nekem is mostanság kezdett a hívásnál problémázni.
Teljesen random módon a hívásoknál hrtelen nem hallasz semmit a másikból, hanem mintha összeolana a beszélgetés, és éles hangok hallatszódnak helyette.
Példa
Teljesen random módon jön elő hívásoknál, és teljesen random hívásoknál jön elő.
Tehát sem hívóhoz, sem a hívásból eltelt időhöz nem köthető. -
Markizmark
addikt
válasz
kisbancsa #1174 üzenetére
Tökéletesen fel tudtam tenni, de ez a szín ez kiborított. Azt reméltem felül is van egy réteg amit le kell szedni és az alatt normális. De nem.
Ja és a korábban vett Spigen szilikon tokkal sem kompatibilis, mert az annyira jól méretre van öntve, hogy az üveg miatt nem tudott rendesen belekapaszkodni a perembe. 2 órát volt fent az üveg, nem rég lecsupáltam (elég erős a ragasztó...) és visszatettem a dobozba visszafóliázva. Ja és ugye 9000Ft egy ilyen ...Az alkalmazás optimalizáció pedig semmire sem jó.
-
ateszapa748
aktív tag
válasz
kisbancsa #670 üzenetére
Mindenkinek köszönöm a tanácsokat (Bagoly81-nek is). Nem véletlenül itt tettem fel a kérdésemet, persze az Iphone fórumban is megtettem:-). Rég óta IOS-t használtam, néha ki-ki kacsintva más rendszerbe, de az csak 1-2 hétig tartott. Kb. 1 hónapja van Galaxy S6 Edge telefonom. Az eslő Androidos telo, ami nem akadozik(nálam). Jó kamera, az aksi idő is jobb mint az I6-nál volt. Az ívelt dizájn is bejön, kijelző nagyon rendbe van, de amikor kezembe veszem az I6-ot akkor érzem azt, hogy igen, megérkeztem... Viszont amikor, fényképeket nézek vissza a gépen, ez az érzés megfordul, klasszisokkal jobb az Edge. Hát itt van az én nagy dilemmám
Még 1x köszi mindenkinek, aki hozzászólást! -
davidsz
senior tag
válasz
kisbancsa #640 üzenetére
Ezért kaptam is az LG G4 fórumban rendesen ... mert le mertem írni, hogy munkára alkalmatlan, mert adatforgalom és beszélgetés egyidejű használata alatt lemerül pikk pakk és fél napot nem bír.
Soha nem voltam Samsung, iPhone fan meg semilyen... azt hittem ezek a fanatikusok. Tévedtem. LG-sek rosszabbak. -
voncci
aktív tag
válasz
kisbancsa #632 üzenetére
Tegnap megnéztem itt az Arenán a tesztet. Háááááát hogy is mondjam. Hogy egy telefont olyan alap dolgokat ne tudjon mint kézbesítésjelentés az elküldött üzenetről, vagy a tárcsázóban ne lehessen prediktíven névre keresni! És, akkor a Bluetooth-os file cserélest nem is mondom. Tehát megint ott lyukadtam ki, hogy kell a francnak alma.
Windows Phone? Használt valaki? Ott mi a helyzet? -
voncci
aktív tag
válasz
kisbancsa #616 üzenetére
Amúgy már kezdek besokallni az androidtól! Már most is IPhone-t akartam, de valahogy nem bírom rászánni magam. Amióta android létezik csak azt volt. Többször is volt a kezemben IPhone, de valahogy nem volt sosem must have érzés. Viszont azt hiszem ez lesz az utolsó androidos telom. Elég a sok problémából!Most ez is. Egy ilyen csúcsokategoriás,nem épp olcsó telefon és gond az internetezés ! 6s lesz ebből azt hiszem....
-
Markizmark
addikt
válasz
kisbancsa #456 üzenetére
Akkor meg is van a "hiba" oka. Nálam repülő módban pihen és bezárok mindent mielőtt alszom, így 1%-ot merül reggelre.
(#457) Dr.FantastiK Majd az első év végén elpanaszkodjuk, hogy romlott az üzemidő és kapunk szépen egy új akkut. Egyetlen visszatartó erő, hogy bontani kell hozzá a telót.
-
guriga1234
addikt
válasz
kisbancsa #453 üzenetére
Estére érdemes minden kapcsolatot letiltani (mobil internet, wifi, BT, GPS). Amíg alszik az ember, tök feleslegesen mennének ezek, mert csak a delejt zabálják. Bőven elég akkor visszakapcsolni ezeket, ha ténylegesen használni is akarod valamelyiket. Na meg érdemes elalvás előtt kipucolni a memóriát, hogy ne legyen egy beragadt alkalmazás sem.
-
kazanka
őstag
válasz
kisbancsa #418 üzenetére
Köszi,találtam a spigen honlapján :http://www.spigen.com/products/galaxy-s6-edge-plus-case-slim-armor?variant=4091984833#14427716498191&SLOYALTY-{"module":"loyalty-v2","event":"loyalty:widget:ready","data":{"css":{"width":"144px","height":"40px","bottom":"0px","left":"20px"}}}
-
Danny365
őstag
válasz
kisbancsa #367 üzenetére
Köszi, jól néz ki végül is, még ha szemből annyira nem is mutatós, mint tok nélkül.
Én is ma vettem egy Edge+ -t, elég elveszettnek érzem magam tok ügyben, és akkor fóliáról még nem is beszéltem. Az a baj, ebayről rendelve legalább 2 hét, míg ideér (ha csak nem mondjuk UK-ből veszem, de eddig nem találtam ott semmit nagyon).
Remélem addig nem sérül meg, amíg beszerzek valami védelmet.
-
guriga1234
addikt
válasz
kisbancsa #347 üzenetére
Nem kell semmit sem lefordítani (így, egyben, okés? Kicsit beszél mágyár?). A papír mindent elbír. Arra azért kíváncsi lennék, hogy ha valaki a kárigényét bejelenti, akkor a jogászaik milyen trükkökkel kerülik ki a teljesítést.
2. Nem szoktam képzelegni, te viszont nagyon el lehetsz szállva magadtól. -
guriga1234
addikt
válasz
kisbancsa #339 üzenetére
"ezen a biztositason fel VAN TÜNTETVE hogy "lopás törés beazas stb" hibaknal NEM javítják a telot hanem MÁSNAP kapsz 1 újat. Mivel ez így feketén fehéren le van írva pecsét stb" - lefényképeznéd és a képet elérhetővé tennéd? Mert addig ez csak mese kategória.
"közöd nincs" - vegyél vissza kisgyerek!PS: korsó sem esik messze a fájától, mint a sánta kutyát.
-
guriga1234
addikt
válasz
kisbancsa #334 üzenetére
"Nem Mo-n élek" - akkor a telefonszámodat javítsd, ha már megadtad.
"megesik az ilyen, holnap küldjük az új készüléket ". Annyi kérdése volt milyen színű legyen az iPhone. Másnap meg is kapta" - sehol nincs kolbászból a kerítés. Ez a sztori hajaz az "ekkora halat fogtam" horgász történetre.
-
-
guriga1234
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Nintendo Switch 2
- Path of Exile (ARPG)
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest