- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
orso0355 #9595 üzenetére
miért ne kéne? ez egy MOBILtelefon, legalábbis a reklám szerint. nem ejtem betonra, rotyogó gulyásoskondérba - de ugyanúgy használnám, ahogy az előző okostelóimat. Nem vagyok egy márkának se a fanje, úgyh kijelentem, ez és valszleg szifontól kezdve a legtöbb kor/versenytárs bazári, mielőbbi tönkremenésre tervezett kacat.
-
orso0355
őstag
válasz
t72killer #9587 üzenetére
Én sose tartottam szipiszupi tokban meg üveg alatt, viszont nem is hordtam soha farzsebben. Használati tárgynak tartom én is, nem nézegetem álló nap a fogyasztást, laggolást, képernyőidőt, semmit, hanem ha lemerül feltöltöm, egyébként meg használom - viszont nem várom el, hogy olyat is kibírjon, amit nem kell neki :-)
-
Mivel hellyel-közzel még működik a cucc, lehet teleírom a memóriáját jó nagy videófájlokkal, felülírt adatot max naagyon rámenős tudor bányászik ki.
Az első okostelóm amit vettem (htc kaiser) simán rajtahagyta az előző tulaj családi fotóit, pedig 0ról kellett rajta a profilt beállítgatni. Azóta nem vettem használt telót
-
válasz
Zoli bácsi #9591 üzenetére
Fotózz vele
Nem a stabilizátor zörög benne, sokkal inkább az autofókusz mechanikája, szóval ha fókuszál rendesen, akkor nagy gond nem lehet.
Stabilizátort legjobban videózás közben tudod tesztelni, kezdj el sétálni felvétel közben kikapcsolt, majd bekapcsolt stabilizátorral (ne a szuperstabil beállítást kapcsold be, mert az nem azt használja, hanem a menüben a videóstabilizálás-t). A különbség látható lesz. Jó esetben. -
Zoli bácsi
őstag
"A nagy ütögetéssel amit javasoltak amúgy nem tudom mennyire vágtam haza a kamera stabiját, nagyon zörgött szegény."
Lehet valahogy tesztelni, működik-e a stabilizátor? Hatalmasat zakózott az enyém múltkor, azt hittem vége.....Kijelzőre esett, járólapra. Kijelzővédő üveg betört, azt leszedtem, működik a teló. Sokkal jobb az ujjlenyomat olvasó, de szinte el sem akarom hinni hogy ennyivel (kijelzővédő törése) megúszta....Kb. 2m magasból esett. -
válasz
t72killer #9589 üzenetére
"érdemes átmenni rajta még valamivel?"
Hát ha minősített adatokat tárolsz rajta, akkor úthengerrel
Egyébként ahogy a PC gyorsformázás, tudtommal ez is csak a mutatókat törli, az adatok mélyformázásig visszaállíthatók, más kérdés, hogy ehhez talán ki is kell forrasztani a flash chipet.
-
-
-
-
ricsip
addikt
-
DrKapocs
őstag
válasz
t72killer #9576 üzenetére
"A fizikával meg foglalkozzon a kedves gyártó is, ez egy való életben használt készülék, tessék olyanra tervezni ami bírja és nem a vékonyságot majmolja. De még így szerencsém is volt velük, hogy gariidő lejárta előtt kijött rajta a nyavaja."
OMG!
Az ilyen hozzáállást annyira, de annyira nem szeretem, mindig más a hibás; az ő, az ő, meg az ő hibája, de nem az enyém. Van ám erős önvédelmi mechanizmus, az tuti. Ráültem a telefonra, szétment a kijelző, de nem az én hibám, hanem a gyártó hibája, mert, mert, mert... ráültem, szóval sz@r készülék az A52s.
Szerintem farzsebben ráülni a készülékre, az minden, csak nem rendeltetésszerű használat, szerintem ebben kiegyezhetünk... az, hogy valamely (nem strapa) készülék bírja, az puszta véletlen és szerencse.
"kijött rajta a nyavaja": nyilván a gyártó és a szar telefon hibája, Neked nincs benne semmi szereped... Na hagyjuk!
-
-
válasz
gerner1 #9573 üzenetére
Lemaradtam-kimaradtam belőlük
.
A fizikával meg foglalkozzon a kedves gyártó is, ez egy való életben használt készülék, tessék olyanra tervezni ami bírja és nem a vékonyságot majmolja. De még így szerencsém is volt velük, hogy gariidő lejárta előtt kijött rajta a nyavaja.
-
-
-
válasz
vodrosjozsi #9565 üzenetére
Az lesz, hálistennek decemberig garis, úgyhogy várok még egy kicsit, nehogy a53-at adjanak cserébe ha esetleg arra kerül a sor.
A nagy ütögetéssel amit javasoltak amúgy nem tudom mennyire vágtam haza a kamera stabiját, nagyon zörgött szegény.
#9567: hátsó zsebben hordtam, ahol esetleg hajlási stressz érhette. Becsukós bőrtokban lakik, valóban esett 1-2x nulla látható következménnyel, de az előd s7e sokkal durvább stresszeket bírt ki az elmúlt 7 éve alatt. "Ráülni" - lol, oroszkrémtorta ez, hogy egy ráüléstől/pakolástól megnyekken
?
-
kutga
félisten
válasz
vodrosjozsi #9565 üzenetére
+1
Ebből bizony szerviz lesz.
-
válasz
t72killer #9563 üzenetére
Lemaradt a link.
Az ütögetős utáni kényszerrestart egyelőre megoldotta - vagyis félig, mert időnként a képernyőn elmászkálnak fura csíkok
. Kész őrület, nekiállok adatmenteni, aztán első adandó alkalommal irány a szerviz - és esélyesen ez volt az utolsó samu telefonom
-
Segítség! A telefonom fogta magát és egyik pillanatról a másikra mintha kihúzták volna a képernyőkábelt, fekete. Egy alkalommal sikerült pár pillanatra életre kelteni, ekkor a home screenen keresztbe ékeskedett egy kb fél centi széles "hangyás" csík.
Lehet ez valami szoftveres blama, vagy irány a gari? (ha jól értelmeztem, hálistennek van neki)
Kieg: ebből az ötletsorból az ütögetés 1 másodpercre felébresztette, utána újra behalt mielőtt bármit csinálhattam volna.
-
bul07
nagyúr
Megvolt a frissítés rendben lezajlott, ha jól rémlik 3 telepítés volt (vagy négy)
Így sorban, Driveba képek [link]Elsőre kikapcsoltam a RAM PLUS-t
Érzésre minta fürgébb lenne, de majd elválik hogy az akkuval hogy bánik -
bul07
nagyúr
Most hogy téma volt a RAM PLUS ránéztem én is
És be van kapcsolva, és ki se lehet kapcsolni 12-ő alattHa tényleg gyorsabb nélküle ez is a frissítés mellet szól, meg tényleg ha a 5.1 nem olyan stabil akkor pár frissítést úgy is várnák annál is, az meg ahogy írtam tényleg lehet nyár közepe vége lenne
-
bul07
nagyúr
Eljött a pillanat hogy frissítem a telefont, szeptember óta nem volt frissítve még 12-őn vagyok
Hogy miért most, mert a oneui5.1 nem akarom felrakni az első pár frissítésig, az meg lehet már nyár lesz, az meg más sok
Így most töltöm 100%-ra hogy legyen kraft és jöhet a frissítések, jó pár lesz ha sorba rakja fel mindet
-
gerner1
nagyúr
válasz
Trooper82 #9554 üzenetére
" Nem tudom a miénken, hogy muzsikál majd. Sebessegben kb egálban vannak. "
- Szerintem, ~kb olyan lesz, mint a tesó 526B -n. Olvass bele a topikjába, ahol eddig nincsen ezzel kapcsolatos panasz cunami. De, könnyen lehet, hogy ha felteszed ott a kérdést, akkor esetleg érkezik olyantól poszt, aki 'nem elégedett' ... -
Trooper82
senior tag
A54 -el tesztelték egy videóban a oneui5.1-et Laggol a menüben is. A konklúzió az volt h ezt egyenlőre elszúrta a samsung. Mondjuk az új teló, lehet javulni fog a szoftvere. De amit lattam nem győzött meg. Nem tudom a miénken, hogy muzsikál majd. Sebessegben kb egálban vannak.
-
Fogalmam sincs mennyi erőforrást használ a Bixby ahhoz képest, amennyi haszna van, de nálam be van kapcsolva, vagy 6 rutin van beállítva (többek közt egy olyan, ami éjszakára automatikusan kikapcsolja a gyorstöltést
) és ezzel együtt ilyen fogyasztást lehet vele elérni, úgy gondolom, hogy nem ehet olyan túl sokat.
-
TODI1111
veterán
-
agy73p
senior tag
Nem szeretném használni, mert minden éjjel töltőn hagyom.
De néha meg napközben kell egy-egy gyorstöltés kb 10-20 perces. Csak emiatt gondoltam.Bixby ki van nekem kapcsolva. Utálok mindent, ami szükségtelen, mert foglalja a helyet és az erőforrást.. De nem biztos, hogy igazam van, mert nem vagyok itt rendszeres olvasó és nem is jártam utána a témának.
-
agy73p
senior tag
Sziasztok, nem lehetne egy gyorstöltés ki-be kapcsoló gombot szerkeszteni a kezdőképernyőre? Utálom, hogy be kell menni a menübe állandóan....
-
Predatorr
őstag
válasz
gerner1 #9523 üzenetére
Nem ignoráltam, kikapcsoltam, és több zavar szűnt meg.
Aryes: nincs mit. Én frissen beállítottam a telót,és nem basztatom, szóval bármi módosult, a „nyuszi” volt. Vagy nyuszamszung.
Bálam a feb. 1. frissítés naprakész...
Ricsip: nálam virtuális memória, ahogy írtam. A windózban kb. minden tiltva,ami nem.feltétlenül szükséges az updatehez, nem is állítódott még el semmi benne, pedig azt direkt figyelem, elvégre kémprogram.
-
Breki
veterán
Samsung March 2023 Security Update Released for Galaxy S21 FE, A52s, A52 5G and A13
The March patch comes up right after One UI 5.1. It’s a stability update for these phones.
-
Grg
tag
Nekem nem kapcsolta vissza semmilyen frissítés... Biztos azért nincsenek sosem olyan jellegű gondjaim mint itt 1-2 embernek,mert én nem szoktam szídni a telefonom
Ezeknek lelkük van, na...
-
ricsip
addikt
válasz
szaboi6512 #9531 üzenetére
Semennyi!
-
ricsip
addikt
válasz
Predatorr #9522 üzenetére
ennek az opciónak mi a marketing megfelelője? Mert persze h. nem tudták nevén hívni (virtuális memória vagy lapozófájl) hanem valami marketing bullshit mögé rejtették, amit most nem találok meg.
Windows10 stílusban minden havi apdét után lehet végigmászni a settingsben, és visszalőnni azokat amiket a f@sz mikroszoft visszaállított arra amire ők akarták. Úgy látszik ez a samsung-nak is megtetszett?
-
Pietrosz
addikt
Nekem is be volt nyomva. Kérdés, hogy nincs olyan app aminek esetleg kell? Mint Windows alatt
-
Predatorr
őstag
Ha valakinek lag problémája lenne: ez a sunyi szar titokban aktiválta a virtuális memóriát, 2GB-tal.
Beállításokban lépkedve vettem észre. Mi a töknek, amikor 4-et sem használ soha? Szar, lassú háttértárból.
Letiltottam, azóta msngrben sincs fekete kép fotózás indítására (kopkop). A memóriahaszonállat meg lecsökkent min 2,7GB-ra 3-ról.
-
Trooper82
senior tag
Néztem, hogy valami rossz fórumba keveredtem
.
a 40 az új 20. Hajrá A52s5g
Bocs mrbego. Még szerkesztettem az üzit. -
mrbego
aktív tag
Én szeretnék megkérni mindenkit, hogy maradjunk a telefon témájánál!
Az életmód témát más topicban folytassátok! -
skroy
senior tag
Érdekes téma. Aztán ha valaki kérdez valamit, azt a választ kapja, hogy miért nem olvas vissza. Miért? Mert a sok 'aszság közt nehéz választ találni.
-
TODI1111
veterán
válasz
Zoli bácsi #9505 üzenetére
"Egy munkahelye van amíg dolgozik, abból megél, ....."
Ez azért elég ritka itthon...... -
válasz
Csak genetika kell, apai ágon 90 évig éltek a rokonaim
volt amelyik 70 éves koráig mezitlábas cigit szívott utána szűrőset minden nap megitta a maga kis italocskáját és 92 évig élt -
válasz
Saját magadnak mondasz ellent.
magyar ember keményen tesz érte hogy idő előtt elhulljon
v.s.
70 éves osztrákok [...] Egy munkahelye van amíg dolgozik, abból megél -
Zoli bácsi
őstag
Eh, a magyar ember keményen tesz érte hogy idő előtt elhulljon. Alkohol, stressz, cigaretta, masszív túlsúly, mozgáshiány.....
70 éves osztrákok itt bicikliznek a Fertő tó körül, ránázésre úgy néznek mi mint egy 50 éves magyar. Egy munkahelye van amíg dolgozik, abból megél, nem stresszel, mozog, egészségesebben eszik, van miből....Ennyi.
Kis odafigyeléssel, ha a genetika is megvan hozzá, meg lehet érni a 75 évet. -
ricsip
addikt
a mai magyar ffi átlagéletkor jó ha 64 megvan (azaz megdöglik pont nyugdíjba menetel előtt), így 32 fölött borzasztó kimondani, de már mindenkit B oldalasnak kell tekinteni. Aztán van aki "szerencsésen" megéri a csillagászati 70-et is akár, és az utolsó 10 évet kórházi szakrendelés várójában töltheti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest