- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
vince
őstag
Nekem speciel pont bejön a megváltozott app drawer, nekem sokkal jobban kézre esik le/fel "görgetni", mint oldalra lapozni
-
vince
őstag
válasz
pinnacle #15008 üzenetére
A55-ön működik ez, egy próbát megér itt is.
-
vince
őstag
-
vince
őstag
A55 tapasztalatok bő egy hét használatot követően:
◘ ahogy várható volt, kicsit nagyobb, nehezebb, de nem vészes
◘ kijelző nem annyira szaturált, "színes", mint az A52s-nek volt, de nekem jobban tetszik ez a természetesebb színvilág
◘ akkuidő érezhetően megnőtt (még szép, nagyobb az akku és nincs degradáció)
◘ ami a legjobb, az ujjlenyomat olvasó úgy működik, ahogy kell: nem gond, ha szárazabb a kezem, nem zavarja a védőüveg, simán csak működik -
vince
őstag
válasz
PirosHello #14805 üzenetére
MediaMarktban kérdeztem az okospultnál ülő hölgyet (telefont végül nem vettem), az ő válaszát írtam. Feltételezem, nem első beszámítása lett volna
-
vince
őstag
válasz
N€T0X|N #14796 üzenetére
A MediaMarkt ad 40e Ft kedvezményt a készülékre, ha beviszel bármilyen működő telefont, akár egy száz éves nyomógombos is jó lesz. Ha a beszámított telefonnak van "értéke", azzal még csökkenteni tudod az árat, de pl. az A52s-re adnának 20-25e Ft-ot, szvsz nem éri meg így elkótyavetyélni a telefont. 210-ért el lehet hozni, ha beviszel valami régi, de működő romot
-
vince
őstag
válasz
PirosHello #14781 üzenetére
Én is majdnem ugyanígy elcsábultam a minap, de aztán átgondolva a dolgot, várok, amíg jönnek a frissítések a telefonra.
-
vince
őstag
Ami a mm oldalán fent van, mint beszámítható készülék, van közöttük 2020 előtti is, ezeket is beszámítják? Én azt tervezem, hogy a feleségem megkapná az én A52s-emet, az ő Mi 9 SE-jét meg beszámíttatnánk (13e + a beszámítási kedvezmény).
Csak azt nem tudom, hogy mit vegyek helyette. S23, S23 FE és A55 az, amin gondolkozom. Meg a Mi 13T, de az nem ebben az akcióban -
vince
őstag
válasz
Intelligencs #14713 üzenetére
Nem bánnám, ha lefelé tudnék mozdulni a méret tekintetében.
-
vince
őstag
válasz
Intelligencs #14710 üzenetére
Tegnap majdnem rendeltem egy Moto Edge 50 Neo-t, de aztán láttam, hogy a Smart Connect (Moto-féle DeX) nem megy rajta USB-C kapcsolaton
Néztem még a Samsung S23 FE-t, de az már 190e Ft -
vince
őstag
Gondolkoztok már azon, hogy mire váltotok majd erről a készülékről?
-
vince
őstag
válasz
porker #14491 üzenetére
Fogásra kicsit bumfordibb, de én simán cserélném az A52s-t erre. Mikor tavaly ősszel megkaptam, fotózáskor csomószor lefagyott, de az Android 14-gyel minden ilyen problémám megszűnt.
A saját telefonom (szerk.: az A52s) a zsebemben önállósította magát korábban néhányszor, volt, hogy a 112 hívott fel - mint kiderült, csak visszahívtak, mert a drága telefon magától tárcsázta a segélyhívót
Kikapcsoltam a duplakoppos ébresztés és zsebben képernyővel kifele hordom a telefont, azóta nincs ilyen probléma. -
vince
őstag
Az én zöld telefonom áprilisban volt 2 éves, végig szilikon tokban van/volt, nincs leválva a hátlap.
-
vince
őstag
Igen, javítások mindig lesznek, a szoftverfejlesztés már csak ilyen. A szoftver elnevezése (hogy csak egy biztonsági frissítés vagy al-, esetleg főverzió váltás) ebből a szempontból mindegy. Számomra az a fontos, hogy lehetőleg minél inkább biztonságos rendszerem legyen.
A választható telepítésekkel kapcsolatban: ez felhasználói oldalról jól hangzik, de gondolj bele, egy ekkora termékpalettával, ennyi támogatott eszközzel bíró vállalat esetén mekkora többletmunka lenne, hogy minden frissítést teszteljenek a korábbi frissítések létező összes variációjában (fent van / nincs fent) is
-
vince
őstag
Bizonyos volumen felett (Samsung és Xiaomi szerintem biztosan ilyenek) a gyártó elemi érdeke, hogy azokat az alkatrészeket, amelyeket nem házon belül állít elő, párhuzamosan legalább 2 különböző gyártótól is beszerezze. Így egyfelől jobb tárgyalási pozíciókat tud kialakítani a beszállítókkal szemben, másfelől védi magát, hisz ha az egyik beszállító bármi miatt (ár, politika, vis maior, ...) kiesik, nem áll le a gyártás. Ezek az alkatrészek a gyártói előírásokat teljesítik, de azon túl lehetnek olyan esetek, ahol az egyik beszállító alkatrészét mondjuk nagyobb arányban érinti egy-egy "hiba" vagy jelenség.
-
vince
őstag
Szintén Telekom flotta, évek óta van VoWifi, ahogy a családban lévő két Domino kártyán is működik. (1414-re elküldöd két külön sms-ben a +volte és +vowifi "kódokat" és bekapcsolják)
Anyósom egy völgyben lakik, nagyon vacak a térerő nála, hol fel lehet hívni, hol nem. Kapott egy VoWifi-képes készüléket, azóta nincs ilyen gond.Ne legyünk már egybitesek, hogy ha TE nem látod egy szolgáltatás hasznát, akkor az biztosan mindenki más számára is haszontalan
-
-
vince
őstag
Bedobnék egy újabb, hasonlóan jól mérhető szempontot: szerintem sokkal jobb lett az ujjlenyomat olvasó hatékonysága
-
vince
őstag
válasz
szaboi6512 #11786 üzenetére
Én nextdns.io-t használok, mióta megvan a telefon, nem tapasztaltam még ilyen jellegű hibát.
-
vince
őstag
válasz
PirosHello #11161 üzenetére
Szintén két SIM, a sajátom Telekomos, ott csak 2 opció van, a céges Yettel, ott kiválaszthatok akár 2G-t is.
-
vince
őstag
Felhívtak ma a 112-ről(!). Mire elővettem a telefont a zsebemből, már bontották a hívást. Akkor láttam, hogy előtte én tárcsáztam a segélyhívót kétszer is, az egyik hívást pedig fogadta is a központ, kb. 20 másodpercig tartott.
A készülék természetesen végig a zsebemben volt, én meg vígan kertészkedtem, a csörgésig nem vettem észre az egészből semmit... -
vince
őstag
Nem tudom, ki hogyan van vele, de nekem az elmúlt kb. egy hétben nem jött elő a BT hiba. Éjszakára repülő módba kerül a készülék, napok óta gond nélkül bekapcsol reggel a BT, mikor véget ér a Bixby rutin.
-
-
vince
őstag
válasz
Sztyepadzso #9110 üzenetére
Ha kikapcsoltad a képernyő forgatását, akkor teljesen
-
vince
őstag
válasz
victorhun7 #8655 üzenetére
Én használom (George app), de eddig úgy tudtam, hogy csak feloldott képernyővel megy a dolog...
-
vince
őstag
válasz
victorhun7 #7453 üzenetére
Megmaradt minden kártyám a Walletben.
-
vince
őstag
-
vince
őstag
Nem biztos, hogy a tegnap telepített frissítés miatt, de ma többször észrevettem, hogy hívás közben nem kapcsol ki a képernyő, bárhogy tartom a telefont a fülemhez. Egyedi probléma vagy másnál is ilyen?
-
vince
őstag
válasz
Marci112233 #5839 üzenetére
A telefonon lévő usb-c csatlakozó egyik nagy előnye, hogy szimmetrikus, mindegy, hogyan csatlakoztatod.
-
vince
őstag
Érdekes dolog ismerős neveket/avatarokat látni az új készüléked topikjában is
Van egy kollégám, ő is a Redmi 4X - Mi 9 SE - A52s utat járta be. Az első két készüléket tőlem függetlenül vette, a Samsungot nálam látta és megtetszett neki is - nem véletlenül
Én tartottam a mérettől, de simán megszokható. Ha a feleségem vagy a fiam Mi 9 SE készülékét a kezembe veszem, rendre meglepődöm, hogy mennyire furán kicsi a kijelzője
Az én Redmi 4X-em azóta is a húgomnál szolgál, a Mi 9 SE apukámhoz került.
-
vince
őstag
válasz
gerner1 #3746 üzenetére
Jól elrejtették
Messages app, három pötty, majd beállítások, általános, értesítések, értesítéskategóriák, bejövő üzenetek (ami trükkös, mert elsőre simán csak kapcsolónak gondoltam) és itt már valóban be lehet állítani a hangot. Külön a sim kártyákhoz nem, de erre nincs is szükségem. -
vince
őstag
válasz
gerner1 #3744 üzenetére
A saját jelzőhang oké, ismertem ezt a megoldást.
A Messages alkalmazásban én nem látok olyan lehetőséget, hogy külön hangot állíthatok be csak ennek az alkalmazásnak. Én csak annyit látok itt, hogy csendes jelzés legyen vagy hang és rezgés. Más hangot nem tudok beállítani itt sajnos. -
vince
őstag
Vak vagyok vagy tényleg nem lehet ezen a készüléken más hangot beállítani SMS jelzésére, mint az általános értesítés hangja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hegesztés topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged