-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
tachikoma
aktív tag
válasz
PirosHello #10844 üzenetére
nem is a lock screenen van. ha megnyomódik (röviden) a power gomb, majd felfele húzást érzékel a kijelző, akkor adja elő a pin kód beadó képernyőt. (és ott)
-
tachikoma
aktív tag
válasz
PirosHello #10836 üzenetére
nekem nincs hívás parancsikonom. Ellenben a feloldóképernyőn, ahol a pin kódot kell megadni, a számbillenytűk alatt van egy "Emergency Call" gomb... (ami nem leszedhető)
ezenkívűl ha hosszan benyomódik a power gomb, akkor is a 3 ikonból a legalsó a vészhívás gomb... -
tachikoma
aktív tag
válasz
ricsip #10834 üzenetére
nélam is sokszor van vészhívás, de nekem régóta már.
Volt már hogy visszacsörögtek, hogy mi a vészhelyzet, nagyon kínos volt. Azon csodálkozom, hogy mostanában nem.
De lehet, már úgy jártam, mint a farkast kiáltó fiú, aztán ha egyszer neadjisten tényleg igaziból kellene, akkor nem fogom tudni használni (mert mondjuk valami feketelistára tettek már, vagy nem tudom) -
tachikoma
aktív tag
a dupla újraindulás mindenesetre valahogy megmaradt. időnként csinálja...
-
tachikoma
aktív tag
jahogy több részletben jön most? (a méreteket nem is figyeltem)
Na négy újraindulás után (amiből kettő dupla volt valahogy, beírt kód után egyből megint újraindult) most már nekem is abbahagyta, és ápr 1-et látok. bluetooth is megy... (egyelőre) -
tachikoma
aktív tag
egy-két hete frissítettem, nem volt vele problémám, bluetoot mizéria sem. Tegnap újraindítottam, csak úgy, erre az volt a furcsa, hogy belépéskor megint újraindult. Majd utána nem akart bekapcsolni a bluetooth. Újraindítottam harmadjára is, utána ez megszűnt, most működik a bluetooth.
Viszont a google play system update nem települ. Már kétszer letöltötte, és utána újraindult, de utána ha megnézrem még mindig március 1-et mutat. és töltené le megint a frissítést. -
tachikoma
aktív tag
amúgy a volte/vowifi exploitot javították az új fw-ben?
-
tachikoma
aktív tag
Üdv,
Azt figyeltem meg, hogy a januári frissítés telepítése után nem törlődnek az értesítések a telefonon, amiket más eszközön töröltem (viber, telegram, emailek, stb). Azelőtt ha elolvastam valamit az asztali gépemen, akkor nem láttam már a hozzá tartozó értesítést telefonon, most viszont úgy kell mindent törölgetni.
Más is tapasztal ilyet? -
tachikoma
aktív tag
Szabad most akkor januári frissítést felrakni?
(Mintha többen is írták volna, hogy lassulás tapsztalható, meg az ujjlenyomatolvasó is rendetlenkedik - pedig alapból sem valami acélos) -
tachikoma
aktív tag
Az aod meg a képernyőfelélesztés értesítésre két külön dolog. Ha kikapcsolom az aod-t teljesen (és a duplakoppot is) akkor is feléled értesítésre, és az alatt a pár másodperc alatt, amíg aktív, simítással előjön a keypad a pin kódhoz. És akkor már gáz lehet.
A legnagyobb szívás a factory reset után ez a bohóckodás az ujjlenyomat felvételell. Századjára sem megy pl mutatóujjal, már fáj, annyira rá kell nyoni. És mikor mondjuk 88 vagy esetleg 96 százaléknál írja ki, hogy mégsem tudja regisztrálni, akkor legszívesebben falnak vágnám...
-
-
tachikoma
aktív tag
Ma sikeresen factory resetelt a telefon a zsebemben, miközben járkáltam egy bevásárlóközpontban. Leírom hogy mit kell ehhez csinálni, hogy más ne járjon így...
- AOD és duplakopp aktív (Accidental Touch protection is be volt kapcsolva, de láthatólag sz@rik rá)
- pin kódos belépés + ujjlenyomat
- pin kódnál be volt kapcsolva, hogy nem kell "OK"-t nyomni - na ez volt a fő hiba
- Intunes Company Portal-on keresztül munkahelyi céges policy le-enforce-olva a telóra, miszerint 10 hibás feloldási kísérlet után automatikusan factory reset, figyelmeztetés nélkül.Egyszercsak veszem ki a zsebemből, és ez fogad. Korábban is csinálta már, hogy behozta a tárcsázót, és hallottam ahogy a zsebemből jönnek a tárcsázó hangok, de ez a mostani komolyan felcseszte az agyam.
A legidegesítőbb az egészben hogy az ujjlenyomatokat is újra fel kell venni, azzal szívtam a legtöbbet. Hiába volt backup GDrive-on meg Samsung cloud-on, egy csomó appnak nem jön vissza a beállítása.Természetesen az OK-gombos elfogadást visszakapcsolom, anélkül a megadott darab számjegy után elkezdi a kiértéekelést. Ha be van kapcsolva, akkor legalább egy kicsi területet kell megnyomni, hogy elinduljon a kiértékelés, sokkal kisebb az esély, hogy azt sikerül megnyomnia a zsebemnek.
Persze marha jó lenne, ha nem lenne ilyen szigorú a céges policy, de szerintem erre kicsi esélyem van, hogy azon változtatni tudjak. Még valami bixby-s automatizálást tudok elképzelni, hogy ha nincs otthoni meg céges wifi-re kapcsolódva, akkor kikapcsolja az AOD-t, vagy nem tudom. Szívesen várom az ötleteket, mert ma ez szuperjó vasárnapot csinált nekem...
(az nem ér, hogy tegyem be becsukható tokba, mert az nekem nem bejövős...) -
tachikoma
aktív tag
Üdv, Nilkin Super Frosted tokon gondolkozom, a mostani szilikon tok nagyon sima, kicsúszik a kezemből. Ha valakinek van ilyen, szeretnék érdeklődni, hogy érdemes? Jól látom, hogy érdesített az oldala is? Ha kemény műanyag tok, és nincsenek kivágva a gombok helyei, akkor hogyan lehet használni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest