- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gerner1
nagyúr
válasz
StaChys #8996 üzenetére
1. Nem tudja, de esetleg áthidalhatod ezt azzal, ha plö: repülő üzemmódba helyezed.
2. Talán, automatizálással esetleg van rá lehetőség (Routines, Routines+).
3. Rezgés is kikapcsolható.
4. Úgy rémlik, hogy igen. Plö, a bixby gombra rá konfigurálsz valami mást ...
5. Igen. -
StaChys
tag
Üdv,
tizen éve volt utoljára Samsung telefonom, van egy-két furcsaság, szeretném tudni, hogy lehet e ezeken változtatni. Ha lehet változatani. Ha nem, akkor lehet rövid életű lesz a kapcsolat a samsunggal.
* kikapcsolt állapot mellett ébresztés: az eddigi telefonjaim mind bekapcsoltak ébresztési idő előtt kicsivel és a kért időben megszólalt az ébresztő. Ez semmelyik Samsung telefonnál nem működik?
* időzitett ki-be kapcsolást nem találtam, ezt se lehet? (igen ki kell kapcsolnom, ez nem kívánom részletezni, de fontos szempont!)
* némított üzemmódban is jelzi a bekövő hívásokat-üzeneteket, rezgéssel, valamint a bluetooth hanglejátszást is elnémítja, ami egy előadás közeben zavaró. Ezt hogy lehet megoldani?
* Bixby számomra felesleges. Ki lehet iktatni?
* samsung health felesleges. Ki lehetg iktatni?
Elnézést a sok kérdésért! -
Falcon75
tag
válasz
Falcon75 #8993 üzenetére
azt írtad ha. tehát nem tudod biztosra ezek szerint. tudnia kellene. ez tuti. ott vannak fent a chip paraméterei.
Csúcssebesség: Legfeljebb 2,9 Gbps
a 2018 as huawei tudja. há tez gáz.Itt a hivatalos Snapdragon leírás fordítva:
Élvezze a multimédiás élményeket otthon és útközben is. A Qualcomm® Snapdragon™ X53 5G modem-RF rendszer valóban globális 5G-t biztosít minden spektrumban, a Qualcomm® FastConnect™ 6700 mobil csatlakozási rendszer pedig iparágvezető Wi-Fi 6-ot kínál akár 2,9 Gbps sebességgel.
-
Falcon75
tag
Samsung A52s telefonom van de a wifi sebesség csak 600mbit/s max.A router ax es tehát 2400mbit/s tudja.A snapdragon chip nek is tudnia kéne.778g chip.nem értem mi a baj.Valaki tud segíteni?
Wi-Fi:
Wi-Fi/Bluetooth System: Qualcomm® FastConnect™ 6700
Peak Speed: Up to 2.9 Gbps
Generation: Wi-Fi 6E, Wi-Fi 4, Wi-Fi 6, Wi-Fi 5
Standards: 802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ax
Spectral Bands: 6 GHz, 2.4 GHz, 5 GHz
Channels: 160 MHz
Peak QAM: 4K QAM
Security: WPA3
Features: OFDMA (UL/DL)
Köszönöm. -
Falcon75
tag
Samsung A52s telefonom van de a wifi sebesség csak 600mbit/s max.A router ax es tehát 2400mbit/s tudja.A snapdragon chip nek is tudnia kéne.778g chip.nem értem mi a baj.Valaki tud segíteni?
Wi-Fi:
Wi-Fi/Bluetooth System: Qualcomm® FastConnect™ 6700
Peak Speed: Up to 2.9 Gbps
Generation: Wi-Fi 6E, Wi-Fi 4, Wi-Fi 6, Wi-Fi 5
Standards: 802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ax
Spectral Bands: 6 GHz, 2.4 GHz, 5 GHz
Channels: 160 MHz
Peak QAM: 4K QAM
Security: WPA3
Features: OFDMA (UL/DL)
Köszönöm. -
bul07
nagyúr
Samsung Galaxy A54 5G VS Galaxy A52s 5G (videó)
Szerintem csak a nagyobb aksi ami előrelépés, a kijelző kisebb(0.1") de a mérete nem
Nekem még mindig a A52 S tűnik jobb vételnek, főleg ha árban is sokkal olcsóbb(A54 árak még nem igazán vannak)
-
kutga
félisten
Hölgyek/urak!
Azt lehet tudni, hogy a telefonhoz kapott usb kábelnek mi a cikkszáma?
-
gerolka
tag
Sziasztok!
Mostanában (talán az utolsó frissítés óta) nem kapok Messenger üzenet értesítést!
Másnak is van hasonló gondja?
(Úton vagyok, most nem tudok visszaolvasni) -
válasz
csucsu21 #8976 üzenetére
Pont az a lényeg, hogy a telepített appok nem használhatóak, kb. olyan, mintha factory reset után lennél, csak nem kell hozzá törölni semmit. Ki tudod vele zárni a külső appok, frissítések okozta hibákat. Netet kapcsolj, persze, ha tudsz. Ha ezzel nem jön elő a hiba, próbálkozz egy tényleges FR-el, hátha rendbe is hozza.
-
csucsu21
aktív tag
válasz
szaboi6512 #8970 üzenetére
Nem azt tudom hogy kéri. De itt napjában többször is kéri meg most reggel láttam is hogy ki jön a samsung logó mint mikor be kapcsol, vagy újra indul, és utána kérte is a mintát az a fura a sim kártya pin kódját nem kérte mint mikor én indítom újra. Tegnap nem is volt csak szinte az asztalon, és háromszor is kérte a feloldó mintát, ki is írja hogy újra indulás után szúkség van rá.
-
csucsu21
aktív tag
Sziasztok 2, 3 napja olyat csinál a telefon hogy újra indulgat ez mitől lehet ? Nincs be állítva hogy automatikusan induljon újra nem lett semmi új applikáció telepítve már jó ideje. Csak azt vettem észre hogy napjában többször kéri a mintát hogy oldjam fel ujj lenyomat helyett.
-
hamikike
tag
válasz
#62038784 #8965 üzenetére
Sosem szidtam, előtte 4 okos telefonom volt és 2 tabom, de az A52S mellett (egyszerre vettem) van egy S8-as tabom, amin szintén 13-as android van.
A tabbal semmi probléma, azt hinné az ember, hogy ebben az esetben, ha azonos a verzió, talán azonos módon viselkednek.
Az előző telón és tabon is azonos volt a verzió, tök egyformán viselkedtek. -
kabala123
csendes tag
Sziasztok. Kis segítséget kérnék. "Ne zavarj" üzemmód időzítve van, s mikor bekapcsol, ezt hanggal jelzi. Miként tudom kikapcsolni azt a jelző hangot?
-
Compika
aktív tag
Sziasztok!
Valaki találkozott olyan hibával hogy a hangszóró recseg, újraindítás után megjavúl de egy idő után újra előjön, ez 2 napja kezdődött.
-
hamikike
tag
Sziasztok. segítsetek!
Megjött az A52S 5G telóm. A bolti leírás ellenére nem 11-es hanem 13-as rajta az Android, ez nem érdekes.
Bekapcsolás után végig vezetett néhány beállításon, wifi, fiók, stb. Újraindult, telepített, stb.
Mikor befejezte, 2 lap lett, kezdőlap és másik.
Van rajtuk néhány app, kb. 8-10 meg egy samu gyüjtő, ebben is vagy 4-5 app, a többit sehogy nem találom, csak egy helyen látom ezeket, a beállítások alkalmazások menüben.
Már beleőszülök, de nem tudtam rájönni, hogy kellene megjeleníteni.
Van ugyan egy EDGE fül, amin néhány rajta van, ha ezt kikapcsolom, még ennyi sincs (bár települve ott vannak).
Van egy samu S8 X700 tabom, ez is új, 13-as android, ezen, bár kicsit más mint a régi, de minden normális.Ezután, hátha ez segít, a Smart Switch alkalmazásokkal, simán egymás mellet, vagy 20 perc alatt átmásolta a régi teló kiválasztott tartalmát, appokat, beállításokat, fiókokat, doksikat, képeket, stb.
Mind oké lett, DE változatlanul csak a beállítások/alkalmazások -ból látom ezeket és csak innen tudom elindítani.
Ez abszurdum, valamit vagy nem tudok, vagy nem találok, remélem ez csak valami beállítási probléma.Adjatok ötletet.
-
hamikike
tag
válasz
gabikiraly2 #8925 üzenetére
-
jeni
félisten
válasz
jencsikdani #8944 üzenetére
Ha nem sürgős a dolog várd ki. Íg az illető nrgkapja a számlát
-
jencsikdani
tag
Használtan venném a telefont. Aztán akitől venném kiderült hogy elhagyta a számlát, viszont a jótálási papír megvan. Euronics viszont ilyen dolgokat csak Emailben intéz vagy telefonon. Telefon felhívta őket aztán benyögték hogy 30 napon belül kipostázzák a számlát. Csak azért kérdeztem hogy megéri-e elhozni számla nélkül. De a samsung nekem azt mondta hogy mindkettő kell a szereléshez szóval inkább hagyom. Köszi szépen a segítséget azért
-
válasz
jencsikdani #8941 üzenetére
Tudtommal kell adniuk számla másolatot, ha kérsz.
-
bul07
nagyúr
válasz
jencsikdani #8941 üzenetére
Számla azért kell hogy ha javíthatatlan a készülék és nem cserélik tudják hogy mennyiért lett vásárolva.
Én felhívnám őket hogy adjanak számlát
-
jencsikdani
tag
Sziasztok. Lenne egy gyors kérdésem. A52S Jótálási jegy megvan hozzá viszont a számla nincs. Eurocsinban lett vásárolva ott azt mondták érvényes a garancia a számla nélkül is. Valaki ezt megtudja erősiteni? Nekem eddig mindegyik telefonom mellé a garanciába kérték a számlát is.
-
laaceee98
tag
válasz
vodrosjozsi #8924 üzenetére
Köszönöm az elismerést.
Egyébként Magyarországon őshonos, főleg nedvesebb, vízparti helyeken lehet vele találkozni. Mindent megzabál, légytől a poloskáig, szóval igencsak hasznos jószág, egyébként teljesen ártalmatlan, ha csak nem vagy darázspók hím, akkor nincs mitől tartani. A hímeket gyakran felfalják a nőstények, ha túl sokáig tart a párzás. Érdekes, nálunk embereknél ez pont fordítva működik..
-
Kösz, hogy velem játszottatok.
-
Breki
veterán
válasz
Én ilyet használok
Tempered Glass For Samsung
[link] -
kmarci25
veterán
válasz
Nillkin frosted shield. Áttetsző nincs, csak anyagában színezett, abból is 4 féle (kék, piros, fekete, fehér). Nekem kék van, kedvelem. Aliról rendeltem (most 8 USD), nem tudom itthon megtalálható-e.
-
gabikiraly2
aktív tag
Sziasztok,
Tudtok ajánlani olyan tokot ( lehet kemény és szilikon is), ami nem, vagy csak nagyon minimálisan lóg túl a kijelzőn? Jelenleg spigen tokot használok, de az őrületbe tud kergetni, ha valamit a kijelző szélén kell csinálni....
Lehet hazai és külföldi rendelés is.
Köszi -
Dr Bubo
MODERÁTOR
Smart Switch-csel másolatam át a telefon tartalmát. És a Biztonságos mappához kért egy jelszót. De az új készüléken mégsem sikerül feloldanom.
Hogy lehet hozzáférni a Biztonságos mappához, hogy ne vesszenek el az új készüléken a dolgok? Nekem úgy is jó, ha a Biztonságos mappa tartalma törlődik. -
válasz
Dr Bubo #8907 üzenetére
So-so. Azért vannak review-k, ahol valóban ezzel készítenek felvételeket és ott kijönnek rendesen a hibák is. Szerintem kínlódás ilyet használni, pláne egy sokkamerás telefonon. Én a Lumia 950-emet akartam ezzel tuningolni, amivel mondjuk pont makrózni egész jól lehet, mert nagy a felbontása és elég közelre tud fókuszálni, de nincs wide vagy tele. Nem lehetetlen, ki lehet hozni belőle jó képeket, párezer forintért el lehet szórakozni vele.
-
Breki
veterán
Azért gcammel lehet jókat összehozni
Tegnapelőtt le akartam fotózni a karácsonyfám új hajtásait véletlen okos fénykép lett belőle :-)
De én is azt mondom aki igazán jó makrót akar készíteni érdemes beszereznie egy ilyet.
[link]
van ilyen 10-es is amiben a következők vannak
Package included:Package included:Fish Eye Lens x 1Wide Angle&Marco Lens x 12X telephoto lens x 1Star filter x 1CPL x 1Kaleidoscope lens 3 x 1Kaleidoscopelens 6 x 1Flow filter x 1Radial filter x1Lens Cap x 9Universal clip X 1EVA bag X 1Cleaning cloth X 1User manual X 1Retail box X 1
[link] -
osonte
őstag
válasz
laaceee98 #8901 üzenetére
A Redminek, aminek még 5Mp a makrókamerája és autófókuszt tud, főleg GCam-mal messze veri a Samsung makróját. Ennek ellenére ne tévesszen meg a főkamera 108Mp felbontása, mivel nincs optikai stabilizátor, ezért a Samsung nekem sokkal jobb a 64Mp-el. Telefonként meg nem is kérdés, a Samsung jobb, megbizhatób. Persze semelyik sem tökéletes, de a Samsungnál még mindig a legjobb a szoftver és a frissítések gyakorisága. Az jó ötlet, hogy valami plusz lencse a főkamera elé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Milyen monitort vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Trollok komolyan
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fotók, videók mobillal
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Honda topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest