- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scrydhan
senior tag
Na megvan a teló, minden remek kivéve hogy a google play nem tölt le semmilyen appot, lemarad ott hogy downloading és így ennyi.
-
Scrydhan
senior tag
2 óra telefonálás után kiderítettem hogy a pólusban van készleten és jó sok, ráadásul kékben is. Katasztrófa hogy ennyire nincsen központosítva.
-
Scrydhan
senior tag
Telenor Corvin pláza:"Jövőhéten érkezhet, most kezdik forgalmazni". Ilyen szánalmas hozzáállást életemben nem láttam még, utolsó blahai sufni gsm-ben meg tudom venni. Erre a telenor úgy viselkedik mint egy rossz bürokrata és hetekbe telik az hogy megrendeljenek egy telefont. 8 boltot hívtam fel abból csak egy vette föl a telefont. Hazudnak mint a vízfolyás, egyik azt mondta megjelenésre lesz üzletekben, másik azt hogy hétfőre, harmadik azt hogy a héten, negyedik azt hogy csak jövőhéten. Remélem nektek azért jobban megy velük az interakció.
-
Scrydhan
senior tag
Kedd délután van, beszéltem a telenorral. A 1220 "nem lát rá" a készletre, érdekes mert pénteken ráláttak de ma nem, felhívtam az üzletet, csodával határos módon felvették a telefont. Megkérdeztem hogy mikor vehetem meg személyesen a note 10+-t erre azt mondja a csávó hogy tegnap rendelték meg az üzletbe és napokban jön meg. Három nappal a megjelenés után rendelték meg a telefont. Sehol semmi info, persze a weboldalon sem tudom megnézni, vakon kellene naponta bejárkálnom az üzletbe hogy hátha végre van készleten. Szánalmas. Telekom meglepő módon megoldotta hogy meg lehessen nézni az üzletek készleteit neten.
-
Scrydhan
senior tag
hihihi azt mondja az astoriai telenor bolt hogy most rendelték meg, a NAPOKBAN elérhető lesz. Boldogságom határtalan hogy egy héttel megjelenés után megengedik hogy otthagyjak többszázezer forintot. /rant
-
Scrydhan
senior tag
Hát őszintén nem tudom, egy dragonfly red+hd 6xx kombó kicsit más világ hang szempontjából mint mondjuk egy xm3
-
Scrydhan
senior tag
Valaki tudja amúgy hogy a samsung dongle mikor jelenik meg?
-
Scrydhan
senior tag
Jó telefon lett de hát erre számítani lehetett. Persze nem mindenben a legjobb, de valamit hagyni kell jövőre is és semmi sincsen amiben elmaradott lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- BestBuy ruhás topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nintendo Switch
- Iqos cigaretta
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest