Hirdetés
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Fotók, videók mobillal
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hematoma1
aktív tag
Lehet hogy azért sok nálam a ram fogyasztás,mert amikor feltettem nem csináltam visszaállítást?
-
ryuzaki7
csendes tag
Az még mindig jön le, de sammobileról döglassan..egyébként ha az sem lesz jó akkor végső elkeseredésemben megpróbálom ezt [link] majd. egyébként az a furcsa, hogy ez a hibaüzenet azután jött elő, hogy megpróbáltam a kitkatos i9500 ap fájlt flashelni, pedig az is fail lett és az elején nem ment tovább, szóval totál nem értem ezt az egészet..
-
Rick4
félisten
Fent is van a cucc, eddig minden ok, bár nálam egy annyi, hogy ugyanúgy megy tovább az adw launcher, minden ikon a helyén. Egyet nem találok, eddig volt egy funkció, miszerint minden hívás kilőve este 8 után, kivéve azt a párat, amit akartam fogadni. Na ezt sehol sem lelem. RAM fogyasztás pont ugyanannyi, mint előtte, érzésre gyors, de a sok kilőtt vacakkal jó volt az előző is.
-
ryuzaki7
csendes tag
Megpróbáltam több odinnal is az egy fájlos lollit de még mindig ugyanazt írja:
<ID:0/003> __XmitData_Write
<ID:0/003> Complete(Write) operation failed.
<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)neten azt olvastam, hogyha ezt írja az elég rossz jel..kezdek megijedni
-
ryuzaki7
csendes tag
-
hematoma1
aktív tag
Ez az új rendszer rendesen zabálja a ramot.Ha jól emlékszem azt olvastam hogy kevesebbet fog enni mint a KK.
-
Keem1
veterán
válasz
ryuzaki7 #52490 üzenetére
Hát.. nagyon reméljük.. ilyet még nem csináltam, így gyakorlati tanácsom nincs. Az én telóm i9506, arra egy fájlos volt a lolli (is, mint a többi).
De sok sikert. Míg van dl mód, addig nagy gond nem lehet.
Azért előtte/utána egy factory resettel mindenképp kínáld meg!(#52492) hematoma1: annyira nem. Most nálam 760 MB a szabad RAM, kitkat alatt kb. 400 volt.
-
ryuzaki7
csendes tag
-
ryuzaki7
csendes tag
Sziasztok! Megpróbáltam lolliról visszamenni kitkatra egy módszerrel, amit a neten találtam de valamit elronthattam mert a telefonom azt írja ki, hogy "firmware upgrade encountered an issue" odinnal a gyári romot pedig ráakarom flashelni és annyit ír ki, hogy:
<ID:0/003> Added!!
<ID:0/003> Odin v.3 engine (ID:3)..
<ID:0/003> File analysis..
<ID:0/003> SetupConnection..
<ID:0/003> Initialzation..
<ID:0/003> Get PIT for mapping..
<ID:0/003> Firmware update start..
<ID:0/003> SingleDownload.
<ID:0/003> sboot.bin
<ID:0/003> NAND Write Start!!
<ID:0/003> boot.img
<ID:0/003> recovery.img
<ID:0/003> system.img
<ID:0/003> __XmitData_Write
<ID:0/003> Complete(Write) operation failed.
<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)Ezzel mit tudok kezdeni? Jól sejtem, hogy kuka a telefon?
-
wiggen123
senior tag
OTG kábel kellene elosztós és töltős egyszerre. Melyiket érdemes venni?
Ez jó lehet? -
bazsy1981
tag
na szépe feltelepült nekem is az angol verzió.
eddig minden működik és talán az aksi idő se lesz rosszabb, mint a KK-val.
picivel sztem gyorsabban indítja el a programokat de ezt lehet csak bebeszélemeddig minden frankó úgyhogy csak ajánlani tudom én is a nyalókát s4-re
-
tecsa74
aktív tag
Sziasztok!
Nézegettem ma ezt a típusú telefont, érdekelnének milyen hibákra lehet számítani ,mik a gyerekbetegségei (ha vannak neki)
LG G3S készülékem ha nem fejezi be a fagyásokat, akkor erre váltanék.
Közben olvasgatok vissza,de nagyon az elején tarok még
Köszönöm! -
Lefty
addikt
Összességében minden sokkal szebb és gyorsabb, a néhány kellemetlen újítást meg benyelem. Névjegyzék ezerszer szebb és gyorsabb, naptár is végre király és használható.
-
Gabesz77
senior tag
válasz
bjergerking #52469 üzenetére
Erre kíváncsi lennék, írj légy szíves, ha kipróbáltad.
-
bazsy1981
tag
az F. Reset Time az odinba mit jelentha be van pipálva?
-
válasz
Zsolaf #52466 üzenetére
Milyen érdekes, nálam akkor pont fordítva van, simán ráfrissítettem, és most van 60%-on 2 óra kijelzőidővel, soha nem tudta a telefonom KK alatt a 2 óra kijelzőidőt, az hozzátartozik hogy nálam minden fullon van, és már most látom hogy jobb lesz, így nem is foglalkozom a factory resettel.
-
Zsolaf
addikt
válasz
mariopapai04 #52462 üzenetére
Ha nem csináltál a frissítés után egy resetet akkor én javaslom csinálj, és utána kell neki kb.2 nap amíg beáll, nekem is 2-3 napig merült mint a Titanic, azóta tökéletes.
-
bazsy1981
tag
na az frankó lenne
ez alapján ha csinálom akkor így jó? :
Extract (unzip) the firmware file
Download Odin v3.09
Extract Odin ZIP file
Open Odin v.3.09
Reboot Phone in Download Mode (press and hold Home + Power + Volume Down buttons)
Connect phone and wait until you get a blue sign in Odin
Add the firmware file to AP / PDA
Make sure re-partition is NOT ticked
Click the start button, sit back and wait few minutes -
mariopapai04
csendes tag
Sziasztok! A véleményeteket szeretném kérni. Kb 1 hete vagyok a gazdája a mobilnak, nagyon szeretem és megvagyok vele elégedve. Megkapta a lollipop frissitést nagyon jó rajta csak sajnos azt tapasztaltam hogy sokkal elöbb lemerül mint KitKattel. kb egy fél nap alatt. a fenyeröt a felén használom, GPS kikapcsolva, mobil net, nfc stb ugyszintén annyi hogy a wifit használom rajta egésznap de a KitKattel azért enyit nem kelett töltsem. Arra lennék kiváncsi hogy a Lollipop miatt van ez vagy esetleg bekéne szerezzek egy új aksit?
(használtan vásároltam de új állapotban) köszönöm elöre is a válaszokat!
-
válasz
PowerBuldog #52454 üzenetére
Gyárilag?
alapból benne van, nálam legalábbis be volt pipálva, de nekem marad...a helymeghatározás miatt..
-
Keem1
veterán
válasz
PowerBuldog #52443 üzenetére
Wifi -> bal menü gomb -> speciális -> Keresés engedélyezése mindig mellől pipa törlése
(#52454) PowerBuldog: akkor valami app kapcsolta be a tudtodon kívül. Nekem addig volt ez probléma (4.3, 4.4.2 esetén is), míg ez az opció be volt pipálva. Aztán látványosan csak a tényleges használat idejére korlátozódott a wifi az akku diagramon.
-
lkristóf
senior tag
válasz
lkristóf #52312 üzenetére
Készítettem videót az esetről, mellékelem a 2 képet ami a videóban készült: videó
Szóval aki ráérne megnézné, hogy az övé is érintésre vakuval így exponál?
Sötétben a vaku 2. érintésre már csak rövid ideig világít, ilyen ratyi lett: [kép1]
Ugyan úgy sötétben kamera gombot nyomva tartva jól működik, jó is lett a kép: [kép2]Nem egy óriási hiba de azért mégis na ennyit nem tudnak megcsinálni egy szoftverben?
-
vatafakk
aktív tag
5.0.1-en lehet beállítani védett alkalmazásokat, hogy memória ürítéskor ne induljanak újra?
Ha launchert használok és bezárok minden futó programot, akkor bejön a TouchWiz és kb 5 másodperc mulva automatikusan átáll a launcherre. -
Lator69
csendes tag
válasz
PowerBuldog #52443 üzenetére
Ez nekem is feltűnt! A wifi folyamatosan megy, pedig már kikapcsoltam a gyorsgombbal. Lollipop-ban nem találok olyan menüt, amivel a wifi működését lehetne állítani.
-
hematoma1
aktív tag
Melyik Odinnal tudom felrakni lengyel frissitést,mert a v3.09 állandóan nem válaszól van a gépemen.
-
PowerBuldog
veterán
Ahogy látom az akku használatban a wifi kikapcsolt állapotban is folyamatosan szívja le.
-
Lehet hogy vak vagyok de nem találom hogy hol lehet kikapcsolni a zárolt képernyő időjárás widgetet? nagyon idegesítő hogy eleve a 13.kerbe vagyok és azt írja káposztásmegyer 10 fok
A zárolt képernyő Widgetei-n belül nincs ilyen
-
Lefty
addikt
Biztos sokan kerdeztek, de odinnal a 4.4-et ugyanugy vissza lehet tenni, mint ahogy most rateszem mondjuk a lollit? Ha nem jonne be. Koszi.
-
-
bazsy1981
tag
ok köszi, de nekem az alapsáv verziójára ez van megadva, itt meg ilyet nem találok:
I9505XXUGNG8akkor melyiket kell letölteni?
bocs hogy hülyéket kérdezek, de kicsit láma vagyok ezen a téren (is)
valaki help?
-
válasz
Viktor0610 #52433 üzenetére
Köszi köszi, közben rájöttem a barátunk nélkül is
-
-
PowerBuldog
veterán
Sikerült nekem is felrakni. Nagyon jó pörgős a rendszer. WIFI nincs a közelben így a végleges belakás majd délután lesz otthon.
-
Egyelőre nem tudok belekötni
nagyon tetszik, végre elhagyták azt a fekete lehangoló hátteret!
Érezhetően gyorsabb rendszer mint a KK, eddig sem volt lassú, (persze nem olyan mint egy 9506) de nagyon pattogós
Talán egy dolog van amit a haver Note 3-án láttam, hogy ha hív valakit, az új hívás gomb felé kirakta hogy mikor beszéltek utoljára, persze akkor ha már hívta előtte azt a számot, sajnos ez nincs, lehet hogy az a Note 3-ba van csak, pedig az nagyon tetszett..
-
válasz
PowerBuldog #52418 üzenetére
Ja, nagyon lassú
Felraknám szívesen a szerveremre és akkor pikk pakk leszedhetitek, csak nem tudom mennyire legális
-
migabi24
nagyúr
válasz
PowerBuldog #52415 üzenetére
Nincs semmi számláló, ha kijön a vodás felrakjátok reset azt vissza áll
-
válasz
PowerBuldog #52413 üzenetére
Értem, köszi. Igen Vodás a készülék, de az számít hogy nem VDH van rajta? Garancia vesztéssel jár?
-
válasz
PowerBuldog #52406 üzenetére
Igen!
-
Szabcsizz
őstag
Sziasztok.
Olyankor mi van ha eltűnik az időjárás widget a zárképernyőről?Hogy lehet visszahozni?Beállításokban,a képernyő lezárása menüpontban nincs semmi ilyen.
-
Új mappát hogy tudok létrehozni a kezdőoldalon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest