- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Acheron
őstag
válasz
Acheron #12729 üzenetére
Visszajött a teló a szervizből. Elvileg a hőmérséklet érzékelő, vagy a csatlakozója adta be az unalmast, mert bizonyos időközönként "a hideg miatt a töltés leállt", vagy "a hideg miatt a vaku nem használható" üzenetek jöttek, és csak a hátlap szenzor - csatlakozó körüli masszírozásával állt helyre ideig - óráig.
Igazából nem tudom, maradt -e benne eredeti alkatrész: "alaplap", hátlap, kijelző, antenna egység, USB egység, akkumulátor - minden cserélve lett. A szerviz lap szerint a kijelző is csíkozódott és részlegesen nem érzékelt - bár én ilyet nem tapasztaltam, mielőtt leadtam.
Most teljesen rendben van, minden működik - fura is lenne ha nem, ahogy nézem, legalább 90% -a cserélve lett. Kicsit meglepő ez nekem, YT szerviz video alapján azt hittem, mindössze a szenzort cserélik és megerősítik a csatit. Bár azt még nem tudtam eldönteni, hogy a sok csere jó -e, vagy nem a teló szempontjából, de alapvetően inkább pozitív érzések maradtak bennem a szerviz folyamattal kapcsolatban.
Mindegy, örülök, hogy itt van, ideiglenesen egy A32 -t használtam két hétig, de messze nem ugyanaz a kategória, a Note még ennyi évvel később is köröket ver erre a szegmensre. -
válasz
Acheron #12720 üzenetére
Fényképezd le minden oldalról/szögből, letakarítva, hogy a fényben látszódjon a burkolat meg a kijelző állapota. Ha véletlenül hajszálkarc kerülne rá ami jól látható, legyen mit mutogatnod. Elég a pucér telefont leadnod, viheted a dobozában. Fényképezd le a kamera plexin keresztül jól látható módon az kamera lencséket és környékét, mert azt szeretik összetapizni, összekoszolni. Kártyák természetesen ne maradjanak benne. Számla, garlevél legyen mellette. Kb enny.
-
-
csubííí
senior tag
válasz
Acheron #8577 üzenetére
Én Google fotók használok, minden fotó megy a "felhőbe".
Ha telefonról törlöm a "felhőben" törlésig marad, és a telefon kukájában 30 napig. Viszont ha a "felhőből" törlöm ott átkerűl a kukába, a telefonról pedig végleg törli.Lehet az OneDrive is így működik, nem tudom.
-
Stabi83
senior tag
válasz
Acheron #3930 üzenetére
Tetess rá UV-s üvegfóliát de csak megbízható helyen és csak jó minőségűt ( javaslom hogy a samsungba menjél be ) pár ezressel drágábban teszik fel de egyrészt garanciát vállalnak rá masrészt olyan üveget tesznek fel ami véd, nem jön fel pár nap vagy hét alatt és nem is kavar be az ultrahangos szenzornak. Szerintem ez egy olyan befeltetés ami egy ilyen drága készüléknél feltétlenül megéri. Tokot meg nagy választékban találsz hozzá, nekem a spigen tokok nagyon beváltak.
-
Acheron
őstag
válasz
Acheron #3793 üzenetére
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a javaslatokat, tanácsokat. Kissé nehezen ment a beszerzés, mert a szolgáltató helyi képviselete épp kifogyott, no meg fekete volt a megcélzott modell, de tegnap végül a a munkahelyemhez közel találtam egy Aura Glow Note 10 példányt, ami nagyon csatlakozni kívánt hozzám (végül is nem bántam meg, hogy a konzervatív fekete helyett ez lett, egyrészt nagyon tetszik, másrészt - sajnos - tokba kell bújtatnom, így nem fogom látni a maga teljességében.) A Plus nyújtotta előnyöket végül elengedtem, a racionalitás talaján, a saját felhasználói szokásaim figyelembevételével végül a kisebb modell mellett döntöttem.
Szolgáltatói telefon lévén nem volt nagy meglepetés, EU modell. A belakása folyamatban, holnap meglesznek az első közös élmények. Nekem ez nagy váltás, még sohasem volt Samsung Telefonom (max ideiglenesen, többnyire Nokia - HTC vonalon mozogtam), és (szigorúan mindenféle flame nélkül!!!) az eddig ideiglenesen használt Samsung készülékekkel nem voltam megbékülve. Ez a modell viszont nagyon tetszik, erős bizalmat szavazok neki a következő két - három évre, remélem beváltja a hoztzá fűzött reményeket.
Ha már fent említésre került a tok: Milyen, akár "pofára esés" ellen is megbízható védelmet nyújtó, de esztétikusnak mondható tokot javasoltok a készülékhez? A flip -es tokokat nem annyira kedvelem, a párom S9 -én LED-View tok van, ami kétség kívül sok mindentől védi, no meg jópofa is, de engem alighanem zavarna az állandó nyitogatás.
Köszönöm előre is a javaslatokat! -
Acheron
őstag
válasz
Acheron #3717 üzenetére
Azt hiszem, holnap beszerzek egy Note 10 -et. A legvalószínűbb, hogy egyelőre maradok a kisebbnél (2 - 3 év) a tapasztalatok alapján eldöntöm, kell -e a nagyobb méret. Egyelőre nekem a plus élhetetlenül nagy, maga a viselés (pl zsebben való elhelyezés) nehézkes - számomra. Amennyire látom, kisebb modell is majdnem a korábbi (Note 9) modell képernyőméretét hozza egy (ma már) komplettnek mondható telefontestben, nekem ez most pont elegendő. Meglehet, ha ráérzek a Note ízre, a következő egy nagyobb modell lesz (bár ki tudja, három év múlva milyen telekommunikációs eszköz lesz a befutó
)
-
torrrent
aktív tag
válasz
Acheron #3714 üzenetére
Én M.M-ben nagyon sokat nyomogattam Persze nem egyszerre, hanem nagyon sok alkalommal mindkettőt, kisebbik, nagyobbik pont egymás mellett voltak. A toll funkciójában teljes mértékben megegyezik. Kameraindítás, vagy annak megadása mire legyen beprogramozva a gomb hosszú nyomás, szöveg kijelölés, note a lezárt ablakon stb, stb ugyanaz. Legfeljebb nagyobb felületen végzed az irkálást meg mindent, mában ugyanazt tudják. Beállítások, Spen beállítások ugyanaz.
-
bcl
senior tag
válasz
Acheron #3712 üzenetére
Amit itt lentebb nem láttam megemlítve, az a memóriakártyával való bővíthetőség.
Belátom, hogy 256GB háttértár mellett nem sok vizet zavar, de nekem pl van egy 400-as kártyám, amin az adatok szépen, évekre visszamenően megvannak, és nem is igazán férnének el 256-on.
Szóval nekem ez is egy fontos szempont volt, hogy azt bele tudjam tenni. -
torrrent
aktív tag
válasz
Acheron #3705 üzenetére
Én a megjelenés óta szemezek a Note 10 családdal. Mivel most érett meg a fejemben és pénzügyileg, hogy megvegyem a sima 10-re jutott a választás. Körülbelül 1 hete nyúzom és tökéletesen elégedett vagyok vele. Kamera, akku idő, toll használat, funkciók minden, szolgáltatás minden nagyon ok.
Amikor az S6 edge megjelent egyből beleugrottam megvettem, nem vártam hónapokat. Isteni érzés volt akkoriban azt a prémium telefont használni és meg is érte a pénzét, mert annyira tetszett, hogy három évig megvolt. Aztán jött a Huawei korszak amiről itt inkább nem beszélek.
Telefonok jöttek mentek, de soha nem éreztem azt, hogy igazából amit éppen használok az hozzám tartozik. Úgyhogy egy nyugis szabadnapomon rengeteg M.M-os teszt és nyomkodás után megvettem a fekete Note 10 simát.
Azóta (1 hét) azt érzem, hogy hazaértem. Megint Samu, azt csinálja amit én gondolok, nincs sok hiba (szinte semmi), letisztult, szép, 2 nap alatt belaktam, reflexből előjött minden.
De mielőtt azt gondolod, hogy a Samsungnak dolgozomazt tanácsolom, hogy válasz ki egy szabad délutánt és mivel látom, hogy fejben megérett már csak azt kell eldöntened, a simát választod, vagy a nagyobbikat.
Én már odáig jutottam amikor megvettem, hogy nem a plusz X forinton gondolkoztam hanem azon, hogy ez egy annyira innovatív készülék, hogy megint társ lesz és nem csak hónapokig.
Összegzés: Ha egy kézbe simuló könnyen hordható készüléket akarsz akkor sima 10. Ha ténylegesen kihasználod minden, de minden lehetőségét a tollnak és egy nagy kijelzővel járó gépet akkor a plusz. Szerintem itt tényleg már ne az áron vacillálj hanem hogy melyik esik kézre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Hálózati / IP kamera
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- EAFC 25
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ZNET Telekom
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest