- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nylacika
aktív tag
Végre a T-hez is megjött az ujjlenyomat frissítés...
-
nylacika
aktív tag
A Telekom már megint nem sieti el egyiket sem...
-
Macskasy
tag
Vajon ezen is ülni fog a Telekom honapokat, vagy csak ezt kapjuk meg és a normalis frissítéseken ülnek még kicsit ?
-
HaliGab23
senior tag
válasz
TODI1111 #2985 üzenetére
Lehet azért mertek nekem korlátlan mobilnetet adni, tudták úgysem tudom túltolni
Amúgy itt versenyez a telenor, hogy nála legyen az MVM, de már egyszer belekötöttek, hogy néhol még telefonálni sem lehet..
Na ezt már megoldották, talán a következő közbeszerzés előtt lesz 4G+ is... -
Üdv urak. Szemezek egy N10+al.
Olyan kérdésem volna hogy aki a Telenornál vette az független kapott?
Valamint az ujjlenyomat olvasó mennyire használható kijelző védő üveggel?
-
aggleány
addikt
A kicsi Note 10-nek érezhetően jobb a kamerája, mint az S10E-nek? Tudja esetleg valaki?
-
Teal'C
veterán
válasz
eladogeppc #2970 üzenetére
Bárki akinek exynoss 10+ a van. Gondolom lesz majd sima 10 re is.
[link]
Az első hozzászólásban lesz majd elvileg. Minden le van írva. -
Gabbana
aktív tag
válasz
sompetike #2964 üzenetére
Ezer lehetoseg van...robogo, auto behozatal, oszkar, veszel faanyagot, osszeraksz egy kocsibeallot, gyartasz asztalt, mittudomen. Nyilvan szerencse is kell, meg esetleg egy kereskedelem kozeli munkakor. Nem lehetetlen egyaltalan...sőt. pl veszel egy utanfuto trailert 400ert es nekiallsz menteni. Jobb ha forog mintha telefonban áll.
-
Teal'C
veterán
XDA-n nemsokára elkészül az Android 10 update.zip
-
bigsee
addikt
Amúgy nem mindegy, ki mennyit ad érte?
Amennyit akar!
Meg amennyi van!
-
Gabbana
aktív tag
Nekem az ár azért érte meg, mert én vagyok az első tulaj, vegig garantaltan ismert a telefon eloelete, nem kellett hitelkerelem, nem kellett h benne alljon 400.000 a telefonban(amit ha akarsz megduplazol egy honap alatt mas uzlettel, vagy joeg tudja, tipmixen).
Ha meg azt nezem h 4 evet kibir, 48 honap, kb 8000 havonta... nem tétel.Nekem pl a telefonom meg az oram egesz nap nalam van, magasabb prioritast elvez, mint egy új autó pl ami a parkoloban all az eletem 90%ában.
Sokat agyaltam rajta, kifizettem a vélelmezett megbizhatosagot.
-
Macskasy
tag
válasz
eladogeppc #2956 üzenetére
Én is s9+ról jöttem és ezt meg tudom en is erositeni, pedig német simmel roamingolok ausztriában, meg téreröm is alig van itt a határ mellett, de sokkal de sokkal jobb az Sot.
Egyszer volt beakadása csak, amikor éreztem hogy forr a zsebemben magától, de ilyet még az iphone 7 is csinalt egyszer kétszer.
Összességében nem is gondoltam volna hogy ennyivel jobb lesz az akku idő. -
telefonmágus
senior tag
-
Teal'C
veterán
válasz
telefonmágus #2953 üzenetére
Sajnos én tapasztalom kb megjelenés napjátol volt fent egy pont olyan telefon mint az enyém 305e ért jegelve senki nem vette meg és nem értékelte. Az eladónak 0 értékelése hozzászólása. Azért ez érdekes.
-
Teal'C
veterán
válasz
telefonmágus #2951 üzenetére
Ez azért van mert időről időre felbukkannak hirdetések amiket azonnal jegelnek hetekre kifejezetten nyomott áron. Elég gusztustalan húzás mind a vevő mind az eladók részére mivel az eladó nem tudja eladni a vevő meg heteket vár hátha lesz újra egy ilyen olcsó darab. Jó lenne valahogy ezt is szabályozni.
-
TODI1111
veterán
válasz
telefonmágus #2949 üzenetére
Ha hivatalos magyarországi viszonteladótól vette ( SES, Media Markt, extreme digital....) akkor most ennyi az ára.
-
Gabbana
aktív tag
Na én is csatlakozom a tulajdonosi táborhoz... Egy Note3-ról váltottam pár napja, ami még most is kiválóan működött, de már hiába vettem bele új akksit, lemerült egy óra alatt...most a kocsimban multimédialejátszóként él tovább.
Nem akartam ennyiért telefont venni (telekom 22*17000), de a céges Lenovo K6 kifejezetten jót tett a Samsung üzleti céljainak (totál kiakasztott, vásároltam).
- Nagyon meglepett a gyári fólia, egy ideig észre sem vettem, hogy van rajta. Érdemes erre még valami üveget rakni? Milyet?
- Fogalmam nincs a töltőkkel kapcsolatban, most cserélgetek mindent, se a csatlakozók se a teljesítmény nem jó... (Mit érdemes venni, van valakinek tapasztalata? Vezetékes kellene, meg egy autós)
- NFC tökjó, nem viszem a bankkártyám sehova
- felismeri az iratokat ha fotózom és beolvassa mint egy scanner
- a google hangalapú szövegbevitele is fantasztikus, minden szót megért, senki nem érti, hogy mostanában miért kezdtem el messengerben regényeket gépelgetni
- ez az üzenetjelző futófény is tök jól néz ki, simán használnám a értesítési led helyett, folyamatosan (nem csak egy pillanatra)
- ezt a Bixbyt nem annyira értem..Remélem kibír ez is 6 évet
-
TODI1111
veterán
-
HaliGab23
senior tag
Neketek sem működik a Note-on a Chrome megnyitott oldalak "csempék" formában?
Ha rányomok a nyitott lapokra akkor kártyaszerűen egymás mögé rendezi..
Az S10e-n, pedig már csempeszerűen, egymás mellé és alá.
Valamit állítani kell? Azt írják a neten, hogy az új chrome verzió már úgy rendezi, ahogy az S10e-n is tapasztalom (jóval átláthatóbb), de a Note-on mégsem. -
Scooter
tag
válasz
Kamikazeman #2939 üzenetére
Sajnos azt kell hogy mondjam a sötét oldalon ugyanez a helyzet. IOS alatt sem akar mindig a messenger értesíteni hogy hello valaki írt, meg vannak egyéb appok amik szintén eljátszák ezt sajnos
-
-
Kamikazeman
aktív tag
Reméljük az android 10 és/vagy a one UI 2.0 megoldja ezt. Régen mikor még romolgattam akkor is voltak ilyenek(ez még a kitkat-nél volt talán), de 4 éve a Note 5-el semmi ilyesmi nem volt és már nem is akarok hasonlókkal mókolni. Ezért hittem azt, hogy már ilyen biztos nincs, de van.
-
Sanraith
aktív tag
válasz
Viper26 #2931 üzenetére
Ez a videó meglepett. Az eddigi információk pont arról szóltak, hogy a vastag/mintás fólián keresztül rögzített ujjlenyomatokkal van a baj. Ahhoz képest ez új, kíváncsi vagyok, hogy mennyire reprodukálható.
Mondjuk ha emiatt a bankolós appból kitiltják a telefonom, akkor már keresem is az új bankomat..
-
bobace
addikt
válasz
Kamikazeman #2936 üzenetére
Időről időre ez előfordulhat akár beállításoktól függetlenül is. Aztán másik nap meg jól működik. Sajnos bosszantó, és kb meg kell tanulni élni vele.
-
F_Gergely
őstag
válasz
Kamikazeman #2929 üzenetére
Én használom mindegyik app-ot és egyikkel sincs ilyen jellegű problémám, nálad valami beállítás gond lesz.
-
Taci
addikt
válasz
Kamikazeman #2929 üzenetére
Nem kapcsoltál be véletlen valamilyen "takarékos módot"? Pl. Adattakarékos (Beállítások > Kapcsolatok > Adathasználat > Adattakarékos üzemmód). Vagy valami akksikímélőt (Beállítások > Eszközkarbantartó > Akkumulátor > jobb felső 3 pötty > Beállítások > Beállítások optimalizálása).
-
Viper26
nagyúr
[ÓRIÁSI A BAJ A GALAXY S10/NOTE10 UJJLENYOMAT-OLVASÓJÁVAL]
Ez tuti SW hiba?
-
102jenő
csendes tag
válasz
ateszapa748 #2914 üzenetére
Szia !
Pipecül összedolgoznak. Mondhatnám hibátlan. D2 charlie. Garmin connect alkalmazással. -
válasz
Kamikazeman #2924 üzenetére
Az android 9 ilyen, vagyis note9-en is meglesznek ezek a problémák.
-
F_Gergely
őstag
válasz
Kamikazeman #2924 üzenetére
ugyan azt a beállítást kell megcsinálni mint a gmail-re.
Ez nem a telefon hibája hanem kiméli az akkut és kilövi a feleslegesen háttérben futó alkalmazásokat, ezeket kell neked manuál beállítani, hogy fussanak a háttérben. -
Kamikazeman
aktív tag
Sziasztok! Note 5-ről váltottam Note 10-re. El vagyok ájulva, mert nagyon tetszik a méret is és minden egyéb. Viszont az értesítésekkel nagyon nagy baj van. Megtaláltam visszaolvasva a megoldást és a gmail-t meg is oldotta, de a messengert nem és az ebay is csak akkor jön meg, ha feloldom a képernyőt, pedig mivel ez utóbbi nagyon fontos nekem így nagyon bosszant. Már azon agyalok, hogy visszaviszem. Eleve gáznak tartom, hogy a usernek ilyennel tökölni kell, de hogy még így sem az igazi azt meg főleg. Kicsit még keresgélem a megoldást, de ha nem lesz meg, akkor megy vissza a boltba és visszalépek note9-re.(eredetileg azt akartam, de nem szeretem azt a bazi nagy méretet).
-
BossBoss
őstag
Létezik olyan, hogy gyári fólia vagy üvegfólia. Vagy van egy lista amit a gyártó ajánl? Most a gyári van rajt, de ha nagyon karcos lesz cserélném.
-
Pow
tag
-
bobace
addikt
válasz
ateszapa748 #2907 üzenetére
És milyen appot használtál? Mert oké, a Face ott van 2 órával, de miből jön ki maradék 7? Filmezés?
-
Taci
addikt
Makró módban elég nehéz "rávenni" a készüléket, hogy a megfelelő tárgyra fókuszáljon, ha az túl apró/vékony. Azzal én is szenvedek eleget, de "trükkel" mindig sikerül rávennem (pl. mellé teszem az ujjam, arra fókuszálok, zárolom a fókuszt rá, aztán egyszerűen csak a fotózni kívánt tárgy felé fordítom), hogy azt csinálja, amit szeretnék. Szóval ez nem egyedi eset.
Segíthet ilyenkor, ha professzionális módban használod, mert olyankor te állít(hat)od a fókuszt (is).Nem lehet, hogy túl közel vitted, már a fókusztávolságon is túl? Az a pont, ahol még rá tud élesíteni a kamera. Ha ettől közelebb viszed, hiába kattintasz rá, hiába próbálod manuálisan állítani, fizikailag nem fog tudni éles képet adni. Ilyenkor mozgasd hátrébb a telefont, egészen addig, amíg nem látod élesnek a tárgyat.
-
bcl
senior tag
Ez az, hogy nem úgy tűnik, mert nem oda fókuszál, ahová bökök...
A hétvégén egy nagyon jó képet tett tönkre ez, mert 20 percig szórakoztam, nem sikerült, és a család meg már ott hagyott kínjában...
Szóval nekem úgy tűnik, a fókusz nem, csak a fénymérés, amit állít, ha oda bökök a képen.
De lehet, hogy tévedek, csak éppen a téma volt a telefonnak "nehéz"... Makró lett volna, és minden áron a háttér lett éles, nem a virág... -
ateszapa748
aktív tag
Használja valaki Garmin órával. Erdekelne hogyan dolgoznak össze?
-
bcl
senior tag
Sziasztok!
Hol a túróban lehet megtalálni a tap-to-focus bekapcsolásának lehetőségét??
Most, ha a fényképezés közben a képerrnyőre bökök, akkor a kép fényerejét tudom zárolni, meg megjelenik alul egy kis villanykörte egy csúszkával....már mindenhol kerestem, és sehol, de tényleg sehol sem találom, hogy ezt hol lehet átállítani...
-
dodicsaba
aktív tag
Hol kell kikapcsolni hogy töltés közben ne legyen kijelzés kikapcsolt képernyőn? Tudja valaki?
-
Desimal92
csendes tag
válasz
ateszapa748 #2907 üzenetére
-
Sanraith
aktív tag
válasz
telefonmágus #2903 üzenetére
Igaz, de csak a kijelzőn van "rajtahagyós" fólia.
Én tettem a hátuljára is egyet.
-
bigsee
addikt
válasz
Bandeee007 #2898 üzenetére
Utóbbi időben eljátszottam a "Beállítások/Értesítelek/Ne zavarjanak" résznél, itt is érdemes kutakodni
-
dawez
tag
Sziasztok lenne egy kerdesem a keszulekkel kapcsolatban ( remelem nem baj ha rakerdezek) en is beszeretnek szerezni egy plus modelt a napokban es annyi lenne a kerdesem hogy a kijelzojen van gyarilag folia?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Poco X4 Pro - 6/128
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest