- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giorgio7105
tag
válasz
Hikvision #7721 üzenetére
"Sziasztok!
Csak egy apró szösszenet.... hátha valakit érdekel....
Sopronban "nyaralunk" éppen és beugrottunk a Sopron Plaza-ba, azon belül pedig egyebek között az Auchan-ba. Meglepetten tapasztaltam, hogy kapható náluk a Note10,10+ szériára gyári CLEAR VIEW COVER tok, amit hónapok óta már a Samsung boltokban sem lehet kapni( megjegyzem, nem olcsó,de cserébe tutti minőség)....!!! :-)" -
válasz
Hikvision #6528 üzenetére
Bal: note 8, jobb: note 10 plus
Amikor én tavaly augusztusban ilyen képet raktam fel a gyerekről, majdnem még lettem kövezve, hogy mit várok el egy telefontól. A note 8 messze jobb képeket csinál. Szarul méri fel a váltakozó apertura a fényviszonyokat, és ilyen lesz a kép. Botrány..én elengedtem. Nem csinálok bent fotót, vagy ha igen, rengeteget törlök. -
-
doooo
veterán
válasz
Hikvision #2108 üzenetére
Ja a végén kiderült, hogy még bele is vágtál a képbe. Micsoda profi munka.
De egyébként mutass jobb széles látószögűt. Arra a részre érdekes módon nem reagáltál. Miért nem a fő kamerával fényképezed? Miért erővel azzal, ami eleve másra van kitalálva, és ami eleve nem arról szól, hogy DSLR minőség belenagyítva, és még mellé fix fókuszos is (ez már önmagában beszédes kellene, hogy legyen). Senkinek nem hibája, hogy olyasmitől vársz el olyasmit, amit egyértelműen nem tud teljesíteni. Egyik konkurensnél sem. Aki az adott lehetőségek közül direkt a legrosszabbat képes csak használni, az ne nyavalyogjon, és végképp ne kritizáljon, hisz csak lejáratja magát. -
doooo
veterán
válasz
Hikvision #2082 üzenetére
És még ez az egyik legjobb széles látószögű kamera, mit mondanál a többire...?
Persze egyrészt nem való ilyesmire, másrészt szarrá van tömörítve a kép, tehát egyáltalán nem a valódi végeredmény van rajta. Ezek után minek feltölteni, vagy bármiféle konklúziót levonni belőle? -
Taci
addikt
válasz
Hikvision #2082 üzenetére
Ah, ilyen "minőségű" képeket akkor láttam legutóbb, amikor a volt apósjelöltemet átvágták, és egy hamis Galaxy S5-öt adtak el neki - az csinált ilyeneket... Abszolút jogos a kaputelefonos hasonlatod rá. Te milyen forrásból vetted?
Amúgy biztos vagyok benne, hogy ott azzal a készülékkel van valami baj, nem pedig a szériával.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Óvodások homokozója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Autós topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest