- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BossBoss
őstag
válasz
Viper26 #3730 üzenetére
Ugyan ebben a cipőben jártam egy ideig. 10 év iOs után váltottam. 2 hónap után azt mondom nem bántam meg! Pedig nálam apple ökoszisztéma megvolt.(iphone, watch, airpods, macbook pro, apple tv). Telefon és watch ment. Jött note 10 és active 2-es óra. Semmi hiányérzetem nincs. Sőt! S-Pen zseniális találmány! Design nem is kérdés samu javára. Csak ajánlani tudom! Pedig soha nem voltam egy samsung fan!
-
viera
őstag
válasz
Viper26 #3730 üzenetére
Én lassan egy hete használok i11 Pro-t de szerintem vissza küldöm aztán jövök vissza Note10-re.
Baromi jó telefon ez is de nekem kicsi,a Pro Max meg már túl sok annyiért.Na meg azért hiányolom az S-Pen-t is.
Kíváncsi voltam milyen az iPhone de egyelőre nem fogott meg annyira,hogy maradjon.Viszont az iPad-et nem cserélném le semmi másra.
-
Sanraith
aktív tag
válasz
Viper26 #2931 üzenetére
Ez a videó meglepett. Az eddigi információk pont arról szóltak, hogy a vastag/mintás fólián keresztül rögzített ujjlenyomatokkal van a baj. Ahhoz képest ez új, kíváncsi vagyok, hogy mennyire reprodukálható.
Mondjuk ha emiatt a bankolós appból kitiltják a telefonom, akkor már keresem is az új bankomat..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged