- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
domper2015
senior tag
válasz
PitLee #15195 üzenetére
Könnyen tudsz több SIM-et kezelni, nagyon sok utazásra ajánlott SIM eldobhatónak tekinthető. Nem veszel helyi fizikai kártyát, nem a méregdrága hazai díjcsomaggal roamingolsz, hanem megveszed azt amelyik a legjobb esim az igényeidnek. Használod és ha nem kell törlöd és veszel máskor másikat. Nem kell a kis műanyag kártyákkal vacakolni.
De az egyik telefonról a másikra átköltöztetni macerás lehet.
Hagyományos telefon is okosítható például itt olvashatsz róla:
[link] -
domper2015
senior tag
Nekem a Telekom előfizetéses SIM szokta produkálni, a mellette használt külföldi kártyára nem jellemző. A másik telefonomban Dominó és Vodafone kártya van, Honor 10, ott egyszerre szokott a Vowifi/VoLTE kiesni. Repülő mód vagy újraindítás szokta megjavítani mindkét telefonnal az általad is jelzett hibát.
-
domper2015
senior tag
válasz
Marci112233 #14772 üzenetére
Nem biztos, hogy az annyira jó. Tud disznóságokat művelni, mert megmarja a felületeket
-
domper2015
senior tag
válasz
victorhun7 #14407 üzenetére
Nálam a zsebpiszok miatt játszott ilyet
-
domper2015
senior tag
-
domper2015
senior tag
Kínai ragasztót használhat a Samu is
. Kb 500 Ft az anyagköltség, pár perces művelet a javítás.
Debrecen Samsung szervizben a barom barbár balf@sz szerelő kiváló B2700 vagy hasonló ragasztóval kenték át a gyári ragasztót, nem használta a gyári technológiát. Aztán lekapartam magamnak a gyári ragasztó csikkal együtt, mert szépen elemelkedett pár hét után. Legalább az aksi ingyen volt. -
-
domper2015
senior tag
válasz
Krisztián12 #14090 üzenetére
Igen, hátlap le. Utána a gyári ragasztó eltávolítása felületekről.
A ragasztólap védőfólia eltávolítás, majd hátlaphoz nyomás, simogatás. Második fólia le, a hátlap telefonhoz illesztés. Lesúlyozás és öröm. Az akkumulátor csere is kivitelezhető házi körülmények közt.
De bul07 ismét igazad kell adnom, az ötezer drága a sima ragasztásért, akkor inkább akkumulátor csere és akkor a hátlap is rendben lesz -
domper2015
senior tag
válasz
Krisztián12 #14087 üzenetére
Aliexpress-ről szoktam rendelni 2 db 1000 Ft. Kb 5 perces művelet. Nekem az A52 5g a 3. akkumulátort fogyasztja.
-
domper2015
senior tag
válasz
Krisztián12 #14083 üzenetére
Könnyen leszedhető a hátlap, de nehezen tudod elhagyni, mert ahhoz hő kell és egy pengető. Lehet kapni fillérekért ragasztólapot a hátlaphoz.
De akksira nézz rá, amit bul07 javasolt -
domper2015
senior tag
válasz
pinnacle #14003 üzenetére
A régebbi kínai MTK processzoros telefonoknál használt MTK Engineering aplikációba is volt, onnan emlékeztem rá. Azokban minden is be volt kapcsolva, így lett a teló egy picit optimalizálva a szükségtelen dolgok kikapcsolásával.
Az 5G egy kissé emeli az energifelhasználást, ezt mondják. Nálam 5G bekapcsolva -
domper2015
senior tag
Samsung A52 5G telefonom van, az lenne a kérdésem, hogy A52s esetében Yettel hálózaton anomáliát tapasztaltatok-e.Nem fűzi össze a frekvenciákat illetve nincs 5G kapcsolat, ezt csak Yettel esetében észleltem, másoknál is jelentkezett a hiba A52 5G-vel.
-
domper2015
senior tag
válasz
vodrosjozsi #9945 üzenetére
Az akkumulátort garanciális időszak után se túl nehéz cserélni, nem bonyolult a művelet.
-
domper2015
senior tag
válasz
vodrosjozsi #9440 üzenetére
Akkor azért visszhangos néha a vonal
-
domper2015
senior tag
válasz
vodrosjozsi #9279 üzenetére
Nekem gyári szilikon tok volt rajta, túrázáskor elég könnyen találkozik porral, az szépen le tudja rendezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Huawei Mate 20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest