- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoninHun
csendes tag
Ezeket etel modban fenykepezted?
En ugy latom, h a note 10 fotos kepessegeit nezve fejlodott egyes teruleteken, masokon pedig visszalepes tapasztalhato, de ezek szoftveresen javitva lesznek szerintem. Remelhetoleg minel hamarabb. Note 8-rol jovok, emlekeim szerint ott is tobbszor javitottak az evek alatt a kameraszoftveren. Valoban blama, hogy indulaskor nem tudnak lerakni elenk egy stabilan jol mukodo szoftvert, de nem hiszem, h annyira rossz, hogy ilyen mertekben csalodottak legyenek nehanyan.
War. War never changes. RoninHun#2372
-
Teal'C
veterán
válasz
ForRedGlory #1485 üzenetére
Nem kell meggyőzni fentebb elismertem pl a note9 jobb képminőségét. De a bal oldali képből is a vágatlan képet rakja be.
Amúgy meg én nem vágom annyira de az
F1.5-F2.4 et mennyire lehet az F1.7 hez hasonlítani mert én próbáltam váltogatni az F1.5 és F2.4 között és ugyan olyan beállítások mellett drasztikus a különbség.[ Szerkesztve ]
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
mjani1172
addikt
Köszönöm.
-
Pythoncobra
tag
válasz
Memmaao #1484 üzenetére
Figyu, nem szorosan a (szerintem jogos) aggodalmaiddal kapcsolatos vélemény:
én már egy viszonylag sokat látott, megélt pali vagyok, igazából a tényleg fontos az a fotók alapján, hogy nagyon édes srácaid vannak, nőjenek nagyra egészségesen!(ha egy készülékcsalád két évvel [!] későbbi evolúciójának fotó képessége nem EGYÉRTELMŰEN JOBB, hanem nagyítóval kell elemezni, hogy nem rosszabb-e, az önmagában gáz!)
[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1485 üzenetére
már az elején megmondtam a frankot.. sajnos nem az igazi..
és van egy olyan érzésem h a Samsung Galaxy A 90 5G 2x pofán fogja verni a S10 illetve Note 10 fivéreket.. ha a SD 855 és Sony imx szenzorral jön..Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Sanraith
aktív tag
Most fotóztam/videóztam vele végig egy nyaralást. Az egyetlen problémám az volt, hogy sehogy sem sikerült jól elkapni a szuperlassítással egy ping-pong ütést. (Vagy túl korán, vagy túl későn sütötte el). Egyébként szép videók lettek. Sok "Super Steady"-t csináltam, és tényleg olyan, mintha gimbal lett volna a teló alatt. Én a képekkel is teljesen elégedett vagyok, bár tény, hogy nem szokásom a FullHD monitoron 12 MP-es képeken a pixelekre zoomolgatni.
-
-
bcl
senior tag
Sziasztok!
Lazán kapcsolódik a topichoz, meg kicsit szorosabban a költözés témájához a kérdésem:
Note 8-ról fogok költözni, remélhetőleg jövő héten.- a "biztonságos mappa" tartalmakat is átviszi a költözésnél? (képek, skiccek, stb...)
- Viber, Whatsapp "direktben" megy át, azaz a telefonok másolják egymás közt a tartalmat, vagy a Google-backup - visszaállítás lesz a menetrend?Reményeim szerint - mivel praktikusan ugyanaz az OS verzió megy most mind a kettőn - nem lesz túlságosan komplikált a dolog...
Kinek milyen tapasztalatai vannak?
Köszi!
(Kicsit elszomorít, amit a kameráról az utóbbi napokban itt olvastam, láttam, mert sokat fényképezek. De a 8-at rommá törtem, és közben egy munka is bejött, amihez a 10+ jó lesz, szóval kisnyúl, majd megtanulok együtt élni vele... )
-
válasz
oxide83 #1451 üzenetére
Neked gondolom mivel angliaban vagy snapis a note-od? Az mondjuk nem elhanyagolhato kep keszites szinten...
MÁS: en ma vettem egy s10e telot, predig nagyon hezitaltam a sima note on az meretben meg jo lenne. De ezek a kép parák elvettek a kedvem. Video keszitessel mi a palya nekem az fontosabb szempont valamivel mint a fenykep. Az s10e nagyon kaki belterben sajna video szempontbol. A kepekkel meg ugy ahogy elvagyok az s10e vel.
[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
MLA
tag
Sziasztok! Kis segítségre lenne szükségem.
2011 óta iPhone-om van, és ez idő alatt elég sok jegyzetem gyűlt össze, amit egyenlőre sehogy sem tudok a Note-ra varázsolni. Létezik valami megoldás vagy program? Egyenként picit sok idő lenne átírogatni... -
telefonmágus
senior tag
válasz
tamas.hdngy #1458 üzenetére
i3 is trágyadomb ha megnézed,újrahasznosított cuccok
Garanciás Telenoros TMobileos vagy független iPhone-t veszek,SAMSUNG bontatlan telefonokat veszek,előfizetéses is NON-STOP
-
Teal'C
veterán
válasz
Memmaao #1459 üzenetére
Hát pedig nem volt olyan sok fény, az elevenparkban voltunk és az asztalok fölé nem nagyon raktak világítást.
Ne haragudj de azzal a tejfölszőke hajjal semmi nem fog tudni semmit csinálni ebben a kategóriában ami elfogadható.
[ Szerkesztve ]
-
Teal'C
veterán
válasz
tamas.hdngy #1458 üzenetére
Azért nem olyan fényes csili vili mert a samu ujrahasznosított anyagból készíti és ez a matt design lett a védjegy korábban volt róla cikk.
-
Ne viccelj, itt tökéletes fényviszonyok vannak. itt jól teljesít a 2.4 apertúra. De amint rossz a megvilágítás, de nagy a háttér fény nem vált le 1.5re, szenved 2.4en. A nite 8 1.7 itt tökéletes volt.
nézzétek meg a hájat, vagy a póló árnyékait. Szoba világosság, azt ne mondjátok, hogy ide vaku kéne, mert kardomba dőlök!
[ Szerkesztve ]
My name is Bond, James... Dean.
-
tamas.hdngy
friss újonc
Engem mondjuk más nem, de kifejezetten zavar a kiegészítők pl az OTG vagy a töltő gagyi műanyagja..nem tudom ti hogy vagytok vele...ennyi pénzért legalább egy olyan minőség mint anno az s9+ os kiegészítőknél elvárható lenne számomra..
-
Akkor fog kijönni a szörnyű elmosás, ha valakit fotóztok, nem valamit. Egy arcon, hajon sokkal drasztikusabb, mint egy irodán.
Ma újabb hiba: hívás közben a képernyő vissza kapcsolt, amikor elvettem az arcomtól, de az érintő panel nem, mintha méga véletlen fül vezérlés ellen védené. Csak az újraindítás segített. Le sem tudtam rakni hívás alatt.
#oxide83: na mi van, elkezdett felszállni a rózsaszín köd?
[ Szerkesztve ]
My name is Bond, James... Dean.
-
Teal'C
veterán
Ne zaklasd a részletekkel mint ahogy azzal sem hogy ellenfényben fényképeztem. Amúgy meg nem állítom hogy tökéletes de aki ennél többet akar az vagy felkapcsolja a villanyt vagy vesz egy dslr gépet.
De mellesleg ha azt vesszük alapul hogy a rács és felette a klímagerenda csíkjai full kivehetőek ami amúgy a kép lényege volt akkor nem értem mi a gond.[ Szerkesztve ]
-
válasz
Roland861010 #1449 üzenetére
Azért az feltűnt, hogy a korábbi képen el van sötétítve a szoba, a tiéden meg besüt a nap? Plusz nálad ki van égve a világos ablak.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Teal'C
veterán
válasz
Roland861010 #1449 üzenetére
Azon a falon ilyen tapéta van, és a menyezet rücskös és koszos is.
[ Szerkesztve ]
-
oxide83
aktív tag
Azért az nagy érvágás hogy sem a 2x optikai zoom sem a széles látószögű kamera nem érhető el pro modban sem a lightroomban. Azért ez szemétség a Samsung részéről....mocskos lustaság és hülyének nézik az embert ezek szerint. Nem tudom ki mennyire szeret RAW képeket csinálni (én sűrűn) de ha ezt előre tudom nem veszek ilyen telót. Sőt úgy látom videózásnál sem érhető el az optikai zoom és a széles látószögű?
[ Szerkesztve ]
-
mjani1172
addikt
válasz
Roland861010 #1447 üzenetére
Tudom, ezt mondtam, de
te és a robot vitatkoztatok hogy milyen jó a fotó.[ Szerkesztve ]
-
Teal'C
veterán
válasz
Roland861010 #1447 üzenetére
-
mjani1172
addikt
válasz
Roland861010 #1445 üzenetére
"Végig néztem Nánási Pál fotográfus műsorát csak samsung s10 és s10+ használ sok esetben.
Brutális képeket csinál de lehet csak véletlen.
Érdekes, hogy neki megfelelő. Itt meg mindenki nála jobban tud fotózni.
Írtam már, hogy biztos van hibája a fényképezőgépnek de inkább az emberek a bénák."Nem én mondtam, de talán ide vonatkozik.
[ Szerkesztve ]
-
Roland861010
veterán
Tegnap este össze mértem a kamerát egy xr-el hát oké világosabb lett a note képe de az xr részletesebb volt...
Ez elég szomorú szerintem.. -
A mai update-tel jóval gyorsabb lett az ujjlenyomat olvasó.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Teal'C
veterán
Vettem ma egy ilyen telefontartót [link]
Fel is raktam a műszerfalra pont velem szembe.Azt kell mondjam minden pénzt megért. Nem takar ki nem zavar és nem tereli el a figyelmet sem. Atomstabil, van hozzá egy öntapadós alátét amit fel kell ragasztani és erre tapad rá az eszköz alján lévő zselatinos gél.
[ Szerkesztve ]
-
Titana
tag
A világító szélek mindenkinek működik, mert nekem akárhogy állították be az üzletbe nem működött.
-
Ðávid
aktív tag
válasz
Picur882 #1429 üzenetére
Nem kerül bele a Start menübe? Ha jól emlékszem az asztalra is tesz egy parancsikont. Ha egyik helyen sem találsz semmit, akkor érdemes lenne megkeresni a telepítési könyvtárat és megnézni, hogy ott van-e a program mappája. Nekem a gépemen Windows 8.1 van és ezen az útvonalon érhető el:
C:\Program Files (x86)\Samsung\Samsung DeXSzerk.: Most látom, hogy megoldódott a helyzet, csak elfelejtettem lefrissíteni az oldalt a hozzászólás megírása előtt.
[ Szerkesztve ]
-
Picur882
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget! Telepítés elején kivettem a pipát a futtatás elől, igy sikerült.
Samsung Galaxy Z Flip 6, Garmin Vivomove Trend
-
beteg
őstag
-
Sanraith
aktív tag
válasz
Picur882 #1429 üzenetére
Próbálta már újraindítani?
Telepítés után pedig elvileg az asztalra is kellene ikont csinálnia, meg ha jól emlékszem, az értesítési sávba is berakta magát. Megpróbálhatod csak simán rádugni a laptopra a telefont, hátha arra feléled a DeX is. (A telefon képernyőjén engedélyezni kell a hozzáférést, hogy használható legyen a DeX.) -
Picur882
csendes tag
Sziasztok! Visszaolvastam a topikot, de nem találtam választ. Feltelepítem a laptopomra a dexet, mégsincs sehol. Pedig a telepítés végén kiírja, hogy rendben. Már frissítettem mindent amit csak lehet, de mégsem sikerül. Előre is köszönöm a válaszokat!
Samsung Galaxy Z Flip 6, Garmin Vivomove Trend
-
Nekton
aktív tag
válasz
Juhaszatti #1252 üzenetére
Nincs csepptöltés sem! Lítiumos akkukat tilos csepptölteni.
-
Sanraith
aktív tag
válasz
Kozmatyi #1424 üzenetére
A kisbuszos videó viszont pont 30fps-es, szóval arra nem érvényes az előző hozzászólásom.
Más:
Ti figyeltétek, hogy mennyire tippeli jól a hátralévő időt a vezeték nélküli gyorstöltés? Én úgy vettem észre, hogy feleannyi időt ír ki, mint amire ténylegesen szüksége van. Az új Note10-hez való Charger Stand-del, és a Samsung Wireless Power Bankkal is ezt csinálja.[ Szerkesztve ]
-
doooo
veterán
válasz
MultiDoodad #1420 üzenetére
Nem vicc, csak senki nem hajlandó az app-jait normálisan optimalizálni ezekre az SoC-kre, függetlenül hány 10 millió van belőlük piacon... Egyébként nem véletlen, hogy az AMD-vel közösen fejleszt saját GPU-t a Samsung, nekik is elegük van a Maliból... CPU-ban ettől függetlenül bőven megállják a helyüket, egymagos erőben például csak az Apple előzi meg őket valamennyire, na meg a Kirin-eket így is lehagyják rendszeresen, mindenben, és amúgy is nagyrészt kihasználatlanok ezek a csúcs SoC-k, abszolút elég mindenre ez is. Persze jogosabb lenne valahol, ha mindenhol ugyanazt kapnák a felhasználók, de mit lehet tenni... (S6 széria mindenhol ugyanazt kapta, mivel az S810 kész rémálom volt, abban az évben az Exynos 7420 mindent alázott).
-
Sanraith
aktív tag
válasz
Kozmatyi #1421 üzenetére
A linkelt videó 24 fps-sel lett feltöltve. A note 30/60/... fps-sel tud rögzíteni. Amit te látsz, az a vágás utáni framerate konverzió miatt keletkezik. Ha a forrásanyagot nézed, vagy annak megfelelő formátumban töltöd fel youtube-ra, akkor semmilyen frame drop nincs.
-
MultiDoodad
aktív tag
Szerintem itt elsősorban a kamera a legkisebb probléma, sokkal jobban zavar engem az hogy eu-ban nem a S. 855-s verziók vannak. Pedig minden teszt kivétel nélkül azt mutatja hogy, mint akkumulátor időben, mint teljesítményben jobb a S 855 a Exynos 9825-től. Nem beszélve hogy a Exynos-hoz azt az Istenverte Mali GPU-t teszik .... Vicc az egész.
-
kakuk100
őstag
válasz
Roland861010 #1416 üzenetére
Nem kellene feltétlen, csak úgy értelmeztem, hogy azt feltennéd. Én is feltenném ha lenne csak úgy.
-
Titana
tag
Szia, tényleg legtöbbször ez van, hogy aki iPhonos az az Androidot szídja, akik Androidos a az pedig az iPhont, szerintem mindegyiknek van jó és rossz oldala én mind a kettőt imádom ezért is van, hogy soha nem tudok dönteni a két rendszert között, illetve inkább úgy mondanám, hogy a Note széria és az iPone között.
-
Kozmatyi
csendes tag
válasz
oxide83 #1412 üzenetére
Fényképekben nem látok nagy különbséget, kinek melyik tónus tetszik jobban. A wide angle, és a super steady egyértelműen az iphone fölé nő, de a vidók... Frame drop az valami elképesztő gáz a samunál. Azt azért látni kell, hogy a szifon már 1 éves, az összehasonlítás inkább az új 11 pro-val lesz releváns.
szerintem!Kozmatyi
-
kakuk100
őstag
válasz
Roland861010 #1399 üzenetére
Szia!
Már van Gcam a Note 10 + ra? -
tomson67
tag
Ez jó hír, nálam a tartalomfogyasztás, a nagy bazi, jó kijelző a lényeg és nekem bejön a Samsung felhasználói felülete is, a DEX és a toll pedig hab a tortán. Tudom, hogy nem fogom megbánni a váltást!
A Gcam-ot azért kipróbálom, bár én gyári programokkal szeretem használni a telefonjaimat, csengőhangot és hátteret sem módosítok rajta, ez van becsípődve, vagy a gyártó ráérzett arra, hogy mi a jó számomra!
I was trojan...
-
beteg
őstag
válasz
tomson67 #1405 üzenetére
Westendben kipróbáltam, melyik tud jobb képet. Mellé raktam a S10+om. A telefonon képminőségben nem láttam nagy különbséget. Talán a Notr 10+ érzékenyebb volt a fényekre. Hangyányit tűnt rosszabbnak.
Viszot a kijelzője miatt azonnal, egyértelműen "BBBBBBB"
Szóval csúnyán a Note nyert nálam. Bár ennyi pénzért tényleg @#$% adhatnának jobb kamerát is.Mber_19953
-
oxide83
aktív tag
Most mit magyarázol bele sületlenségeket a szövegembe, az akkuidőn kívül így van, megvagyok elégedve a telefonnal, most miért baj az hogy többre számítottam egy 4300-as akksitól? De attól még jobban bírja mint egy XS Max! Az a gond a megmondó ember itt te vagy, csak nem ismered fel a saját fajtádat.....
-
tomson67
tag
Augusztus 9 után két elkeveredett megrendelés után hétfőn végre megérkezik reményeim szerint a Note 10+-om. Ha megüti azS10+ szintjét kamerában, akkor elégedett leszek.(Hozzáteszem, előtte XS Maxom volt, az azért jobb volt kamera szempontból.)
Unokahugomnak viszont P30 pro van, elkértem tőle pár tucat kattintásra, alapbeállítások mellett olyan képeket lőttem vele, hogy nekem mondhat bárki bármit, az a mobilfotózás királya. ( Szerintem.) Mégsem kellene, mert nekem nem az az elsődleges szempont a választásnál,viszont nem vagyok elvakult, sokkal-sokkal jobb képeket lőtt, mint előtte bármi, amivel dolgom volt.. De mondom, ha az S10+ nem túl magas színvonala marad a Note 10+-nál, az nekem elég.I was trojan...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
oxide83 #1402 üzenetére
Nem néztem én be semmit, ellenben pont ezt tudnám írni csak fordítva, és BÁRCSAK ezt írhatnám a Note-ról.
Nem tudom milyen monitoron nézed a képeket, de én nem egy két filléres ganékon dolgozok sok éve már.
Ha meg nálad valóban rosszabb volt az xs képminősége, mert úgy egyébként elég sokan panaszkodnak a note képminőségére itt a topikban is, de főleg sztrádaszerte, akkor nálad hardverhibás volt az xs max kamerája
.
Pont ezt írtam, hogy emiatt már a tököm tele van, hogy valakinek mindig lesz rá elfogult REvéleménye. Akármelyik topikba írok egy tetves kritizálást, legyen az iphone, valaki(k) mindig ugrik rá, hogy márpedig az B+ nem úgy van.Egy a lényeg, van szemem, használom mind a kettőt, nem akármilyen hardvereken, vagyis ne nekem ne írd a "frankót", mert ebből/ezekből egy szó nem igaz. Egyébként meg így kezdted:
Xs Max-ról jöttem eddig az akkuidőn kivül maximálisan elégedett vagyok a telefonnal.
Erre írtam, hogy a note jobban bírja, mint az XS max. Erre ez a véleményed is változott...
Akkumulátor (írtad, én is tapasztaltam, hogy valamennyivel hamarabb lemerül az iphone)
Pont az ilyenek miatt nem ér semmit egy szakmai fórum, az elfogultság és a mindenáron bevédés lett a prohardver lapcsalád, a sok ilyen frankón megmondom a tutit(ahogy írtad) userek gyűjtőhelye. Régen itt ilyen nem volt.
[ Szerkesztve ]
-
danieltailor
csendes tag
Aki a kamerát fikázza az ne a mobilarénás ostoba leírást olvassa el hanem nézze meg a DXMARK teszjét ahol épp 1 ponttal előzi az agyondícsért p30 Pro-t!
-
oxide83
aktív tag
Azért az több mint túlzás, hogy az XS Max elkeni a note 10+ száját, valamit nagyon benéztél. Egyedül a stereo hangszórók jobbak az Iphone esetében mert több mélyet tudnak generálni de minden másban elmarad a note 10+tól.
Akkumulátor (írtad, én is tapasztaltam, hogy valamennyivel hamarabb lemerül az iphone)
Kijelző (Note 10+ kenterbe veri)
Android (khm ez óriási viták tárgya de hadjuk már az IOS-t)
Fényképező (van ultra széles lencse, a 2x optikai zoom szétveri az iphone ugyanazon módját, az Iphone-nál a 2x optikai zoomban ha belenagyítasz azonnal egy nagy paca lesz minden, éjszaki mód és stb.)
Ár: 1 éves Iphone fostalicskára elkérnek kezdőárnak 380-400 ezret
Külső: rakd egymás mellé a két telefont...meglátod
és stb hagy ne soroljam......Örültem hogy megtudtam válni az XS Max-tól 8 hónap után.....egy kísérlet volt, többet a büdös életbe, majd ha talán észszerű áron adják a szarjaikat.
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
telefonmágus #1396 üzenetére
Az még a "mindjárt megjelenő" PRO után sem lesz jó árban, nem jellemző egyszerűen az "ájfonokra", hogy egy új megjelenésekor, brutális árzuhanásba kezdenének. Sőt, szinte alig változik valamit. Egy már őskövületnek számító 32gb 6S is, több mint 100 ezer a mai napig.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Házon belül technológiai szempontból jelentős előrelépés a Note10 széria, csak pont nehéz marketing szempontból kommunikálni. De nyilván senki nem gondolja komolyan, hogy az AR-firka kerül ennyibe.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest