Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giorgio7105
tag
válasz
Hikvision
üzenetére
"Sziasztok!
Csak egy apró szösszenet.... hátha valakit érdekel....
Sopronban "nyaralunk" éppen és beugrottunk a Sopron Plaza-ba, azon belül pedig egyebek között az Auchan-ba. Meglepetten tapasztaltam, hogy kapható náluk a Note10,10+ szériára gyári CLEAR VIEW COVER tok, amit hónapok óta már a Samsung boltokban sem lehet kapni( megjegyzem, nem olcsó,de cserébe tutti minőség)....!!! :-)" -
válasz
Hikvision
üzenetére

Bal: note 8, jobb: note 10 plus
Amikor én tavaly augusztusban ilyen képet raktam fel a gyerekről, majdnem még lettem kövezve, hogy mit várok el egy telefontól. A note 8 messze jobb képeket csinál. Szarul méri fel a váltakozó apertura a fényviszonyokat, és ilyen lesz a kép. Botrány..én elengedtem. Nem csinálok bent fotót, vagy ha igen, rengeteget törlök. -
-
doooo
veterán
válasz
Hikvision
üzenetére
Ja a végén kiderült, hogy még bele is vágtál a képbe. Micsoda profi munka.
De egyébként mutass jobb széles látószögűt. Arra a részre érdekes módon nem reagáltál. Miért nem a fő kamerával fényképezed? Miért erővel azzal, ami eleve másra van kitalálva, és ami eleve nem arról szól, hogy DSLR minőség belenagyítva, és még mellé fix fókuszos is (ez már önmagában beszédes kellene, hogy legyen). Senkinek nem hibája, hogy olyasmitől vársz el olyasmit, amit egyértelműen nem tud teljesíteni. Egyik konkurensnél sem. Aki az adott lehetőségek közül direkt a legrosszabbat képes csak használni, az ne nyavalyogjon, és végképp ne kritizáljon, hisz csak lejáratja magát. -
doooo
veterán
válasz
Hikvision
üzenetére
És még ez az egyik legjobb széles látószögű kamera, mit mondanál a többire...?
Persze egyrészt nem való ilyesmire, másrészt szarrá van tömörítve a kép, tehát egyáltalán nem a valódi végeredmény van rajta. Ezek után minek feltölteni, vagy bármiféle konklúziót levonni belőle? -
Taci
addikt
válasz
Hikvision
üzenetére
Ah, ilyen "minőségű" képeket akkor láttam legutóbb, amikor a volt apósjelöltemet átvágták, és egy hamis Galaxy S5-öt adtak el neki - az csinált ilyeneket... Abszolút jogos a kaputelefonos hasonlatod rá. Te milyen forrásból vetted?
Amúgy biztos vagyok benne, hogy ott azzal a készülékkel van valami baj, nem pedig a szériával. -
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- LEGO klub
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Call of Duty: Black Ops 7
- AliExpress tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Amúgy biztos vagyok benne, hogy ott azzal a készülékkel van valami baj, nem pedig a szériával.

Beállítások -> Speciális funkciók -> Kéz- és egyéb mozdulatok -> Ébresztés felemeléssel.