Új hozzászólás Aktív témák
-
guriga1234
addikt
válasz
Tibcsi68 #5912 üzenetére
Sokkal gyorsabb ujjlenyomattal feloldani, mint kódot bepötyögni, vagy mintát rajzolni.
Ha a hátlapon van az ujjlenyomat olvasó, akkor vagy fel kell emelni a telefont (ha valahova le volt téve), vagy ki kell venni autóban a tartóból, hogy hozzáférj az olvasóhoz. Ezért nem jó hátlapon az olvasó. -
guriga1234
addikt
válasz
Tibcsi68 #5909 üzenetére
Már tegnap reggel láttam, de még csak le sem töltöttem. Nem kell nekem a hetes.
A nejem S6 Edge-jén már egy jó ideje rajta van, de nem vagyok tőle elájulva, sőt! Ráadásul a fiam S8+ (már az van neki) telefonján egész más a hetes. Persze S8+ sem kellene az elbaltázott hátlapi ujjlenyomat olvasó miatt, majd kíváncsi leszek a Note8-ra. Az eddigi tippelgetések alapján az sem fog kelleni. Eddig nagyon jó nekem az S6 Edge+. -
guriga1234
addikt
válasz
Tibcsi68 #5494 üzenetére
Akkor rossz alkalmazást használsz. A hangrögzítő olyan, mint a diktafon.
Ha beszédet szöveggé akarsz alakítani, akkor indíts el egy tetszőleges alkalmazást, amivel szöveget tudsz beírni (pl: jegyzet) és kiválasztod a mikrofont a szóköz mellett, és már mondhatod is a szöveget, és láss csodát, a (gugli-féle) beszédfelismerés nagyon jól működik.
A Hangrögzítőnek is van ugyan beszédfelismerő része, de az a samu SVoice szolgáltatását használja, ami magyarul NEM tud. De angolul elég jól működik.PS: "elvileg magyarul ÍRNÁ le" - elvileg sem, mert a magyar nyelv nem támogatott (jelenleg).
-
Markizmark
addikt
válasz
Tibcsi68 #5241 üzenetére
Semmit nem árt, gyári lehetőségről van szó és egyáltalán nem titkos vagy ilyesmi. Persze jól hangzik és így sokan kattintanak rá, ami az oldal üzemeltetőjének jó a reklámok miatt. Egyébként valójában nem lesz gyorsabb a készülék, csak eltűnnek az animációk amitől addig kicsit látványos volt a menüben lépkedés.
Szóval az egész csak illúzió és teljesen felesleges ezt állítgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- SzoftverPremium.hu
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest