Hirdetés
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Android szakmai topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Fotók, videók mobillal
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stabi83
senior tag
A felső hangszóró elég érdekes kialakítású, egyrészt a kijelzőt rezgeti de ha megnézed akkor a telefon felső részén is találsz egy kis hangszórót ami a sztereó hangért felelős. A hangzás tényleg másabb mint a Note 9-en. Szerintem valamivel teltebb. Az FB nálam is vacakolt az egyik frissítésnél azonban utánna helyrejött.
-
Note 9 után azért van pár szokatlan dolog. Nem jobb, nem rosszabb. Azt mondom hogy más:
-Bal oldali feoldó gomb, fura. Nem is tudom melyik telómon volt ott utlójára.
-Kerestem a hangszórót a kamera körül, nincs. Kijelzőbe épített? (Esetleg erre hatással lehet egy fólia ha rakok rá?)
-Jack dugo nincs. Tudtam, nem hiányzik de mégis
-Ujjlenyomat olvasó helyét szokni kell.
-Hangszóró vagy tisztábban szól vagy nem mint a Note 9-é. (Ezt még nem tudtam eldöndenit). Más nagyon a hangzása.
-FB app alapértelmezett jelző hangja (tone) nem lehet beállítani. Mindig a Beállíátsokan használt Értesítési hangokat használja. Reinstall volt. Ez mondjuk más appnál is előjött. Lehet azért mert mentésből jöttem a telóra. De egy reinstall után helyre jött, itt nem. -
Amalgam
aktív tag
Helló.
A Plusz modellen van gyárilag a kijelzőn védőfólia? -
Középső gomb nem lehet beállítani mint a note 9be hogy nyomásra bekapcsoljon a kijelző?
-
Száguldo
aktív tag
[link] Ez jó lehet?
-
Száguldo
aktív tag
Tud valaki linket az SD kártyáról telepithető 10 béta letöltéséhez?
-
Pioneer
őstag
válasz
Macskasy
üzenetére
Akkor nálad a kábellel van a gond. A Samsung gyári kábel hiába usb 3.0 -c kialakítású, nincs bekötve minden érintkező így az adatátvitel csak USB 2.0 sebességen működik. Az USB-C kialakítás csak a QC 2-höz és a PD 3-hoz kell.
Nem azt mondtam, hogy lassú! Hanem hogy furcsa az adatátviteli sebesség "viszonylagos" lassúsága, és a teló belső tárhelyének konkrétan az olvasási sebesség a lassabb, nem pedig az írási sebesség.
Maga az USB 3.1 Gen1 (ugyan az mint a 3.0 Gen1) tudja az elméleti 5Gb/s sebességet is, a jelenlegi Pendrive-om (Corsair Voyager GTX USB 3.1 256GB) szinte ezt gyakorlatban is majdnem tudja. Viszont a teló belső tárhelyél az az anomália, hogy gyorsabb a írási sebesség, mint a olvasási sebessége, minden más adattárolóval ellentétben (SSD, HDD, Flash drive stb.)
-
Pioneer
őstag
válasz
Pioneer
üzenetére
Ha a telefonra vagy ha arról másolok adatot akkor a Windows sajnos nem írja ki az adatátviteli sebességet. Próbáltam manuálisan lemérni, de elég furcsa eredmények jöttek ki. USB-C Gen2-es (10GB/s) Male-Male kábelt használtam. Az alaplap (Gigabyte Z390 DESIGNARE) USB-C Gen2-es (10GB/s) aljzatába dugtam a kábel másik végét (minden driver a legfrissebb).
Ha a PC SSD-ről (Samsung 970 pro) másoltam a teló belső tárhelyére egy 10,1GB-os MKV fájlt akkor 35mp-alatt írta át a teló belső memóriájára (288MB/s).Amikor a teló belső tárhelyéről másoltam ki 10,1GB-os MKV fájlt a PC SSD-re, akkor 70mp alatt olvasta vissza. (144MB/s).
Nekem nem csak az adatátviteli sebesség "viszonylagos" lassúsága a furcsa, hanem hogy a teló belső tárhelyének konkrétan az olvasási sebesség a lassabb, nem pedig az írási sebesség.
-
Pioneer
őstag
válasz
telefonmágus
üzenetére
Köszi, de ez is csak fél információ. Valószínűleg USB 3.1 Gen1. Lehet nem fogalmaztam pontosan, engem a pontos adat átviteli sebessége érdekelne. Nem a szabványé, hanem konkrétan ennek a készüléknek valós írás/olvasás adatátviteli sebessége MB/s-ba a beépített USB 3.1 C csatlakozóján keresztül.
-
telefonmágus
senior tag
válasz
eladogeppc
üzenetére
160000kb a bontatlan
-
eladogeppc
veterán
válasz
telefonmágus
üzenetére
Néztem, nagyon szuper, de rohadt drága.
-
telefonmágus
senior tag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Mindent tud,van rajta jópár port
Akku is 4órát bír simán
Zsebbe elfér simán
-
eladogeppc
veterán
válasz
telefonmágus
üzenetére
Wáooow. Megnéztem. Jópofa nagyon.
Ilyen piciben hogy használod ??? -
telefonmágus
senior tag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Ockel Sirius A Pro 8GB/128GB Win10Pro
-
eladogeppc
veterán
válasz
telefonmágus
üzenetére
Szia mágus. Mi az a Windowsos kütyü ?
-
tuncsikg
csendes tag
válasz
telefonmágus
üzenetére
Ezt ha felrakod akkor már megy is rá a 10? Vagy be kell jelentkezned a beta programba?
-
Pioneer
őstag
Tudna valaki egy linket adni, ahol szerepel a Samsung Note 10+ (SM-N975F) USB-C csatlakozójának a pontos adatátviteli sebességének a specifikációja?
-
Divinity
őstag
N970F (kicsi note 10) TMH/TMH,TMH/TMH -ról mire célszerű váltani?
Valamit honnan célszerű letölteni?
A Sammobile gyenge 6 órát ír erre a DBT -re pl

-
Macskasy
tag
válasz
telefonmágus
üzenetére
Az lesz akkor, mert a beta 1et feltettem adbvel, aztan a masik kettő jött magátol OTA-n
-
dkovizoli
addikt
válasz
Bandeee007
üzenetére
Köszi a válaszokat
-
törölt tag
Méghozzá atomot
Pedig egy szóval nem szidtam a Note 10 telefont.
Nekem a Samsung marketingjével van problémám, hogy régiónként válogatnak kinek mit adnak ki. Vegyük anno a Note 5 telefont. Az sem jelent meg hivatalosan nálunk. De miért is nem?
Nekem ezzel a mentalitással van bajom.
Más szemszögből igen, az alma is hülyít nem is kicsit. De ebben legalább korrektek, hogy nem régiónként válogatnak mit hol dobnak piacra.Asszonykámnak Note 10 plus telefonja van. ( Elég viccesen néz ki az a tepsi a kis kezében
)
Imádja.
Szóval mint mondtam egyéni kirohanás volt.
Jó telefon a note 10.
De abban azért meg egyezhetünk, hogy a Samsung is kezdi ugyanazt játszani mint az alma. Kihagyunk a dobozból filléres kellékeket, vedd meg a gyorsabb töltőt stb...
Árban sem jelentős az eltérés. Szóval felesleges az almát meg A Samsungokat hasonlítgatni.
Az apple- től undorító, hogy autó árán adnak telefont 1 év garvival, a Samsungtól meg az, hogy a kisebb Note 10 et nem bővítheted.
Mindkét cég 1 kutya...Peace.
-
dkovizoli
addikt
Nem találom az akku százalékos kijelzését az ikon mellett az állapotsoron. Nem lehet kitenni? Illetve a képernyőfelbontást sem lehet állítani?
-
Macskasy
tag
válasz
telefonmágus
üzenetére
Igen, meg valahol olvastam is hogy már nincs lehetőség a betahoz való csatlakozáshoz, vagyis membersben még rá lehet kattintani de ahogy töltenéd le kidob hogy server hiba, mint amikor masmilyen nem alkalmas rommal próbálod.
-
dkovizoli
addikt
válasz
Macskasy
üzenetére
Itt írtam az előbb. Most csinálom a hivatalos béta frissítést párom note 10-ére. Szóval még él a regisztráció és program is. De ahhoz, hogy a béta programba regisztrálni tudj, nem elég, hogy feltolsz egy német régiós romot. Azzal.nem fog menni. Ahhoz német kártya kell, hogy a CSC régió is ráálljon és a szervernek érzékelnie kell a német simet. Német sim nélkül még akkor sem tudsz hivatalosan regisztrálni a programba, ha előtte esetleg már váltottál régiót.
-
dkovizoli
addikt
válasz
telefonmágus
üzenetére
A hivatalos béta felrakáshoz kell német sim, illetve régió váltáshoz. Most csinálom épp a Note10- et. Mivel vadonatúj, most rögtön átváltottam DBT-re, regisztráltam is azonnal a hivatalos bétaprogramba. Ha ez megvan és lejön a béta majd települ, utána megy be a magyar sim. A CSC régiót nem engedem sim berakásakor visszaváltani XEH-ra. Innentől a DBT szerint kapja a frissítéseket, rendesen hivatalosan, magyar simmel is. Az s10+-omon most csináltam így végig a bétaprogramot és így jött meg a végleges 10 is. Már fent is van, szedi is lefele a következőt. Épp a zsk8-at teszi fel.
-
Macskasy
tag
válasz
telefonmágus
üzenetére
Sztem bezartak a lehetoseget, engem vdh simmel dbt romon szerver erroral kidobott
-
TODI1111
veterán
válasz
eladogeppc
üzenetére
Nem ugrik. Így van fent nekem is. A note 9-nél is így bétáztam végig. A hivatalos ota frissítési fájlt telepítés előtt kinyerik és azt lehet telepíteni először adb segítségével majd a többit SD kártyáról. A recovery menüben gyárilag szerepel is a 2 lehetőség.
apply update from adb
apply update from sd card -
dkovizoli
addikt
Mivel én is csatlakoztatom ma az asszonyt egy note 10-el, ezért üdv mindenkinek!
-
KZP
őstag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Elvileg nem kellene ugrania.
-
KZP
őstag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Persze, ODIN-nal simán fel lehet majd tenni a véglegest. (Én is így csináltam az S10+ -nál.)
-
KZP
őstag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Nem kell hozzá német SIM, mert ADB-vel majd SD kártya segítségével fel lehet tenni. Csak ebben az esetben nem jönnek OTA-n a frissítések, hanem ugyanúgy SD kártya használatával lehet frissítgetni.
-
telefonmágus
senior tag
válasz
eladogeppc
üzenetére
És akkor,hogy fogsz frissítést kapni???
-
eladogeppc
veterán
válasz
telefonmágus
üzenetére
A múltkori XDA link szerint nem kellett német SIM a béta felrakasahoz....
-
Stabi83
senior tag
-
Joachim21
őstag
Miért siettetitek a 10est? Majd jön amikor már úgy gondolják, hogy jó!
-
Stabi83
senior tag
válasz
telefonmágus
üzenetére
Ez mind szép és jó csak német SIM-em nincsen. Ebben is tudsz segíteni?
-
telefonmágus
senior tag
válasz
Zsolty20
üzenetére
Ezt már elmagyaráztam neked pedig
Azért kell a német sim bele ,hogy a rendszerfrissítés a németről jöjjön,mivel csak ott van 10es rendszer és így OTA hivatalos frissítést kapsz,semmi hókuszpók.
Tehát a frissítési kódot fogja DBT-re beállítani a SIM,a telefon eredetéhez nem tudsz nyúlni ,ha XEH akkor marad XEH
-
Zsolty20
senior tag
válasz
telefonmágus
üzenetére
A telefon teljes törlésével járna, ugye? Illetve onnantól nem XEH lenne a teló, hanem DBT?

-
telefonmágus
senior tag
Aki akar még Android10 DBT rendszert a telójára,még most jelezze,német simmel elméletileg le tudjuk kérni percek alatt és akkor folyamatosan fog frissülni OTA
-
Divinity
őstag
válasz
telefonmágus
üzenetére
Nyugodtan oda írhatod, hogy ez persze továbbra is csak béta. Ne vezessünk már félre senkit
-
Stabi83
senior tag
Hallott valaki valamit az Android 10 frissítésről? Annyi a pletyka és a találgatás hogy kezdem elveszteni a fonalat.
-
Pioneer
őstag
válasz
The.Biker
üzenetére
Meg van két hónapja a telóm, de a fülesét még nem próbáltam ki.

Nekem csak nyáron lesz rá szükségem, de addigra szeretnék egy Samsung Galaxy Buds SM-R170-et beszerezni. [link]Esetleg próbáld meg kicserélni a szilikon dugókat (3 méret van gyárilag hozzá) kisebbre vagy nagyobbra, hogy jobban illeszkedjen a füledbe.
-
válasz
Pioneer
üzenetére
Ez az AKG füles, ami van hozzá, ennyire gagyi? Valami borzalom, semmi mély. Hát az earpods agyonveri ezerszer. Szidják, hogy szar, de ez nem igaz. Ennek jobb a kialakítása, anyaga, de a hangzása valami olcsó, 2 forintos trágya. Csalódtam. Vehetem elő az earpods-omat. Csak azt meg nem tudom bele dugni.

Király! -
axlfsi
veterán
Elengedem a TG témát, úgy döntöttem
Gyakorlatilag soha az életben nem törtem telefont, pedig volt már pár (44 vagyok 🤟). A Note 9-nél még szenvedtem az UV-félékkel, de egyszerűen egy hónap után elkezd fellevegősödni és marha ronda lesz.Szóval, még a gyári fólia van rajta és álom minőségű, le a kalappal, de szeretnék félkészülni a cserére; létezik igazán jó fólia, ami bevállt?
Tehát, vékony, teljesen áttetsző, szépen csúszik rajta az ujj és a ceruza is, nem gyűjti különösképp az ujjlenyomatot, stb...
Köszi előre is! 🤟😎👊
-
Utolsó frissítés óta az ujjlenyomattal való feloldás kifejezetten jobb lett.
Nekem mindig problémás volt, de most nagyon tuti. -
válasz
Scooter
üzenetére
Igazából voltak bug-jai, meg a kocsi audio rendszere sem szerette, az Airplay-es TV-mmel sem akarta a dolgokat normálisan, satöbbi....felcseszte párszor az agyam, úgyhogy döntöttem. Fájó szívvel, de megváltam tőle, az új órával együtt.
Most a Note 10 a favorit, ez elsőre kiválóan csatlakozik az autó rendszeréhez, a TV is profin kezeli, minden klappol.
Sajnálom, de ez van. Már a múlt.
-
Legyetek üdvözölve!
Mától egy Note 10 felhasználója lettem. Amióta megjelent, izgatta a fantáziám, mint mindegyik Samsung csúcstelefon, amikor megjelenik.
Szóval 11pro-t váltott, bízom benne, hogy megleszünk egymással.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Temu
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bestbuy játékok
- OpenMediaVault
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Milyen széket vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)