- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
aggleány
addikt
Ha alvó alkalmazásokhoz került valami, azt hogy tudom onnan kiszedni?
-
aggleány
addikt
Hogyan lehet kikapcsolni azt, hogy mindig villogjon a kijelző, ha hív valaki? A villogó széleket már kilőttem, és fene tudja, hányszor átnéztem a kütyüt, de nincs ötletem, hogy mit lehetne még csinálni vele.
-
aggleány
addikt
Kijelző fakósága ügyében írtam a múltkor. Egy kedves barátom felhívta satnya kis figyelmemet az adott lehetőségekre. Tehát ha valakinek szintén fakó lenne a kijelző az előző telefonja után, akkor menjen a
Beállítások/Kijelző/Láthatóság fokozása/Színkorrekció/Bekapcsolás/Személyre szabott szín (ezt beállítani), és utána alul Intenzitást magasra állítani.
Így nekem jobbak a színei, mint az S10e-nek, pedig eddig azon voltam kiakadva, hogy fakóak a színek.
-
aggleány
addikt
Van valami ötletetek, hogy miért nem érkezik meg a Telebankos sms? A régi telefonomon rögtön jött, ha történt valami, itt meg nem érzékeli, ha változás van. Kifejezetten az sms-re gondolok, mert a SmartBank-ot még csak most aktiváltam, az még egy nap, mire dolgozni kezd.
-
aggleány
addikt
válasz
csabicska #3100 üzenetére
Ezek szerint nem csak nekem tűnt fel.
Mennyi idő volt, mire megszoktad? Nekem egyelőre egymás mellett van a kettő, és így elég vacak, hogy folyton látom, hogy a jobb telefonnak fakóbb a kijelzője. Nem önkínzás miatt vannak együtt, még nézegetem, hogy mit hogyan állítsak be.
-
aggleány
addikt
válasz
TODI1111 #3096 üzenetére
Köszönöm, de sajnos ezt már megnéztem. Mindkettő élénk színre van állítva, maximális fényerővel. Nem a fényességgel van bajom, hanem valahogy az S10e-nek élénkebbek a színei. Főleg a fehérnél látszik - ott a fehér tényleg fehér, a Note-nál meg inkább olyan halványsárgának néz ki. Amúgy nagyon szép a kijelző, de ez engem nagyon zavar. Majd bemegyek valami Samu store-ba, és megnézem, hogy az ottaniak milyenek. Ha ugyanez, akkor buktam, ha viszont azok jobbak, akkor megyek reklamálni.
-
aggleány
addikt
JoseGee, Bandeee007, köszönöm az üdvözlést.
-
aggleány
addikt
Én is csatlakoztam a csapathoz egy kicsikével.
Csak nekem szúrja a szemem, hogy pl. az S10e-hez képest (meg a Note 8-hoz is, meg gondolom több másikhoz is) sápkórosak a színek? Feltettem ugyanazt a témát mindkettőre, és a régi jól láthatóan erőteljesebb színeket mutat. A Note-on rajta van a gyári fólia, az S10e-n másfajta fólia van. Lehet, hogy ez az oka?
-
aggleány
addikt
A kicsi Note 10-nek érezhetően jobb a kamerája, mint az S10E-nek? Tudja esetleg valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest