- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sasi001
senior tag
válasz
Csabroncka #7785 üzenetére
Szerintem nem, mivel csinált gyári visszaállítást, és ugyanúgy megvolt a hiba. Ráadásul ez egy olyan jellegű hiba amit véleményem szerint az egyéni beállítások nem is igazán befolyásolnak.
-
rekop
senior tag
válasz
Csabroncka #7710 üzenetére
Sajnos nem segített. Köszönöm azért mindenkinek, aki próbált ötleteket adni.
Support egyelőre nem reagált, ha kapok érdemleges választ vagy megoldást berakom majd ide.
-
galaxys80
veterán
válasz
Csabroncka #7710 üzenetére
Leteszteltem. Nálam nem hozott változást .
-
blakey
titán
válasz
Csabroncka #7496 üzenetére
Itt alapvető beállítási gondok vannak, mint láthatod, a sima DLNA sem sikerül megfelelően, pedig azzal is jó a lejátszás. SMB-vel is béke van, nem kell semmi extra, minden azonnal működik és olyan gyors, mint az NFS, már sokszor és több eszközön is teszteltem.
-
zazenke
őstag
válasz
Csabroncka #7353 üzenetére
az szuper lesz ha nálam előjön mert nekem semmi más apple eszközöm nincs de eddig nem is volt rá szükségem
-
blakey
titán
válasz
Csabroncka #7351 üzenetére
Nem adtam indokot, hogy ingerült legyél. Nem arról van szó, hogy nem értem, amit írtál, hanem arról, hogy nem érzem ezt a problémát, illetve nem értem, hogy miért jönne elő. 5 Apple TV-t használtam, több regisztráción vagyok túl, soha nem dobott fel olyat, hogy csak iOS-en tudom hitelesíteni. Mac-re nem SMS-t küld, hanem iCloud fiókon belül egy kódot küld, hogy valaki csatlakozna a fiókomhoz, beírom a kódot és OK.
Egyébként ez korábban téma volt, teljes félrevezetés (hibás UX megjelenítés volt, ha nem tévedek). Az Apple TV-t független eszközként tudod használni, nincs szükség semmilyen másik Apple termékre, csak egy iCloud fiókra. A kép egy régi, pletykából induló kép, de az sem arra kényszerít, hogy iOS-ed legyen. A felhasználási feltételeket, meg csak egyszerűen elfogadod. A másik megoldás, hogy használod a böngészőt (nem kell Apple), belépsz az iCloud fiókodba és elfogadod a feltételeket)
Egyébként nem tudom miket olvasol, de ez nem így működik, viszont nem zárja ki azt, hogy ne fordulna elő. Nálad most előjött egy ilyen helyzet?
Itt van a hivatalos tájékoztatás és a lehetséges megoldások, lassan 1,5 éves. -
blakey
titán
válasz
Csabroncka #7349 üzenetére
Sajnos nem érzem/értem a problémádat. Nálam mindig is egyszerű volt, mindig számítógépen (Mac) hitelesítettem, feldobott egy kódot, amit beírtam és ennyi, iOS-em sokáig nem is volt, nem is írta, hogy szükséges lenne. Most van iOS-em, de így sem telefonnal hitelesítek, ha netán gyári állapotba helyezem.
-
divan
őstag
válasz
Csabroncka #7228 üzenetére
Mondjuk mindkettő változni fog. Az árazás, és a kínálat is...
-
Imogen Combe
junior tag
válasz
Csabroncka #7161 üzenetére
Minden helyben van:
LAN (Video + Audio szerver) és
HDMI (Apple Tv + Hangprojektor + Tévé) kábelekkel összekötve.
Nem kell töltögetni semmit, és nincs párosítás sem.Csak a rendszer nem tudja elképzelni, hogy a lejátszást a tévé kikapcsolása után sem akarom megállítani, képes lennék tovább hallgatni kép nélkül, vagy eleve hangfájlokat játszok le, amihez az elindítás után már egyáltalán nincs szükségem a tévére.
-
Csabi1984
addikt
válasz
Csabroncka #6825 üzenetére
De azt azért jegyezzük meg, hogy nem elég 1 új TV-t venni hanem azt a "minőséget" már drágábban kapod.
-
devil-k
nagyúr
válasz
Csabroncka #6726 üzenetére
Rendben. A havidíjas előfizetés max arra való, hogy tovább kipróbáld az appot. Ezután ha úgy is maradni akarsz, akkor kiválasztod a legjobb konstrukciót.
-
ssgt1981
senior tag
válasz
Csabroncka #6553 üzenetére
Nem tudom, de továbbra is van valamo probléma, mert van egy Androidos médiaboxom és ugyanaz a forrás azon sokkal dinamikusabban szól. ATV-n egyszerűen nulla mély hang van.
Közben kipróbáltam az Infuse-t és az is sokkal jobban szól, mint a Plex. -
nOvOp
senior tag
válasz
Csabroncka #6123 üzenetére
Szerintem ennek nincs köze az IPV6-hoz. Alapbeállításokkal simán mennie kellene.
Vagy ahogy @blakey mondta, egy mobil hotspottal kellene kipróbálni (csak az adatforgalom lesz rajta magas, szóval olyannal, ahol ez nem gond), vagy átvinni egy másik környezetbe, ismerőshöz pl. -
nrbx
tag
válasz
Csabroncka #5867 üzenetére
hello, NAS kabelon van, Apple Tv wifin. Hol tudom beallitani, hogy ne konvertalja a videokat? Panasonic digitalis fenykepezogeppel keszult Full HD videokkal van a problema.
-
sony89
tag
válasz
Csabroncka #5807 üzenetére
Gondolom ez inkább a, steaming re lett kihegyezve és nem... A hi-fi re..
-
sony89
tag
válasz
Csabroncka #5805 üzenetére
Mire gondolsz
? -
Sordoran
addikt
válasz
Csabroncka #5515 üzenetére
Megjött a készülék, tegnap óta használom is. Lényegében sajnos gyengébb a BT vevő úgy látom, amit a shield távkapcsolója megoldott (hátam mögött nyomtam gombot és vette az adást), annál itt gyakran felugrik a "megszakadt a kapcsolat a távirányítóval" üzenet. Majd megszokom, hogy most már nem rakhatom magam mögé.
Ezen kívül ami fura volt, hogy ha kikapcsoltam a készüléket akkor kikapcsolta a TV-t is, ellenben bekapcsolás nem ment. CEC nem volt aktív, ennek engedélyezése után már működik oda-vissza. Azt nem értem mondjuk, miért tudta kikapcsolni enélkül a TV-t?
Azt nem lehet amúgy, hogy csak akkor menjen a TV ki/bekapcsolása ha az ő HDMI portja aktív? Volt hogy átváltottam másik HDMI-re, és látatlanba nyomtam ki az ATV-t, de ezzel a TV-t is kinyomta, holott éppen futott a PS már. -
Sordoran
addikt
válasz
Csabroncka #5515 üzenetére
Meglátjuk, berendeltem egyet. Köszönöm eddigi segítséget, majd ha probléma futok jövök még többért.
-
blakey
titán
válasz
Csabroncka #5354 üzenetére
+ az Infuse 7.4.10-ben már javítva lett a 2.0-ból 5.1-re való konvertálás.
-
captainnemo
aktív tag
válasz
Csabroncka #5269 üzenetére
A fentivel tökéletesen tisztában vagyok, csak demonstrálni akartam az infuse által lejátszott tartalom kétcsatornás hangot, nálam rendesen két csatornás PCM-ként továbbítja, nem alakítja át, és ha kikapcsolom a mély sugárzóra való vágást, akkor tisztán sztereóban szól.
Nyilvánvalóan a dolby sorround kódolású 2.0 hangot, nem sztereóban hallgatom, film esetében, hanem 5.1-ben, csak a példa kedvéért kapcsoltam két csatornás módba.
Az egésznek a lényege az az apple tv PCM 2.0 ad ki, aztán persze azzal akármit is csinálhatok.
Én nem tapasztalom azt az infuse hibát, hogy a kétcsatornás hangból 5.1-et csinálna.
-
gringoka
aktív tag
válasz
Csabroncka #5236 üzenetére
Már részeg vagyok , holnap másnaposan meg küldöm vissza
-
devil-k
nagyúr
válasz
Csabroncka #4932 üzenetére
Legyen igazad!
-
Csabi1984
addikt
válasz
Csabroncka #4886 üzenetére
Én jobban szeretem a bitstreamet mert a PCM az már ádolgozáson megy át, nem?
-
Csabi1984
addikt
válasz
Csabroncka #4884 üzenetére
Jól értem, hogy az Apple 4K TV készülékek csak PCMet tudnak?
-
Csabi1984
addikt
válasz
Csabroncka #4882 üzenetére
Mi a baj a bitstreammel? Gondolom ez a direktbe hang küldés az erősítő felé.
-
Imi1981
veterán
válasz
Csabroncka #4556 üzenetére
Ez nem csak hbo maxnál van? Tegnap néztem a max-ot és ott láttam. Tényleg kényelmetlenebb (már megszokott volt a fentről lehuzós menü) . Netflixen is ilyen lett?
-
vlaca2
tag
válasz
Csabroncka #4392 üzenetére
Először nekem se ment a hangerő, de a legújabb firmware-ekkel már ok. Ki is rajzolja a homepod-ot a hangerő “tolókára”.
Ja most már rájött ő is, már nem támogatott a dolby atmos -
allein
addikt
válasz
Csabroncka #4335 üzenetére
Offon van az energia takarékos mód. A sorozat DV, most màr a jelenség megjelent mindkèt TV esetében. Át fogom böngészni a beállításokat.
-
devil-k
nagyúr
válasz
Csabroncka #4305 üzenetére
Kemény az élet! Ettől függetlenül ahova lehet én kábelt húzok be és kábellel használom!
-
válasz
Csabroncka #3957 üzenetére
Most hogy kérded, ránéztem, és még nem frissített magától. Hát megtettem én. Eddig semmi változás, igaz még csak a youtube-ot néztem.
-
blakey
titán
válasz
Csabroncka #3957 üzenetére
Én még várok.
-
pozsoka
senior tag
válasz
Csabroncka #3736 üzenetére
Köszi.
-
pozsoka
senior tag
válasz
Csabroncka #3732 üzenetére
Router mód, sebesség 700 körüli, de wifin 50 körüli és a többi eszköz úgy kapja a netet és mégis hibátlan a kép.
Sem a tv sem a projektor nem 4k képes, de ha az atv-t 1080 hdr beállításra kapcsolom megszűnik a kockásodás, viszont színtelenebb lesz a kèp. -
devil-k
nagyúr
válasz
Csabroncka #3659 üzenetére
Hang alatt mit értesz? Passthrough?
-
Haart
addikt
válasz
Csabroncka #3657 üzenetére
MIre gondolsz szoftveres korlát alatt?
-
blakey
titán
válasz
Csabroncka #3644 üzenetére
Én a komplett cuccot lecserélem, 25e körül lesz a távirányító, ha lesz 60-65e-ért a komplett csomag, valamint 35-40e-ért eladom a mostanit akkor simán megéri a cserét.
-
devil-k
nagyúr
válasz
Csabroncka #3643 üzenetére
Van most egyébként versenyképes, best buy lejátszó, ami nem a kis kínai box?
-
Semin
őstag
válasz
Csabroncka #3637 üzenetére
Ez kb egy kötelező frissítés, nincs áttörő ötlet de versenyképesnek kell maradni.
skip -
Haart
addikt
válasz
A high frame rate dolog ez eddig is müködött nem? Vagyis 4k@60fps-t tudott eddig is a masina. Nem tudom hogy ez miben lenne új?
Ezen kívül egy jobb proci és egy jobb távirányító és csókolom. -
blakey
titán
válasz
70e körül volt az előző 64GB-os, ha jól emlékszem, most 80e az új, szerintem lesz az olcsóbb is. Előzőt adták pl. iPhone előfizetéshez 0 Ft-ért, gondolom most is lesz ilyen vagy ehhez hasonló. A 32GB-os 72e.
-
Sickboy25
addikt
válasz
Csabroncka #3590 üzenetére
Sejtettem, hogy most lehetett, azota semmi...
-
-Solt-
veterán
válasz
Csabroncka #3476 üzenetére
Nem igazán értem mit szeretnél, szerintem a linken ott van minden infó amire az embernek szüksége van. Az ATV 4K HDMI 2.0-t támogat, a TV--m HDMI 2.1-t. Összekötöttem őket egy párezer forintos 5 méteres HDMI 1.4-s kábelel és nem volt chroma 4:4:4 és HDR támogatás, csak 4:2:2, ami az alábbi táblázat szerint érthetővé is válik,
Vettem egy szintén "filléres" HDMI 2.1-s kábelt (ha már a TV tudja) és láss csodát egyből lett chroma 4:4:4 és HDR támogatás. Jönnek az egyesek és a nullák, hibátlan a kép és a hang 4K-n is, lefut az ATV HDMI tesztje hibátlanul, öröm van és boldogság. Pontosan ugyanazt az eredményt kapom, mintha például az Apple által javasolt Belkin UltraHD High Speed kábelt vettem volna, amiből a 2 méteres darab 11000.-Ft.
Tehát amire figyelni kell, hogy ne full gagyi kábelt vegyünk ami két hajlítás után a csatlakozó nyakánál megtörik, tudja a kívánt specifikációkat amikre szükségünk van, és ezeket tudja a forrás és a TV is. Ehhez mindenféle táblázatok vannak amik segítenek a készülékek manualjain túl,
Akinek esetleg 10-15 méteres kábel kell, az vegyen akítvat, aki meg beveszi azt, hogy a "minőségi" meg aranyozott csatlakozójú kábel szebb képet ad az meg járuljon a kasszához...
Egyébként van arról teszt is, hogy mekkora átverés a "minőségi" kábel aranyáron: [link]
PH Logout konklúzió erről: [link]
Túrtam kicsit a netet olyan teszt után, ahol nem szubjektív vélemény alapján nyögik be, hogy a méterenként 50e forintos kábel sokkal jobb mint az 500Ft-os. És találtam. A cikkben mérő műszerrel bizonyítják, hogy még HDMI szabvány hibajavító algoritmusa nélkül is tökéletesen jut át a kép az olcsó kábeleken is. Tehát amikor valaki arról ömleng, hogy mennyivel jobbak a színek és mennyivel élesebb a kép a 20e Ft-ért vásárolt 1.5m-es kábelén mint az 1000 forintoson, akkor csak mosolyogjunk rajta és hagyjuk rá.
Pont ugyanerre a következtetésre jutottam 5 méteres kábelek esetén is... -
-Solt-
veterán
válasz
Csabroncka #3474 üzenetére
-
pozsoka
senior tag
válasz
Csabroncka #3386 üzenetére
Megvolt.
-
pozsoka
senior tag
válasz
Csabroncka #3383 üzenetére
Igen, az Apple tv+ is szar ráadásul.
-
pozsoka
senior tag
válasz
Csabroncka #3379 üzenetére
711 Mbps
-
Alex91
félisten
válasz
Csabroncka #3375 üzenetére
Csak idezek a kerdezotol:
”Örülök nagyon, hogy megint a túlárazott dizájntermék hipszter újzerei kapnak meg valamit, amiről egyébként még az üfsz sem tudja, hogy létezik.”.
-
Alex91
félisten
válasz
Csabroncka #3350 üzenetére
Ja, igen, megy az 5.1. Mondjuk nekem is csak stereo van...
-
Alex91
félisten
válasz
Csabroncka #3346 üzenetére
Nekem 5.8.3-as verziót ir ki... Es november 9.-en frissült.
-
Alex91
félisten
válasz
Csabroncka #3330 üzenetére
Erdekes, nekem nincs ez a verzio, mondjuk nekem csak 4. Generacios fullhd-s ATV-m van.
-
blakey
titán
válasz
Csabroncka #3336 üzenetére
Ahogy nézem a mostanában felkerült új tartalom mind tartalmazza a többcsatornás hangot, filmek, sorozatok egyaránt. Bár engem anniyra ez nem érint de így jobb a hangzás még sztereóban is.
Ahogy olvasom egyelőre máshol nem jelent meg a többcsatonás hang.
-
djnice
veterán
válasz
Most néztem meg, nem csak beírtam
Kodi plugin-nel (az a teljes stream-et használja). -
blakey
titán
válasz
Megnéztem, tvOS-en valóban többcsatornás az összes rész, Kodi alatt még 2 csatornás. Androidot nem használok.
Egyéb filmeknél és sorozatoknál is van többcsatornás hang.
-
blakey
titán
válasz
Csabroncka #3326 üzenetére
Megnézem 2 különböző eszközön.
-
djnice
veterán
válasz
Sima 2.0 AAC a hang.
devil-k:
~3.4 Mb/s 1080p25 -
devil-k
nagyúr
válasz
No és a felbontás?
-
blakey
titán
válasz
Csabroncka #3317 üzenetére
Én sem nagyon tartom meg a filmeket, sorozatokat, de azért van néhány, illetve nálam is Netflix, HBO GO és pontosan ebbe a "képletbe" nagyon szépen illeszkedik az Infuse. Képminőségben is jobb a MrMC-hez képest, zenére meg vannak alternatívák, én pont nem az Apple TV-t használom. Nálam Plex a központi adatbázis így ha zenélni akarok az Apple TV-vel akkor Plex, böngészőből tudom irányítani, stb.
-
L.L.
senior tag
válasz
Csabroncka #3279 üzenetére
Én ezt pont nem így gondolom, attól függetlenűl, hogy én is használom, és szeretem az Apple TV-t, de csak a hálószobába, soundbarra kötve. Nagyon sokat teszteltem, egy jobb középkategóriásnak számító házimozi rendszeremen, és itt már észrevehetően sokkal dinamikátlanabb, "tompább" a hang, egy Zidoo, Shield, vagy CoreELEC lejátszóhoz képest, ami pl. az akciójeleneteknél azonnal feltűnik, még a botfülű ismerőseimnek is. Ráadásul ugyanazon az erősítő hangerőn halkabb, kb. 6-8 dB-el le van maradva. De kompenzálva a hangerőt sem változik a dinamika sajnos.
-
pozsoka
senior tag
válasz
Csabroncka #3270 üzenetére
Ezekkel én is tisztában vagyok, ábrándozok, mert nekem úgy lenne a tökéletes lejátszó.
Persze még így is legyőzi a többit. -
galaxys80
veterán
válasz
Csabroncka #3225 üzenetére
Mint írtam is, ott állítottam be mindent.
-
galaxys80
veterán
válasz
Csabroncka #2976 üzenetére
Jeleztem a
MrMc készítőinek a hibát. Már vissza is írtak, hogy köszönik a jelzést és következő verzióban javítani fogják. -
galaxys80
veterán
válasz
Csabroncka #2976 üzenetére
Köszönöm. Szerintem nincsen jelentősége, hogy melyik távval csinálod.
-
djnice
veterán
válasz
Csabroncka #2960 üzenetére
Nem a Google-t kell lefizetni, hanem kicsit szemléletet kellene váltani... [link]
-
blakey
titán
válasz
Csabroncka #2841 üzenetére
Szerintem ez az adott programban lévő tartalom elmosódott háttere, nem?
-
blakey
titán
válasz
Csabroncka #2839 üzenetére
Hol, milyen frissítés? Melyik menü zöld?
-
bilon73
aktív tag
válasz
Csabroncka #2782 üzenetére
ugyanez itt is, de most hogy a tv-n is elérem az apple tv-t, már nagyon nincs szükségem atv-re
-
devil-k
nagyúr
válasz
Csabroncka #2551 üzenetére
Pontosan.
-
devil-k
nagyúr
válasz
Csabroncka #2520 üzenetére
Troll
-
galaxys80
veterán
válasz
Csabroncka #2488 üzenetére
Mert full más képi beállítások kellenek neki, mint az Apple tv-nek.
És mivel nem tudok a tv-n külön forràsonként beállítani ha az avr-be megy minden nem marad más. -
galaxys80
veterán
válasz
Csabroncka #2486 üzenetére
Egyszerűbb lesz, ha az ATV , DVD megy az erősítőbe. Nekik úgyis mehet ugyanaz a beállítás. Az Xbox meg megy a tv-be. Onnan meg optika.
-
Jegesmaci81
aktív tag
válasz
Csabroncka #2475 üzenetére
Milyen jó is az a Pana plazma!
-
aujjobba
addikt
válasz
Csabroncka #2475 üzenetére
Nálam is hatéves buta Samsung, működik, marad. Fullhd egyelőre bőven elég nekem.
-
bbmt
senior tag
válasz
Csabroncka #2473 üzenetére
O.k én galaxys80-ra gondoltam, ha most cserél akkor nem érdemes régebbit vennie, HDR-es már használtan is van elfogadható áron és kiszolgálja évekig. Ha régebbit vesz és TV-t cserél akkor megint ott van, hogy nem elég az 1.4 HDMI
-
devil-k
nagyúr
válasz
Csabroncka #2447 üzenetére
Csak nem érdemes.
-
devil-k
nagyúr
válasz
Csabroncka #2136 üzenetére
Igen. A Netflixet és az HBO GO-t is fizetem egyelőre.
-
Snoop-y
veterán
válasz
Csabroncka #2117 üzenetére
Erre nekem van egy fasza megoldasom minden filmbol megy egy masolat Gdrive-ra. Ha valamit torlok localbol ott megmarad akkor is max lehuzom 10 perc alatt gigabiten...
-
devil-k
nagyúr
válasz
Csabroncka #2113 üzenetére
Az lenne az igazi, ha veszteségmentes lenne a buli.
-
bilon73
aktív tag
válasz
Csabroncka #2105 üzenetére
nekem van xbox-on, és ezt baromi drágán vetted. lehet venni 10-12ezerért is
-
blakey
titán
válasz
Csabroncka #2105 üzenetére
Oké, nekem a nimbus van, 1 ezressel olcsóbb volt viszont maximálisan támogatott minden szempontból, írnám, hogy ehhez készült. Ha nincs egyéb eszköz és tervbe sincs véve akkor inkább a Nimbus ajánlott. 3+ éve használom, egyelőre kifogátalanul működik, de gondolom az XBOX kontroller sem rossz.
(#2106) aujjobba
Játékokhoz nem használom a gyári távot, kontrollerrel soha nem volt ilyen. Egyébként simán lehet, hogy a BT kapcsolat megszakad vagy nem úgy működik ahogy kéne, valamilyen eszköz vagy wifi bezavarhat. -
Csabroncka
addikt
válasz
Csabroncka #2100 üzenetére
17890 - Ft, hogy sok vagy kevés döntsétek el
-
blakey
titán
válasz
Csabroncka #2100 üzenetére
Miért pont azt vetted? Van XBoxod vagy kísérletezni akarsz netán sokkal olcsóbb volt a Nimbushoz képest?
-
Alex91
félisten
válasz
Csabroncka #2057 üzenetére
Az app frissitese ota is?
-
Clemi
veterán
válasz
Csabroncka #2019 üzenetére
Nekem sokkal jobb így, hogy a tapipadra nem ébred, mert elég sokszor bekapcsoltam véletlenül, mivel nekem a kanapé karfáján van a távirányító, és elég volt egy ruhadarabot rádobni, már fel is ébredt.
Ami új, hogy a Netflixen a tapipaddal nem lehet pause-be tenni a filmet. De csak ott. -
Gomba
senior tag
válasz
Csabroncka #2038 üzenetére
Netflix.com
bejelentkezes után beállítások.
ott a felirat megejelenés beállítható. -
blakey
titán
válasz
Pontosabban a MENU és a "TV" gombra ébreszt, nem érzem a bug-ot, mert mindig ezzel a kettővel ébresztettem, hangerő a TV-re van állítva és infra, logikus, hogy nem ébreszti, a hangvezérlés és a pillanat állj gombokat soha nem használtam ébresztésre. Utána nézek, hogy valóban hiba-e vagy épp "ficsőr". Nem kell vastagon szedni a szöveget.
-
Alex91
félisten
válasz
Csabroncka #2018 üzenetére
Ha kidobna ra egy eger tamogatast, meg az iMovie, Garageband, iWork es legfokeppen a Safari appokat, akkor lenne kanaan... De ertheto, hogy ezt nem akarja, mert tul olcso szamitogep lenne
.
-
pauliboy23
senior tag
válasz
Na ezt kipróbálom.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Csabroncka #1992 üzenetére
Köszönöm a válszokat, azt hiszem a privát lehetőségével is élek, majd összeszedem a gondolataimat.
-
OldAkita
aktív tag
válasz
Csabroncka #1897 üzenetére
Köszi, ki fogom próbálni.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Csabroncka #1727 üzenetére
Másik filmmel nem csinálta, szóval lehet a fájl nem tetszett neki.
Amúgy érdemes a beta szoftverekre frissíteni?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Csabroncka #1725 üzenetére
Igen, vezetékes gigabites hálón van.
-
Tufa_
aktív tag
válasz
Csabroncka #1522 üzenetére
Mas lejatszoval sem megy az Atmos atvn?
A "hamarosan", tudod esetleg hogy kb mikor..?
-
allein
addikt
válasz
Csabroncka #1510 üzenetére
Köszi az infót, marad az Infuse PRO
Egy kérdésem van még: Video&Audio format, mire érdemes állítani? TV - LG B7. mert a korábban linkelt videóban, a csávó azt mondja 4K SDR 60HZ. De nem értettem pontosan miért.
Az interrface SDR-ban marad, említi még a napfényt de nem tudom összerakni
-
MasterMark
titán
válasz
Csabroncka #1503 üzenetére
Nem partatlan, csak nem erted mirol van szo.
A csatornak kiszotasaba nem fog belenyulni, nem mixeli urja. Ha 5.1-re allitod akkor meg igen.
A mintavetelezesrol szo sem volt. Az ATV mindent ujramintavetelez, de ez most nem relevans a kerdesben.
Ha nem ertesz hozza, legalabb ne magyarazz bele hulyesegeket.
-
MasterMark
titán
válasz
Csabroncka #1501 üzenetére
Nincs benne szó mintavételezésről. Kevered a szezont a fazonnal.
-
MasterMark
titán
válasz
Csabroncka #1499 üzenetére
De miről beszélsz? Én a mintavételezésről nem is beszéltem...
-
törölt tag
válasz
Csabroncka #1488 üzenetére
Azaz a 7.1-et?
-
Immy
őstag
válasz
Csabroncka #1436 üzenetére
A fő előnye az arcfelismerés, amit offline tud a különböző Cloud szolgáltatókkal szemben.
-
Gomba
senior tag
válasz
Csabroncka #1430 üzenetére
Illetve a Moments-et is érdemes szerintem megnézni. (akkor nem kell photo station)
Kinek a pap kinek a papné. Attól még DS Photo lesz ígyis-úgyis aTV-n. -
Csabee.
nagyúr
válasz
Csabroncka #1430 üzenetére
No megnézem majd köszi. De már csak jövőre!
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Villanyszerelés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Mobil flották
- Formula-1
- Android szakmai topik
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Vírusirtó topic
- Milyen program, ami...?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Használt gamer/ workstation laptop felvásárlás TÉNYLEG magas áron!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest