- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
válasz
gthomma #13148 üzenetére
Olvasd el a tesztjét a Lite-nak. Már onnantól nem egyforma, hogy a kijelző jóval gyengébb a Lite-ban.
Saját tapasztalat, volt olyanom is. Amúgy nem rossz kis telefon, de amikor garis 10 és10+ is kapható apróban, én inkább azokból választanék. Persze, ha már a 75e is felső korlát vagy felette van, akkor jó döntés lehet a Lite is egyébként.Ami fontos: mindenképp legyenek meg a vásárolt teló származási papírjai, ha garis, ha nem: nehogy letiltsák a vásárlás után. (én egy az eladó által beszámított mobillal jártam így pár éve. Nem volt drága teló, de azért nem nevettem a dolgon..)
update: én utálok minden olyan eladót, aki nem képes kiírni a hirdetésébe, hogy gari van vagy gari nincs egy telóra: bakker, elsők közt kérdezné meg ő is, de le nem írná, kérdezgessem.. remek..
A Note 10+ 165-ért gari nélkül - mint hirdeted - talán kicsit felette van a szokásos piaci árnak hardveraprón, de majd kiderül, el tudod-e adni.. -
MrCsiT
addikt
Szerintem, kis kivárás után inkább egy Note 10 Lite
bár, az még nem egyértelmű számomra, hogy milyen procival is jön ki, mert 3 portál 3 típust ír..de ár/értékben (hacsak nem kell 0/24-ben a Fortnite) szerintem nagyon rendben lesz.
-
MrCsiT
addikt
Nem. A Turbado.hu a minden egyes terméknél feltüntetettek szerint, Samsung telóra 2 év bolti garit ad. (persze, viheted elvileg első évben Samuhoz is, de nem biztos, hogy jó ötlet: Turbado futárt küld a telóért ha gond van vele. Garjegyre nincs szükséged, Ők nyilvántartják, mit vettél tőlük. Ha megfizetted a +10% prémium szolgáltatást, állításuk szerint, max. 72 óra alatt kapsz egy új telót, nem javíttatják.( Samunál ha rossz szervizeshez mész, lehet jóval hosszabb idő egy garis ügyintézés.) Samsungot még nem gariztattam náluk, korábban egy általam eladott Lumiát az új tulaj gariztatott, azzal ahogy tudom semmi gond nem volt.
BossBoss: A cég egy azt hiszem 7 országban jelen lévő multi. Az ilyet nehéz "gyanús"-nak titulálni átgondolás után
-
MrCsiT
addikt
válasz
telefonmágus #2536 üzenetére
Azért - ha megfizeted - ne menjünk el szó nélkül a Turbado 10% feláras extra szolgáltatása mellett: az, hogy 3 napon belül új telót kaphatsz ha gond lenne vele, szerintem jobb, mint a gyártó ajánlata. (A 24 hó Turdabo gariból pedig a 2. évre talán az aksi sincs kizárva, nem úgy, mint a Samsung-nál
..ebben nem vagyok teljesen biztos azért. )
Persze, mindenki ott veszi, ahol akarja. -
MrCsiT
addikt
válasz
nokia123 #1994 üzenetére
A Turbado.hu szerintem rendben van: több telefonunk is van tőlük. Korábban volt garis ügyintézés velük, azzal sem volt probléma. Ne felejtsd el, hogy a cég egy több országban jelen lévő multi, nem a Hüdejjo Gsm
A Konzolvilág más tészta, ott - legalábbis, a Xiaomi telóra, amit vettünk tőlük - csak bolti gari volt, de ott is volt már garis ügyintézésem, és teljesen korrektek voltak ők is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SSD kibeszélő
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest