- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
vodrosjozsi
addikt
Én a mai nappal búcsúzom, nagyon jó telefon volt a kategóriájában, de már kevés volt, meg nem akarok fizetni a garancia után ha valami költsége lenne.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
vodrosjozsi #13346 üzenetére
Most már a telefonnak is
Így is szép de visszaragasztottam pattexel xD remélem nem lesz sárga a széle, nagyon vékonyan raktam rá. -
vodrosjozsi
addikt
Jó sokat meg ünnepes kellemet! 🎊
-
vodrosjozsi
addikt
Tegnap este szedtem le töltőről, 100%-on volt reggel végig bekapcsolva, szóval eléggé nem merül. Sose volt ilyen jó az akku -
vodrosjozsi
addikt
válasz
Peterhappy #12422 üzenetére
Nálunk is van A33, az is tök jó lett ettől, bár eddig se volt vele gond.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Balzsika47 #12407 üzenetére
Fent írtam, hogy nekem semmi gondom nincs, gyorsabbnak is tűnik, az akku idő is jobbnak tűnik.
-
vodrosjozsi
addikt
Fent van már az enyémen is az új rendszer, fluidabbnak érzem de hát minden verzió frissítésnél ez volt
Jó ez, kicsit szokni kell az értesítési sávot de ennyi belefér. -
vodrosjozsi
addikt
válasz
Balzsika47 #12060 üzenetére
Elvileg újabb a processzor, ez sokat hozzáad, de azért teljesítményben nem éri el az s10 prociját
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
bwin.party #12039 üzenetére
Szerintem igen, jó teló ez.
-
vodrosjozsi
addikt
Fhu, már megörültem a sok kommenten mert azt hittem kijött az A14, de hát ez az akku téma, jaaaj
Kérem: másfél éves a telefonom, érezhető az akkuromlás, be kő vinni kicseréltetni, azt jónapot.
Otthoni mérések sose jók, pláne ha azt egy szoftverrel csinálod, ez van.
Ahhoz szét kell kapni a telefont ami gari idő alatt nem éri meg. -
vodrosjozsi
addikt
válasz
Leonardo91 #11953 üzenetére
F@sza, akkor megyek a westendbe
De bent van a westendben a szerviz vagy azzal szembeni boltban? -
vodrosjozsi
addikt
válasz
Leonardo91 #11946 üzenetére
Nem az van, hogy 1 èvig van akkura gari és a másodikban már fizetni kell?
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Balzsika47 #11943 üzenetére
Jól döntöttél, kb én is egy 11-es telót váltottam erre, nem csalódtam
-
vodrosjozsi
addikt
Most én is észre vettem, hogy egy éjszaka alatt 10%-ot merült, nem éppen a legjobb dolog erre ébredni
pedig csak másfèl éves lesz.
-
vodrosjozsi
addikt
Pontosan.
Nekem is szokott ilyet csinálni.
Tesóm telefonja ki volt kapcsolva, beszéltünk a fűnyíróról, erre 2 óra múlva ilyen hírdetések jöttek be csak nekem, ő rá se keresett, és én sem.
Frusztráló, kár, hogy emiatt nem lehet perelni a google-t mert be se tudom bizonyítani... -
vodrosjozsi
addikt
A napokban tapasztaltam, hogy a kamera gyakrabban összeomlik vagy nem mutat semmit, ez mondjuk elég idegesítő amellett, hogy a kezdetektől fogva lassú a kamera.
Inkább ezt csinálnák meg, lazán belefért volna az 1.3 gb-os biztonsági frissítésbe -
vodrosjozsi
addikt
-
vodrosjozsi
addikt
Nem, tegnap fordult elő először, ma megpróbálom másik kábellel.
Dragon1993 + kutga: köszi, be is nézek akkor egy Samsung boltba.
Azért elég idegesítő, testvérem s10+ telefonja is így járt, a végén ő vezeték nélküli töltővel nyomta annyira gáz volt. Esetemben sajnos ez nem megoldás... -
vodrosjozsi
addikt
Előjött egy olyan gond ami utoljára (nálam) az S9+nál jött elő.
Az usb csatlakozó nem akar, illetve nem marad az aljzatban töltés közben. Próbáltam finom fogkefével de nem piszkos. 1 év után gariban ezt cserélik, vagy mizu van ezzel? -
vodrosjozsi
addikt
Nektek hogy alakul az akku? Volt már olyan ebben a másfél évben aki cseréltetett akkut a samsungnál? A kérdés csak azért vetődött fel bennem mert amilyen árakkal rendelkeznek az idei A szériás telefonok inkább cseréltetnék garisan akkut, és leredukálnám a telefon használatát, nehogy idő előtt adja meg magát...
Nagyon jó ez a telefon, és nem nagyon van másra váltanom jelen pillanatban. -
vodrosjozsi
addikt
válasz
Bandita4141 #9774 üzenetére
Vidd be egy márkaboltba, tuti tudnak segíteni + reklamálhatnál a tok miatt egy újat
-
vodrosjozsi
addikt
Hmm, nem is rossz ez az A54, tetszik, hogy üveg a hátlap, a kamera is baba, az adaptív 120hz is tök jó, csak az nem tetszik, hogy 200ért ugyanolyan számokat hoz mint az A52s...
Bár a 4 főverzió csábító. -
vodrosjozsi
addikt
Gyün mán, féltéglát akarok!
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Zoli bácsi #9459 üzenetére
Honnan tudod, hogy ott van 5g?
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Zoli bácsi #9443 üzenetére
Mondjuk azért jó az 5g mert ahol nincs 4g ott általában van, és így teljes a lefedettség.
Ezért kell, nem azért mert gyorsabb.
Az 5g-nek más a funkciója, javaslom, hogy nézz meg egy videót erről (pont bog csinált egyet youtube-ra), ott azért elég érthetően elmagyarázzák, hogy nem csak a sebesség növelése a cél. -
vodrosjozsi
addikt
válasz
domper2015 #9439 üzenetére
Ott O1G van
-
vodrosjozsi
addikt
Az a52s meddig kapja a frissítéseket?
-
vodrosjozsi
addikt
amikor én felraktam az üveget az 52-re akkor utána mentem gyógyszertárba bringával, ki is esett a betonra, persze, hogy "picit" kikezdte a beton. Ez ahhoz képest lófing
de amúgy érdekes mert nekem régen volt olyan telefonom (nokia 5800) amit dobálhattam és az osztályterem egyik sarkából repült a másikba és semmi baja se történt, ezt a középkategóriás cuccot meg a párnára nem ejteném. -
vodrosjozsi
addikt
Hogy van az, hogy fel tudtam telepíteni a kamera asszisztenst kívülről mikor a53-ra nem megy fel?
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
csontosgabi8 #8093 üzenetére
Vidd be a szervizbe, ott többet tudnak mondani/tenni
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Zoli bácsi #7940 üzenetére
Zoli bá újfent igazat szólt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen légkondit a lakásba?
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autószerelők, autószerelés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest