- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tibcsi68
tag
Megjött a független 7-es rom!
-
Tibcsi68
tag
A 3 betűs navi program mindenkinek rendesen működik?
-
Tibcsi68
tag
Van itt, a fórumozók közül valaki, aki kicsit mélyebben érti ezeknek a telefonoknak a lelkét? Egy nem publikus, privát kérdésem lenne.... Semmi komoly, csak olyan téma, amivel nyilvánosan nem lehet foglalkozni. Köszönöm!
-
Tibcsi68
tag
válasz
guriga1234 #5498 üzenetére
Rendben, köszi!
-
Tibcsi68
tag
válasz
guriga1234 #5490 üzenetére
Nem, hanem elvileg magyarul ÍRNÁ le...
-
Tibcsi68
tag
A hangrögzítő hangjegyzetéhez magyar nyelvet le lehet tölteni valahonnan?
-
Tibcsi68
tag
válasz
Elemerke23 #5402 üzenetére
Ügyes! Korábban talán a Note 3 ezt alapból tudta!
-
Tibcsi68
tag
válasz
Markizmark #5365 üzenetére
Biztos hiányzott arról az óráról(is)!!!
-
Tibcsi68
tag
válasz
guriga1234 #5361 üzenetére
Lehet, hogy az is, annak meg minek ilyen telefon...
-
Tibcsi68
tag
Jól van, megnyugodtam! Úgy látom, ez valami készülék(vagy más) specialitás... A mikor megjelent az üzenete a telefonomon, és semmire nem reagált, (Vissza, Home, Menü gombok, illetve a bekapcs hosszú nyomása újraindításhoz) kezdtem megijedni, hogy valami vírus, vagy itt a vége a telefonomnak!
Merthogy az OKÉ-t élből nem mertem egyből megnyomni, de azután, amikor tapasztaltam, hogy nincs más választásom, akkor félve ugyan, de mégis kénytelen voltam rábökni, de szerencsére látszólag semmi káros nem történt! Ez mi volt egyébként, mert elég furcsa volt az üzenet, meg az eltüntetési módja összességében?
-
Tibcsi68
tag
válasz
Markizmark #5242 üzenetére
Köszi!
-
Tibcsi68
tag
Szerintetek ez: http://mindenegyben.net/ime-egy-titkos-trukk-melytol-sokkal-gyorsabb-lesz-a-telefonod-azonnal-35583 árthat valamit a telefonnak?
-
Tibcsi68
tag
Ja, és ez nem ugyan az, mintha a menüből lépek be közvetlen az Üzenetekbe, mert ott ott végig be volt kapcsolva a hang is, és a rezgés is...
-
Tibcsi68
tag
válasz
Markizmark #5024 üzenetére
Újraindítás nem használ, a chaceürítést hogy is kell, mert csak a netest tudom, de gondolom annak nincs köze hozzá...
-
Tibcsi68
tag
Néhány napja vettem észre, hogy sms érkezéskor meg sem nyikkan a telefon! Magyarul nem ad ki hangot! Email, vagy bármi más üzenetkor, illetve híváskor jelez, de smskor nem.... Az értesítések hangerő nem nulla, üzenetek menüben a beállításoknál a kiválasztott sms hang megszólal (akár gyári, akár saját), de ha sms jön, néma marad a telefon! Valaki tapasztalt már ilyet? Bosszantó...
-
Tibcsi68
tag
válasz
Tarantula33 #4753 üzenetére
Ez is jó, csak ehhez kell dgy "közdarab", hogy csatlakoztatni lehessen a telefonhoz.
-
Tibcsi68
tag
válasz
guriga1234 #4731 üzenetére
http://www.ebay.com/itm/311506853818?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
Ez annyira nem lóg ki...
-
Tibcsi68
tag
Továbbra is kamera-téma, be lehet valahogy állítani, hogy a külsőleg csatlakoztatott sd kártyára mentse a képeket, ill. a videókat?-
-
Tibcsi68
tag
Közben rájöttem, hogy csak a 4K-s felbontásnál van korlát...
-
Tibcsi68
tag
Videofelvételnél az egy felvétel max 5 perc hossz az megváltoztatható?
-
Tibcsi68
tag
Köszi!
-
Tibcsi68
tag
Vajon az Akkumulátor menüben, az egyes alkalmazásoknál feltüntetett energiahasználati értékek mennyire tükrözik a valóságot?
-
Tibcsi68
tag
Volt valakinek problémája a freemail fiókjával mostanában (belépési, elérési...)?
Asztali gépről a fiókba belépve egy korlátozott elérési felület fogadott, a telefonról pedig a Sikertelen bejelentkezés üzenet. Azt írta a freemail gépház, hogy meghibásodott egy szervergépük, és dolgoznak a hiba kijavításán.
Most újra megnéztem, webes felületről a probléma megoldódni látszott, sikeres belépés, mappák elérhetők, használható minden, de a telefonról, a beállított fiók, ami korábban elérhető volt, még mindig elérhetetlen! Az én készülékemben van vajon a hiba, vagy nem? -
Tibcsi68
tag
Be lehet valahogy állítani azt, hogy a (gyári) böngésző megnyitásakor az oldalak mindig számítógépes verzió ( nem mobil nézet) módon jelenjenek meg?
-
Tibcsi68
tag
válasz
feketeibiza #4512 üzenetére
Sziaztok, itt vagyok! Note Edge-ről jöttem át, remélem, nem bánom meg!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25Ultra 12/512GB Titanium Black Gari 2028.02.03 Samsung webáruház
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest