- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- iPhone topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
tachikoma
aktív tag
a dupla újraindulás mindenesetre valahogy megmaradt. időnként csinálja...
-
-
Qtyii
aktív tag
válasz
PirosHello #10294 üzenetére
fent az áprilisi és eddig faja
-
Qtyii
aktív tag
Telekom április 1 frissítés jött még nem mertem felrakni valakinek már fent van?
-
and reverts back to 60Hz when you are not interacting with the screen
Ez pedig pont az, amit csinálnia kell: visszaveszi magát 60Hz-re, amikor nem nyúlunk a kijelzőhöz. Pont így van beállítva a MaxHz app, gyakorlatilag csak akkor pörgeti fel a kijelzőt 120Hz-re, amikor az ujjam a kijelzőhöz ér, mínusz a szövegbevitel, amikor ugye semmi szükség rá. Tehát amikor valami görgetni való van a kijelzőn, pl. weboldal vagy a telefon menüje.
-
kutga
félisten
A gsmarena tesztben olvastam.
The Adaptive is not as adaptive as the name suggests - it uses 120Hz for all compatible apps and the interface and reverts back to 60Hz when you are not interacting with the screen, you've launched an incompatible app, or when you are watching/streaming videos.
MOD
Ez az 5g verzió. -
kugli
aktív tag
válasz
domper2015 #10281 üzenetére
Telekom. De eddig (5.0 oneui) volt. 5.1-re frissítve tünt el.
-
kugli
aktív tag
Sziasztok!
A VoLTE "kapcsolót" kivették, eldugták valahova,vagy csak én vagyok béna és nem találom?
-
Apaxp
senior tag
Sziasztok!
Kellemetlen helyzetbe hozott ma a telefon. Délelőtt 3x hívta fel a segélyhívót (911 és 107) A délelőtt folyamán végig farzsebben volt, ezért nem értem hogyan. Eddig még soha nem volt ilyen fantom hívás. Ringke hátlapi tok van rajta és hidrogél fólia. Pár napja tettem fel az utolsó frissítést. Elképzelhető hogy egy frissítés ilyent műveljen? -
Ismerős nemrég vett A23-at, 120e-ért.
Viszont amin meglepődtem, van benne adaptív 120Hz képfrissítés -
-
Acapulco
csendes tag
Jo
-
-
-
-
ProEvoFan
nagyúr
Szerintetek érdemes megvenni még ezt a telefont? Az a54 nagyon "béna" kinézetre (azok a vastag kávák 2023ban...b+) plusz az ára is rémálom.... szóval hiába 1.5 éve jelent meg az a52s, úgy néz ki, hogy még mindig nem rossz készülék.
Pontosan meddig jönnek rá a frissítések?
Android 14 a vége, majd az utolsó biztonsági frissítés 2025 végéig? -
Predatorr
őstag
Nálam Google szolg. aut. frissítésen, semmi restartolási probléma, rendszer bolondnapi, mit rontok el?
Biztonságnál nyomtam egy frissítést, restart, optimalizálás, 0301->0401, minden OK.
-
DrKapocs
őstag
Nekem többször is útban volt a hívásrögzítő widget, bárhová tettem. Mivel nálam sincs napi használatban, így áttettem az értesítési sávra. Legközelebb nyilván kellett volna az autóban és persze, hogy nem tudtam - meg sem próbáltam - az értesítési sávról levadászni a rögzítést. Én főleg emiatt tettem fel az XID-t.
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Messagesben, hol tudom beállítani a kézbesítési értesítést? Jó lehetőség, hogy SMS-t tudok ütemezve küldeni, de ezt nem találom.
Üzenetekben van kézbesítési értesítés, de ott meg az időzített küldést nem találom.Egyébként ti melyiket használjátok inkább? Ezt a kettő hasznos funkciót jó lenne egyesíteni.
-
gerner1
nagyúr
válasz
DrKapocs #10238 üzenetére
OLE az.. XID az egyik régiókód, abban a 'multi-CSC -s firmware' -ben . De, kétségtelenül nagy előnyei vannak a natívnak. 👍
Mondjuk, aki csak kipróbálni szeretné, az felrakhatja a HOME_CSC -vel is, és akkor olyan, mintha egy OTA update futott volna le (nem kell újra belakni), de a legkevesebb rizikó egyértelműen az FR -es eljárással van.
-
DrKapocs
őstag
Szerintem ne sajnáld rá az időt, tegyél fel egy XID firmware-t. Azt írtam itt, hogy várok, de megcsináltam a második A52s-emen is. Backupból gyorsan ment az újbóli belakás. Ég és föld a Cube és a gyári hívásrögzítő, a gyári minőségben is jobb, de sokkal kényelmesebb. Régen a kínai belpiacos Xiaomi mi2s-emen volt ilyen patika hívásrögzítőm.
-
victorhun7
tag
válasz
Zoli bácsi #10220 üzenetére
Automatikus optimalizálás csinálhat ilyet de nekem csak úgy véletlen használat közben ..
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Töltsd le a Cube ACR oldaláról!
Nálam így ismét működik. -
bul07
nagyúr
CUBE ACR használók
Nállam az utolsó frissítés óta nem működikSzerencsére amit kerestem hívás még pár nappal korrában történt így meglett
Nézzettek rá hogy működik e nállátok, és ne frissítsétek
Én felraktam méllé még egyett, vagyis többet mire egy működött
Talker ARC -
Gregor37
csendes tag
Sziasztok, mennyit érhet most egy A52s 5g használtan? Lenne lehetőségem venni még egyet tarcsiba, de 110 ezret megérhet ? Szinte új, karcmentes ,körben fóliás ,a tulaja egy kollégám, de 130-140 körül már van új is.
-
-
Breki
veterán
-
-
-
Grg
tag
válasz
Csigusz 1 #10201 üzenetére
Mostanában a BT bekapcsolásakor nekem is feldobja a menüt, mindig rá kell pöttyintenem a "Kész"-re.
Én nem tettem fel a legutóbbi két frissítést még, az itt olvasottak miatt, de nekem -emlékeim szerint- mindig is feldobta ezt a menüt
Tegnap direkt kipróbáltam, és feldobja, pedig ahogy írtam nem frissítettem.
-
Zoli bácsi
őstag
Írjátok ezt az újraindulást....
Akkor mégsem én vagyok hülye.Minap előszedtem, telefonálni akartam, látom PIN kódot kér a SIM. Gondolkodtam, kikapcsoltam éjszakára, aztán elfelejtettem bekapcsolni..?
Biztos enyém is újraindult.
Keveset használom, nem is mindennap veszem elő, 1-2 naponta eleresztek egy telefont, pár fotó. Gyönge 2 hetet (11-12 nap) megy egy töltéssel, bekapcsolt akku kímélővel.
BT-t nem használom, azt nem tudom milyen.
Utolsó nagy (One UI 5.1) frissítés óta talán egy keveset javult a készenlét, de így hogy alig használom is újraindult. -
Qtyii
aktív tag
válasz
victorhun7 #10217 üzenetére
Pontosan mi?
-
mrbego
aktív tag
válasz
Csigusz 1 #10201 üzenetére
Így vagyok vele én is, csak én két napja.
Viszont ma napközben előjött nálam is a Bluetooth probléma. A sülesemet akartam csatlakoztatni, kapcsolnám be a BT, erre nem csinál semmit. Párszor próbálkoztam, aztán kb. 10 perc múlva már működött.
Nekem eddig nem voltak goondjaim a telefon frissítéseivel, de az Android 13 óta valahogy nem az igazi, valami apró bosszantó dologba bele-bele futok.
-
gerner1
nagyúr
válasz
apuci04 #10202 üzenetére
- Amennyiben 5G -n történik a "chat" , akkor azzal az APP -pal elképzelhető hogy nincs VoLTE, ha a fejlesztő megközelítése az volt, hogy azt használva VoIP -on történik a hang továbbítás.
- 4G -n pedig, szintén lehetséges, ha az adott lokációt lefedő torony, az adott időpontban nem szolgál ki VoLTE -val .
Amikor van (hagyományos értelembe vehető híváskor..) , egyrészt híváskor jelzi, hogy "HD hang", másrészt hívás közben is lehet netezni.
Yettel előfizetésekkel kapcsolatos esetleges korlátozások a Yettel honlapján, vagy itt .
-
apuci04
tag
Yettel feltöltös előfizuval nincs Volte,nem támogatott chat szerint.tényleg?
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz
tachikoma #10198 üzenetére
Hát én a múlt péntek óta játszok vele...
Többnyire a 9.9 megásat adja fel. Leszedem, újraindítom, optimalizál, elindítom, a telefon, bootol, aztán mielőtt kikapcsolná a képernyőt, magától újraindul. Ugyanezt végigjátszom, de ezúttal bekapcsolva marad, viszont marad a Március 1-i frissítés. Ha kerestetek vele, akkor 10-ből 9-szer a 9.9 Mb-st adja fel, egyszer a 713 kb-osat. a legkisebbel emlékeim szerint még nem futottam össze - de bármelyiket indítom el ugyanez az eredmény: feléledés után újraindul és aztán marad minden a régiben.
Mostanában a BT bekapcsolásakor nekem is feldobja a menüt, mindig rá kell pöttyintenem a "Kész"-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest