- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
guriga1234
addikt
válasz
resu8823 #5185 üzenetére
Tibike! Anyád biztosan fog borogatni, ne aggódj. Nem attól szakmai valami, hogy a te elvárásaidnak és téveszméidnek megfelel-e valami.
"Kevés a 4 giga ram?" - sok giga RAM-ba is be tud ragadni valami.
"Laggol az Messenger?" - nem használok ilyen közösségi szutykokat, azt meghagyom neked.
"na most lett elég ebből a "szakmai" fórumból." - eddig sem hiányoztál. -
Grawens
senior tag
-
kazanka
őstag
válasz
resu8823 #4877 üzenetére
Nem tudom mi a baj.A termék regisztrációnál találsz egy olyan sort hogy :prémium assistance igénylés /ingyenes/ ráklikkelsz és bejelented a hibát.Küldik a futárt és viszi,hozza ingyenesen.Kérhetsz csere telefont is a javítási időre.Amennyiben ez neked nem megfelelő úgy szinte minden Postán találsz Samsung Pontot,ahol leadhatod a garanciás telefonod ők eljuttatják ingyen a Telemaxhoz
-
A guru
addikt
válasz
resu8823 #4658 üzenetére
Igen eddig én is eljutottam de nekem az a problémám hogy külön nem tudom állítani hogy alacsony töltöttségnél ne villogjon de úgy látszik hogy életem végéig néznem kell majd ahogy siránkozik a töltőért
Jaka: Abszolút egyet tudok veled érteni nyilván nem a nyugati aluljáróban lévő gsm-ben kell ilyen drága holmikat venni de sok jó és korrekt kereskedés létezik
-
-
A guru
addikt
-
-
CivicEsi
senior tag
válasz
resu8823 #2426 üzenetére
Szia!
Én írtam.
De mivel a Samu szervizben csak úgy hajlandóak cserélni a tartozékokat ( már amit gyárilag a telefonhoz csomagoltak), hogy szoftver frissítenek, így én a mellette levő MM-ben vettem egy hama adatkábelt, és azóta azt használom.
Meg a másik, hogy amit követeltek adatmentést a szarráment kábelükkel hogyan csináljam meg?! -
Markizmark
addikt
válasz
resu8823 #1844 üzenetére
Nem is értem ha kikapcsolnak minden funkciót miért nem egy mezei fapados nokiát vesznek? Gyorstöltésen 5 perc alatt visszatölt 100%-ra.
Me' csak.
Minek legyen aktív a GPS és a többi rádiós ba**ás éjjel? Szerintem könnyebb és gyorsabb repülőmódba tenni este, és visszaállítani ébredéskor, mint reggel töltőre dugdosni. Éjjel így csak 1%-ot merül. 5 másodperc vs. 5 perc, én nyertem. Nappal nálam is aktív minden, éjjel teljesen fölösleges, ráadásul nem örülnék, ha a szobámban tök fölöslegesen cikáznának a GHz-k miközben alszom. -
kazanka
őstag
válasz
resu8823 #1827 üzenetére
Elképzelhető,hogy az, ha a Media Markt lopatta a gyárból,mivel onnan vettem 260 ezerért..Az az igazság hogy próbáltam védeni a telefonom,pl.simkártyacsere jelzés meg hasonlók.A simkártyacsere jelzést már tudom hogy kell ki be kapcsolni,csak azt nem tudom hogy bekapcsoltam-e az újraaktiválás tiltást és ezt szerettem volna megnézni.Ennyi a történet.mindenféle krimi nélkül
-
Markizmark
addikt
válasz
resu8823 #1799 üzenetére
Az, hogy a vonal végén ülő pi**a nem jó semmire az nem jelenti azt, hogy abbamaradt a támogatottság. Jönni fog a 6.0, működni fog a szemüveg is, no para. Még 2 évig biztos jönni fog frissítés. Szerintem a következő nagy android verziót is megkapjuk.
A prémium szerviz más kérdés, az már nem jár. Nem javítják helyszínen és nem is viszik-hozzák.
-
james008bond
őstag
válasz
resu8823 #1718 üzenetére
A telefonon az egy gyári tok, eddig aki látta, nagyon tetszett és csodálkozott, hogy amúgy nem átlátszó tokon mégis látható bizonyos információ. És igen, tettem rá fóliát elől és hátulra is a készülékre. ( Ja amúgy meg az a tokon levő gyári védőfólia. Amíg komolyabban nem karcolódik, addig marad is rajta. Kér, hogy a kijelzőre nem tesznek ilyen minőségű fóliát már eleve... )
Még nem láttam olyan üveget, ami ne karcolódna meg. Még órám zafír üvege is...
Ja és ez a tok és fólia nem 200 Ft-os szilikon tok és cellulóz fólia. És nem is olyan robusztus "mindentől megóvja, hiszen military grade" tok amiben aztán már fel sem ismerhető, milyen tárgy van benne.
De amin a képen a telefon van, az vezeték nélküli töltő és egyben LED lámpa, pl éjjeli szekrényen jól mutat és még hasznos is.
Amúgy meg ízlések és pofonok...na eddig az ízlésemmel nagyon nem volt probléma, kb semmilyen téren nem kritizálták. És végre az első olyan tok, amely valóban jól is néz ki és tetszik is és a karcoktól meg is védi a telefont. -
törölt tag
válasz
resu8823 #1688 üzenetére
en egyszer probaltam otg kabelt, egyik kinai noname volt a masik valami markas telohoz adott. a kinai noname xar volt, egeret probaltam, vilagotott de nem mukodott, billentyu par mp-enkent le fol csatlakozott. a rendes kabellel ment, pedig latszolag egyforma kis par centis vacak mind.
-
CivicEsi
senior tag
-
-
killerjohn
addikt
-
kazanka
őstag
válasz
resu8823 #967 üzenetére
Én ezt vettem nagyon szeretem:http://www.spigen.com/collections/galaxy-s6-edge-plus/products/galaxy-s6-edge-plus-case-liquid-crystal#14452882153471&SLOYALTY-{"module":"loyalty-v2","event":"loyalty:widget:ready","data":{"css":{"width":"144px","height":"40px","bottom":"0px","left":"20px"}}}
-
guriga1234
addikt
válasz
resu8823 #967 üzenetére
Én eleve úgy vettem meg a telefont, hogy tokot is vettem. Egy eredeti samu, átlátszó tokot, ami a telefon szépségén semmit sem ront. A tok előnye amellett, hogy védi a hátlapot a karcoktól, a hátlapi kamera nem emelkedik ki a hátlap síkjából, illetve, ha kijelzővel lefelé fordítva teszed le pl. asztalra, akkor nem a kijelzőn fekszik fel, hanem a négy sarkán.
PS: már fólia is van a telefonon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- BestBuy topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Magisk
- Gyúrósok ide!
- AliExpress tapasztalatok
- OLED TV topic
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- iPhone 11 - 64 GB - független
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest