- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Markizmark
addikt
Nálam mondjuk pont nem működik rendesen a SideSync. Nem hozza elő a telefon képét, csak azt írja folyton, hogy kapcsolódás. Winfos 7-em van és a telón is official minden. Nem tudom mi baja ...
Egy idő azt írja sikertelen a kapcsolódás. Amúgy más működik, mármint az értesítések. -
malor
aktív tag
SideSyncet használva értesítéseknél jelöli, hogy Samsung billentyűzet kiválasztva. Amikor már tükrözve van a telefon képernyője a másik eszközön (laptop), szépen rálépünk az értesítési panelre, majd az értesítésre, így bekerülünk a Beviteli módok beállítása pontba -> ahol a Sidesync keybord résznél az Alapértelmezett SideSync billentyűzetet érdemes lecserélni magyar androidosra. Ez csak akkor érdekes, ha valaki ékezetes betűkkel szeretne írni a laptopján keresztül.
-
guriga1234
addikt
Még szerencse, hogy nem te mondod meg nekem, hogy mi a jó. Nálam nem pénz kérdése, hogy hol lakom (mellesleg van egy lakásom Budán is, de ahol most lakom, azt én sokkal jobbnak tartom). Nálam egyértelműen szándék kérdése volt, hogy kiköltöztem Budapestről. De erről nem kívánok vitatkozni olyannal, akinek fogalma sincs a lehetőségeimről és az anyagi körülményeimről..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest