- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
-
válasz
lasse001 #5815 üzenetére
Visszatettem a 4 fájlos XEH 6.0 romot, majd az egy 1 fájlos 7.0 SEB romot ráengedtem mint egy update-ként. Minden probléma nélkül felment, update-elt, és most jó az üzemidő mint először. Valamiért mindegyik 4 fájlos 7.0 merült mint a nyeletlen fejsze, pedig kipróbáltam 4 különbözőt. Nem hiszem, hogy placebó lenne, mind két merülési diagramot reggel ébredés után lőttem, ugyan az a 4 alkalmazás volt telepítve (Messenger lite, Viber, Mimi reader, Dropbox), csak az első repart 4 fájlos, most meg ismét 6.0-ról 7.0 update.
-
-
-
-
-
-
válasz
Plazmacucci #5794 üzenetére
Volt alkalmam megtapogatni egy Nugátos S7-et, az is ezt csinálja. Akkor mégis csak fícsör!?
-
válasz
szegab1986 #5792 üzenetére
[link] Sajnos jutubra nem ment fel. Itt látható amiről sírok.
-
válasz
Plazmacucci #5790 üzenetére
4 file-os romban is szar a manuális fókusz, nem hiszem el, hogy nektek nem
Vagy ez fícsör.
-
-
-
-
válasz
Plazmacucci #5782 üzenetére
Ezt hozzátenném, hogy nekem is bekúródott a hidden image és így tudtam megcsinálni: [link]
-
-
válasz
Plazmacucci #5778 üzenetére
Nem segít. Melyik gyári nugát romot használjátok?
-
-
-
-
Több bug is van a hetes droidban de a leg nyomorultabb az az hogy a billentyűzet üzenet elküldése esetén az új szöveg elejére bebassza az utolsó leírt szót. lehet ez ellen valamit tenni, vagy másik bill a megoldás?
-
-
Köszönöm a válaszokat. Azért írtam, mert GSAM Battery meg egyéb programokkal sem jöttem rá mit csinál... Reggelre a WiFi aktivitás 40%-ot harapott az össz fogyasztásból, alkalmazások között meg az Anrdoid rendszer van az első helyen, de ugye az vagy 50 különböző folyamatból áll. Emlékszem Note 4-es időkben is ezt tapasztaltam, aztán volt egy kis kitérő Windows-ra meg LG G4-re, ott nem izgatott ez a dolog, nem volt jelen. Most megint Samsung, és két hét után megint ez fogad
-
válasz
guriga1234 #5213 üzenetére
Ugye nem gondolod ezt komolyan. Normális esetben egy telefon 3-4 százalékot merül éjjelente hasonló körülmények között. Mit gondolsz miért írok a fórumba, hogy ilyen baromságokat olvassak?! Ugye nem csak az megy itt "szakmai" témákban hogy milyen rom mikor és hogy jött ki...
-
Sziasztok!
Sajnos megint beragadt valami folyamat és az android rendszer nem hagyja aludni a telefont. Éjjel 30% merülést produkált. Újraindítás nem segít. Van valami ötletetek mit lehet ilyenkor tenni? Valamit WiFin makkol egész éjel.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest