- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
válasz
Blue meth #3188 üzenetére
Bírja, én kb napi 3 órát youtubozok rajta, mostanában már játsztok is közel 20 év után, net, facebook, messenger stb és estig simán bírja a telefon és nincs akksi kímélőben meg semmi.
7-8-9 kijelző időt simán bele lehet tolni.
Viszont nekem 10+ van abban ugye nagyobb az akksi. -
Yager01
senior tag
Sziasztok. Jött valaki note9-ről? Meg tudna győzni, hogy kell nekem a note 10+ esetleg a note 10?
-
Zsolty20
senior tag
válasz
mkriszadmin #3192 üzenetére
Nekem a közelében sincs, bár miután újra indítottam a routert azóta mintha stabilabb lenne. A sebesség mondjuk annyira nem mérvadó, inkább a stabilitás legyen meg. Egyelőre egyébként nagyon tetszik a teló. :)
-
Capella
senior tag
válasz
HaliGab23 #3181 üzenetére
A cookie kérdést, a leokézást nem fogják megszüntetni, mert pont egy EU-s adatvédelmi előírás miatt voltak kénytelenek bevezetni a weboldalak.
Firefox böngészőhöz van kiegészítő, ami megszünteti a hatását, nem kell magadnak okézni. Ez az I don't care about cookies.
Sajnos a Samsung böngészőnél nem lehet telepíteni ilyen egyéb kiegészítőket, csak reklámblokkolókat, pedig ha jól tudom, az is a Firefoxon alapul. -
Zsolty20
senior tag
Sziasztok. Két kérdés: megjeleníthető-e a hálózati sebesség a kijelzőn?
WiFi gyenge jel problémával találkozott valaki? Adott egy Asus rt-ac65p típusú router és tőle max 5-8 méterre(falon át) alig vagy nagyon nincs jel és közvetlen közelről sem tudok jó sebességet mérni. Köszi a választ :) -
Blue meth
senior tag
Üdv! Akksi idővel h áll a 10+? Aránylag sűrű napi használat mellett, bár ez nyilván relatív. De mondjuk intenzív facebook, messenger, instagram, youtube és chrome használat mellett mennyit bír ki egy töltéssel? Nekem annyi kikötésem lenne egy új telóval, hogy reggeltől este 8-9-ig bírja a strapát, és csak itthon kelljen tölteni, napközben ne kelljen
-
Zsolty20
senior tag
Sziasztok
Ma gazdagodtam egy Note 10+ készülékkel, igyekszem mindent magamtól megismerni/kiismerni, de elképzelhető, hogy fogok kérdezni. -
Csak nem birtam ki fel toltam a Bétát
Hát nagyon hasít eddig. Holnap tesztelgetek élesben is
-
HaliGab23
senior tag
Hát ez az...
Nekem sehogyan sem megy a telón a béta alatt, de annyira nem is izgalmas, a tévén megyTeljesen más (költői kérdés): ezeket a cookie kérdéseket mikor szüntetik már meg??? Agyf@szt kapok már attól, hogy megnyitok egy weblapot és 3-4 különböző sz@rra (cookie, ne küldjön értesítést, reklám,..) kell klikkelni, hogy olvasni tudjam végre..
-
Mennyire béta a béta ? Érdemes fel tenni ? Napi használtban jól viselkedik?
-
Blue meth
senior tag
válasz
BossBoss #3161 üzenetére
Igazából megszokás kérdése sztem. Bár 5 éve iOS-t használok, és nagyon szeretem, hamar megtudnám szokni újra az androidot. Nem szeretem az ilyen döntéseket, nehéz meghozni
@leslien: a 11-nek nagyon jól sikerült a kamerája, viszont ott még mindig csak 2 kamera van. És a videók, tetsztek alapján a Note10+ is ott van a szeren kamera téren.
Pokoli nehéz döntés ez, mert mégiscsak 300 vagy több ezer forintról van szó, szóval úgy kell választanom h később ne bánjam meg. Mindkét telefonban van előny meg hátrány is.
-
Bandeee007
csendes újonc
válasz
mkriszadmin #3159 üzenetére
Az a 7 óra kijelzőidő az szép. Totál laikus vagyok ezen a téren, biztos hülye kérdés is ez valakinek. Csak az iPhone 8asomból tudok kiindulni amit másfél éves koráig használtam és az tudott ennyit, tudom más a két hardwer, de hát kicsit többet vártam.
-
mkriszadmin
tag
válasz
Bandeee007 #3156 üzenetére
-
nylacika
aktív tag
válasz
nbukta77 #3155 üzenetére
tökéletesen működik nálam: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.simi.screenlockpaid
-
nbukta77
addikt
Hi. Erdeklodnek, hogy melyik kijelzo lezaro program mukodik normalisan egyutt a biometrikus azonositokkal? Ugy tudom van olyan ami jo. Elore is koszi
-
eladogeppc
veterán
Én általában ki vagyok akadva a Samsung-ok gyenge akku idejétől, de ez most nagyon megy.
Végre egy jó telcsi. Sajnos az S9+-om nem tudta ezt az üzemidőt, pedig az sem volt rossz telefon. -
Blue meth
senior tag
Üdv!
5 éve vagyok iPhone-os (előttem S3 volt), és már kb eldöntöttem h veszek egy 128gb-os 11-et, amikor is megláttam élőben a Note10 plust, és most erős kétségeim támadtak, hogy melyiket is vegyem. Nagyon sok minden a Note mellett szól, ráadásul nekem ez a szögletes design iszonyatosan bejön, a prizmás hátlap meg hab a tortán, sztem zseniális cucc. Kérdésem, hogy megéri-e azt a 50-60 ezer felárat (ráadásul 256gb-os) a Note10+, illetve van-e itt olyan, aki iPhone-ról váltott Note10+ra? -
-
válasz
Joachim21 #3140 üzenetére
Nekem nem volt panaszom még a Samsung garanciára.
És igen megéri a felárat. Pl hamarosan 2 éves lesz a note 8-am és garanciában ki fogom cseréltetni a kijelzőt ( megjelent a jack csatlakozó magasságában a kijelzőben valami hiba, hozzáteszem a semmitől...) és mivel az akksi össze van ragasztva a kijelzővel így azt is cserélik. A GSM garival azt hiszem megnézhetném magam...telefonmágus: hogy kerül 280-ba a note 10+?
-
válasz
telefonmágus #3145 üzenetére
Jajj igen. De a plusz is csak 50el volt drágább
-
válasz
telefonmágus #3138 üzenetére
-
válasz
Bandeee007 #3141 üzenetére
Nincs benne.
-
válasz
telefonmágus #3138 üzenetére
280-ért lehet venni? Hol lehet kapni ennyiért? Samsung garis?
-
Sziasztok!
Vodás Note 10+ függetlenek ugye? Telenor sim-el használnám csak azért.
-
GeoJoe
senior tag
Csak most szúrtam ki, hogy az OTP letiltotta az ujjlenyomat olvasást. Még jó h egy olcsó gagyi kínai mobilt vettem és nem lep meg. Ja várjunk csak...
-
Joachim21
őstag
Gyorsabban túlvagy rajta egy gyári visszaállítással. A fontos adatokat felhőről visszateszi és nincs ez a keresgélés, harc, bosszankodás. 'Atomot nekik'
-
-
_ak_
addikt
A device care / security scan sem talál semmit?
-
válasz
HaliGab23 #3125 üzenetére
Igen chrome-ot hasznalunk. Egy van engedelyezve ott es az a google.com. Mondjuk legtobbszor a google pay ugrik elo, de legutobb peldaul valami programot ajanlott. Pont ugy mintha pl jatszok valamivel, es ket jatek kozt felugrik egy hirdetes. De ugye most ezt ugy csinalja, hogy semmi nem megy, pl: kepernyo feloldas utan, vagy amit emlitettem is, navigacio kozben, teljesen random. Koszonom, hogy probaltok segiteni.
Most persze az Istennek nem jon elo, hogy tudjak kepet kesziteni
-
Nem tudom, nem latni mi csinalja. Raadasul egy program sem lett telepitve.
-
Sziasztok. Esetleg valakinel volt mar, hogy elougranak hirdetesek teljes kepernyon? Google play, jatek telepitese? 2 napja csinalja, meg akkor is ha megy valami, pl navigacio. Marha idegolo, es fogalmunk nincs miert csinalja?
-
TODI1111
veterán
-
nylacika
aktív tag
Hi! Segítsetek plíz! Múltkor valaki belinkelte, hogy a kameralyukat hogy lehet eltüntetni egy fekete sávval. Ezt sikerült is akkor, de nem találom, hogy hol volt a menüben ez a funkció...
-
aggleány
addikt
válasz
csabicska #3100 üzenetére
Ezek szerint nem csak nekem tűnt fel.
Mennyi idő volt, mire megszoktad? Nekem egyelőre egymás mellett van a kettő, és így elég vacak, hogy folyton látom, hogy a jobb telefonnak fakóbb a kijelzője. Nem önkínzás miatt vannak együtt, még nézegetem, hogy mit hogyan állítsak be.
-
csabicska
senior tag
Postán tudna küldeni vki -német kártyát?
Ajánlott elsőbbségi levélként?
Másnap Küldeném -vissza...
:)
Béta program jeligére... -
Macskasy
tag
Gyors kérdés : Tmh asj2 van most fent, arra csak radobom odinnal a DBT asj2-t es utana membersben mehet a beta regisztracio aztan jon Ota-n az android 10 ?
Nemet vodafone simkartyam van, azzal elmeletileg mennie kéne -
TODI1111
veterán
XDA-n kint az [update zip].
-
Macskasy
tag
válasz
baladam86 #3090 üzenetére
S9+ füleséhez képest sokkal de sokkal jobb, ez végre tud magaból mélyet is kiadni :).
Hogy kicsit pontosabb legyek van egy Shure SE 215 fülesem aminek elszaggatam a kábeljét, de a gyari note füles jobban szól, mint a shure az s9+al tette. Aztán lehet nem csak a füles fejlődött hanem a Dac is. Lehet a note-al a shure még jobban szólna, de ezt nem tudjuk meg, mivel a gyári fülessel tökéletesen meg vagyok elégedve. :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged