- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stabi83
senior tag
válasz
lipothp #4430 üzenetére
A SmartThings még nincs a toppon, néha még a Samsung okostévé is feladja neki a leckét pedig 2019-es 7-es szériás TV.
Még nagyon kiforratlan a dolog, kell neki még egy kis idő.Nálunk az "Okos otthon" központ feladatát az asszony látja el. Amikor én elfelejtem lekapcsolni a fürdőben a villanyt akkor ő megteszi és még értesítést is küld róla hangban vagy tetleg
-
TODI1111
veterán
válasz
lipothp #3704 üzenetére
Ha nem találnál német simet a környékeden (bár nem tudom, hogy lehet-e még regisztrálni a bétára) és mindenáron fel szeretnéd tenni akkor ezen az oldalon mindent megtalálsz hozzá. Ennek a módszernek az az egyedüli hátránya, hogy nem kapod automatikusan a frissítéseket hanem minden béta verziót neked kell feltenni. Persze amikor megjelenik a végleges és azt odinnal felteszed akkor újra lesznek ota frissítéseid.
-
axlfsi
veterán
válasz
lipothp #3475 üzenetére
En is arrol jottem, a makulatlan 9-est asszonynak adtam... azota is sirok ejszakankent es izzadva ebredek; te, hogy szoktad meg az ujjlenyomatolvasot?
Ilyen szart mar regen hasznaltam; nyomjam meg erosebben es hasonlo problemai vannak, vagy csak szimplan nem olvassa be... altalaban 4-8 akalommal kell odabiggyesztenem az ujjlenyomatot, hogy feloldjon
Folia, csak a gyari van rajta es mar probaltam torolni, ujakat hozzaadni, nem erzem jobbnak... -
TODI1111
veterán
válasz
lipothp #3475 üzenetére
"Kérdésem:
-Nincsen értesítési led, nagyon zavar. Annó mintha láttam volna valamit, hogy s10-eken a kamera körül az amoled kijelző volt maga a led fény. Ilyen van note-ra is?"Szerintem pillanatnyilag ez a legjobb megoldás az értesítés jelzésre: AodNotify
Érdemes megvenni a pro verziót mert maximálisan testreszabható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged