- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- iPhone topik
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
PitLee
őstag
válasz
t72killer #15148 üzenetére
Én feltöltőkártyás vagyok ezért elnézést az értetlenkedésért , de ez hogy jön ki ? A havi előfizu díját beleszámolják a törlesztőbe vagy hogy ? 300+ mani a telefon kétszer több mint egy A55.
Eszembe jutott rögtön a Samsung új frissítése
https://youtu.be/wBG02EacPlU
, be volt kapcsolva ? -
gerner1
nagyúr
válasz
t72killer #14485 üzenetére
Nálunk, eddig semmi hasonló nem volt tapasztalható.
Esetleg:
- AppCloud : az APP beállításaiban, a Tárhelynél törlöd az adatait (lehet a cache -t is, az mellett...), és azzal olyan állapotba kerül (akárcsak bármelyik más APP esetén, legyen az Google, Samu, vagy 3rd-party), mintha most települt volna, de még nem indítottad el egyszer sem.- A [LIFEWIND] -es kiegészítőnél pedig, a Galaxy Store -ban, azt, kiveszed a kedvenceidbe mentettek közül, vagy megvásárolod .
Akkor, bármelyik is zavar... - ezekkel lehet opciód.
-
válasz
t72killer #12112 üzenetére
A bootloader nem engedi a downgrade-et.
Mi a különbség?
Szerintem akkor nyújtotta a legjobb teljesítményt a telefon, és nagyon stabil volt. Volt, hogy hetekig nem indítottam újra, és nem lehetett semmit észrevenni (memória fogyás vagy lassulás). Azóta csak romlott az üzemideje, melegszik és tele rakták bugokkal... Bár egyesek itt esküsznek rá, hogy csak hallucinálom az egészet.
Az igazat megvallva az utóbbi 2-3 frissítés után visszatért valami a régi fényéből, néhány bugot javítottak és mintha jobban bírná az akksi is, de nem tudom teljesen megitélni, mert közben az akksi degradálódott, elég sokat. -
-
Breki
veterán
-
-
orso0355
őstag
válasz
t72killer #9587 üzenetére
Én sose tartottam szipiszupi tokban meg üveg alatt, viszont nem is hordtam soha farzsebben. Használati tárgynak tartom én is, nem nézegetem álló nap a fogyasztást, laggolást, képernyőidőt, semmit, hanem ha lemerül feltöltöm, egyébként meg használom - viszont nem várom el, hogy olyat is kibírjon, amit nem kell neki :-)
-
válasz
t72killer #9589 üzenetére
"érdemes átmenni rajta még valamivel?"
Hát ha minősített adatokat tárolsz rajta, akkor úthengerrel
Egyébként ahogy a PC gyorsformázás, tudtommal ez is csak a mutatókat törli, az adatok mélyformázásig visszaállíthatók, más kérdés, hogy ehhez talán ki is kell forrasztani a flash chipet.
-
DrKapocs
őstag
válasz
t72killer #9576 üzenetére
"A fizikával meg foglalkozzon a kedves gyártó is, ez egy való életben használt készülék, tessék olyanra tervezni ami bírja és nem a vékonyságot majmolja. De még így szerencsém is volt velük, hogy gariidő lejárta előtt kijött rajta a nyavaja."
OMG!
Az ilyen hozzáállást annyira, de annyira nem szeretem, mindig más a hibás; az ő, az ő, meg az ő hibája, de nem az enyém. Van ám erős önvédelmi mechanizmus, az tuti. Ráültem a telefonra, szétment a kijelző, de nem az én hibám, hanem a gyártó hibája, mert, mert, mert... ráültem, szóval sz@r készülék az A52s.
Szerintem farzsebben ráülni a készülékre, az minden, csak nem rendeltetésszerű használat, szerintem ebben kiegyezhetünk... az, hogy valamely (nem strapa) készülék bírja, az puszta véletlen és szerencse.
"kijött rajta a nyavaja": nyilván a gyártó és a szar telefon hibája, Neked nincs benne semmi szereped... Na hagyjuk!
-
-
válasz
t72killer #9563 üzenetére
Lemaradt a link.
Az ütögetős utáni kényszerrestart egyelőre megoldotta - vagyis félig, mert időnként a képernyőn elmászkálnak fura csíkok
. Kész őrület, nekiállok adatmenteni, aztán első adandó alkalommal irány a szerviz - és esélyesen ez volt az utolsó samu telefonom
-
válasz
t72killer #8504 üzenetére
A fiam xiaomi redmi 9-e ott is fogja a wifit, ahol az enyém már rég elengedte, szóval valid az észrevétel.
Vagy az van, hogy a routerek teljesítménye mellett a telefonok is le vannak már szabályozva, és a kínaiak tesznek rá, vagy tényleg áldozatul esett az olcsósításnak (sic!). -
DrKapocs
őstag
válasz
t72killer #7683 üzenetére
Ezért kell olyan appokat választani, ahol van cloud sync eszközök között és jól működő backup funkció. Jelszavak mentésére szerintem a legjobb a SafeInCloud pro. Nagyon sok éve használom egyszer sem volt soha bugos. Betonstabil, első app, amit felteszek. Nem olcsó, de szokott lenni rá akció. Az appokat pedig a Super backup proval mentem, így nem kell a Playről keresni őket; hanem kötegelt install mehet újratelepítés után. Sms-ek mehetnek vissza Samsung mentésből, képernyő elrendezés szintén. Zenelejátszó PowerAmp, ami csinál full backupot, pl. stream url-ről is, stb, stb. Ezek azért sokat segítenek egy FR után.
-
válasz
t72killer #7683 üzenetére
Egész pontosan 10-ről 11-re, arról 12-re, és most 13-ra.
Előző telefonom 10-ről 11re, azt megelőző 5-ről 6-ra, majd 7-re. Soha nem kellett resetelni.azt az időt is csajokra kellett volna tölteni
Ha valaha volt is gond egy appal frissítés (os vagy app) után, azt mindig helyileg kezeltem, az app adatainak törlése pont elég volt.
-
válasz
t72killer #7631 üzenetére
Érdemben több részlet azon sincs
Az egyiken el tudom olvasni a rendszámot, a másikon nem, szerintem ez érdemi részlet.
Az egyiken vannak vonalak, a másik olyan, mintha víz alatt lenne az autó.
Tudom egyébként, hogy a gyári túlélesít, meg azt is, hogy most ízlésről vitatkoztunk, és ugyebár "de gustibus non est disputandum",
csak az okára próbálok rájönni, illetve szeretnék egy köztes megoldást, ahol részletek is vannak, meg zaj sincs.
Nekem amúgy a gyári appal az a legnagyobb bajom, hogy túltömöríti a jpeg-et.
-
válasz
t72killer #7375 üzenetére
Nno, felraktam és ezek alapján beállítottam, műxik
. Ha lesz időm, reszelem tovább a beállításokat.
-
Breki
veterán
válasz
t72killer #7298 üzenetére
Én nem használtam config file-t hanem átírtam az értékeket, de azt mindenképpen kell, mert anélkül tényleg fagy. Szerintem új kell, hisz ez külön program nekem egyszerre van fent a gcam és az lmc utóbbinak külön parancsikonja is van.. Tehát ha pl van fent jól működő 8.1-es fel lehet rakni mellé tesztelésre.
-
Marci112233
addikt
válasz
t72killer #7268 üzenetére
Miért is lenne moslék a gyári éjszakai kép mód? Igaz amilyen képet hozok neked azon a traktoron megy pár lámpa, de ez is éjszakai móddal készült vaku nélkül. Ennél jobb képet full sötétben vagy annyi fényben mint amit a traktor kiad, sem lesz még egy olyan telefon ami ilyen képet készít vaku nélkül, legalábbis abban az ársávban mint ez a telefon van.
-
válasz
t72killer #7201 üzenetére
Mire az 5g-nek jelentősége lesz a mostani lefedetségi adatok alapján ezek a telók már sehol nem lesznek
Én is gondolkoztam az a52-ben de a33 lett s20fe (összetört) után egy realme 9pro+ kitérővel napi használatban semmi különbséget nem veszek észre a 3 teló között amennyit megakad a 33 annyit akadt az s20 fe is, a realme vel meg más problémák voltak -
-
bul07
nagyúr
válasz
t72killer #6837 üzenetére
Itt azt írja hogy érdemes USB-gyorsítótár törlésével is próbálkozni.
-
válasz
t72killer #6837 üzenetére
Valami kosz lehet benne, ami megköti a vizet. Mondjuk egyszer a kezedről belement az izzadság, ami sós, beleszáradt, aztán nedves időben megköti a vizet a levegőből. Meg ha jól emlékszem, Te amúgy is a ködös Albionban használod, ott meg nem csoda, ha panaszkodik.
Tisztítsd ki a portot. -
judas13
addikt
válasz
t72killer #6709 üzenetére
"ha 6év múlva, amikor kb nyugdíjazom (a 6éves s7e-m még használom) "
Nem mondhatják rád, hogy naponta termeled az e hulladékot!
8-10 telefonom biztos volt 6 év óta. Nem bírok (bírtam) megmaradni évekig egynél. De talán ez most már a múltidő lesz.
Úgy érzem bőven elég ez nekem már mindenre, mellette van még értelemszerűen a mérete miatt a 13 mini és kész -
válasz
t72killer #6709 üzenetére
vagy megtanul a samu is normális exynosokat gyártani, vagy snapi/mediatek cuccra hajtok rá.
Én A41-ről váltottam erre. Abban MTK SoC van. Lehet, hogy energiahatékony, de az összes hajam kitéptem, amíg használtam.
Ebben a telefonban kb. ugyanakkora akksi van, kb. egyforma az üzemidő, de a teljesítményt össze sem lehet hasonlítani.
Cserébe nekem meg az exynos-okkal van jó tapasztalatom, 3 évig nyúztam ugyanis egy A3(2017)-et, ami teljesítményben és üzemidőben is kiemelkedően jó volt. Ma is azt használnám, ha el nem avultatták volna a 2GB RAM miatt, meg a 16GB belső memória nem vált volna elviselhetetlenül kicsivé. Mindkettő az OS és az appok "fejlődésének" köszönhető.
-
Breki
veterán
válasz
t72killer #6621 üzenetére
Köszönöm
Vissza is olvastam.
Ha jól értem vannak verziók amikben nem lehet átírni, azt lehet megoldani a configgal.
De egyet nem értek, azt írtátok bemásolva a könyvtárba automatikusan betölti, most megnéztem nekem LMC-nél több különböző nevű file van, és az is oda került amit én mentettem. Alapból egy szabvány nevűt. tölt be?
De az is lehet, hogy LMC -nél máshogy van.
Aki készítette srác már nem jár ide? -
Breki
veterán
válasz
t72killer #6616 üzenetére
Ez hol van pontosan ez a konfig és hányashoz van?
LMC 8.4-hez nem nyúlok, de egy sima gcam-hoz kipróbálnám.
Ugye egyszerre lehet fent egy ilyen gcam és lmc-s gcam.
Ja és egy dolog kimaradt.
Ha jól tudom van már 8.6-os Gcan-de ez nem tudom mennyire stabil, illetve itt is múködik-e a korábban írt módszer.
[link]
Ha valaki kipróbálja engem is érdekelne
[link]
Arnova’s mods are some of the most popular Google Camera build out there as they feature support for all Android phones and hardware. This includes Samsung Exynos as well as Snapdragon processors. Other SoCs include MediaTek, UNISOC, and more.
The app also works with smartphones from all OEMs including Pixel, OnePlus, Xiaomi, Motorola, Oppo, Vivo, Realme, Nokia, and Samsung Galaxy S22/S21/S20/S10, Note 20/10, Galaxy S8 series, S9 series, S7 series should work as well.
GCAM 8.6 Mods by ArnovaTelegram Channel Download LinksGcam 8.6 MOD APK by Arnova
Mirror Download LinksGoogleCamera_8.6.263.471358013.15.apk
GCAM 8.6 APK download | Official link
GCAM 8.6 Mods by BSG Telegram Channel Download LinksGcam 8.6 MOD APK by BSG
Mirror Download LinksMGC_8.6.263_A11_V1.apk
GCAM 8.6 APK download | Official link
[link] -
Floyd80
addikt
válasz
t72killer #6420 üzenetére
Köszi, vettem egyet a samu oldalán, kuponnal 117-re jött le.
144-ért van fenn, de mire kosárba rakod már 130 és még itt volt 10%-os kód.
Júliusban 128-ért vettem a másikat az Alzában.
A röhej, hogy Vodafone-nál csak akkor tud az ember telefont venni, ha csomagot is váltasz. Külföldön kb. hozzád vágják a telefont, itt meg 10+ éves előfizuval eleve kiválogatják neked miből választhatsz, ha kifizeted egyben, sokkal drágább mint egy független bolti, vagy viheted részletre nagyobb csomaggal.
-
-
-
válasz
t72killer #3714 üzenetére
Ránézek majd, hogy a motioncam fejlődött-e az első próbálkozás óta
Én most kipróbáltam, nekem ugyanazt csinálja, mint a működő Gcam setup nélkül, azaz 3 mp után megfagy a kereső (ez idő alatt még képet is lehet készíteni, de utána csak a menü működik, front kamera váltásra megint megy 3 mp-ig). Semmit nem dob ki rá a Google.
-
MrChris
nagyúr
válasz
t72killer #3703 üzenetére
Meg van még a gx80-ad?
Telóban is hasonlót választottunk, csak én az S nélküli 5G-t az FM rádió és a raw videó miatt, bár utóbbi ezen is megy. Ha van 4k megjelenítőd akkor ezen a tesztemen láthatod mennyi extrát ki lehet hozni dinamikában, de legfőképp részletességben, élességben a kamerájával. Igaz elég sok a megkötés és a vesződség. Magas ISO-n (1600-3200) is használható, nagyon jól szűrhető a raw videója.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest