- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zed juron
aktív tag
válasz
migabi24 #40924 üzenetére
24 órán belül visszavittem: kicserélték. Ez így rendben is látszott. Ott nem néztem meg mert sokáig tartott leadminisztrálni. Aztán otthon kibontottam megnéztem az újat és az is pont ugyanolyan kijelzős volt.
De már előre mondták hogy ha az is olyan, akkor azzal már az Allében lévő szervízpontos boltjukba menjek.
Ez így is volt. Na ott meg a "kedves" főnök azt akarta hogy akkor majd ők beveszik, két-három-négy hétig, vizsgálgatják és majd eldöntik mi lesz. Mondtam hogy nonszensz, nem tehetik meg, nekem telefon kell azonnal, nem papír hogy átvették tőlem vizsgálgatni, mert akkor elállok a szerződéstől. Akkor erre a főnök módosította a véleményét és adtak egy papírt hogy menjek vissza az eredeti helyre, mert csak ott cserélhetik a raktárkészlet mizéria miatt. (ez kamu szöveg volt mint utólag megtudtam).
Ott a vásárlás helyén lévő üzletben már értelemszerűen nem fogadtak túl jó szívvel, aztán odahívták az ottani üzletvezetőt, az meg rögtön rávágta hogy ő nem is látja ezt a hibát. Vicces volt, mert mindenki látta... Egész türelmes voltam, nem borítottam rájuk az asztalt.
Aztán azt mondta hogy mégis van még egy készülék raktáron...
megnéztem, leragasztott dobozt volt, de nem egészen olyan címkével mint a nálam lévő felbontott doboz, no meg a kibontáskor az igen kedves üzletvezető állandóan el akart küldeni a pulttól. Nem volt nagy dolog rájönni hogy szvsz megint vissza akarták adni az első készüléket szerintem, hátha benyelem és akkor ők látszólag megtettek mindent az érdekemben. De természetesen megnéztem, az is ugye pont ugyanolyan csíkos volt.
Aztán írattak velem egy panaszlevelet, amit elfaxoltak meg hasonlóak és maradtunk egyelőre ennyiben. Mondtam nekik hogy én egy egyszerű fogyasztó vagyok: ha nem tudnak hibátlan készüléket adni akkor elállok a szerződéstől.
A 1270-en is elmondták hogy majd 30 napon belül kivizsgálják.
Valaki esetleg elmondhatná miért fáj nekik a láthatóan hibás darabokat visszaküldeni a Samsungnak...
Szóval egyelőre ennyit a Vodafone-ról és a náluk vásárolt S4-esekről, már ha eddig nem derült volna ki hogy ez Vodafone bolt volt. A bolt ahol meg vettem a Camponában volt.
A vicces hogy a kirakott demokészülékek meg nem csíkos kijelzőjűek ... volt ugyan látható szöveg beégés, mert a demo készülékek full fényerőn mennek, de ahol nem volt ilyen az nem volt csíkos mint az enyém.
-
mycso
veterán
-
samu496
tag
válasz
migabi24 #40878 üzenetére
azért ivttem oda mert nem tünt olyan problémának ami háznál is javítható (lehet tévedtem). és ők is csak elszállították . 2.szorra már én vittem a Pólusba mert azt írták e-mailbe hogy jutassam el partnerükhöz v valami ilyesmi. elmondta mindent leírtak mindent és semmit nem javítottak meg. . még a csóka is magyarázta hogy azért telenoros a szoftver mert idővel úgy is az lett volna. semmi megkeresés nem érkezet a Samsungtól hogy mi van vagy valami.
a Telenor kereset meg egyedül.
én továbbá nm igazán akarok lépni sztem nekik kéne ha nem az én hibámból ment tönkre és jött kii ütve kopva.
nem tudom de én nem ezt az S4-et vettem ki a dobozból ..soha semmi bajom nem volt .. Samsungos voltam .minden elektronikai cucc samsung .. volt.
-
Gizmo94
veterán
válasz
migabi24 #40602 üzenetére
Nem neked szólt, nem is neked ment a hsz.
Nem a te véleményed volt az... Tudom milyen a G3, mondjuk úgy, hogy khm.. Sehol sincs az S4, bár nekem is az van, de el kell ismerni. Mondjuk, nem is ez a párja, hanem az S5, de azt nem véletlenül nem vettem meg, semmi nem tetszik benne. Most van először a Galaxy óta, hogy nem az aktuális Samsung csúcsmodellt nyúzom, hanem egyel régebbit, meg azelőttit. Az S5 nekem egyáltalán nem jött be. Ettől az új fémházastól sem estem seggre, Megvárom az S6-ot, hátha... De a tényekre reagálva: ismétlem, nem neked ment, hogy a G3-at nemigen kéne leszólni..
-
-
proly01
őstag
válasz
migabi24 #40286 üzenetére
Úgy,hogy volt I9505 öm is.És a másikhoz képest szemmel láthatóan szebb a színmélysége szerintem.
Most lehet csak beképzelem,de nekem szebbnek tűnik és mások is mondják,hogy "Ez ugyan az a telefon ami volt mert mintha sokkal szebb lenne a kijelzője"Tölts le egy CPUZ t a playről ha I9505 öd van és nézd meg mit ír a systemnél dpi re.Amúgy is kíváncsi lennék rá nekem ez a 480 elég valószerűtlen.
-
-
zseko
veterán
válasz
migabi24 #40196 üzenetére
Én a Sony-t sose tartottam semmire fényképezés terén, (bár képeket még most keresek milyeneket készítenek ezek a telefonok), de a Hongmi 1S-ben és a Redmi 1S-ben Samsung BSI szenzor van, azoknak a képeit már láttam, és azok nekem tetszenek, megütik azt a szintet amit elvárok egy telefontól.
-
tisvol
aktív tag
válasz
migabi24 #39897 üzenetére
Nekem kb 2 éve ázott meg az S2-m. Nem kicsit, nagyon. Ultrahangos tisztítás után a mai napig hiba mentesen üzemel. Akkor sincs semmi veszve, ha a telefon a jelenlegi állapotában nem működik.
Egyébként meg mi van a levegő páratartalmával? Vagy ha hideg helyről melegre mész be, és lecsapodik a pára? Nem elhanyagolható ez a fajta terhelés sem, mégse mennek tönkre ezrével a telefonok. El kell vinni egy szervizbe, ahol értenek hozzá. Ennyit megér. -
bb.bocs
őstag
válasz
migabi24 #39836 üzenetére
szuper, akkor nem gyalulja le a krómot, meg nem kerül alá por meeg ilyenek
mondjuk garis, csak hát na
most ez az otterbox is jó, csak nagy azért, és eddig 2szer ejtettem le,es mintha 1 helyen a krm recés lenne, de látványra nem látszik pattogzódás semmi.talán mikroszkóppal
ti hol vettétek? hol a legolcsóbb és hol van több színben ?
-
dobobazsy
őstag
válasz
migabi24 #39382 üzenetére
na az engem is felidegelt. ennyiből biztosan jó a CM. nem reccen annyiszor, sőt. szinte soha. ha meg elő is fordul nagyon ritkán, azt én betudom annak, hogy ez csak egy nightly
írtak itt egy másik CM szerű romról, azt is ki kéne még próbálnom. elvileg az mégjobb?más: valaki nem tolna fel valahova egy titanium backup mentést a samsung zenelejátszójáról? kövezzetek meg, de nekem az kell
hátha vissza tudnám állítani CM-en úgy hogy még működjön is..
-
lefkosia
őstag
válasz
migabi24 #39375 üzenetére
1 napja használom a NF1-et. Nálam is újraindult, de sikerült ez (76. hozzászólás) alapján orvosolni a problémát. Azóta nem indul újra. Eddig jobbnak tűnik akkuidőben kop-kop-kop.
-
silentkiller
senior tag
válasz
migabi24 #39222 üzenetére
Én itt vettem az eredeti Samsung Black Edition hátlapot, 4 nap alatt itthon volt. Azóta csak ezt használom, teljesen más vele a készülék fogása... és meguntam az itthoni "hülyítést", hogy jövő héten biztosan érkezik.
-
kengyel
nagyúr
válasz
migabi24 #39219 üzenetére
Találtam egyet, de itt még csak előrendelni lehet.
De egy kicsit drágább !
-
ProdyG
őstag
válasz
migabi24 #38754 üzenetére
értem, nem vagyok még ezekkel képben, de akkor a lényeg, hogy a mod-olásnak nincs köze ahhoz, hogy T-s-e a teló vagy független.
akkor szerintetek megvehetem a T-set? Jó lesz a gyári szoftvere is a telónak? Itt akinek garis a telója, az mindenki a gyári rommal használja ezek szerint?
nekem nexus3 van most, de abban a gyári alap android elég gázos egy CM-hez képest...
S4 esetében ilyen problémák nincsenek? -
lefkosia
őstag
válasz
migabi24 #38681 üzenetére
A cikk szerint a t-mobile-nál jelenik meg a Galaxy S4 I9506.
-
vrgkrisztian
aktív tag
válasz
migabi24 #38687 üzenetére
az s5 kibír 8-9 óra kijelzőidőt is akár.szóval az tényleg nagyon jó benne.
amúgy valóban. a kamera hajszálnyival jobb csak,a dizájn ronda,az s4 mérföldekkel jobban néz ki.
egyedül a kijelző erőlelépés,de csak az s4-hez képest,és egyedül csak fényerőben.
ja,meg természetesen a hardver. nagyon kis gyors cucc lett,az tuti! -
kissandras20
aktív tag
válasz
migabi24 #38687 üzenetére
Próbáld ki egy hétre, és meglátod hogy van különbség. Az aksit meg ne hasonlítsuk össze szerintem. A 4.4.2 óta drasztikusan csökkent, legalábbis a 4.3-hoz képest. Pedig nem változtak a felhasználói szokásaim.
A fényképezőgép pedig szerintem túlérzékeny, zajos. De ez az én véleményem. Ha te megvagy vele elégedve, akkor nem kell váltani. Nekem ezek fájó pontok voltak, és az S5-ben ezek megoldódtak. -
kissandras20
aktív tag
válasz
migabi24 #38683 üzenetére
Én megvagyok vele elégedve! Szebb a kijelzője, a hátlapja sokkal elegánsabb. Vízálló és a legfontosabb, hogy az aksi nagyon jól bírja. A fényképezőgépet meg össze se lehet hasonlítani.
Kicsit ki lett csontozva a rendszer is. Nincs úgy tele progikkal. Meg az egész picit letisztultabb.
A többi extra engem sem érdekel. S4-et szerettem, volt 2 is, de váltani kell!
Galaxy S fan vagyok, szóval LG-t nem vennék semmi pénzért. -
Maxentius
addikt
válasz
migabi24 #38373 üzenetére
Egyszerű, ki kell próbálni, és ha marad 0x0, akkor királyság van... már akinek még megmaradt a 0x0.
(#38379) sparks: Azon kívül, hogy a telepítő segéd alapból olaszra rakja a nyelvet - a magyar meg ugyanúgy választható - semmi különbség nincs a DBT és az XEH romok között.
-
Tibcsi68
tag
válasz
migabi24 #37777 üzenetére
Esetleg az nem lehetséges, hogy mondjuk valaki annyira nem biztos a dolgában, hogy belefogjon egy romcserébe, vagy egy rootolásba, mert bár a leírások (persze ha magyarul vannak, mert nem mindenki tud angolul...) esetenként elég egyértelműek, de nem mindenki örülne, ha a százezres telefonjából mondjuk levélnehezék lenne! De ha egy hozzáértő megmutatná, akkor legközelebb bátrabban hozzáfognák! Mellesleg már rootoltam is, és romot is cseréltem korábban telebonon, de az néhány ezres telefon volt, nagy kár nem lett volna érte, ha tönkremegy, tehát annyira nem vagyok kezdő.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Fotó állvány eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest