-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Divinity
őstag
Én a RhinoShield termékekre esküszöm
Igaz ezt még nem ejtettem le de az S8-am és az OP6-om is szépen megvédte mindenféle eséstől, bízom benne itt se lesz másképp.
CrashGuard + Impact protector (elöl, hátul) az én favoritom -
Kasya
nagyúr
Az uveg nem fogja megvedeni a telefonod kijelzojet a torestol. Foleg, ha az a sarkara esik. De legalabb fakobb lesz a kijelzod szine, por mehet ala, nem viheted viz ala es a tukrozodes is erosebb lesz....ha szerencsed van, talan nem lesz szivarvany effektusod is.
Ezek mellett az UV-s uveget javasolnam. WhiteStone Dome vagy mas, olcso megoldas Alirol, Ebayrol.Inkabb egy jo tokot szerezz be, ami az utest elnyeli, csokkenti. Tehat ne 0,2mm vastag muanyag cuccot, ami a karcoktol ved. Nekem UAG Monarch bevalt, de tudom, ez sokaknak "bumfordi".
Kijelzore ha az uveg nem jon be, meg kiprobalhatod a foliat is (pl. Westend). Kevesebb macera, de az meg fel ev utan sargul. Ezt lehet nem fogod eszrevenni, mert hozzaszokik az ember az ido mulasaval. Tapintasa furcsa lehet es nem zsirtaszito.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest