- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capella
senior tag
Nem tudom ez reklámnak minősül-e vagy sem. Ha igen, töröljétek.
Egy 10 ezer Ft körüli Baseus 7 in 1 Type C dokkolót lehet megvásárolni most 3 Ft-ért, ha összejön a plusz 4 fő csatlakozó vásárló, de kizárólag a Banggood appon keresztül. [link] -
torrrent
aktív tag
válasz
Bandeee007 #3796 üzenetére
Nekem is a sima van. Nem anyagiak alapján döntöttem egyszerűen kézméretre ez felelt meg. De ahogyan írtad kinek hogy esik kézre.
Én speciel amellett, hogy minden benne van ami egy mai csúcs telóban benne kell, hogy legyen. Nagyon nagyon vártam, hogy végre elhagyják a lekerekített ultra íves sarkokat és szép komoly formája, megjelenése van így. -
Acheron
őstag
válasz
Acheron #3717 üzenetére
Azt hiszem, holnap beszerzek egy Note 10 -et. A legvalószínűbb, hogy egyelőre maradok a kisebbnél (2 - 3 év) a tapasztalatok alapján eldöntöm, kell -e a nagyobb méret. Egyelőre nekem a plus élhetetlenül nagy, maga a viselés (pl zsebben való elhelyezés) nehézkes - számomra. Amennyire látom, kisebb modell is majdnem a korábbi (Note 9) modell képernyőméretét hozza egy (ma már) komplettnek mondható telefontestben, nekem ez most pont elegendő. Meglehet, ha ráérzek a Note ízre, a következő egy nagyobb modell lesz (bár ki tudja, három év múlva milyen telekommunikációs eszköz lesz a befutó
)
-
bezz
tag
Én is le akarom cserélni az S8-at egy Note10-re.
Lehet már használni bankolásra, meg fizetésre az ujjlenyomat olvasót? -
válasz
Bandeee007 #3785 üzenetére
Köszi, mondjuk nem azt, hanem a Samsung féle Edge Lighting+-t használtam. Utóbbit leszedtem, és azóta működik az AoD rendesen.
-
Ezzel az új frissítéssel nagyon fürge lett az ujjlenyomat olvasó
-
Bandeee007
csendes újonc
Ha aod Notify-t használsz akkor igen lehet. Kivettek egy kapcsolót a beállításokban. Nekem is tap to show opción volt és ugye rejtve volt amíg nem tapiztam, ugyanakkor csak a kamera értesítés volt aktív, ha jött valami. Engem is zavar ez egyébként, mert eddig a frissítésig pont úgy működött ahogy szerettem volna használni.
-
Macskasy
tag
Betahoz tudna valaki egy összefoglalót írni ? Elég nagy a hiba lehetősége így összeollózgatni a morzsákat az s9 topikból meg xdaról
-
Nálam megszűnt a működése az AoD-nak a mai frissítés után, és nem lehet újra bekapcsolni. Másnál is előfordul ez?
-
Joachim21
őstag
Snapira is elérhető a biztonsági frissítés.
-
nbukta77
addikt
válasz
telefonmágus #3774 üzenetére
Ez beta?
-
Divinity
őstag
Én a RhinoShield termékekre esküszöm
Igaz ezt még nem ejtettem le de az S8-am és az OP6-om is szépen megvédte mindenféle eséstől, bízom benne itt se lesz másképp.
CrashGuard + Impact protector (elöl, hátul) az én favoritom -
Kasya
nagyúr
Az uveg nem fogja megvedeni a telefonod kijelzojet a torestol. Foleg, ha az a sarkara esik. De legalabb fakobb lesz a kijelzod szine, por mehet ala, nem viheted viz ala es a tukrozodes is erosebb lesz....ha szerencsed van, talan nem lesz szivarvany effektusod is.
Ezek mellett az UV-s uveget javasolnam. WhiteStone Dome vagy mas, olcso megoldas Alirol, Ebayrol.Inkabb egy jo tokot szerezz be, ami az utest elnyeli, csokkenti. Tehat ne 0,2mm vastag muanyag cuccot, ami a karcoktol ved. Nekem UAG Monarch bevalt, de tudom, ez sokaknak "bumfordi".
Kijelzore ha az uveg nem jon be, meg kiprobalhatod a foliat is (pl. Westend). Kevesebb macera, de az meg fel ev utan sargul. Ezt lehet nem fogod eszrevenni, mert hozzaszokik az ember az ido mulasaval. Tapintasa furcsa lehet es nem zsirtaszito.
-
cosmo
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy note 10 kicsit.Nagyon megtetszett mindig is szerettem volna cerkas telot.
Viszont most attol fosok hogy ez a full kijelzo azonnal szettorik ha leejtem.Tudnatok javasolni tenyleg jo kijelzovedo uveget illetve olyan tokot ami védi is rendesen de azért nem lesz a telefonbòl tank?
Itthoni boltból kellene vagy ha van itt valaki aki árul ilyet az is jó nekem csak minél hamarabb 😟
-
S. Laci
tag
válasz
mkriszadmin #3763 üzenetére
Ezt nem tudom, nem hagytam még annyira lemerülni.😊
-
válasz
mkriszadmin #3763 üzenetére
nekem ugyan ez, kb 4-5% nál kikapcsol..
-
Zsolty20
senior tag
Úgy tűnik németeknél elindult az S10-es szériára a stabil android 10. [link]
Elképzelhető, hogy hamarosan a Note10 tulajok is örülhetnek? -
Gyula84
veterán
válasz
ricsike_p20 #3754 üzenetére
-
ljs
tag
Milyen vírusirtót/internet security programot használtok illetve javasoltok?
-
Pioneer
őstag
Tényleg csak 1m a töltő kábel hossza?
Nekem legalább 1,5m-es kellene hozzá. -
HaliGab23
senior tag
válasz
telefonmágus #3747 üzenetére
Nézegettem, hogy 10-15ezer között mozog itthon. 25-én este 8-kor rendeltem, ma reggel 7:17-kor itt is volt a FoxPostban.
Zseni dolog ez a FoxPost.
Igen, a kábel is izmosabb
-
HaliGab23
senior tag
válasz
telefonmágus #3745 üzenetére
Most nézem a youtube-on, hogy 35 perc alatt tölti fel 80%-ra nulláról. 80-85% fölött persze belassul, de alatta 20 perc alatt 50%ot tol bele.
Ez nekem nagyon jó lesz.10ezer Ft volt.
-
HaliGab23
senior tag
Na megvettem a 45W-os töltőt én is.
Még nem volt lehetőség nagyon tesztelni, csak annyit, hogy kb. 10 perc alatt beletolt vagy 25%ot.A korábbi töltőkhöz képest jó nagy a töltőfej
-
BossBoss
őstag
válasz
Viper26 #3730 üzenetére
Ugyan ebben a cipőben jártam egy ideig. 10 év iOs után váltottam. 2 hónap után azt mondom nem bántam meg! Pedig nálam apple ökoszisztéma megvolt.(iphone, watch, airpods, macbook pro, apple tv). Telefon és watch ment. Jött note 10 és active 2-es óra. Semmi hiányérzetem nincs. Sőt! S-Pen zseniális találmány! Design nem is kérdés samu javára. Csak ajánlani tudom! Pedig soha nem voltam egy samsung fan!
-
viera
őstag
válasz
Viper26 #3730 üzenetére
Én lassan egy hete használok i11 Pro-t de szerintem vissza küldöm aztán jövök vissza Note10-re.
Baromi jó telefon ez is de nekem kicsi,a Pro Max meg már túl sok annyiért.Na meg azért hiányolom az S-Pen-t is.
Kíváncsi voltam milyen az iPhone de egyelőre nem fogott meg annyira,hogy maradjon.Viszont az iPad-et nem cserélném le semmi másra.
-
S. Laci
tag
Nincs túl nagy jelentősége, de azért megkérdezem. A töltőről való levétel után az első néhány százalék nektek is pillanatok alatt eltűnik? Leveszem töltőről, böngészek mondjuk 4-5 percet, felnézek az állapotsorra és már "csak" 97%. Ez így megy kb 90%-ig, utána normalizálódik. Bízom benne, hogy nem hardveres hiba, mert egyébként meg vagyok elégedve az üzemidővel, mindíg kibír egy munkanapot, a sot kb 4,5-6,5 óra között alakul, attól függően, hogy milyen napom van. A nagyobbik modellről van szó.
-
Viper26
nagyúr
Media-ban ma megnézem alaposan, remélem bejön majd.
-
Acheron
őstag
Egy gyors kérdés: a kisebb, "sima" Note 10 nem kezel plusz SD kártyát, de a dual SIM -et tudja kezelni? Thanks!
-
Viper26
nagyúr
válasz
ricsike_p20 #3729 üzenetére
Ez egy érdekes dolog egyébként pont most gondolkozom a váltáson (dual SIM miatt), és egyelőre nem tudom meggyőzni magam, hogy mennyire jó deal lenne a sima 11 akár.
A "kicsi" Note 10-zel többet kapnék a pénzemért, ez tény, plusz nem kéne egész nap két telefonnal mászkálnom.
Csak elengedni az iOS-t, és az ahhoz tartozó szolgáltatásokat, azért nem egyszerű.
Ettől függetlenül közel vagyok hozzá, hogy erre essen a választás.
-
F_Gergely
őstag
válasz
telefonmágus #3723 üzenetére
azért azt az index is benézte igen erősen! ehhez semmi köze nincs az emagnak mert nem ők a forgalmazók!
-
iceQ!
addikt
válasz
telefonmágus #3723 üzenetére
Ja ezt láttam
Olyat nevettem, majdnem kirúgtak a munkahelyről
-
törölt tag
válasz
Mikulásbá #3556 üzenetére
Nnnnaaa. Pont ezért végeztem a Samsumg márkával.
Itt ott kiadjuk fehérbe.
Itt ott kiadjuk limitált szériával, de, hogy egységesen minden országra kirerjedően elérhetővé tegyük az nem megy.
Nem az, hogy ne tudnám beszerezni, de mi a paci ékességért nem lehet minden országban elérhetővé tenni?!!
Hát fordítsd meg a ceruzádat Samsung és dugd oda ahová a nap sosem süt.Marad nekem a harapott alma. Az legalább nem csinál komplett hülyét a vásárlókból.
Egyéni vélemény és idegroham volt részemről.
De soha többet Samsung!
Privátban kértem egy ember segítségét, hogy szerezzen nekem egy fehéret. Válaszra se méltatott a mágus úriember.Mindegy is. Megyek a saját topikomba az almásokhoz. Csocsi
-
eladogeppc
veterán
Letöltöttem a Battery Trackert a Samsung áruházból, de szőrén szálán eltűnt
-
torrrent
aktív tag
válasz
Acheron #3714 üzenetére
Én M.M-ben nagyon sokat nyomogattam Persze nem egyszerre, hanem nagyon sok alkalommal mindkettőt, kisebbik, nagyobbik pont egymás mellett voltak. A toll funkciójában teljes mértékben megegyezik. Kameraindítás, vagy annak megadása mire legyen beprogramozva a gomb hosszú nyomás, szöveg kijelölés, note a lezárt ablakon stb, stb ugyanaz. Legfeljebb nagyobb felületen végzed az irkálást meg mindent, mában ugyanazt tudják. Beállítások, Spen beállítások ugyanaz.
-
bcl
senior tag
válasz
Acheron #3712 üzenetére
Amit itt lentebb nem láttam megemlítve, az a memóriakártyával való bővíthetőség.
Belátom, hogy 256GB háttértár mellett nem sok vizet zavar, de nekem pl van egy 400-as kártyám, amin az adatok szépen, évekre visszamenően megvannak, és nem is igazán férnének el 256-on.
Szóval nekem ez is egy fontos szempont volt, hogy azt bele tudjam tenni. -
Acheron
őstag
válasz
telefonmágus #3706 üzenetére
Persze, minden relatív
A kézbevételes teszt alapján számomra egyelőre a kisebb jobban használhatóak tűnik a mindennapokban, a saját telefon használati szokásaim figyelembevételével.
(#3707) torrrent :
Nem annyira az összeg abszolút értéke, inkább a benne foglalt funkcionalitásbeli plusz érdekel. (2 - 4 év időtávon nincs sok jelentősége ennyi különbségnek) Méretileg számomra a kisebb a befutó, ezért is érdeklődöm, hogy a tollhoz kapcsolódó képességekben van -e különbség a két modell között. A kamera, RAM, akku közötti különbségeket figyelembe tudom venni a döntésemnél, azt egyenlőre nem tudom, a toll kapcsán van -e plusz tudnivalóm.
(#3709) TODI1111 :
A mostaniban csak 4GB van, közel 3 éve elvagyok vele, remélem 8GB hasonló időtávon még nem lesz kevés. Ha pedig mégis a + lesz a választott, akkor a 12 biztosan nem -
axlfsi
veterán
válasz
Scooter #3700 üzenetére
Meglepően kevesen írtak erre bármit is, no de sebaj, majd körbekeresek a témában.
Neked köszi!👊
Igen, a gyári fólia meglepően jó, észre sem venni, hogy fent van és egész strapabíró, nem jön fel vagy hasonló... Ugyanakkor, ha ezzel ne adj isten a fejére ejted (44 vagyok, volt pár készülékem és nem szokásom, de az ördög nem alszik és) akkor szívás. -
TODI1111
veterán
válasz
lipothp #3704 üzenetére
Ha nem találnál német simet a környékeden (bár nem tudom, hogy lehet-e még regisztrálni a bétára) és mindenáron fel szeretnéd tenni akkor ezen az oldalon mindent megtalálsz hozzá. Ennek a módszernek az az egyedüli hátránya, hogy nem kapod automatikusan a frissítéseket hanem minden béta verziót neked kell feltenni. Persze amikor megjelenik a végleges és azt odinnal felteszed akkor újra lesznek ota frissítéseid.
-
torrrent
aktív tag
válasz
Acheron #3705 üzenetére
Én a megjelenés óta szemezek a Note 10 családdal. Mivel most érett meg a fejemben és pénzügyileg, hogy megvegyem a sima 10-re jutott a választás. Körülbelül 1 hete nyúzom és tökéletesen elégedett vagyok vele. Kamera, akku idő, toll használat, funkciók minden, szolgáltatás minden nagyon ok.
Amikor az S6 edge megjelent egyből beleugrottam megvettem, nem vártam hónapokat. Isteni érzés volt akkoriban azt a prémium telefont használni és meg is érte a pénzét, mert annyira tetszett, hogy három évig megvolt. Aztán jött a Huawei korszak amiről itt inkább nem beszélek.
Telefonok jöttek mentek, de soha nem éreztem azt, hogy igazából amit éppen használok az hozzám tartozik. Úgyhogy egy nyugis szabadnapomon rengeteg M.M-os teszt és nyomkodás után megvettem a fekete Note 10 simát.
Azóta (1 hét) azt érzem, hogy hazaértem. Megint Samu, azt csinálja amit én gondolok, nincs sok hiba (szinte semmi), letisztult, szép, 2 nap alatt belaktam, reflexből előjött minden.
De mielőtt azt gondolod, hogy a Samsungnak dolgozomazt tanácsolom, hogy válasz ki egy szabad délutánt és mivel látom, hogy fejben megérett már csak azt kell eldöntened, a simát választod, vagy a nagyobbikat.
Én már odáig jutottam amikor megvettem, hogy nem a plusz X forinton gondolkoztam hanem azon, hogy ez egy annyira innovatív készülék, hogy megint társ lesz és nem csak hónapokig.
Összegzés: Ha egy kézbe simuló könnyen hordható készüléket akarsz akkor sima 10. Ha ténylegesen kihasználod minden, de minden lehetőségét a tollnak és egy nagy kijelzővel járó gépet akkor a plusz. Szerintem itt tényleg már ne az áron vacillálj hanem hogy melyik esik kézre. -
Acheron
őstag
Sziasztok!
Erősen érik egy telefon csere, és képbe került a Note család, illetve ezek legújabb tagjai. Specifikációk terén lehet, hogy a 9 -es is ki tudna elégíteni, de mivel ez már szolgáltatónál nem kapható, marad az új 10 és 10+. Elolvastam a teszteket, megnéztem őket kézközelből, de dönteni még nem tudtam. A N10+ egyelőre szokatlanul nagynak tűnik, de azt tapasztalatból tudom, hogy általában a nagyobb képernyő jobb, és viszonylag gyorsan szokható. Most még nagynak tűnik - nekem. Ellenben nekem már a N10 is előrelépés lenne képernyő méretben, és első blikkre sokkal közelebb állt hozzám, mint a nagyobb testvér. A teszteket elolvasva egetverő különbség nincs köztük, a felbontás, néhány kamerás képesség (ami pl a PH teszt alapján nem okozott szignifikáns különbséget), a plus esetén a 45W gyorstöltés, illetve talán leginkább az akku idő, ami eltér. Érdekelne, hogy valós időben ez a tapasztalataitok szerint ez menyi kijelző idő különbséget jelent?
Számomra talán a legfontosabb, hogy pl a tollat érintően van -e különbség a két modell között? A toll az a plusz funkció, ami miatt leginkább hajlok a Note készülékek felé (munkában van jópár feature, amit tudnék használni) Van olyan dolog, amiben az N10+ ezen a téren többet tud a kisebbik testvértől?
A szolgáltatónál cirka 50k a felára a + verziónak, egyelőre gondolkodok rajta, hogy a nagyobb képméreten kívül van -e olyan, ami miatt ezt megérné kifizetni? -
lipothp
tag
Én is szeretnék 10 bétát! Hogyan tudom megoldani?
Elvileg német sim kell hozzá?
Valakinek nincsen esetleg Érden, vagy BP Corvin környékén?
Meglepem egy Milkával cserébe
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged