Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
F_Gergely
üzenetére
vagy beállítod az aktív 2 sim-et. ebben az esetben átirányítja magától a másik számot arra amin mással beszélsz, ha ott aktív a hívásvárakoztatás akkor kicsöng, ha nem ugyan úgy kisípol. ennek lehet díja, értelemszerűen a tarifacsomag szerint.
másik hogy átirányítod hangpostára, akkor nem sms-t kapsz hanem hangpostára megy a hívás.a "hiba" forrása, hogy nem dual aktív a készülék, így ha az egyik SIM en beszélsz, a másikon nem lesz térerő.
-
cryingdr4g0n
aktív tag
@kovacs65, @Sanraith:
Köszönöm szépen a válaszokat!
-
Sanraith
aktív tag
válasz
cryingdr4g0n
üzenetére
Lehet az emberekhez piktogramot kiválasztani vagy rajzolni. Ha van ilyen beállítva egy hívóhoz, akkor azt mutatja, ha nincs, akkor a számot írja ki.
-
kovacs65
őstag
válasz
cryingdr4g0n
üzenetére
A számot biztosan mutatja.
-
F_Gergely
őstag
Lehet láma kérdés de kéne valami okosat mondjatok.
Két simmel használom a telefont (note10+) de ha beszélek az egyik kártyán a másikat ha hivják kisípol, hogy nem elérhető, nem kapcsolható stb.
Utána meg jön az sms hogy nem fogadott hívásom volt. Nincs erre valami okosság a telefonban , vagy mi lehet a megoldás? hívásátirányítás? -
cryingdr4g0n
aktív tag
Akinek van esetleg gyári LED View tokja, kérem erősítsen meg (bár jó lenne ha cáfolná), hogy -ha jól látom youtube-os review-kben- bejövő híváskor a hívó nevét nem mutatja, csak a hívás tényét + fogadni lehet a csúszkával azt? Előre is köszi.
-
dodicsaba
aktív tag
Email érkezésekor még mindig nem kapok értesítést. Frissítéssel úgy látom ezt nem javították.
-
Sziasztok. Lenne megint egy kerdesem:) A naptarba ugye lehet kezzel irni, de nem talaljuk, hogyan lehetne kitenni widgetkent egesz kepernyore, hogy latszodjon a beiras? Ha ranyomok a naptarra akkor bejon, de widgetkent nem latszik sajnos. Megoldhato ez valahogy? Koszonom.
-
sterby79
tag
Nekem Note 9 volt előtte, volt hogy este 9 körül töltenem kellett viszont a Note 10+ még nem ment 30% alá éjfélig, pedig nyüstölöm rendesen! A töltőröl reggel 8kor veszem le. Én az akkuidővel nagyon elégedett vagyok!
-
Van olyan, akinek volt S10+ és Note 10+ is? Vélemény? Tapasztalat?
Engem igazából az S Pen hidegen hagy, a bekapcsológomb pozíciója és a kamerakivágás szimmetrikussága, ami jobban tetszik a Note 10-ben, viszont félek, hogy épp annyival nagyobb, ami már erősen rontja a használhatóságot. Most egy kb. akkora telefonom van, mint az S10+. Kisebb modell azért nem mozgat meg, mert félek a 4000mAh alatti akksik üzemidejétől.
Jövő héten kell döntenem (céges lesz).. megnyomkodtam már mindkettőt élőben többször is, de nem lettem okosabb.
-
nylacika
aktív tag
Akkuidőhöz hozzászólva, nagyságrendekkel jobb, mint az S9+ volt... én nagyon pozitívan csalódtam benne. A telefont még nem kellett kétszer töltenem egy nap, pedig nyüstölöm eleget... És igen, nekem is kellett 8-10 töltés, mire beállt a mostani állapotra...

-
F_Gergely
őstag
válasz
RAYBOMB
üzenetére
igaz en nem beszelek sokat, de ket kartyaval hasznalom, viszont eleg sokat nyomogatom 3-4 ora youtube bt fulesen keresztul, plusz net, napi 6 ora kijelzo ido siman megvan es nem merul ne nap vegere. reggel 6kor veszem le toltorol es este 9kor rakom fel toltore. En megvagyok vele elegedve, de hozzateszem az elejen nekem ia voltak vele akksi gondjaim aztan szepen beallt, plusz a telefon is tanul (beszaras).
-
RAYBOMB
tag
Sziasztok!
Telekom os 256 gb s note 10+ lett a vasarlas.
Beigazolodott amitol tartottam. Az akksi ido nekem borzalmas. 3-4 , 4,5 max. Igaz meg csak 3nap telt el...A beallitasaim a kovetkezok.
Max felbontas
Auto fenyero
Medium power savingAmiket hasznalok:
Bt egesz nap...munka(headset)
Sok hivas
Waze max 1 ora
Pici soundcloud
Es nincs beragadt app.Tudom...a bt az meriti meg a hivas...DE!
Kozel 400k ert nem olyan telefont var az ember aminek a 4300mah s akksija kibir egy napot siman?
En ertem h a max felbontas meg stb...de medium power savingen.....szerintem az exynos tenyleg klasszisokkal szarabb akksi idot hoz kint a snapdragon.Nektek mi a tapasztalatok?
Btw: A telefon amugy gyonyoru...gyors mint a villam...minden tetszik benne...kiveve az akksit.
-
ateszapa748
aktív tag
válasz
BossBoss
üzenetére
Nekem is nagyon tetszik a Note 10 plus. Az androiddal rég nincs gondom, ide-oda váltogatok a két platform között. Pl. XS maxról, p30pro ra, később SGS 10 plusra majd vissza IXS-re.
A kijelző és kamera (főleg a széles látószögű) nagyon jó volt az S10 ben. Nyaraláskor nagyon jó jött!
A Iphone... az meg Iphone, ott is meg vannak az előnyök- hátrányok. A Not 10 plus-nál kicsit a méretétől tartok...
Na majd meglátom...Köszi

-
Sziasztok. A Samsung Pay-t ki lehet valahogy iktatni? Ha alurol felfele huzzuk akkor az jon elo. Az edge kepernyoknel nem talaltuk, egyszoval nem tudjuk, hogyan lehet eltuntetni
Koszonom. -
Macskasy
tag
válasz
fekomat
üzenetére
Gyari laucherrel nem hiszem hogy sima söpressel el tudod intezni, a bixbyt csak kikapcsolni tudod onnan. A lehehetőségeid : custom lauchert raksz, vagy a home gombot hosszan nyomva tartva tudod még előhívni. Ez is kb ugyan annyira frappans, csak véletlen szerűen mégse fogsz odatévedni soha
-
fekomat
tag
Sziasztok!
A Bixby helyett (kikapcsolni sikerült) hogyan lehet beállítani a Google Asszisztens Indítót úgy, hogy jobbra söpréskor az jöjjön elő?
-
BossBoss
őstag
válasz
ateszapa748
üzenetére
Nekem nem tetszik az új iphone. Vártam usb-c-t, új desing-t, edge to edge kijelzőt notch nélkül. Semmi nem valósult meg. Note első látásra szerelem.
10 éve nem mondtam ilyet mobilra. Féltem a droidtól. De így pár nap után kellemesen csalódtam. De még ismerkedünk. Csalódni nem fogsz benne! Ehhez a 11 pro egy monstrum vastag kávákkal...
-
ljs
tag
válasz
telefonmágus
üzenetére
Köszönöm, így már értem!
-
BossBoss
őstag
Vann itthon 61wattos macbook és egy 65W lenovo thinkpad usb-c pd töltő . Ha ezekkel töltöm nem lesz gondja ugye? Gondolom annyit vesz fel a teló amennyi kell neki.
-
TODI1111
veterán
válasz
Capt.Obvius
üzenetére
Samfirmmel mindig a legfrisebb romot tudod csak letölteni. A legújabb rom viszont mindig tartalmazza a már addig előzőleg megjelent frissitéseket.
-
válasz
Capt.Obvius
üzenetére
Az előzőek is benne lesznek. A kulcs, hogy teljes romot kell letölteni, de szerintem ODIN-nal eleve csak azt tudsz feltenni.
-
TODI1111
veterán
válasz
Capt.Obvius
üzenetére
-
TODI1111
veterán
Értesítési jelzésekről egy pár mondat.
Két programot probáltam ki mindkettő megbizhatóan működik.
Az első az aodnotify. Ez úgy működik, hogy értesítés érkezése esetén bekapcsolja az aod-ot + társítható hozzá kamera körüli vagy edge fényjelzés. Az értesítés törlése után pedig automatikusan kikapcsolja az aod-ot.
A másik a notifybuddy. Ez az alkalmazás nem használja az aod-ot egyszerű "ledként" állítható be. A pont helye változtatható (prémium vásárlás esetén a nagysága is. -
Joachim21
őstag
Az enyém HongKongi (TGY) de erre is csak a szeptemberi frissítés elérhető.
-
MLA
aktív tag
válasz
Pioneer
üzenetére
Szia. Régebben amikor Samsungoztam én is pakolgattam a romokat, de majd tíz év almázás után nem merek belekezdeni, mert biztos vannak azóta új fogások amiket jó tudni ha belefog az ember. Van valami amire figyelni kell?Nincs egy össze foglaló valahol? Kerestem a neten de csak régiek vannak.
-
Szia,
Itt lehet követni a Note 10+ frissítéseket:
XEH: [link] (hazai nem szolgáltatós)
TMH: [link] (hazai Telekom)Lesz majd PAN (hazai Telenor) és VDH (hazai Vodafone), ha adnak ki frissítést, de náluk ez még egyáltalán nem történt így meg idáig.
Note 10 akit érint:
A Telenor és Vodafone szintén nem adott még ki semmilyen frissítést.
-
485
aktív tag
Voltam ma bent samsung storeban, h kipróbálom az új szoftvert kameraügyileg, aztán mondta a srác, h ezek retail telók, augusztusi szoftverrel és az is marad rajtuk, de egyébként az utolsó frissítés csak az éjszakai képeket javította.
-
TpS
őstag
-
Pioneer
őstag
-
Cobrusz
senior tag
Valaki vásárolt mostanában a Telenornál?
Most nagyon jó áron van ahogy nézem.
Nem tudjátok XEH van rajta vagy PAN?
-
doooo
veterán
válasz
BossBoss
üzenetére
Ha van rá ilyen, akkor használd ezt nyugodtan. Lehet, hogy nem tud mindent átrakni, és kell majd manuálisan csinálni még valamiket (elvégre nem Samsung-Samsung a költözés iránya), de nekem például még a wifi-jelszókat is átvitte (S5-ről S9+-ra), szóval tényleg hasznos, használnám a helyedben.
-
BossBoss
őstag
Note 10 lett végül.
iPhone-hoz van valami költöztetős applikáció(smart switch). Érdemes használni? Vagy lakjam be újként a telót? -
Üdv
Kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasó mennyire pontos? A50-be néha pontatlan....
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Path of Exile (ARPG)
- Óra topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- SzoftverPremium.hu
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Én írnék nekik a helyedben, hátha befér valamelyik frissítésbe a jövőben.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A Iphone... az meg Iphone, ott is meg vannak az előnyök- hátrányok. A Not 10 plus-nál kicsit a méretétől tartok...