- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 7 - nota bene
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sterby79
tag
válasz telefonmágus #1590 üzenetére
Az enyém XEH 256os fekete és van benne OTG
Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Galaxy S24 Ultra, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
-
allein
addikt
Sziasztok. Mit lehet tudni erről a tipusról: SM-975fzsgx?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
telefonmágus
senior tag
válasz sanyijedi #1588 üzenetére
Lehet színfüggő,az ezüstbe tesznek a feketébe nem vagy nem értem
8806090028038 (N10+ 256 Aura Black) nincs,amit 2dbot kinyitottam
Akinek van ilyen XEH 256os fekete,és volt a dobozban OTG,nézze már meg a dobozon ezt a 88060....as kódot
[ Szerkesztve ]
Garanciás Telenoros TMobileos vagy független iPhone-t veszek,SAMSUNG bontatlan telefonokat veszek,előfizetéses is NON-STOP
-
őstag
-
telefonmágus
senior tag
Most került a kezembe 2db XEH független N10+ fekete 256os ,és tényleg ezekben nincs OTG átalakító
A DBT német függetlenekben van,mindben eddig
Úgy látszik ezért"olcsóbb" a XEH magyar
Garanciás Telenoros TMobileos vagy független iPhone-t veszek,SAMSUNG bontatlan telefonokat veszek,előfizetéses is NON-STOP
-
sagit
veterán
Tokokhoz saját tapasztalat :
Gyári clear view : szuperül néz ki, jó a forgása, vastagitja a telefont, a plexi rész karcolódik, de ami a legroaszabb szerintem hogy kényelmetlen vele a baloldali Power gomb nagyon
Gyári bőr: remek anyag, elegáns vele a telefon, ez van most is fent, nekem tetszik.
Még 2 spigen tokot vettem, az egyik fals vétel volt, véletlen Note 10+ra vettem meg(rugged armor). Se kinézetre se fogasra nem jött be.
Viszont a másik, na az már tetszik! (liquid air) telefont nem vastagitja túlzottan, jó fogása van, jól is néz ki, sarkaknal szuperül véd.
Illetve az 5. Egy valami "thin fit" tok a páromnak (ő is vett egy sima note 10-et, annyira megtetszett az enyém neki)
Kb semmit nem véd esesnel, de tényleg vékony és szuper a tapintása
[ Szerkesztve ]
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
simii
tag
Igazad van, ez a változó apertura lehet a bibi..Ez a cikk tök jól összehasonlítja a fix 1.7 és a változó 1.5/2.4 különbséget a Samsungoknál, amikor megjelentek.
[link]
Akkor gyakorlatilag az S8/Note8-ban volt utoljára a legjobb foto rendszer, legalábbis élő fókusz/nappali képek esetén[ Szerkesztve ]
Life is short. Play more.
-
_ak_
addikt
S széria multipack háttereit nem lehet áthozni a Notera.
Bónusz kérdés a Noteon lévő multipackból nem lehet kiszedni a virágokat?
[ Szerkesztve ]
Let's begin, de gozaimasu!
-
RoninHun
csendes tag
-
MODERÁTOR
válasz telefonmágus #1563 üzenetére
Snapis nem lehet EU-s.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
RoninHun
csendes tag
válasz telefonmágus #1574 üzenetére
A 10+ 12 csak gigas lehet nem?
War. War never changes. RoninHun#2372
-
Teal'C
veterán
válasz telefonmágus #1572 üzenetére
[ Szerkesztve ]
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
telefonmágus
senior tag
-
Teal'C
veterán
válasz telefonmágus #1570 üzenetére
A Német és Angol Samsung oldalán is exynos az 5G változat és 1 sim.
-
telefonmágus
senior tag
Sammobile szerint n976b snapdragonos
-
telefonmágus
senior tag
-
spider80
őstag
válasz telefonmágus #1563 üzenetére
Snapist Magyarországon még pénzért sem javítanak, nemhogy garanciaban. Alkatrész sincs hozzá nekik. Lehet akármilyen papírod sajnos :(
[ Szerkesztve ]
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
RoninHun
csendes tag
-
RoninHun
csendes tag
válasz telefonmágus #1560 üzenetére
Nekem N976B van. Az 5G-s, de en az Egyesult Királyságban elek, itt "van" halozat hozza.
War. War never changes. RoninHun#2372
-
telefonmágus
senior tag
válasz telefonmágus #1562 üzenetére
EU-s lesz Snapis ha minden igaz
-
MODERÁTOR
válasz telefonmágus #1560 üzenetére
Miért lenne? Miért jó ha van egy 400 ezer forintos mobilod garancia nélkül?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
telefonmágus
senior tag
Van már itt valakinek az N976B típus?
Nekem pár nap múlva érkezik
-
MODERÁTOR
válasz thomas1997 #1558 üzenetére
Mert ugyanolyan fénynél nem egyformán szeretjük beállítani a kijelző világosságát. Ezért tanulja, hogy te személyesen hogy szereted.
-
thomas1997
csendes tag
válasz HaliGab23 #1555 üzenetére
HaliGab83,danisuto köszönöm a választ!
Fene se gondolta volna, hogy ezt is tanulja... . Nemértem ebben mi tanulni való van.
Leginkább akkor szórakozik, ha mondjuk lekapcsolom a lámpát. De remélem hozzászokik, hogy levegye . Tényleg nincs meg, csak pár napja amúgy.
Köszönöm mégegyszer -
danisuto
csendes tag
válasz thomas1997 #1554 üzenetére
Az első pár napban tanul. Aztán majd jó lesz és beáll magától.Nekem 1,5 hete van meg és most kezdett el jól viselkedni.
-
HaliGab23
senior tag
válasz thomas1997 #1554 üzenetére
Nem teljesen azt csinálja magától, amit én akarok, de kézzel utána lehet húzni, és rövid időn belül azt betanulja, amit egy adott háttérfény mellett én gondolok.
Nekem reagál elég gyorsan.
[ Szerkesztve ]
Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
thomas1997
csendes tag
Sziasztok!
Nektek jó az automata fényerő szabályzás? Nekem lomhán reagál. Vagy épp elfelejti visszavenni a fényerőt. Ha ki-be kapcsolom az automata fényerőt, egyből leveszi. -
Teal'C
veterán
válasz yodamester10 #1551 üzenetére
S10+ hoz vettem már. Nagyon jól néz ki. És semmivel sem vastagabb mint a sima tok.
-
yodamester10
őstag
Vett esetleg ilyet valaki?
-
nbukta77
addikt
Be leptem en is egy 10 plus- al.
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
-
Teal'C
veterán
válasz MultiDoodad #1524 üzenetére
Nekem van egy fehérben de nem nekem való mert zavar a kihajtható rész.
-
addikt
válasz sompetike #1536 üzenetére
Dizájnra nagyon szeretem ezeket a pitaka tokokat, szinte mindig ebben volt a 8, de sajnos semmit nem véd. Nekem 2x volt benne biztosításos kijelző csere, pedig nem esett nagyot. És sajnos az autós qi töltőjük sem az igazi, kis napsütés és már le is áll.
My name is Bond, James... Dean.
-
_ak_
addikt
válasz Mikulásbá #1532 üzenetére
Én hirtelen a Neo változatra gondoltam, ez nem tűnik rossznak, ennek is van rece a szélén?
sompetike Pitakáról csak jót hallottam, de a mágnes nem zavar be? Nillkin mágneses Note8-nál zavarta a ceruzát, meg az autóban van Android Autó így nem is használnám ki rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
sompetike
aktív tag
Én ezt a [tokot] akarom megrendelni,de még nincs meg a telefon addig várok vele,vagy egy színes Spigen thin fit-tokot...
n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
_ak_
addikt
Köszönöm a tippeket a tokokra,
Clear view, bár tetszik, biztos nem lesz, mert nekem nem jó a kihajtós
A Patchworks tetszik, de valami vékonyabbat keresek, mindenestre megjegyzem.
A Spigen crystal nem műanyag hátul, nem karcolódik?Igazából Pale tokot akartam tegnap rendelni, mert az jó, bár az sem annyira vékony és nincs is még Note10-re. Ezért is gondoltam, hogy addig -nétek vmi. gyárit, csak akkor legalább az legyen könnyebb, vékonyabb.
-
Sgarrista
tag
Sziasztok !
Be léptem Én is a klubba egy Note 10-zel. Vodás , 263 ezer volt kp-ba
Iphoneről jövök, kicsit furcsa de eddig egész jól el vagyünk.
Nekem volt minden a dobozba.
Egyenlőre mindent meg tálaltam, ha valami hiányzik akkor kérdezek. -
_ak_
addikt
Vajon melyik toknak lehet jobb a fogása, melyik lehet vékonyabb. A gyári szilikon, bőr vagy átlátszó (TPU)?
Bár a protectivenek is jó a fogása, de azért hiányzik a telefon vékonysága.Spiegen thin fit van még máshol, meg majdnem minden telefonomhoz volt Nillkin nature, de ehhez most nem láttam.
-
nagyúr
Üdv!
Próbáltátok már a wireless töltést Note 10+-ről?Pl. a Watch-ot tölti,ami viszont a wireless power bankról nem veszi a töltést.Ez is már gyártói spec. lenne?
-
_ak_
addikt
aodNotify play update:
With Samsung's recent september software update problems on Note10+ are finally fixed!
Installing the software update is recommended!
Lighting effect:
• Note10+ fixed
bár én csak az AOD részét használom.Let's begin, de gozaimasu!
-
F_Gergely
őstag
Nekem is 10-20 megas kepeket csinal. Szerintem azert lehet, mert be van kapcsolva, hogy a kep keszitese elotti par masodpercet is rogzitse mint egy video Igy bar az eredmeny jpg, de tartalmazza a kep keszitese elotti 1-2 masodpercet mint egy video. Nem rossz cucc csak megdobja a kepek meretet, nem is kicsit.
-
doooo
veterán
Gusztusosabbnak néz ki a Note8-é... de egyértelmű, hogy a színhűség a 10-esen a jobb. Note8 mindig sárgás árnyalatú képeket csinál, minden helyzetben. Kivéve este, akkor meg épp, hogy fakóbb a kelleténél. Viszont a színárnyalaton, és a fókuszterület nagyságán (ami valószínűleg abból adódik, hogy nem pontosan egyeznek a két kép elkészítésének körülményei; más szögből (ez egyértelmű), kicsit más távolságból készültek, stb) túl megegyeznek. Visszalépésnek egyáltalán nem nevezhető.
[ Szerkesztve ]
-
doooo
veterán
"és ezért volt minőségi esés a Note 9 esetében is, mert ott jött be ez a kétféle apertúra egy kamerában téma."
Pedig nem volt minőségi esés Note 8 és S9+ között, ahol eredetileg debütált az új fejlesztés... Volt több teszt is amiben az S8, Note8, S9+ volt "ringben", és bizony jobb volt az új, változtatható apertúrás S9+. Szinte mindenben, színben, fényben, részletességben ha nem is jobb, de ugyanolyan, és így tovább. Egyszerűen "csak" arra kell ügyelni, hogy mikor kapcsoljon át melyik apertúrára. Valószínűleg ezt kellene szoftverfrissítéssel javítani a Note10-en. -
őstag
válasz MultiDoodad #1511 üzenetére
Azért ezeket a képeket teljes felbontáson kéne megnézni, mert ebben a méretben nem lehet reális képet alkotni.
Másrészt meg az esti városos képen kívül mindenhol sok a fény. És ebben az esetben simán felveszi a versenyt a mobil kamera egy fényképezőgéppel is, főleg, ha valaki tud manuális beállításokkal is fotózni. Ez nem Snapdragon, vagy Exynos kérdése.
Csak ugye nincs szabad zoom, ami nyilván a mobil kategóriában jelenleg nem is elvárható.[ Szerkesztve ]
Icewolf || kósza ||
-
őstag
Ennyit tud a szenzor, meg az optika.
A fényérték az nem lineálisan változik. Az f/1,5 az sokkal több fényt enged be, mint az f/2,4. Most pontosan nem fogom megmondani az arányszámot, de nem lineáris a különbség."A szabványos rekesz számértékek a következők:
1; 1,4; 2; 2,8; 4; 5,6; 8; 11; 16; 22; 32; 64
A következő érték mindig 1,4-szerese az előzőnek, és így rekesznyílás felülete is feleződik, és a vetített kép fényessége is feleakkora lesz. A kisebb számértékhez nagyobb átmérőjű nyílás, és ezáltal nagyobb fényerejű vetített kép tartozik. A kisebb szám nagyobb fényerőt jelent. Ahogy haladunk jobbra a fenti felsorolásban, a következő érték beállításával kapott vetített kép fényereje mindig fele az előző értékkel kapottnak."Aki egy kicsit jobban el akar mélyedni a témában: LINK, LINK
Ezek a kicsi CMOS szenzorok sajna ennyit tudnak. És ezen szoftveresen is csak annyit lehet javítani, hogy alacsonybb ISO, hosszabb záridő kihasználása, ha már egyszer van optikai stabi, azt használja ki a telefon.
Mint korábban írtam a Panasonic Fz-150 gép ISO 200 felett felejtős. Pedig, abban nagyobb szenzor van, mint ezekben.Amíg van fény, és az ISO 100 alatt marad, álleejtős képeket tud a rendszer, afelett háááát...
De ez nem mobilfüggő. A P30 pro, vagy a Mate 20 pro is kűzd ezzel.
Ez az összed bridge gép betegsége is amikben 1/2,3-as szenzor van. Sőt, szmély szerint a micro 4/3-os rendszereket sem tartom sokra, mondjuk sokat fejlődtek a legutóbbi találkozásunk óta. Amikor a Panasonic kidobta az Fz-1000-et 1"-os szenzorral a bridge kategóriában, brutálisan javult a képminőség (nagyobb szenzor, nagyobb fényérzékelő egység, ami egységnyi idő alatt több beeső fotont tud érzékelni). Persze ehhez az optika mérete is növekedett, mert a kisebb szenzorhoz alkalmazott lencserendszer nem volt alkalmas a nagyobb érzékelő átfogására. Így az egész gép nagyobb. Mobilban a vastagságot kéne növelni, az meg mostanában nem divat.Ebből a szempontból ez a két féle apertura a Samsungnál kapufa, ha nem tudja jól használni a szoftver. Mert ahol lehetne f/1,5, ott azt kéne nyomnia kicsit hosszabb záridő mellett is. Azért van az optikai stabi, hogy ezt kompenzálja, és meg lehessen tartani a gépet bemozdulás mentesen magasabb záridő mellett is.
Ezért jobbak a Note 8 képei, mert az fix f/1,7-et használ, tehát több fény esik a szenzorra, így alacsonyabb ISO használata lehetséges, és ezért volt minőségi esés a Note 9 esetében is, mert ott jött be ez a kétféle apertúra egy kamerában téma.Persze manuálisan ez mind kompenzálható, csak az már nem a shot and go kategória...
Icewolf || kósza ||
-
MultiDoodad
aktív tag
[link] Azért érdekes hogy a snapis 855-ö Note 10+ ennyire brutálisan jó képeket készít, esküszöm a szobában készült fotónál azt hittem hogy a homályosabb kép a note készítette.
Bár engem egyáltalán nem foglalkoztat a kamera téma, mivel amit most tud az is bőven elég. Ha többire van szükség akkor kell egy komolyabb gép. -
Teal'C
veterán
válasz Memmaao #1506 üzenetére
Én nem vagyok szemellenzős és én csak arra reagálok amit ti kezdtetek és folytattatok. Mellesleg én senkit nem győzködök inkább kérdezek infókat a fénykép helye, környezeti viszonyok stb... nekem most is megfelel aztán a többit javítják minden telefonon így volt és így is lesz szerintem.
De akkor felejtsük el az egészet."Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
addikt
A két képből ugyan annyi van kivágva.
Egyébként meg basszus, most mi a francról beszelünk?? Két héttel egy flagship indulása után attól hangos a fórum, hogy csinál e olyan jó képet, mint egy két szériával korábbi elődje. Ez gáz. Még ha sokan annyira szemellenzősek is, hogy inkább a kognitív disszonanciát alkalmazzák, mert hát amúgy ez a telefon brutál jó!
[ Szerkesztve ]
My name is Bond, James... Dean.
-
simii
tag
válasz Sanraith #1501 üzenetére
Nem, a hús közepére fókuszáltam. A Note 8-nál minden éles, a Note10+-nál vadászni kell az élességet, de még ha húst el is fogadjuk, a zöldség a tányér elején már homályos fakó valami.
A meleg tónus igaz, ez egyéni preferencia, nekem a fókuszterülettel van bajom.
-
simii
tag
válasz RoninHun #1500 üzenetére
Nem étel mód, az sajnos botrányos még Note 8-on is
Sima portré (élő fókusz), valahogy a Note10+ -nak kisebb a fókusz területe, nézzétek a zöldséget a tányér elején.
Egyébként hasonlóan látom, van visszafejlődés, egyedül HDR, éjszakai, ultrawide tekintetben veri a piacot.
-
Teal'C
veterán
A másik kérdésem mitől lesz másoknak 20mb jpeg egy kép nekem meg 3-4mb?
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Apple notebookok
- Interactive Brokers társalgó
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- Mikrotik routerek
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- E-book olvasók
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest