- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- HTC U11 - újra a szorítóban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- És egy Tecno Pova 7 Ultra 5G is felbukkant
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
guriga1234
addikt
válasz
szaki04 #5499 üzenetére
Passz. Az írásjeleket utólag beszúrni egyszerűbb manuálisan, mint az egész szöveget bepötyögni.
PS: engem pl. az idegesít, amikor az SHealth az edzés végén, amikor elmondja az összegzést, az időtartamnál a másodpercre "empé"-t mond. Pedig az órát és a percet, meg minden egyebet jól mond, csak ez az empé kilóg a sorból. Már annak idején jeleztem a samu ügyfélszolgálatnál, de semmi hatása nem volt (pedig már azóta volt legalább 5 frissítés).
-
gurl
tag
válasz
szaki04 #4798 üzenetére
Nem tűnik fel a gyors merülés, hozzászoktam,hogy este felrakom töltőre, reggel le. Viszont, pár napja van csak meg a készülék, eddig iphone6-ot használtam, ott is ez a helyzet volt. Azonban, a Ti használati időtöket figyelembe véve, most már zavar a dolog
lehet,hogy gariban kéne cseréltetnem az akksit? Ilyenkor mire lehet hivatkozni? A szerviz be tudja mérni az akksit?
-
gurl
tag
válasz
szaki04 #4787 üzenetére
Van barmi esetleg, olyan funkcio ami(ke)t kikapcsoltal,erdemes kikapcsolni? 16 es fel oraja vettem le a toltorol,2 ora 27 perc a bekapcsolt kijelzo ideje, jatek es egyeb energiazabalo folyamat nem volt, keves wifi,emailezes, telefonalas,viber,fotozas, ilyesmi volt ma.
Reggeltol mostanaig igy vagyok most 13%on. Nem tunt fel h nagyon merulne, de a te keped most elgondolkoztatott
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Formula-1
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- iPhone 11 - 64 GB - független
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest