Hirdetés
- iPhone topik
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomiivagyok
aktív tag
hali, megint én
ez a rom mennyivel jobb, mint lengyel társa, ILLETVE a black edition miben különbözik a simától?
bocsi, ha láma, visszaolvasva 6 oldalt, nem találtam erre választ, pedig írták, hogy már írták azt, hogy elméletileg a fentebb linkelt rom jobb, mint a lengyel loli.hoppá, én lettem az ötvenháromezredik hozzászóló. dejó!
-
Keem1
veterán
Kicsit off leszek: vajon az S Health vagy a Google Fit jobb? Nem próbáltam még ilyesmit. Futásra, bringázásra használnám.
Vélemények? -
jano6220
tag
Ha valaki gyorsabban leakarja tőlteni a Délkelet-Európa 5.0.1-et [itt a Mega link]
-
Szabcsizz
őstag
válasz
winhelper #52988 üzenetére
Ezekszerint Lollira még nincs ugrás nélküli root.
bari012:milyen ROM van a telefonon?
Meg igazából ez most nem jelent problémát,hogy annyi százalékot ìr.Nekem előző telefonomon az "Android operációs rendszer" 60-70% körül mozgott.Mégis megvolt az öt és fél óra kijelzőidő.Hozzáteszem HD felbontás mellett.Szóval a lényeg az,hogy ez miatt nem kell aggódni..akkor kell ha azt látod hogy Titanic módjára merül a telefon. -
Lefty
addikt
válasz
sebijani1982 #52989 üzenetére
Felrakás után kell egy factory reset, az a biztos.
-
sebijani1982
senior tag
Üdv!
Feltettem GT-I9515-re a lengyel Lollit.
Újraindítás után van egyéb teendőm? Kell valamelyik Wipe, FR ilyesmi?
Most örülök, hogy nem kell visszapakolni a mentett dolgokat.De, ha azt mondjátok, hogy megéri FR-t vagy Wipe-ot (ehhez írjátok le légyszíves, hogy pontosan melyik Wipe is kell) csinálni, akkor megteszem.
Köszi a segítséget!
-
agoka07
senior tag
Valaki használt már Xposed-ed 5.0 alatt? Ha igen akkor melyik ROM-on?
-
Z10N
veterán
válasz
Szabcsizz #52979 üzenetére
Ezt akarnam megtudni. Az utobbi idoben sokaknak lett 9506 modellje, azoktol varnam a valaszt. Vagy aki nagy "rom magus" es benne van a hirekben. Amugy mar talaltam tobb leirast is XDA-n. Szoval I9506-re akarok gyari Lollipop-ot rootolni knox ugras nelkul. Varom a hozzaerto valaszokat. Gyari alatt nem feltetlen magyar rom kell.
-
m.mate
csendes tag
Visszaolvastam egy pár oldalt és nem találkoztam még a kérdéssel, de a felhasználói fiókos móka csak a stock androidhoz jár?
-
feketeit
csendes tag
válasz
tomika9988 #52916 üzenetére
Hogy csináltad a vissza állást?
Nekem még mindig akadozik a lolli, már nagyon unom. Miért mentél vissza KK re? -
Z10N
veterán
ERRE valaki? (9506/lollipop/root/knox)
-
-
-
-
Poplacsek
senior tag
Sziasztok!
Mobilnet előfizetéssel rendelkező S4-ről lehet tovább osztani a net-et Wi-fi-s laptopra, netbookra?
Ha igen, hogy a legegyszerűbb?
Köszi! -
bari012
tag
Nagyon sok komment érkezett ezzel kapcsolatban, de nem volt időm kibogarászni... Van valakinek arról elképzelése, hogy 9506-ra a T-nél mikorra várható kb. a lolli?
Valamint az akku használatnál az android rendszer és az android operációs rendszer használata valamiért megnőtt, hogyan tudom kideríteni ennek az okát?
-
V.Szabee
tag
Sziasztok,
ki lehet valahogy kapcsolni, hogy ha rádugom PC-re, ne töltse az aksit?
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok! S4-nél tényleg nincs olyan lehetőség mint S3-nál volt, hogy a menüben el lehetett rejteni ikonokat? Vagy csak én nem találom sehol?
-
Szabcsizz
őstag
Észrevétel Nordic ROM esetén:
Ha feltöltött a telefon,autómatikusan lekapcsolja a töltésről.Ki se írja,hogy kész,hanem egyből lekapcsol.Nálam legalábbis. -
crm
csendes tag
válasz
#62382080 #52939 üzenetére
Ha hivatalos Samsung romot teszel fel, akkor nem ugorhat a gari. Én egy hete a lengyel romot használom 9515-ön, szerintem sokkal jobb, mint a régi rendszer. Van benne magyar nyelv is. Szóval nyugodtan felteheted. Fentebb linkeltem is egy helyet, ahonnan letölthető, mert a Sammobile-ról nagyon lassan jön le.
-
törölt tag
Sziasztok!
Galaxy S4 GT-I9515 VE új tulaja vagyok.
Bocs, ha TÚL SZIMPLA A KÉRDÉS: Ha a lengyel XEO-s Lollipop-ot teszem fel az XEH-s készülékemre, akkor ugorhat-e a gari és ha kell vissza lehet-e tenni az eredeti XEH-s ROM-ot?
Valamint, hogy valakinek fenn van-e a lengyel frissítés és azzal jó-e a készülék? Magyar nyelv van-e?Köszi!
-
crm
csendes tag
válasz
sebijani1982 #52937 üzenetére
Próbáld meg innen.
-
sebijani1982
senior tag
Rapidgator.net helyett máshonnan is letölthető a lengyel I9515-re való Lolli?
Egyszerűen az ottani captcha-k megcumiztatnak. Ha jól írom be, akkor azt írja expired, megpróbáltam még egyszer, akkor meg azt, hogy 1 óra múlva próbálhatom csak. Kivártam az egy órát, erre benyögi, hogy felhasználtam a napi Captcha mennyiséget. -
migabi24
nagyúr
"eXtremely Tweaked" na ezen jót nevettem mikor belenéztem a romba, csak a build.prop van tweakelve, de olyan tweakeket tartalmaz amik még gingerbreadra készültek, tehát max azért érzed gyorsabnak mert a sok bloatware ki van takarítva, ezért nem ugrasztanák knoxot, amatőr munka
-
hr2
őstag
válasz
Trespa #52929 üzenetére
Feltettem ezt a ROM-ot, valami eszeveszett gyors.
Marad is egyelőre. -
Petyyyyy
addikt
Hollandia, Spanyolország és Németország is kapott Lollipopot '05-re.
-
Trespa
tag
Teljesen jó...
-
hitchins
őstag
Aszzem en is meguntam a varakozast a t mobilra. Melyik lolit erdemes feltenni 9506ra?
Latom mar van tobb de sajnos nincs idom atnyalazni a topicot... -
WOT-H-A-C
veterán
-
Trespa
tag
válasz
Szabcsizz #52918 üzenetére
Elsőnek is
1. Van néma mód.
2."Értesítés"-ben van olyan opció ,hogy "Ne zavarjanak"
3.A "Galéria" megnyitása megjavult . Ugyan azok a képek vannak a memória kártyán mint előző rendszernél és 1-3 másodpercet várni kellett a megnyitásra . Ennél azonnal megnyitja az alkalmazást
4 Új alkalmazás "Samsung uPick"Szerintem kicsit pörgősebb lett a rendszer .Nem gondolkodik a telefon .
Majd meglátjátok ,már aki kipróbálja . -
Trespa
tag
I9506-ra jött "NEE". (Thu, 12 Mar 2015 07:43:23)
Felraktam! bootol a telefon .. -
tomika9988
tag
válasz
tomika9988 #52915 üzenetére
megoldva
-
tomika9988
tag
hali valaki tud segíteni ? 5.0.1 rom van fent de vissza szeretném tenni odinal a 4.4.2-est feltetem a kiest viszont download módba nem lássa az odin mit csináljak ?
-
-
szucsinka
őstag
válasz
lionhearted #52907 üzenetére
a black edition az mit takar a fw nevében?
-
-
WOT-H-A-C
veterán
Sziasztok! Tudnátok ajállani egy jól működő Lolli-t i9505-re?
Android 4.4.2 magenta.
Build: KOT49H.i9505XXUGNG8Köszönöm szépen!!
-
Lefty
addikt
válasz
lionhearted #52904 üzenetére
Az 5.0.1 teljesen stabil. Legalábbis a lengyel 9515-re.
-
Nem kifejezetten a XEH-re várok, inkább az itt olvasott tapasztalatok érdekelnek. A kijött romok kb mind egy buildre épülnek...mire kijön a XEH (meg utána picivel), lesz elég tapasztalat, és akkor nyugodtan frissíthetek (ha a XEH is ugyanaz a build lesz). Ez ilyen egyszerű.
Na meg, hogy nincs időm Odinozni sem...
-
hr2
őstag
-
Lefty
addikt
válasz
lionhearted #52898 üzenetére
Semmi értelme XEH-re várni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED monitor topic
- Autós topik
- iPhone topik
- EA Sports WRC '23
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB mobiltelefon
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest