Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gabbana

aktív tag

Na én is csatlakozom a tulajdonosi táborhoz... Egy Note3-ról váltottam pár napja, ami még most is kiválóan működött, de már hiába vettem bele új akksit, lemerült egy óra alatt...most a kocsimban multimédialejátszóként él tovább.

Nem akartam ennyiért telefont venni (telekom 22*17000), de a céges Lenovo K6 kifejezetten jót tett a Samsung üzleti céljainak (totál kiakasztott, vásároltam).

- Nagyon meglepett a gyári fólia, egy ideig észre sem vettem, hogy van rajta. Érdemes erre még valami üveget rakni? Milyet?
    - Fogalmam nincs a töltőkkel kapcsolatban, most cserélgetek mindent, se a csatlakozók se a teljesítmény nem jó... (Mit érdemes venni, van valakinek tapasztalata? Vezetékes kellene, meg egy autós)
    - NFC tökjó, nem viszem a bankkártyám sehova
    - felismeri az iratokat ha fotózom és beolvassa mint egy scanner
    - a google hangalapú szövegbevitele is fantasztikus, minden szót megért, senki nem érti, hogy mostanában miért kezdtem el messengerben regényeket gépelgetni
    - ez az üzenetjelző futófény is tök jól néz ki, simán használnám a értesítési led helyett, folyamatosan (nem csak egy pillanatra)
    - ezt a Bixbyt nem annyira értem..

Remélem kibír ez is 6 évet :R

Az életben nincs felesleges tapasztalat...

Új hozzászólás Aktív témák