Hirdetés
- Kempinglámpa helyett kürt
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
torrrent
aktív tag
válasz
Acheron #3705 üzenetére
Én a megjelenés óta szemezek a Note 10 családdal. Mivel most érett meg a fejemben és pénzügyileg, hogy megvegyem a sima 10-re jutott a választás. Körülbelül 1 hete nyúzom és tökéletesen elégedett vagyok vele. Kamera, akku idő, toll használat, funkciók minden, szolgáltatás minden nagyon ok.
Amikor az S6 edge megjelent egyből beleugrottam megvettem, nem vártam hónapokat. Isteni érzés volt akkoriban azt a prémium telefont használni és meg is érte a pénzét, mert annyira tetszett, hogy három évig megvolt. Aztán jött a Huawei korszak amiről itt inkább nem beszélek.
Telefonok jöttek mentek, de soha nem éreztem azt, hogy igazából amit éppen használok az hozzám tartozik. Úgyhogy egy nyugis szabadnapomon rengeteg M.M-os teszt és nyomkodás után megvettem a fekete Note 10 simát.
Azóta (1 hét) azt érzem, hogy hazaértem. Megint Samu, azt csinálja amit én gondolok, nincs sok hiba (szinte semmi), letisztult, szép, 2 nap alatt belaktam, reflexből előjött minden.
De mielőtt azt gondolod, hogy a Samsungnak dolgozomazt tanácsolom, hogy válasz ki egy szabad délutánt és mivel látom, hogy fejben megérett már csak azt kell eldöntened, a simát választod, vagy a nagyobbikat.
Én már odáig jutottam amikor megvettem, hogy nem a plusz X forinton gondolkoztam hanem azon, hogy ez egy annyira innovatív készülék, hogy megint társ lesz és nem csak hónapokig.
Összegzés: Ha egy kézbe simuló könnyen hordható készüléket akarsz akkor sima 10. Ha ténylegesen kihasználod minden, de minden lehetőségét a tollnak és egy nagy kijelzővel járó gépet akkor a plusz. Szerintem itt tényleg már ne az áron vacillálj hanem hogy melyik esik kézre.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB blue titanium kék titán független Apple ajándék tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 95% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Blue Titanium Titán dizájn, Pro teljesítmény 128 GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest