Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Összefoglaló

Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
Frissítési ütemterv: megszűnt 

A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
válasz
GEPESZ66
üzenetére
"Pedig ugyan úgy van használva a telefon, mint mindig."
- Persze, de használatról ⇒használatra egyre több adatot kell tárolni hozzá(juk). Főleg, ha bámelyik soc.mefia APP -ról van szó, amelyek használatával a legtöbb RAM -ot (is) feleslegesen terhelő szemét termelődik.. -
bmxbandita
tag
válasz
GEPESZ66
üzenetére
Megnéztem most, ~900 mega szabad hely volt. Most csináltam egy "tisztítást" és lett 1,8 giga.
Én mindig is azt hittem hogy ez csak egy kirakat dolog karöltve a sok-sok magát hiperszupernek hirdető cleaner appal, ami megnyugtatja az embert, hogy "na, jólvan kitisztítottam a memóriát". Nehogy már nekem kelljen ezt figyelgetni, hogy "tisztán tartsam" a telefon memóriáját, 2024-ben... elég jó vicc lenne
-
BigBear
senior tag
válasz
GEPESZ66
üzenetére
Rendeltem, kidobtam.
Nem tudom, valahogy nekem nem bíztató, nagyon vékony, alapvetően műanyag fólia. Biztos jó, de amennyire tudom, pont a kritikus ütésektől kevésbé védi a kijelzőt. (Mondjuk a vékonysága és puha műanyag volta miatt ez adódik.) Inkább kidobok 1-1 üveget, ha kell. -
DrKapocs
őstag
válasz
GEPESZ66
üzenetére
Ahogyan crok fórumtárs is írta, EU-s vagy Világ licensz segítségével le tudod tölteni az osztrák térképet. Beállítások - térképek kezelése - "plusz jel"
Arra kell még figyelni, hogy a Sygicnek a régi csomagja lifetime volt, az új pedig már havidíjas. A kettő nem ugyan az, itt az összehasonlítás. A korábban linkelt helyen lifetime kapható, közlekedési infoval vagy nélküle, HUDal vagy nélküle. Az ügyfélszolgálat szerint a gyártótól szerzik be, ami hihető. Eredeti, papír alapú kód jön tőlük, postai úton, matrica, minden van. Én nem vagyok hajlandó havidíjat fizetni navigációért, azért, hogy (számomra) teljesen felesleges dolgokat kapjak, amit úgy sem használnék.
-
crok
nagyúr
válasz
GEPESZ66
üzenetére
En valami 10..12EUR-ert megvettem a teljes Europa elettartam licensz csomagot anno, azt toltok le belole ami epp kell.
Amugy soha nem melegedett meg egy keszulekem se navigacio kozben - viszont soha nem hasznalok online navigaciot. A Waze-t kellett egyszer (massal utazva), de az konkretan forro is lett..
-
tibor23
senior tag
válasz
GEPESZ66
üzenetére
Bármit rakhatok rá, csak éppen a régi gyári hangjaimat nem....
Az A52s gyári hangok között nem találtam olyat, ami tetszene, a régi J5-ön több is volt, és megszoktam 5 év alatt...
Nem értem miért titkosítják ezeket a gyári csengőhangokat.
Amúgy meg a letölthető hangok minőségben és hangerőben sem biztosan egyeznek az eredetivel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fájhat Elon feje: mindjárt kész a Starlink-rivális
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Revolut
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Hétfőig 84.500 Ft!! - Apple Iphone 12 PRO 128 GB
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G - 6/128 - kék
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB 2028.07.18-ig Samsung Garanciával (Bravophone) Akku 100%
- szinte új iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Uj, Bontatlan,36 hónap garancia
- Eladó Xiaomi Redmi A5 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Firmware letöltése

Dr Bubo