- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
telefonmágus #2161 üzenetére
NAh az is egy szép teljesítmény
Én újonnan vettem , most van benne 40 ezer és csak éves kötelező szervizet látott, remélem ez jó darabig így is marad
-
2017-es toyota rav4 hybrid nincs semmi hiba , ezért vettem toyotát
-
Persze ezis egy nezopont. Nalam sem abbol all a nap hogy orankent fogom es fotozom a gyerkocot. Viszont mikor olyan szitu van akkor nagyon bosszanto egy ilyen osszegu telonal ezafajta vegeredmeny. En nagyon sajnalom , mert akartam venni sima 10est de igy nem vallalom be , marad a szifon.
-
válasz
mihail38 #2074 üzenetére
Persze, mindenkinek masok az igenyei rendben van ez. Nekem ez a kamera keves , lehetne ez sokkal jobb. Tyutyun teljesen vallalhato kepek vannak az SD verzional tobb tesztben is, azzalmelegedett lennek. Viszont ez nekem nagyon gyenge. Magan velemeny. Jo keszulek ezt maximalisan alairom, viszont az akkor is ultra gaz hogy tenyleg egy note 8 jobb kepeket keszit. Raadasul nem is nuansznyi kulonbsegrol van szo. Kerdes vajon lesz a javiatas hozza es , ha lesz mikor.
-
Hogy latjatok javult valamit a kamera? Videot full hd/60 fps alatt korrektnek mondhato? Most egy s10e hasznalok de hezitalok egy sima note 10 valtasra. A plusz mar nekem nagyon nagy lenne. Gondolom kepek meg video tekinteteben nincs minosegbli kulonbseg a ketto kozott...
-
válasz
telefonmágus #1476 üzenetére
Jogos, tenyleg csak USA.
-
válasz
oxide83 #1451 üzenetére
Neked gondolom mivel angliaban vagy snapis a note-od? Az mondjuk nem elhanyagolhato kep keszites szinten...
MÁS: en ma vettem egy s10e telot, predig nagyon hezitaltam a sima note on az meretben meg jo lenne. De ezek a kép parák elvettek a kedvem. Video keszitessel mi a palya nekem az fontosabb szempont valamivel mint a fenykep. Az s10e nagyon kaki belterben sajna video szempontbol. A kepekkel meg ugy ahogy elvagyok az s10e vel.
-
válasz
TheBikerider #271 üzenetére
Egyszer kipróbálod többet nem kell más
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged